- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.501
hamile var yhaaa:kedi:cnmm çekio.anneme gittim börek açtı bi tepsiye yakın yedim sıcak sıcak 2,5k,lo alıp geri döndüm:sinifsinif:
çok sinirliyim.
şirkete meyve bıçağı getirmiştim, sürekli tıkınıyorum diye.
almışlar yerinde bulamadım.
ben de pala kılıklı bir ekmek bıçağıyla elma soymaya çalıştım.
sol elimin başparmağını boydan boya kesişim bu ana denk geliyor.
ortalık kan gölüne döndü, bileklerimden dirseğimden aktı kanlar.
hemen revire götürdüler beni, pansuman yapıldı, sarıldı sarmalandı, geldim.
söylendim tabi kim aldı benim bıçağımı diye.
bizim danalardan bir tanesi paket yaparken almış.
insaf be, üstünde kocaman yazıyo burcu diye, koli bandı kesin diye mi getirdim ben onu...
az kalsın gidiyordu baş parmak kaydirigubbakcemile3
ay bi de kizlar bugun bisi ogrendim. benim doktor kontolum gecen hafta pazartesiydi ve arayip o gun doktorun saglik nedenleri dolayisiyla iptal ettiler baska gune verdiler. ben de doktora neyiniz vardi demedim acikcasi. neyse bugun ayni doktora giden bir arkadasim daha var. onlar sormuslar doktora neyiniz vardi diye ve doktor esinin domuz gribi oldugu soylemis. ben ki artik kimseyle tokalasmayip opusmezken randevum oldugu gun gecen hafta tokalastim adamla ya. gecen persembeydi randevum ustunden 5 gun gecmis bisi olmadi sanirim. o gun doktoruma da soyledim. ben kendim onlemlerimi aliyorum dikkat ediyorum herseyime gerisi Allaha kalmis diye.
Herkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar sinir oldum geldim..dr mle konuştum dosyamı hazırlayacak ama medicana hastanesine gittim sonra medicanadaki kadın doğumcular yani kadın olanlar ssk ile sözleşmelerini bu gün bozmuşlar....bende randevu almadım ordan..erkek dr de doğum yapmak istemiyorum...normal muayene üçreti 70 tl miş..kendi dr mi değiştirmem daha iyi..ordan bizim orda yapılan yeni, erdem hastanesine gittim..hastane dıştamn çok güzel..içinide gezdim hem kalabalık değil.hem ferah hem temiz...ssk da geçerli muayene üçreti 25 tl ssk lı...normal doğum 450 tl..sezeryan 750 tl.ama dr hakkında bir bilgim yok..dr.bakiye okumuş 'söyle internette biraz araştırdım daha önce ağrı doğum evinde çalışmış..başka yerde çalışmamış...
hamile var yhaaa:kedi:cnmm çekio.anneme gittim börek açtı bi tepsiye yakın yedim sıcak sıcak 2,5k,lo alıp geri döndüm:sinifsinif:
anacım biz türklerde bu öpüşme tokalaşma alışkanlığı var bikere valla az önce yürüyüşe çıktım komşularımı gördüm şapur şupur öpüştük kimsenin umurunda dğl valla
gerçi hasta olanlar kaçıyo benden yaklaşmıyorlar ben hamileyim diye ni bileyim ben kendimce temizlik konusunda hassas davranıyorum yanımda hep ıslak mendil taşıyorum ama sevdiğim birini görüncede öpmemezlik edemiyorum Allaha emanet yaşıyoruz iştee
ya kızlar chicconun bakım setleri kampanyaları var,çanta hediyeli 3 model canta var.sizce hangi canta daha güzel...link atamıyorum ben sorun var sanırım
eczanemizde.com/catinfo.asp?cid=42&mrk=11&slmt=2 yorumlarını bekliyorummm
eczanemizde den önce ww koyun.
sinpac cım düşmüşsün dikkat et kendine canım.neden aciz olacaksın canım normal insanlar düşmüyormu hem senin her konuda üstünlüğün var can taşıyorsunkaydirigubbakcemile5Herkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım en sonuncu hastane iyi gibi geldi bana tabii erkek doktor kesin olarak düşünmüyorsan.ama tevrübe konusunda tereddütlüsün sanırım.kızlar sinir oldum geldim..dr mle konuştum dosyamı hazırlayacak ama medicana hastanesine gittim sonra medicanadaki kadın doğumcular yani kadın olanlar ssk ile sözleşmelerini bu gün bozmuşlar....bende randevu almadım ordan..erkek dr de doğum yapmak istemiyorum...normal muayene üçreti 70 tl miş..kendi dr mi değiştirmem daha iyi..ordan bizim orda yapılan yeni, erdem hastanesine gittim..hastane dıştamn çok güzel..içinide gezdim hem kalabalık değil.hem ferah hem temiz...ssk da geçerli muayene üçreti 25 tl ssk lı...normal doğum 450 tl..sezeryan 750 tl.ama dr hakkında bir bilgim yok..dr.bakiye okumuş 'söyle internette biraz araştırdım daha önce ağrı doğum evinde çalışmış..başka yerde çalışmamış...
ayyy çok doğru herkes muck muck öpüşüyor ne dikkat ne birşey:1ninca:.bugün mevlüttede öyle ama ben artık öle herkesle öpüşmüyorum.baktım öpüşme merasimi kenardan sıvışıveriyorum.sositosositoanacım biz türklerde bu öpüşme tokalaşma alışkanlığı var bikere valla az önce yürüyüşe çıktım komşularımı gördüm şapur şupur öpüştük kimsenin umurunda dğl valla
gerçi hasta olanlar kaçıyo benden yaklaşmıyorlar ben hamileyim diye ni bileyim ben kendimce temizlik konusunda hassas davranıyorum yanımda hep ıslak mendil taşıyorum ama sevdiğim birini görüncede öpmemezlik edemiyorum Allaha emanet yaşıyoruz iştee
sağol canım inşllah...akşam hemen eklerim...bu fiyata güzel bir ürün tavsiye ederim...ama kurayım bir bak yine de....
sinpac cım düşmüşsün dikkat et kendine canım.neden aciz olacaksın canım normal insanlar düşmüyormu hem senin her konuda üstünlüğün var can taşıyorsunkaydirigubbakcemile5
canım en sonuncu hastane iyi gibi geldi bana tabii erkek doktor kesin olarak düşünmüyorsan.ama tevrübe konusunda tereddütlüsün sanırım.
ayyy çok doğru herkes muck muck öpüşüyor ne dikkat ne birşey:1ninca:.bugün mevlüttede öyle ama ben artık öle herkesle öpüşmüyorum.baktım öpüşme merasimi kenardan sıvışıveriyorum.sositososito
Mutlucum çok geçmiş olsun...
Çabuk iyileşirsin inşallah...[/QUO
seyyal bosna fly hande çok sağolun aman dikkat edin havalar iyi deyip ben gibi tişörtle çıkmayın dışarıya
fly bende tetenos aşısı pek etki yapmadı 1günde geçti ağrım kolum hafif ağrıdı üstüne yatmadım.
teyzeleri bizim oğlan 750gr 33cm olmuş galiba doktor biraz fazla söyledi kilosunu :CüvCüv:
şişkomu olacak ne dün şeker yükleme testimde yapıldı sadece tokluk kan şekerime kan-idrar tahlilime bakacak akşama soracağım doktoruma nasıl sonuçlar diye kramplarım içinde magnezyum tozu verdi sabah akşam içeceğim aranızda kullanan varmı ne gibi yan etkileri var?çok usluyduğim cinsiyetine tekrar baktı içim rahat etti. gamyoncuiremsu
maşşallah tosununa evet cnm o magnezyum tozunu ben de kullanıyorum ama günde bir kez akşam yemeklerinden sonra,yarım su bardağı portakal suyuna ekleyip içiyorum lezzetli oluyor öyle,drum meyve suyu ile tüketebilirsin demişti,hçbir yan etkisi yok cnm,eğlenceli hatta
erdem hastanesinin çamlık daki yerine gider bizim aile devamlı memnundurlar da ama yeniyi bilmiyorum hiç canım hakkında hayırlısı zor iş valla karar vermek zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?