- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.461
a.selam
maşallah kızna canım 1 hafata deil benim ki 5 günde bile fark gösterdi yani evet bu raralar bebişlerde bize hızla kilo alıyoruz :ecrin_bebek::hulya:kaydirigubbakcemile2 bendede o problem vardı iltihab 4. ayımdaydım doktor ilaç vermişti ama şimdi gene tekrarladı bence çünkü altım ölee bi arıyorki o doktor da bana bol su iç bol maydonoz ye demişti içe bilirsen maydonoz suyu iç demişti ama bence sen maydonozu öle çok abartama çünkü kime sölediysem herkes aaaa maydonoz zararlı demişti
1 ve 3 arasnda kaldım
kizlar ben bugun tek doz tetanoz asimi oldum sabahleyin. masallah hic birseyim yok. agri yok ates yok yerini bulamiyorum. umarim aksam bir terslik olmaz. gerci hemsire hanim herkeste ayni olmaz bu asinin etkisi dedi. bi de etkileri olursa 3 gunde gecermis. bakalim hayirlisi.
hayırlı olsun park yatakmı aldın nasıl ne kadaar nerden link verebilirmisin bende almak istiyom park yataktan
merhaba herkese selam
kızlar yine grip oldum :sinifsinif:
kizlar ben bugun tek doz tetanoz asimi oldum sabahleyin. masallah hic birseyim yok. agri yok ates yok yerini bulamiyorum. umarim aksam bir terslik olmaz. gerci hemsire hanim herkeste ayni olmaz bu asinin etkisi dedi. bi de etkileri olursa 3 gunde gecermis. bakalim hayirlisi.
ya kızlar chicconun bakım setleri kampanyaları var,çanta hediyeli 3 model canta var.sizce hangi canta daha güzel...link atamıyorum ben sorun var sanırım
teşekkür ederim cnm,gülü güle kullansın miniğin inşallah
kurunca tekrar söylersen çok sevinirim tatlım belki hemen siperişveririm ben dehihoyyythihoyyythihoyyyt
mutlucum bol limon ve mandalina yemeye çalış
geçmiş olsun
fty aşı banada ilk başta etki yapmamış gibi geldi ama gece sağa sola dönemiyordum 2 gün sürdü ağrısı
umarım sen daha kolay atlatırsın :ecrin_bebek:
canım zaten öle hemen etki yapmıyor ben yaptırdığımda 2 gün sonra midemi arıttı ateş falan yapmadı yeni ben öle hayatımda hiç mide arısı görmüş biri deilim hiç sızlamadıda inşallah sendede bişey olmaz
sağol canım inşllah...akşam hemen eklerim...bu fiyata güzel bir ürün tavsiye ederim...ama kurayım bir bak yine de....
canım çok geçmiş olsunnnn dikakt et kendinenee
Mutlucum çok geçmiş olsun...
Çabuk iyileşirsin inşallah...[/QUO
seyyal bosna fly hande çok sağolun aman dikkat edin havalar iyi deyip ben gibi tişörtle çıkmayın dışarıya
canim cok gecmis olsun. demek ki ilk gribi tam olarak atlatamamissin. lutfen dikkat et kendine. bir an once sagligina kavusursun insallah.
fly bende tetenos aşısı pek etki yapmadı 1günde geçti ağrım kolum hafif ağrıdı üstüne yatmadım.
teyzeleri bizim oğlan 750gr 33cm olmuş galiba doktor biraz fazla söyledi kilosunu :CüvCüv:
şişkomu olacak ne dün şeker yükleme testimde yapıldı sadece tokluk kan şekerime kan-idrar tahlilime bakacak akşama soracağım doktoruma nasıl sonuçlar diye kramplarım içinde magnezyum tozu verdi sabah akşam içeceğim aranızda kullanan varmı ne gibi yan etkileri var?çok usluyduğim cinsiyetine tekrar baktı içim rahat etti. gamyoncuiremsu
Güle güle kullanın canımcım, kurunca resmini ekle mutlaka, bizde bakalım..
Mutlucum, çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, Ankara Armada buluşması için cevap vermedin, gelmeyecek misin?
canım söz veremiyorum annem geldi tansiyonum yükseliyordu annemi çağırdım bu hafta pazarmıydı kesinmi buluşma kaç kişi oldu?
canımcım masallah bebişine cok sewindim..ben bu zamana kadar bebegimin kilosuyla ilgili hiçbi bilgi almadım ya doktorda söylemedi..onu görünce unutuorum sormayı heyecandan:1rolleyes:s.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walladoktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?
Evet canım, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 da Armada da buluşacaz.. Gelmeye karar verirsen bana özelden yaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?