- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.421
yok canım ben oda maalesef yapamıcam bu evde 1 sene falan kalmayı dusunuyoruz, bende besık almayı dusunuyorum, park yatagı yanıma odama almak ıstıyorum ama boyutları buyuk oldugu ıcın odama sıgmaz gıbı gelıyor ondan tereddut edıyorumm :sm_confused:
bu oda konusunda kafam cok karısık canım yaaa , aslında bır tane bos odam var ama o oda da dolu esya var ıcınde, bebek odası yapmak ıcın de ev uuygun degıl :sm_confused:
hayırlısı artık
evet canım o..ben de turkuaz istemiştim koliyi açtım hmen taşıma çantasının içinde kapanınca bayğı küçülüyormuş....açıp bakcaz artık öyle nasıl olacak...yalnız bir sorun var...rengi intenetteki kadar canlı değil...ama güzel...böyle de güzelmiş...
Günaydın güzel anneler,
Dün aldığımız güzel haberlerin bugün de devamı gelir inşallah...
Dün akşam ilk defa benim bıdık o kadar kuvvetli vurdu ki, dışarıdan belli oldu hareketleri. Ayaklarımı uzatmış oturuyordum, baktım karnımda birşeyler yükselip alçalıyor. Eşimi çağırdım elimle, konuşunca duruyor çünkü sıpa... İkimiz de hem ağladık hem güldük, o kadar güzeldi ki :) Bütün gece tepindi durdu içerde, uyutmadı beni canımın içi :) Hala hissetmeyen arkadaşlar varsa, en kısa sürede hissedip bu duyguyu yaşamalarını dilerim, eşsiz birşey :)
Günaydın herkese
Bir sürü iş var evde ama hiç birini yapasım yok çünkü biliyorum yine belim ağrıyacak :gitme:
kolay gelsin hepimize zemuszemus
ben söyleyeyim eğilemeyeçeksiniz.ayaklarınızı karnınızdan dolayı göremeyeçekiniz...çömelemeyeçeksiniz...
çok sı karnınız açıkaçak:..5 dakikada bir tuvalette olaçaksınız!eğer koltukta oturursanız destek alarak yerinizden kalkabileçeksiniz...ayaklarınızın baçaklarınızın şişme ihtimali var...varileriniz oluşabilir...baçak ağrıları ve bel ağrıları yaşayaçaksınız...:ecrin_bebek:
felaket tellalı gibi oldum bende...:))
merhaba kızlar şeker yükleme testine girdim geldim.merak eden arkadaşlar için söyliyeyim hiç beklediğim kadar zor olmadı.aç karnına gittim açlık şekeri için kan aldılar ardından bana glikozlu su içirdiler Allahtan yanımda sıkıp götürdüğüm limon suyu vardı onla karıştırıp içtim tadı hiç fena olmadı şekerli su işte.sonra 1 saat bekledim yine kan aldılar ve eve gelip birşeyler yedim öğleden sonra sonuçlarımı almaya ve bebişimi görmeye gideceğim.umarım değerlerim normal çıkar.
Herkese merhaba.
KUJU,FTY,SİMENAY geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
YAĞMURCUM anladığım kadarıylan sende benim gibi aynı dertten müzdaripsin geçmiş olsun canım.Ben allaha şükür çabuk atlatıcam gibi hem elevit içiyorum hem bol bol C vitamini alıyorum sadece burun akıntım var okadar tavsiye edrim.
Ben geçenlerde normal doğum ve sezeryanla doğumun videolarını izledim hiç tavsiye etmem ilk kez doğum yapacak arkadaşlar bence izlemeyin.Ben sezeryanla doğum yapyığım halde çok etkilendim.
ne garip şey
ben herkesin yazdıklarını dikktle okuyorum cevaplar yazıp,yorumlar yazıyorum,ama ne hikmetse kimse bana cvp vermiyor,burda bi kıymetimiz yok sanırım,çok düşündüm bunu yazıp yazmamayı ama genelde hep böyle oluyor sağolun arkadaşlar grubun dışında bırakıldığım için eyvallah,o zaman ben buraya daha fazla girip,zamanımı harcayıp,geçmişi tek tek okumak zorunda kalmim di mi,bana da yazık
bende simdiden aynayla hallediorum ewet ileri,de zor olucak ama bende dısarda yaptıramam o işi yok yaa utanırım yanii
yaa ben çok acıktımm kıslarr acıkınca da gözüm dönüyo az yiyorum ama hemen yeme ihtiyacı duyuyorumm tıkınıp geliyorum cokacimcoook
kesmiyor tabi yaaa..
şöyle börekler, kurabiyeler istiyor insan cokacimcoook
bende aldım o biberondan chicco magazalarında bakım urunlerınde 25 % indirim var, bende puset almak ıstıyorum, haftasonundan beri esimle puset bakıyoruz, buyuk ihtimalle traveller set alıcas, su arabayla birlikte ana kucagı olanlardan ıstıyorumm... fıkırlerınızı paylasın lutfen, ucuz yer bılıyorsanız egter...delikafadulden
Herkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
s.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walladoktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?
Canım yok, karıştırmadın... Ben de Ankara buluşmasında olacağım ama İstanbul da da mı olsam diye düşünüyorum...
canlı olmamasına rağmen güzel mi yani ve kaç günde teslim edild siparişten sonra
Canım, açarken çok dikkat edin, çünkü tekrar kapatmaya kalktığınızda sığmıyor...
ben de öpüyorum seni opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ohh içimi rahatlattın canım benim opuyorum seniii opuyorumnanaktanzemuszemus
sen biraz kaçırmışsın :mymeka: hem ekmek hem makarna olmaz :umursamaz:Sabah 3 dilim ekmek, 3 kibrit kutusu peynir, bol yeşil zeytin, tereyağ, bal...
Ara öğünde ceviz badem, bir kaç tane bisküvi.
öğlen bir dilim ekmek, koca bir tabak ıspanak, koca bir tabak makarna, bir kase yoğurt.
ara öğün iki mandalina...
şimdilik bu kadar.
ama akşamları çok yemiyorum :)
ama 51 kiloyum ben ya :)
Hmmmsss kıskandım şimdi... Ben de mi gelsem nekaydirigubbakcemile3
masallah bebislerinize annislerr........ Allahim nazarlardan korusun onlari.
bosna bende ayni senin gibiyim. her sabah evden cikarken elimde bir poset. icinde gunluk 3 mandalin 2 elma 1 muz 1 kivi. bi de sabah is yerinde yaptigim icin kahvatilik malzemelerim. haslanmis yumurta peynir ekmek yesillik. her sabah ayni kesintisiz.
Ben sırt çantasına koyuyorum, poşet çok ağır oluyor, taşıyamıyorum.
Yemekhanenin yemekleri mideme doknuyor, öğle yemeğimi de evden götürüyorum bir de :)
arkadasim ben karnibahari kizartmiyorum. minik minik azga girmelik lokmalar seklinde birazcikda saplariyla limonlu sicak su da sadece 5 dk. kaynatiyorum ve uzerine bol sarimsakli yogurt. super oluyor valla. hem saglikli hem kolay. vitamini de olmemis oluyor. kaynatma suyuna limon koyunca zaten sadece 5 dk tingirdadigi icinde kokmuyor evi kokusu sarmiyor. tavsiye ederim.
aa evet, o hiç aklıma gelmedi, öyle de güzel olur. ama biraz da domates sos isterim ben. çok fena ağzım sulandı, bu akşam bir şekilde yemem lazım :)
bu arada istanbul anadolu yaksı buluşması için listeyi kim yapıyor
o nasıl oluyor leyn
kanatların mı var senin uçuyon mu anında
ben de öpüyorum seni opuyorumnanaktan
sen biraz kaçırmışsın :mymeka: hem ekmek hem makarna olmaz :umursamaz:
evet bende o arabayla birlikte ana kucagı olanlardan ıstıyorumm ama o puset ve traveller set ne oluyorr ??????CADIARZU
15 Kasım Pazar 12 de yapmazsanız gelme şansım var degil mi?:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
bu arada istanbul anadolu yaksı buluşması için listeyi kim yapıyor
15 Kasım Pazar 12 de yapmazsanız gelme şansım var degil mi?:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
Bu kadar hızlı olabileceklerini sanmıyorum Sinpaccım...
canlı olmamasına rağmen güzel mi yani ve kaç günde teslim edild siparişten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?