2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar chicconun bakım setleri kampanyaları var,çanta hediyeli 3 model canta var.sizce hangi canta daha güzel...link atamıyorum ben sorun var sanırım

eczanemizde.com/catinfo.asp?cid=42&mrk=11&slmt=2 yorumlarını bekliyorummm
eczanemizde den önce ww koyun.

SEYYALCIM BENDE TRAVEL set lere bayılıyorum, ama soyle bir durum var, araba koltuklarında zaten dogumdan ıtıbaren kullanabılecegın bır model yok, o yuzden ana kucagını araba koltugu kullanman mantıklı, zaetn sole de bısı var 6 aylıga kadar cok fazla arabaya bıneceklerını sanmıyorum CADIARZU

sağol canım....maydnozun zaralı olduğunu duymuştum ben de çünkü adet söktürücü rahmi temizleyici etkisi var ilk haftalarda düşüğe sebep olabiliyormuş o yüzdendir...tek çare şimdilik su...

mutlucum bol limon ve mandalina yemeye çalış
geçmiş olsun

fty aşı banada ilk başta etki yapmamış gibi geldi ama gece sağa sola dönemiyordum 2 gün sürdü ağrısı
umarım sen daha kolay atlatırsın
:ecrin_bebek:

canım zaten öle hemen etki yapmıyor ben yaptırdığımda 2 gün sonra midemi arıttı ateş falan yapmadı yeni ben öle hayatımda hiç mide arısı görmüş biri deilim hiç sızlamadıda inşallah sendede bişey olmaz

ya kızlar chicconun bakım setleri kampanyaları var,çanta hediyeli 3 model canta var.sizce hangi canta daha güzel...link atamıyorum ben sorun var sanırım

eczanemizde.com/catinfo.asp?cid=42&mrk=11&slmt=2 yorumlarını bekliyorummm
eczanemizde den önce ww koyun.

merhaba herkese selam
kızlar yine grip oldum :sinifsinif:

Mutlucum, çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, Ankara Armada buluşması için cevap vermedin, gelmeyecek misin?

Fty canımcım, benimde aynı şekildeydi ve hiç ağrım olmadı, yerini dahi bulamadım aşının, seninde öyle olur inşallah, özeline bak bu arada, sana mesaj atmıştım buluşma ile ilgili..

Tinsel, ben olsam 1. yi seçerdim, sırt çantası daha kullanışlı geliyor bana, ben bebek çantası almayı düşünmüyorum mesela, sırt çantam var evde onu kullanacam, taşıması daha kolay olur, onu sırtıma takarım bebeğide kucağım alırım diye düşünüyorum..

hadi ya kizlar. oyle mi gercekten. bende ne guzel sorun olmadi diyordum. neyse aksam anyayi konyayi gorcem sanirsam. kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsunnnn dikakt et kendinenee

Mutlucum, çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, Ankara Armada buluşması için cevap vermedin, gelmeyecek misin?

canım söz veremiyorum annem geldi tansiyonum yükseliyordu annemi çağırdım bu hafta pazarmıydı kesinmi buluşma kaç kişi oldu?

Evet canım, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 da Armada da buluşacaz.. Gelmeye karar verirsen bana özelden yaz..

canımcım masallah bebişine cok sewindim..ben bu zamana kadar bebegimin kilosuyla ilgili hiçbi bilgi almadım ya doktorda söylemedi..onu görünce unutuorum sormayı heyecandan:1rolleyes:

Evet canım, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 da Armada da buluşacaz.. Gelmeye karar verirsen bana özelden yaz..

ohhh bulusunn bakalımmmm zemuszemus
siz zilliler mothercare i de yagmalarsınız simdi delikafadulden kaydirigubbakcemile3
hazır indirim gununde :içelim:
siz alın kızlar baskalarına bırakmayınnn :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…