- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.401
asinazcım ben de o park yatagın turkuazına bayıldım, yerim musait olsa hemen alıcam, ama bilmiyorum her an alabilirim de
Tansiyonla falan işin alakası yok... Biri yere yemek dökmüş, yeri boş suyla silmişler, ben de oraya basınca kaydım, düşmemeye çalışırken elimde tepsi debelendim ve tepsi içindeki çorba üstüme ve etrafa döküldü, ben de yanmayayım diye tepsiyi öne attım, tepsi de tatlıların üstüne düştü, tabii yemeklerde oraya döküldü ama yere dökülen çorbada daha fena kayıp popo üstü oturdum.
Bu sefer yer ve ben yağlı olduğum için kalkmaya çalıştıkça kaydım... Allahım çok fenaydı... Ve insanlar o yağa ve keşmeşe girip düşme pahasına beni kaldırmak istemdiler... Etrafımda çember şeklinde bir kalabalık, çorba içinde debelendim durdum...
Sonra kızlar yaklaşıp kaldırdılar beni...
Allahım çok fenaydı... Her yerim çorba şu anda...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İstanbul buluşması ne zaman???
ve aleyküm selammms.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walladoktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?
teşekkürler tatlımHiç bişey yememişsin diyebilirim, kendime kıyasla...
Afiyet şeker olsun, yarasın kuzuna...
hayırlı olsun güle güle kullanıntamam arkadaşlar içerim bol bol ....az önce kızımın park yatağı geldi kargoyla ... :) eşimle akşam kurunca fotolarını eklerim:lepi:
ıvır zıvırlar hariç öğlende de ekmek yemediysen çok bişi yok tatlımBEN sayayım canım bi de ne yediklerimi ama biliyorum cok kızacaksın kaydirigubbakcemile
sabah; bir dilim peynir ve acma
ara ogunde iki avuç balık kraker ve bir bardak nesquik li sut,
ogle yemeginde, yarım sebze corbası, tavuk pure, cok az kereviz ve yogurt
arkasından 1 mandalina,
sonra ofise geldimm 1 saat sonra buradakiler doner solemis, hamileyim canım cker diye de bana da ceyrek solemısler, ole bi koktu ki yedim onu da valla dayanamadım kafamçokkarıştımafoldumben
yaaa cok istahlıyım bennnn cokacimcoook :sm_confused:
Hay Allah yaa... Onlar da düzgün silselermiş, hamile kadın var ortalıkta, şapşal şeylerklava:
Düşünme üzerinde yaa, olur böyle şeyler, köpekler kokladı diyordum sana :kedi:
Eve gidince güzel bir duş alırsın, çorbalı kıyafetleri atarsın kirliye oldu bitti... Bir yerine birşey olmasın, önemli o arkadaşım :1hug:
İstanbul buluşması ne zaman???
Hmmmsss kıskandım şimdi... Ben de mi gelsem nekaydirigubbakcemile3daha belli değil sincapım ama sizi kıskandık ve siz nispete başlamadan biz de yapalım dedikkaydirigubbakcemile2
tatlım bizim kızımız olucak şimdilik öle dedi dr ama ona rağmen turkuaza bayıldık
hatta geçne gün eşim sipariş verim istiyorsan hemen dedi
ama dedim iki hafta daha beklesin diye
sen oda yapmayı mı düşünüyosun
Şu an karar verdik, sizin kadar çabuk buluşamayız sanırım.
Ama kar kış çok bastırmadan buluşmak lazım, benim deli kocam düşerim diye bırakmaz sokağa sonra :)
İyi akşamlar arkadaşlar .. Bizde hafta sonu kontroldeydik.. ayrıntılı ultrasona girdim.. Herşey iyi allaha şükür.. 455 gr.. haftasına göre iyi dedi.. Hatta 1 gün ileriymiş...Yakından resmini çekti 3 boyutlu.. Eşim Ankaraya babannesine mail attı.. Halasıyla amcası bana benzetmiş.. Kayınvalidem oğluna... :))))
Hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah...
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız iyi çok şükür
bebiş öyle hareketliydi ki maşaallah zor baktı dr. opuyorumnanaktan
418 gr. ama uzunluğunu sormayı unuttum
elimdeki kağıtta ölçülmüş bazı uzunluklar var, ama hangisi boy ölçüsü bilemiyorum tabii
işte böyleee.. ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
s.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walladoktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba
Hafta sonu dr gittiğimde domuz gribi aşısını konuştuk.. Aralıkta çinko içermeyen aşı gelecekmiş ne diyorsunuz dedim.. Sağlık bakanlığı öneriyor ama size zorla yapamayız size bırakıyorum dedi.. kafam karıştı...neyapmalıyız bilemiyorum.. Birde ben tetenoz iğnesi olmadım dedim. ağlık ocağında onda sakınca yok olabilirsin dedi.. ama ben 22 haftalığım.. Tetenozun 16. hafta ve 4 veya 8 hafta sonra 2. aşı değilmi? Ne yapsam kızlar yaptırsamı? Yaptırmayan varmı? Bebeğin göbek bağını eskiden evde doğumlarda keserlermiş ya hijenik olmayan ortamlarda o nedenleymiş...Kararsızım..
günaydın janlarım,umarım hepiniz iyisinizdir,
yağmurcum geçmiş olsun tez zamanda iyileşrisin inşallah
dilacım,sen de kendini üzme olan olmuş artık eşinde napsın bu kocalar böyle eşlerini düşünüp,hamiledir rahata edemez diye düşünmezlerikarşısındaki kişiye de hayır diyemezler,arkadaşına yani,tez zamanda adamda gider sen de rahatlarsın inşallah
pazar ankaralılar buluşuyormuşsunuz hadi size iyi eğlenceler
ben dün akşam inanılmaz kötüydüm yediğim bişi dokundu sanırım üst üste üç kere çıkardım,ölüyorum sandım,
merhaba kızlar şeker yükleme testine girdim geldim.merak eden arkadaşlar için söyliyeyim hiç beklediğim kadar zor olmadı.aç karnına gittim açlık şekeri için kan aldılar ardından bana glikozlu su içirdiler Allahtan yanımda sıkıp götürdüğüm limon suyu vardı onla karıştırıp içtim tadı hiç fena olmadı şekerli su işte.sonra 1 saat bekledim yine kan aldılar ve eve gelip birşeyler yedim öğleden sonra sonuçlarımı almaya ve bebişimi görmeye gideceğim.umarım değerlerim normal çıkar.
Ben de karnım aç olmasa bile sürekli yemek istiyorum.
Üstelik evden getirdiğim yemekleri beğenmeyip, muzur şeyler yemek istiyorum. Ama yapmıyorum neyse ki...
Bütün gün meyve yiyerek idare ediyorum, küçük bir manav dükkanı gibi geliyorum valla işe :)
Canım benim bilgilerimide günceller msin lütfen.
17+4 günlük bebiş 500 gr. hamile kaldığım kilo 59,5 şuan 66 kiloyum.
kaydirigubbakcemile5
Kısır kolay da, ben karnıbahar kızartamam, koku hassasiyetim hala tüm şiddetiyle devam ediyor. O yüzden bu talebimi, ismin eşliğinde anneme ileticem kaydirigubbakcemile3
Herkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
cnm internet sipariş ettiğin di mi
onu eşime gösterdim turkuaz olnaı çok beğendik
nasıl güzel mi
biz de istiyoruz ama görmeden endişe ettik açıkçası,
bu arada güzel sağlık,hayır dolu günlerle birlikte kullanmak nasip olsun inşalah
ve aleyküm selammm
hoşgeldin.. gözün aydın maşaallah yavrucuna
enfeksiyon varsa eğer bol suyla hallolur inş. dert etme a.s
teşekkürler tatlım
yemedikte niye kilo alıyoz anu anlamıyorummm -tatlicadiarzu-
hayırlı olsun güle güle kullanın
resmini bekliyorum :hulya:
ıvır zıvırlar hariç öğlende de ekmek yemediysen çok bişi yok tatlım
açmayı da hergün yeme öyle
bebişe hiç faydası yok
ıvır zıvırlar hariç öğlende de ekmek yemediysen çok bişi yok tatlım
açmayı da hergün yeme öyle
bebişe hiç faydası yok
pardon sncapcım bosnanın yazısından okuyunca karıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?