2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

asinazcım ben de o park yatagın turkuazına bayıldım, yerim musait olsa hemen alıcam, ama bilmiyorum her an alabilirim de

tatlım bizim kızımız olucak şimdilik öle dedi dr ama ona rağmen turkuaza bayıldık
hatta geçne gün eşim sipariş verim istiyorsan hemen dedi
ama dedim iki hafta daha beklesin diye
sen oda yapmayı mı düşünüyosun

Hay Allah yaa... Onlar da düzgün silselermiş, hamile kadın var ortalıkta, şapşal şeyler klava:
Düşünme üzerinde yaa, olur böyle şeyler, köpekler kokladı diyordum sana :kedi:
Eve gidince güzel bir duş alırsın, çorbalı kıyafetleri atarsın kirliye oldu bitti... Bir yerine birşey olmasın, önemli o arkadaşım :1hug:

ve aleyküm selammm
hoşgeldin.. gözün aydın maşaallah yavrucuna
enfeksiyon varsa eğer bol suyla hallolur inş. dert etme a.s
Hiç bişey yememişsin diyebilirim, kendime kıyasla...
Afiyet şeker olsun, yarasın kuzuna...
teşekkürler tatlım
yemedikte niye kilo alıyoz anu anlamıyorummm -tatlicadiarzu-
tamam arkadaşlar içerim bol bol ....az önce kızımın park yatağı geldi kargoyla ... :) eşimle akşam kurunca fotolarını eklerim:lepi:
hayırlı olsun güle güle kullanın
resmini bekliyorum :hulya:
ıvır zıvırlar hariç öğlende de ekmek yemediysen çok bişi yok tatlım
açmayı da hergün yeme öyle
bebişe hiç faydası yok

Teşekkür ederim, Bosna...şutarafagitti

bosnacım çok geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm senin için kıyamam sana,büyük geçmiş olsun aman sen artık bastığın yerlere dikkat etcnm hiç belli olmuyor işte canım kıyamam

yok canım ben oda maalesef yapamıcam bu evde 1 sene falan kalmayı dusunuyoruz, bende besık almayı dusunuyorum, park yatagı yanıma odama almak ıstıyorum ama boyutları buyuk oldugu ıcın odama sıgmaz gıbı gelıyor ondan tereddut edıyorumm :sm_confused:
bu oda konusunda kafam cok karısık canım yaaa , aslında bır tane bos odam var ama o oda da dolu esya var ıcınde, bebek odası yapmak ıcın de ev uuygun degıl :sm_confused:
hayırlısı artık

masallah bebislerinize annislerr........ Allahim nazarlardan korusun onlari.

benim doktorum son 10 yil icinde tetanoz asisi olmadiysan tek doz olman yeterli dedi. yani bana birakti aslinda asi isini. bende nolur nolmaz diye yaptirdim acikcasi. dunyanin binbirturlu hali var. bugun tek doz yaptirdim sadece. 23+1 haftaligim. bi daha yaptirmiycam.

evet asinazcim Allahtan bir mani cikmaz ise Pazar gunu ilk bulusmamizi yapiyoruz. cok komik ya. hamile arkadaslarimla bulusucam diyorum. ablam ve esim guluyorlar bana. dusunsene hepimiz karinlar cikmis bir sekilde hahahhahhah. cok tatli olcaz.

ezgim sen kac haftaliksin. benim doktor daha seker yuklemesinden hic bahsetmedi. ben gecen hafta kontrole gitmistim 22+3 haftalikken. bu ay sana test yaptirmiycam dedi. simdi tekrar 28. haftamda gidicem. herhalde o zaman mi yaptircak acep. neyse onlar doktor zamanini benden daha iyi bilir herhalde.
senin de sonuclarin iyi cikar insallah canim.

bosna bende ayni senin gibiyim. her sabah evden cikarken elimde bir poset. icinde gunluk 3 mandalin 2 elma 1 muz 1 kivi. bi de sabah is yerinde yaptigim icin kahvatilik malzemelerim. haslanmis yumurta peynir ekmek yesillik. her sabah ayni kesintisiz.

Canım benim bilgilerimide günceller msin lütfen.
17+4 günlük bebiş 500 gr. hamile kaldığım kilo 59,5 şuan 66 kiloyum.
kaydirigubbakcemile5

canim oncelikle bebisine masallah. ama benim 17+3 haftalikkken 189 gramdi. 22+3 kende tam olcmedi ama 500 gram civari dedi doktorum. yanlis mi yazdin acaba.

dün gece aklıma ne hikmetse bulgur kısırı geldi,üşendim yapmaya,.şöyle bol limonlu,.nasipse akşama gidince bi yapayım,afiyetle yiyeyim bari,.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ya bune arkadasim ya yapilir mi simdi bu bak olmadi simdi. :))) bi de ustune goruntu eklemissin. hamile var hamile var yani. karnim tika basa dolu olmasina ragmen simdi koca tabagi bitirirdim ani onumde olsa. :))))))

Kısır kolay da, ben karnıbahar kızartamam, koku hassasiyetim hala tüm şiddetiyle devam ediyor. O yüzden bu talebimi, ismin eşliğinde anneme ileticem kaydirigubbakcemile3

arkadasim ben karnibahari kizartmiyorum. minik minik azga girmelik lokmalar seklinde birazcikda saplariyla limonlu sicak su da sadece 5 dk. kaynatiyorum ve uzerine bol sarimsakli yogurt. super oluyor valla. hem saglikli hem kolay. vitamini de olmemis oluyor. kaynatma suyuna limon koyunca zaten sadece 5 dk tingirdadigi icinde kokmuyor evi kokusu sarmiyor. tavsiye ederim.

canim cok gecmis olsun. iyiki poponun uzerine dusnussun sadece. hamilelik bir acizlik degildir canim benim. senin o an basin donmus olabilir, tansiyonun dusmus olabilir. biz normal insanlar gibi degiliz ki su an. insanlarimiz bunun bilincindeler bence. uzulme aaaaaaa. cok ayip.

evet canım o..ben de turkuaz istemiştim koliyi açtım hmen taşıma çantasının içinde kapanınca bayğı küçülüyormuş....açıp bakcaz artık öyle nasıl olacak...yalnız bir sorun var...rengi intenetteki kadar canlı değil...ama güzel...böyle de güzelmiş...

kaydirigubbakcemile5

ohh içimi rahatlattın canım benim opuyorum seniii opuyorumnanaktanzemuszemus

ıvır zıvırlar hariç öğlende de ekmek yemediysen çok bişi yok tatlım
açmayı da hergün yeme öyle
bebişe hiç faydası yok

Sabah 3 dilim ekmek, 3 kibrit kutusu peynir, bol yeşil zeytin, tereyağ, bal...
Ara öğünde ceviz badem, bir kaç tane bisküvi.
öğlen bir dilim ekmek, koca bir tabak ıspanak, koca bir tabak makarna, bir kase yoğurt.
ara öğün iki mandalina...
şimdilik bu kadar.
ama akşamları çok yemiyorum :)
ama 51 kiloyum ben ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…