2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

koca topicte folik asit kullanımı hakkında kimse birşey bilmiyormu yaaa.hani destek arkadaşlar herşey laftamı????

selamlar günaydınlar tünaydınlar sanırım bende mart annesi olucam hayırlısıyla heşey yolunda gider
şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim benide listeye eklerseniz sevinirim :)

saol canım.ben 4 hafta 5 günlük hamileyim doktor randevum 10 gün sonra ve ben bebeğimin gelişimi için çok önemli olan bu günleri boşa geçirmek istemiyorum.hamilelikten önce jinekolojik muayeneye gittiğimde doktor günde bir tane folbiol almamaı söylemişti.şimdide devam ediyorum günde bir tane almaya hamilelikten 1 ay önce başladım ve şimdi hala günde bir tablet alıyorum.doğrumu yapıyorum yoksa aldığım miktar yetersizmi.tşkler

doktorun demediği müddetçe 2 ye çıkarma
bütün hamilelere veriliyor bu folik asit
bende günde 1 tane kullanıyorum sevgiler opuyorumnanaktan

selamlar günaydınlar tünaydınlar sanırım bende mart annesi olucam hayırlısıyla heşey yolunda gider

hoşgeldin sende canım.ayrıca cvp içinde tşkler.umarım hepimiz sağlıklı,mutlu hamilelikler geçirir ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz.

folık asıt 8. haftaya kadar kullanılan bır ılac.folbıol kullanan arkadaslar mıktarı konusunda yardımcı olurlar.yalnız cevız muz gıbı folık asıt acısından zengın olan yıyeceklerı tuketmeyı unutmayınız arkadaslar..

saol canım yardımın için.folbiol konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa cvplarsa sevinirim.

Doya doya gİyİn canım İnŞallahhhhhh
inş. teşekkürler tatlım a.s.
dimplehawk hoşgeldin canım benim.nasılsın bakalım.nasıl gidiyo hamişlik:)
hoşbulduk angelcım
18 haziran-25 mart :lepi: aynıyızzzz :dance:
başdönmesi ve kasık ağrıları var, senin nasıl?
koca topicte folik asit kullanımı hakkında kimse birşey bilmiyormu yaaa.hani destek arkadaşlar herşey laftamı????
ben 2 aydır kullanıyorum folbiol ü a.s
hoşgeldinn.. kaydirigubbakcemile5
şimdilik bu yeterlidir arkadaşım zaten baya stokta olmuştur
doktora gittiğinde inşaallah daha detaylı bilgi verir

bu arada ben yarın gidiyorum doktora, bakalım neler diyecek opuyorumnanaktan

Kızlar listeye beni de ekleyin zemuszemus

Sat 15 Haziran, beklenen doğum 22 Mart; kilo :67 sositososito

Bu arada uzerinde hamilelikle ilgili seyler yazan t-shirtlere bayılıyorum...

Kızlar listeye beni de ekleyin zemuszemus

Sat 15 Haziran, beklenen doğum 22 Mart; kilo :67 sositososito

Bu arada uzerinde hamilelikle ilgili seyler yazan t-shirtlere bayılıyorum...

hoşgellldiiinnnn :lepi: hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş..

bu arada nilüfercim
beni de ekler misin
sat 18 haziran - muhtemel doğum 25 mart - 61 kg - 22 yaş

Doğrudur herhalde arkadaşım bana da doktor verdi hamileliği öğrendikten sonra Folic Asit 3 tane alıyorum ama seninki bir tane alınmalıymış sanırım. Doktor bana hiçbir zararı yok, vitamin, eğer bir öğünde almayı unutursan diğer öğünde 2 tane bile alabilirsin dedi.

Folibol kullanan biri yazsa daha yararlı olur sanırım.

Fransiyum, hayırlı olsun...

hoşbulduk angelcım
18 haziran-25 mart :lepi: aynıyızzzz :dance:
başdönmesi ve kasık ağrıları var, senin nasıl?

ben 2 aydır kullanıyorum folbiol ü a.s

şimdilik bu yeterlidir arkadaşım zaten baya stokta olmuştur
doktora gittiğinde inşaallah daha detaylı bilgi verir

bu arada ben yarın gidiyorum doktora, bakalım neler diyecek opuyorumnanaktan[/B][/QUOTE]

evet canım bunda da aynıyız:) biz bu gidişle aynı saatte de doğururuz:)kasık ağrılarım var benimde iki gündür belim ve kalça kemiklerim bile ağrıyor.ben 10 gün sonra gidicem kese gözükmez endişelenirim diye o tarihi seçtik.sende inşallah gözükür bize güzel haberlerle gelirsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

slm arkadaslar
biliyosunuz ben daha kalp atislarini görememistim,dün son kez bakildi yoktu.kürtaj olmam gerektigini söylediler,bugün hastaneye gittim kürtaj icin son kez bir daha baktilar ve inanilmaz birsey oldu kalp atislarini gördük.su an cok mutluyum inanilmaz.Dün üzüntüden aglarken bugün sevincten agliyorum.allahtan ümit kesilmezmis.

evettt bende farkettim :lepi: bakalım neler yaşayacağız :CüvCüv:

inşaallah iyi haberlerle gelirim, yarın gitmemin sebebi, cuma akşamı bi yolculuğa çıkacağız inş..
bakalım ne diyecek dr fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…