- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.381
ya kızlar hamileyken ağdada daha çok canınz acıyormu ben ağdadan geliorum abartısız 50 dakika sürdü çok kötüydüüüü((( hiç bu kadar canım yanmamıştıkafamçokkarıştı
Sessizliğinden belliydi bir hınzırlık peşinde olduğun, maşallah, dediğinide yaptırıyon kocana haa, güle güle kullan telefonunu..
BEBEK ARABALARI - BOTTİ BEBEK , Bebek rnleri ocuk Hamile Emziren Anne İhtiyaları , Kraft Chicco Nuk Nike Kids Avent Milupa Maxi Cosi Similac Mama buradan girmeyi dene birde, ben açtım sayfayı..
ilk sırada üç tekerlekli yeşil varya biz onun turkuazını alıcaz eşimle gittik baktık çok beğendik özellikleri mükemmel
tek elle kapanabilmeiyağmurluk rüzgarlık,textil yıkanabiliyor süppper bişi
s.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walladoktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?
sağolun arkadaşlar...iki hafa önceki tahlilde biraz çıkmıştı ama ayrıntılıya gtiim doktor yapmştı ben de tek sefer gittiğim doktora ilaç yadırmak istemedim....kendi doktoruma ancak gidebildim o da bayramdan sonra tekrar test yaparız şimdi gerek yok dedi...sık idrara çıkıyordum ama bugün rengi farklı olunca tedirgin oldum...inşallah böyle devam etmez yoka yarın tekrar gitmem gerkecek....
ilk sırada üç tekerlekli yeşil varya biz onun turkuazını alıcaz eşimle gittik baktık çok beğendik özellikleri mükemmel
tek elle kapanabilme, yağmurluk rüzgarlık,textil yıkanabiliyor süppper bişi
asinazcığım neslihan hanımı bir akadaş tavsiye etmişti ama eşim hastane uzak diye orası olmaz dedi sositososito
benim eşim çok pimpirikli sağolsun deli ediyor beni :bbo:
Yakın olsak, akşama bana gel derdim, kızartırdım sana, ne koku hassasiyeti ne bişey, bulantılardan kurtulduğumdan beri, tam gaz iştahla devam ediyorum valla, frenlemesem kendimi, sevmediğim yiyecekleri bile yiyecem, ama kilo almıyorum Allah tan, şimdi kilo sorunu olanlar bana kızacak belki ama, ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım hehehehe...
İlahi Sinpac yaaa, güldürdün beni, nasıl düştün öyle bacım, duyanda karnı burnunda kendini taşıyamayan biri sanacak seni, şimdiden böyle isen, son aylarda ne yapacan, şaka bir yana, geçmiş olsun, tansiyonun mu düştü ne oldu hayırdır..?
CANIM geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan
agırlastıkca daha da dıkkat etmelıyız kendımıze hareketlerımıze....
niye aciz hissediyorsun ki tatlım selkie ne dedi ilerleyen aylarda desteksiz koltuktan bile kalkamayacağız bizim ki geçici bir durum hemde minik bir mucize için acizlik yoklmaz:
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...
Ah canım yaa, çok geçmiş olsun...
Allah korusun, başka bir yerine birşey olmamış ya, önemli olan o...
Bu aylarda denge problemi olurmuş, aman dikkat et.
Aciz falan da hissetme sakın, hamilesin sen, millet oturduğu sandalyeden zor kalkıyor, kolay mı düştükten sonra kalkmak :)
Ben bir kere Beşiktaş'ta düşmüştüm yüzüstü, hamile değilken. Sonra da kalkamadım, köpekler gelip koklamıştı beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saçmalama manyak niye aciz hissediyosunki hem önceliğimiz var nolucak herkes bize yer versin herkes yardım etsin allah allah..çanak kırılmadan doğurmak yok mart anneleriyiz kolay değil karı vaar kışı varr daha çok düşüces.hem onun hava yastığı var zaten sen üsülme totonu düşün hem bişi olmaz o koca totoya öhö öhö...
bide toto üstü düşmen iyi olmuş karnına dikkat et ha.
tamam arkadaşlar içerim bol bol ....az önce kızımın park yatağı geldi kargoyla ... :) eşimle akşam kurunca fotolarını eklerim:lepi:
BEN sayayım canım bi de ne yediklerimi ama biliyorum cok kızacaksın kaydirigubbakcemilehoooooppppppp noluyor burda ya
iki dakka ayrılmayalım itiraflar başlamış :mymeka:
meğer ne çok gereksiz şeyler yeniyormuşta haberimiz yokmuşş
off offf ben napim dikkat ettiğim halde bu hafta tam 1 kg almışım mafoldumben
ya sizin yediklerinizi yesem :umursamaz:
mesela bugün yediklerimi yazayım bakalım nasıl yorumlıcaksınız, çok mu ?
sabah ; çeyrek ekmek kaşarlı tost+şekersiz ıhlamur
ara öğün ; elma
ara öğün ; 1 avuç ceviz
öğle yemeği ; 1,5 kepçe çorba+ıspanak+yoğurt+1 dilim ekmek
haklısın cnm tabi yakınlık ve uzaklıkta önemli ama müthiş dr
bu arada erde oturuyodun sen
bizde kartal pndik maltepe civarında oturanlar bir gün bi araya gelelim yaw,
bakın ankaralılar buluşuyor
anadolu yakası toplanması yapabiliriz aslında çok da iyi olur
ben adatepe de oturuyorum canım
Bostancıdakiler de gelsin :)
Ben mesela kaydirigubbakcemile3
Az önce aynı şey geçiyordu aklımdan, ama internette bebek kıyafetlerine dalmışım, unuttum yazmayı...
Biz de buluşalım.
Bu Ankaralılar şimdi anlatıp nispet yaparlar bize :sm_cool:
cnm internet sipariş ettiğin di mi
onu eşime gösterdim turkuaz olnaı çok beğendik
nasıl güzel mi
biz de istiyoruz ama görmeden endişe ettik açıkçası,
bu arada güzel sağlık,hayır dolu günlerle birlikte kullanmak nasip olsun inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?