2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar hamileyken ağdada daha çok canınz acıyormu ben ağdadan geliorum abartısız 50 dakika sürdü çok kötüydüüüü((( hiç bu kadar canım yanmamıştıkafamçokkarıştı

sağolun arkadaşlar...iki hafa önceki tahlilde biraz çıkmıştı ama ayrıntılıya gtiim doktor yapmştı ben de tek sefer gittiğim doktora ilaç yadırmak istemedim....kendi doktoruma ancak gidebildim o da bayramdan sonra tekrar test yaparız şimdi gerek yok dedi...sık idrara çıkıyordum ama bugün rengi farklı olunca tedirgin oldum...inşallah böyle devam etmez yoka yarın tekrar gitmem gerkecek....

canım gözün aydın maasalah bebişineee....ama idrar yolları enf. cok mühim bi idrar tahlili yaptırsan keske.lökosit yüksek olabilir... 3 lt su cok önemli

asinazcığım neslihan hanımı bir akadaş tavsiye etmişti ama eşim hastane uzak diye orası olmaz dedi sositososito

benim eşim çok pimpirikli sağolsun deli ediyor beni
:bbo:

Yediğin birşeyin yada içtiğin ilaçların boyası da olabilir, hemen panik yapma, inşallah enfeksiyon değildir, sen yine de suyu ihmal etme ama..

Evet çok şıkmış, güle güle kullanın, fiyatı da uygun bence..

asinazcığım neslihan hanımı bir akadaş tavsiye etmişti ama eşim hastane uzak diye orası olmaz dedi sositososito

benim eşim çok pimpirikli sağolsun deli ediyor beni
:bbo:

haklısın cnm tabi yakınlık ve uzaklıkta önemli ama müthiş dr
bu arada erde oturuyodun sen
bizde kartal pndik maltepe civarında oturanlar bir gün bi araya gelelim yaw,
bakın ankaralılar buluşuyor

CANIM geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan
agırlastıkca daha da dıkkat etmelıyız kendımıze hareketlerımıze....

niye aciz hissediyorsun ki tatlım selkie ne dedi ilerleyen aylarda desteksiz koltuktan bile kalkamayacağız bizim ki geçici bir durum hemde minik bir mucize için acizlik yok lmaz:

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

Tansiyonla falan işin alakası yok... Biri yere yemek dökmüş, yeri boş suyla silmişler, ben de oraya basınca kaydım, düşmemeye çalışırken elimde tepsi debelendim ve tepsi içindeki çorba üstüme ve etrafa döküldü, ben de yanmayayım diye tepsiyi öne attım, tepsi de tatlıların üstüne düştü, tabii yemeklerde oraya döküldü ama yere dökülen çorbada daha fena kayıp popo üstü oturdum.

Bu sefer yer ve ben yağlı olduğum için kalkmaya çalıştıkça kaydım... Allahım çok fenaydı... Ve insanlar o yağa ve keşmeşe girip düşme pahasına beni kaldırmak istemdiler... Etrafımda çember şeklinde bir kalabalık, çorba içinde debelendim durdum...

Sonra kızlar yaklaşıp kaldırdılar beni...

Allahım çok fenaydı... Her yerim çorba şu anda...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tamam arkadaşlar içerim bol bol ....az önce kızımın park yatağı geldi kargoyla ... :) eşimle akşam kurunca fotolarını eklerim:lepi:

cnm internet sipariş ettiğin di mi
onu eşime gösterdim turkuaz olnaı çok beğendik
nasıl güzel mi
biz de istiyoruz ama görmeden endişe ettik açıkçası,
bu arada güzel sağlık,hayır dolu günlerle birlikte kullanmak nasip olsun inşalah

BEN sayayım canım bi de ne yediklerimi ama biliyorum cok kızacaksın kaydirigubbakcemile
sabah; bir dilim peynir ve acma
ara ogunde iki avuç balık kraker ve bir bardak nesquik li sut,
ogle yemeginde, yarım sebze corbası, tavuk pure, cok az kereviz ve yogurt
arkasından 1 mandalina,
sonra ofise geldimm 1 saat sonra buradakiler doner solemis, hamileyim canım cker diye de bana da ceyrek solemısler, ole bi koktu ki yedim onu da valla dayanamadım kafamçokkarıştımafoldumben
yaaa cok istahlıyım bennnn cokacimcoook :sm_confused:

haklısın cnm tabi yakınlık ve uzaklıkta önemli ama müthiş dr
bu arada erde oturuyodun sen
bizde kartal pndik maltepe civarında oturanlar bir gün bi araya gelelim yaw,
bakın ankaralılar buluşuyor

Bostancıdakiler de gelsin :)
Ben mesela kaydirigubbakcemile3
Az önce aynı şey geçiyordu aklımdan, ama internette bebek kıyafetlerine dalmışım, unuttum yazmayı...
Biz de buluşalım.
Bu Ankaralılar şimdi anlatıp nispet yaparlar bize :sm_cool:

asinazcım ben de o park yatagın turkuazına bayıldım, yerim musait olsa hemen alıcam, ama bilmiyorum her an alabilirim de

evet ben açabilirim başlık aslında genel bir istanbul buluşmasıda olabilir ama çoğunluk neredeyse buluşma o yakada yapılsın alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…