2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay bi de kizlar bugun bisi ogrendim. benim doktor kontolum gecen hafta pazartesiydi ve arayip o gun doktorun saglik nedenleri dolayisiyla iptal ettiler baska gune verdiler. ben de doktora neyiniz vardi demedim acikcasi. neyse bugun ayni doktora giden bir arkadasim daha var. onlar sormuslar doktora neyiniz vardi diye ve doktor esinin domuz gribi oldugu soylemis. ben ki artik kimseyle tokalasmayip opusmezken randevum oldugu gun gecen hafta tokalastim adamla ya. gecen persembeydi randevum ustunden 5 gun gecmis bisi olmadi sanirim. o gun doktoruma da soyledim. ben kendim onlemlerimi aliyorum dikkat ediyorum herseyime gerisi Allaha kalmis diye.

kıslar noluyo yaa bu ne nazar üstümüzdeki hayret bişe beaaa....dikkat edin kendinise...

Şimdi sen yazınca farkettim, bende her gittiğimde doktorumla tokalaşıyorum ve doktorlar uyarmıyor bile, bende bir daha tokalaşmayacam ve doktoruda uyaracam, biz önlemimizi alalımda gerisi Allaha kalsın evet, sana katılıyorum..

cnmm geçmiş olsun.öle deme yaa kolaymı bebek taşıos:))

selam hepinize kızlaropuyorumnanaktan.geçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş bitmiyor birtürlü bende daldım burdan kusura bakmayın artık.biz bugün bebek mevlütüne gittik.Allahım bizlerede nasip eder inşaallah çok güzel birşey.

doktora giden güzel haberler getiren herkesin gözü aydın.darısı gidecek olanların başına canlarım.

kızlar sinir oldum geldim..dr mle konuştum dosyamı hazırlayacak ama medicana hastanesine gittim sonra medicanadaki kadın doğumcular yani kadın olanlar ssk ile sözleşmelerini bu gün bozmuşlar....bende randevu almadım ordan..erkek dr de doğum yapmak istemiyorum...normal muayene üçreti 70 tl miş..kendi dr mi değiştirmem daha iyi..ordan bizim orda yapılan yeni, erdem hastanesine gittim..hastane dıştamn çok güzel..içinide gezdim hem kalabalık değil.hem ferah hem temiz...ssk da geçerli muayene üçreti 25 tl ssk lı...normal doğum 450 tl..sezeryan 750 tl.ama dr hakkında bir bilgim yok..dr.bakiye okumuş 'söyle internette biraz araştırdım daha önce ağrı doğum evinde çalışmış..başka yerde çalışmamış...

anacım biz türklerde bu öpüşme tokalaşma alışkanlığı var bikere valla az önce yürüyüşe çıktım komşularımı gördüm şapur şupur öpüştük kimsenin umurunda dğl valla
gerçi hasta olanlar kaçıyo benden yaklaşmıyorlar ben hamileyim diye ni bileyim ben kendimce temizlik konusunda hassas davranıyorum yanımda hep ıslak mendil taşıyorum ama sevdiğim birini görüncede öpmemezlik edemiyorum Allaha emanet yaşıyoruz iştee

erdem hastanesinin çamlık daki yerine gider bizim aile devamlı memnundurlar da ama yeniyi bilmiyorum hiç canım hakkında hayırlısı zor iş valla karar vermek zor oluyo

hamile var yhaaa:kedi:cnmm çekio.anneme gittim börek açtı bi tepsiye yakın yedim sıcak sıcak 2,5k,lo alıp geri döndüm:sinifsinif:

Pınar galiba tahmini kilo ve byu bende 24 haftalığım 750 gr dedi boyunu 33cm dedi top gibi bişey galiba delikafadulden

benide öpmüyorlar artık hamilesin diye bende dün hastanede maskeyle dolaştım, doktorum hamileler için olan domuz gribi aşısını olmamaı önerdi

benim bi arkadaşım var sitede 10 gibi bişi kaldı doğumuna o nıveadan aldı sırt çantalı olnadan o da çok güsel
içindeki ürünleri gördüm ben işe yarar ve güsel şeyler vardı

sinpac cım düşmüşsün dikkat et kendine canım.neden aciz olacaksın canım normal insanlar düşmüyormu hem senin her konuda üstünlüğün var can taşıyorsunkaydirigubbakcemile5
canım en sonuncu hastane iyi gibi geldi bana tabii erkek doktor kesin olarak düşünmüyorsan.ama tevrübe konusunda tereddütlüsün sanırım.
ayyy çok doğru herkes muck muck öpüşüyor ne dikkat ne birşey:1ninca:.bugün mevlüttede öyle ama ben artık öle herkesle öpüşmüyorum.baktım öpüşme merasimi kenardan sıvışıveriyorum.sositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin kıss

erdem hastanesinin çamlık daki yerine gider bizim aile devamlı memnundurlar da ama yeniyi bilmiyorum hiç canım hakkında hayırlısı zor iş valla karar vermek zor oluyo

valla bende karar veremedim hastane çok yeni..ve tertemiz,ama dr hakkında bir bilgim yok....baktım sadece ağrı kadın doğum evinde görev yapmış daha önce sadece!herkes yeni hastane olduğu için güzel ilgilenirler müşteri toplamak için falan diyorlar bende böyle düşünüyorum..bebek yoğun bakımlarıda varmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…