- 16 Aralık 2008
- 506
- 97
- 623
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.221
koca topicte folik asit kullanımı hakkında kimse birşey bilmiyormu yaaa.hani destek arkadaşlar herşey laftamı????
koca topicte folik asit kullanımı hakkında kimse birşey bilmiyormu yaaa.hani destek arkadaşlar herşey laftamı????
saol canım.ben 4 hafta 5 günlük hamileyim doktor randevum 10 gün sonra ve ben bebeğimin gelişimi için çok önemli olan bu günleri boşa geçirmek istemiyorum.hamilelikten önce jinekolojik muayeneye gittiğimde doktor günde bir tane folbiol almamaı söylemişti.şimdide devam ediyorum günde bir tane almaya hamilelikten 1 ay önce başladım ve şimdi hala günde bir tablet alıyorum.doğrumu yapıyorum yoksa aldığım miktar yetersizmi.tşkler
selamlar günaydınlar tünaydınlar sanırım bende mart annesi olucam hayırlısıyla heşey yolunda gider
şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim benide listeye eklerseniz sevinirim :)
saol canım.ben 4 hafta 5 günlük hamileyim doktor randevum 10 gün sonra ve ben bebeğimin gelişimi için çok önemli olan bu günleri boşa geçirmek istemiyorum.hamilelikten önce jinekolojik muayeneye gittiğimde doktor günde bir tane folbiol almamaı söylemişti.şimdide devam ediyorum günde bir tane almaya hamilelikten 1 ay önce başladım ve şimdi hala günde bir tablet alıyorum.doğrumu yapıyorum yoksa aldığım miktar yetersizmi.tşkler
folık asıt 8. haftaya kadar kullanılan bır ılac.folbıol kullanan arkadaslar mıktarı konusunda yardımcı olurlar.yalnız cevız muz gıbı folık asıt acısından zengın olan yıyeceklerı tuketmeyı unutmayınız arkadaslar..
inş. teşekkürler tatlım a.s.Doya doya gİyİn canım İnŞallahhhhhh
hoşbulduk angelcımdimplehawk hoşgeldin canım benim.nasılsın bakalım.nasıl gidiyo hamişlik:)
ben 2 aydır kullanıyorum folbiol ü a.skoca topicte folik asit kullanımı hakkında kimse birşey bilmiyormu yaaa.hani destek arkadaşlar herşey laftamı????
hoşgeldinn.. kaydirigubbakcemile5selamlar günaydınlar tünaydınlar sanırım bende mart annesi olucam hayırlısıyla heşey yolunda gider
şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim benide listeye eklerseniz sevinirim :)
şimdilik bu yeterlidir arkadaşım zaten baya stokta olmuştursaol canım.ben 4 hafta 5 günlük hamileyim doktor randevum 10 gün sonra ve ben bebeğimin gelişimi için çok önemli olan bu günleri boşa geçirmek istemiyorum.hamilelikten önce jinekolojik muayeneye gittiğimde doktor günde bir tane folbiol almamaı söylemişti.şimdide devam ediyorum günde bir tane almaya hamilelikten 1 ay önce başladım ve şimdi hala günde bir tablet alıyorum.doğrumu yapıyorum yoksa aldığım miktar yetersizmi.tşkler
Kızlar listeye beni de ekleyin zemuszemus
Sat 15 Haziran, beklenen doğum 22 Mart; kilo :67 sositososito
Bu arada uzerinde hamilelikle ilgili seyler yazan t-shirtlere bayılıyorum...
Doğrudur herhalde arkadaşım bana da doktor verdi hamileliği öğrendikten sonra Folic Asit 3 tane alıyorum ama seninki bir tane alınmalıymış sanırım. Doktor bana hiçbir zararı yok, vitamin, eğer bir öğünde almayı unutursan diğer öğünde 2 tane bile alabilirsin dedi.
Folibol kullanan biri yazsa daha yararlı olur sanırım.
çok teşekkürler canım.o halde en mantıklısı doktora gidene kadar dediğimiz gibi 1 taneyle devam etmem.bu arada kilolar ne durumda artış varmı kızlar ben şimdiden 1,5 kilo almışım bile
evet canım bunda da aynıyız:) biz bu gidişle aynı saatte de doğururuz:)kasık ağrılarım var benimde iki gündür belim ve kalça kemiklerim bile ağrıyor.ben 10 gün sonra gidicem kese gözükmez endişelenirim diye o tarihi seçtik.sende inşallah gözükür bize güzel haberlerle gelirsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?