2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım küçük olan park yataklarda var boyut olarak

canlı olmamasına rağmen güzel mi yani ve kaç günde teslim edild siparişten sonra

ayyy canım yaa gözün aydın annesi ne tatlı maşallah benimkide:ecrin_bebek: öle ben konusunca duruyor ama babasının sesini çok seviyor opuyorumnanaktan

Günaydın herkese

Bir sürü iş var evde ama hiç birini yapasım yok çünkü biliyorum yine belim ağrıyacak :gitme:

kolay gelsin hepimize
zemuszemus

yaaa evet ahhh o bel arısıı yokmuu öldürücek beni zaten hamile kalmadan öncede vardı şimdi azap bende dün yaptım işlerimi buna kadar babamız yapıyordu ama artık yazık adama hem işte hem evde eee bende gittikçe kocaman FİL oluyorum harekette gerek ama dikkat etmek gerek öle önceki gibi deil yavaş yavaş çünkü ben bi belimi tutrudum gecende ne düzeliyom ne doğruluyom berbet olmuştum yaniii

ama ben bunları şimdiden yaşamaya başladımmm :kedi: varisleirmde varr ayaklarımı gören dior kocamn olmuş die:sinifsinif:

canım inşallah sonuçların iyi çıkar bende 30 ekimde DR gittiğimde bayramdan sonra geldiğinde kan şekerine bakcaz dedi ama hiç öle glikoz falan bahsetmedi sadece aç gel dedi

geçmiş olsun o sezeryanları doğumları bende izleidimm ama baya oldu ben izledime içim böle cız ede ede öle nette gezerken rast geldim ve bkatım ooo daha neler baktımm çinlilerin yaptığı pisliklerin fotoloru falan da vardı klava:senağlama

oyyy oyy oyy alındınmı :1hug: canım yaa evet bende de öle çok oldu hehe delikafadulden ama ben hiç takmıyorum yazıyorum okuyan okur okumayan okumasın napimm sayfaları başatan sona dikkatle okuyorum çünkü bana yarayan şeylerde çıkıyor gerçekten öle düşünme :teselli:

bende simdiden aynayla hallediorum ewet ileri,de zor olucak ama bende dısarda yaptıramam o işi yok yaa utanırım yanii

ben artık ağda yapamıyorumm tüy dökücüyle halletcem birisi demişti kocama yaptırıyorum die uvv ben düşündüm ama yaptıramam bırak başkasını :kedi:

yaa ben çok acıktımm kıslarr acıkınca da gözüm dönüyo az yiyorum ama hemen yeme ihtiyacı duyuyorumm tıkınıp geliyorum cokacimcoook

bennimde karnım h,ç doymuyor ne görsem ondan yemek istiyorum aburcubur hamur işleri önüme ne gelirde neyi görürsem hiç fark etmiyordelikafaduldencokacimcoookcokacimcoook

kesmiyor tabi yaaa..
şöyle börekler, kurabiyeler istiyor insan cokacimcoook

ımmm miss misss:dance:

evet bende o arabayla birlikte ana kucagı olanlardan ıstıyorumm ama o puset ve traveller set ne oluyorr ??????CADIARZU

ayyy tatlım yaa geçmiş olsun bişey olmamış ya yumuçşacık düşmüşsün ayyy ben olaydım orda ne aciz hissetmesi feci kopardım heralde delikafadulden ben öle düşsem falan hemen gelir benimkiler hehehee

a.selam
maşallah kızna canım 1 hafata deil benim ki 5 günde bile fark gösterdi yani evet bu raralar bebişlerde bize hızla kilo alıyoruz :ecrin_bebek::hulya:kaydirigubbakcemile2 bendede o problem vardı iltihab 4. ayımdaydım doktor ilaç vermişti ama şimdi gene tekrarladı bence çünkü altım ölee bi arıyorki o doktor da bana bol su iç bol maydonoz ye demişti içe bilirsen maydonoz suyu iç demişti ama bence sen maydonozu öle çok abartama çünkü kime sölediysem herkes aaaa maydonoz zararlı demişti

kaydirigubbakcemile5

ohh içimi rahatlattın canım benim opuyorum seniii opuyorumnanaktanzemuszemus
ben de öpüyorum seni opuyorumnanaktan
sen biraz kaçırmışsın :mymeka: hem ekmek hem makarna olmaz :umursamaz:

Hmmmsss kıskandım şimdi... Ben de mi gelsem nekaydirigubbakcemile3

Gel gel gel :) Ben de Ankara için aynı şeyi düşünüyordum ama kısmet olmadı....

bu arada istanbul anadolu yaksı buluşması için listeyi kim yapıyor

canım ben her gün bu kadar sıkı takip edemiyorum, üstüme alır da beceremem, rezil olurum size.

bu arada istanbul anadolu yaksı buluşması için listeyi kim yapıyor

yaa ben sabahtan beri ne okuyabilyiroum ne yazabiliyorum çok işim vardı istanbul anadolu yakası mı buluşuyor ne zaman nasıl ya bizim koca şimdi hayatta izin vermez :1no2: ben yokken gitme der o gelene kadar siz bi sefer buluşun bakalım bide sonra buluşuruz artık a.s.

kızlar bu arada,
dun aksam yatagımda yatarken sırtustu, karnımı sevıyordum tam, benimki bi tekme attı elim havaya kalktı kaydirigubbakcemile3
cok komikti tabi ben cıglık cıglıga kaldım kaydirigubbakcemile3
sıonra cok hosuma gitti bi durteyım dedim yapacak mı yıne dıye, bi daha bi tekme geldi kaydirigubbakcemile3
cooook guzeldiii ama :asigim:
ogluma asıgım bennnnnn :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…