2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutlucum sen kac haftalıksın masallah senin kuzu baya bi buyumuss allah nazarlardan saklasın

kıslar 2 saat gittim ne çok sohbet etmişsiniz maşallah Allah muhbbetinizi arttırsın
sinpac canım geçmiş olsun dikkat et aman bişey olmasın ne sana ne bebişe
mutlucum sanada geçmiş olsun iyi olursun inşallah hemen
fly cım aşı en çok beni etkiledi ama dinlenince geçiyor merak etme 2 gün yattım ben kolumun ağrısı bir hafta da ancak geçti
snowwhite tatlım bebişine maşşallah Allah nazrlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
umarım kaçırdığım kimse yoktur bu arada ist anneleri buluşmaya karar vermişler benim kocam pimpirik biraz ona da bi danışayım bende gelmek isterim çok güzel olurvereliniortak

çok sinirliyim.
şirkete meyve bıçağı getirmiştim, sürekli tıkınıyorum diye.
almışlar yerinde bulamadım.
ben de pala kılıklı bir ekmek bıçağıyla elma soymaya çalıştım.
sol elimin başparmağını boydan boya kesişim bu ana denk geliyor.
ortalık kan gölüne döndü, bileklerimden dirseğimden aktı kanlar.
hemen revire götürdüler beni, pansuman yapıldı, sarıldı sarmalandı, geldim.
söylendim tabi kim aldı benim bıçağımı diye.
bizim danalardan bir tanesi paket yaparken almış.
insaf be, üstünde kocaman yazıyo burcu diye, koli bandı kesin diye mi getirdim ben onu...
az kalsın gidiyordu baş parmak kaydirigubbakcemile3

kizlar dun gorumcem esimi aradi veeee hamile oldugunu soyledi. 3,5 haftalik hamileymis. 4-5 aydir deniyorlardi. insallah o da sag salim kurtulur. benden heveslendi dedim esime guluyor. ya insan biraz daha bekler ben bi sefami sureydim de o oyle kalaydi hamile. ustume kuma geldi goruyormusunuz.
bugun kayinvalidemi aradim hayirli olsun 2. torun da yolda diye. neyse konustuk falan cok enteresan kadin. oglunun bebegine bizim oglan diyor (yani benim bebise). kizinin bebegine onlarin diyor. onlar da dunurleri oluyor. cok guldum valla. esimde bizim oralarda boyledir erkek cocugun cocuklari ondedir diyor.
Allahin izniyle saglikla dogsunlarda oglumun tam yasiti bir kuzeni olcek yani kisacasiii.......

canımcım masallah bebişine cok sewindim..ben bu zamana kadar bebegimin kilosuyla ilgili hiçbi bilgi almadım ya doktorda söylemedi..onu görünce unutuorum sormayı heyecandan:1rolleyes:

sağol canım...:)inş. sende ibr dahaki sefere unutmaz sorarsın ama zaten doktorlar kilo söylemek için 500gr mı geçmesini bekliyormuş..bundan sonra hızla kilo alır dedi doktor...artık hep söylerler sanırım.....

kujucum sen de sağol canım:)

gecmis olsun canimmm.......

Canım benim dikkat et kendineeee cok gecmiş olsunn :çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun...dikkat et kendine....

kujucumm sende gel, gelmeni cok isterim sahsennn hem ne gusel tanısmıs olurusss,
ankaralı annişlere nispet yaparıssss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5sositososito

Geçmiş olsun Bosnacım, umarım en kısa zamanda iyileşir parmağın, dikkatli ol canımcım, o parmaklar, eller sana çok lazım olacak, görünmez kaza işte, bir anda olur böyle şeyler, neyseki müdahale etmişler hemen..

önceden hiç meyveyle aram olmazdı,.şu sıralar bi poşet mandalinayı bi oturuştu yiyorum,.hayırdır inşallahcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

valla benim mandalina muz favorilerimden fkt şuan durumu dahada abarttım.işe poşetle geliom öğlene kdr bitio.içimi hararet basıo valla.grip söz konusu iken ii hoş böle yemekte ama şekerimi yükseltcek die korkuom valla

ayy kıyamam yaa bugün nazaramı geldik ne çok geçmiş olsun canım :1hug:

Evet canım, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 da Armada da buluşacaz.. Gelmeye karar verirsen bana özelden yaz..
tamam canım yazarım

kujucumm sende gel, gelmeni cok isterim sahsennn hem ne gusel tanısmıs olurusss,
ankaralı annişlere nispet yaparıssss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5sositososito

bende çok isterim hayatım baktım mırıın kırın yapıyo iki göz yaşı dökerim senağlama duygusal baskı gelirim Allah bi mani keder vermezse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…