-----2010 KASIM hamişleri----

gemcim, sağol canım amin inşallah. banka ile anlaşmışsındır umarım,insanı sinir ederler.

ilknur,sonuçlar iyi çıkar inşallah

evet anlam çok önemli.....
biz verdik gibi gibi ama eşim vazgeçebilir görünümünde....
topiği açan arkadaş öyle angaryalarla uğraşmıyor malesef.....isim listemiz yok...:1:

hım keşke olsaymış belkim değişik bi isim görürdükkkk dimi ama :16::16::16:peki senin seçtiğin isim ne

slm kızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. bu arada bende deterjan olarak dalinin sıvı deterjanı var onu düşünüyorum çok güzel bir kokusu var ve çok kalıcı kullanana komşumdan biliyorum bu arada bebekler için tabikide

hım keşke olsaymış belkim değişik bi isim görürdükkkk dimi ama :16::16::16:peki senin seçtiğin isim ne

ben yiğit istiyordum ama eşimle anlaşma yaptık erkek onun kız benim diye o şimdilik talha berk koydu ama kimse söyleyemiyor ve beğenmiyor....benim için farketmez.....
sana kız isimleri yazim...
tuğçe öykü eylül masal aklıma gelenler bunlar.....

bende yiğit istiyordum ama eşim beğenmedi bizde ortak bir kararla emir feyyaz koymaya karar verdik ama ben sadece emir diyorum babası uysu oluyo:33:

ben yiğit istiyordum ama eşimle anlaşma yaptık erkek onun kız benim diye o şimdilik talha berk koydu ama kimse söyleyemiyor ve beğenmiyor....benim için farketmez.....
sana kız isimleri yazim...
tuğçe öykü eylül masal aklıma gelenler bunlar.....

güzel miş canım oğlunuzun ismi
Allahım analı babalı büyütsün bilmiomya o kadar karasızızki erkek ismi bırakmak çok basit büssürü yüceltici isimler var demir .berk, yiğit.cenk , çağlar volkan büssürü ama kız ismi seçmesi çok zor

Hala isimler netleşmedi mi ?

Aslında kanun çıksa, bebeği 9 ay karnında taşıyan isim hakkına sahiptir diye ne güzel olur dimi :76::76::76:

Ben mi çok egoistim.... oğlumun adı Serkan olucek dedim, ok dedi eşim, kız olsa Irmak Alya olacaktı...

İkinci erkek olursa Metehan koyucam diyorum eşime :76::76::76:

Son düzenleme:

Aslında kanun çıksa, bebeği 9 ay karnında taşıyandır isim hakkına sahiptir diye ne güzel olur dimi :76::76::76:

Ben mi çok egoistim.... oğlumun adı Serkan olucek dedim, ok dedi eşim, kız olsa Irmak Alya olacaktı...

ırmak alyada çok güzel peki iklim nasıl:8::8::8:

Aslında kanun çıksa, bebeği 9 ay karnında taşıyandır isim hakkına sahiptir diye ne güzel olur dimi :76::76::76:

egoistttt hep sen koy tek başına yaptın dimi o çuçuku

bende isme tam karar verememiş olsamda :1: İklil İsmi çok anlamlı :61: m İLE DEĞİL L İLE :82:
benecede hep iklim derler ben beğenmedim zaten iklil anlamı ne acaba
tabi senin düşüncen önemli ama ben ilk defa duydum şimdi

Anneyim ben.... 9 ay taşıyorum, ondan soyadını benden adını alsın, eeee ortak değil miyiz?:69:
ortakız ortakkk en güzelide ortak karar ama tabikide öneriler bizden geldiği sürece :90:

Back
X