2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosna,
Benim görümce halen doğurmadı...
20 Kasımdan sonra doğuracakmış...
Belki gelirim...:dance::dance::dance::dance:

Anaaaam, çoktan doğurması lazım değil miydi onun yaw :)
20 Kasımdan önce buluşamayız zaten biz, haber veririz sana da mutlaka.
Ne güzel olur...

hayırlı olsun park yatakmı aldın nasıl ne kadaar nerden link verebilirmisin bende almak istiyom park yataktan

canım travel set araba ve ana kucagı olanlara denılıyor, puset de bebek arabası demek opuyorumnanaktan

canım ya ben travel setlere bayılıyyorum çok daha şık duruyorlar ama hem ana kucağı hem araba koltuğu olanalr araba koltuğunda biraz güvensiz geliyor nedense diğerleri sadece araba koltuğu olanalr daha pahalı ama hem daha rahat hemde daha güvenli kullannalar bilir sizcede öyle mi ? :uhm::uhm:

evet canım güzel ben beğendim...zaten çok parlak bir tukuaz istemiyordum...düşündüğümden soluk ama ben sevdim....1 haftada geldi ama Erzuruma...İstanbula 1-2 günde teslim edilir....

teşekkür ederim cnm,gülü güle kullansın miniğin inşallah
kurunca tekrar söylersen çok sevinirim tatlım belki hemen siperişveririm ben dehihoyyythihoyyythihoyyyt

ya kızlar chicconun bakım setleri kampanyaları var,çanta hediyeli 3 model canta var.sizce hangi canta daha güzel...link atamıyorum ben sorun var sanırım

eczanemizde.com/catinfo.asp?cid=42&mrk=11&slmt=2
başına l
n w ww koyarsınız

Anaaaam, çoktan doğurması lazım değil miydi onun yaw :)
20 Kasımdan önce buluşamayız zaten biz, haber veririz sana da mutlaka.
Ne güzel olur...

He he, kaybolmuş Sinpac olurum İstanbul da...
İstanbul buluşmasında da chicco outlet gezilsin naniknanik
Sahi ne zaman tuzlada indirim var?

diyosun
kızlar duyun simenayı başladılar Allahın angaralıları
havaları batsın:enbuyukkk:

Ne sandınız ya, tabi atacaz havamızı, şaka bir yana aylardır bizde ancak ayarlayabildik, umarım siz kolay ayarlarsınız..

Bence de he he heee...

Simenay kaç kişi olduk şimdi Ankara buluşmasında...

Sinpaccım, şu an için 4 kişiyiz, ama haber verecek olan arkadaşlar var, dur bakalım hafta sonuna kadar artar sayı belki, artmasa bile yinede değişik birgün olacak bizim için diye düşünüyorum..

kizlar ben bugun tek doz tetanoz asimi oldum sabahleyin. masallah hic birseyim yok. agri yok ates yok yerini bulamiyorum. umarim aksam bir terslik olmaz. gerci hemsire hanim herkeste ayni olmaz bu asinin etkisi dedi. bi de etkileri olursa 3 gunde gecermis. bakalim hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…