2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutlujuum geçmiş olsun janım...öğlen bi bayan gördüm oda hamileydi sizin oralara doğru gittide sen sandım o bana baktı ben ona baktım geçiştik öyle sen değildin dimiii?

aman noluyo bugün kızlar yaw nazarlara mı geldiniz,dikkat edin kendinize
bosnacım çok geçmiş olsun cnm umarım çok kesilmemiştir ve çok canın yanmamıştır kıyamam canım szilere ya,hemne uçsun gitsin bu aksilikler
ben de iyiyken iki gündür midem berbat hep bi huzursuzluk midemde
baş ağrısı hele ki bel ağrısı berbat durumda

evet cnım hastane güzel ama dr nin teçrübesi konusunda biraz tereddütlüyüm...oysa ilkinde ilk girdiğim dktor ile devam ettim..ben şu anki dr hakkında hiç araştırma falan yapmamıştım..rastgele oldu yani....ve iyi geçti herşey..birde normal doğum yapıçak olmam acısından baktığım için çok ta önemli değilmiş gibi geliyor....ama bu erdem hastanesi çok güzel ben çok beğendim açıkcası hastene olarak fiyatlarda güzel...

cok haklisin ama domuz gribinin bu kadar yogun oldugu bir donemde bu opusme ve tokalasma merasimimize biraz ara vermeliyiz bence. ablam tv de izlemis. domuz gribi bebegi etkileyebiliyormus. yyani erken dogum tarzi etkileri olabiliyormus.
yok yani bence dikkat etmek lazim. ben uzaktan butun sevimliligimle tokalasmiyoruz opusmuyoruz diye sirinlik yapiyorum. simdilik boyle. su virus yayilmasi bir gecsin hele tekrar opusurum herkesle :))))))

kızlar nolcak yhaa tabiki dr ile tokalaşacaz adamlar her hastadan sonra kendi sağlıkları için ztn ellerini yıkıolar mecburen.yıkanan el temizdir.bişi olmaz

eskiden grip olma lüxümüz ardı onu bile aldılar elimizden hapşırıktan korkar olduk.bu sbh revire biri geldi bide içeri girerken hapşırdı kızdım biliosun hamile olduumu dışarda hapsır dedim kapıyı açtım ellerini yıkattım bidaha öle içeri aldım napim anlayışlı olcaklar mecbur

ama korktuk iice valla korkmadan grip olmayı istiorum artık ben şu günler geçer inş

açıkcası bende normal doğum olacağı için kendimde pek önemsemiyorum.sezeryan olsa doktor çok çok önemli.fiyat yönü çok iyi hastanede güzelmiş bence iyi gibi ama tabii karar senin hayırlısı olsun canımm.

bosna cım çok geçmiş olsun sanada canım nazar değiyor mart annelrine.dikkat edelim kendimize.

hayırlı uğurlu olsun cnm,Rabbim sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
amaaaaaaaaaaaaaa
aynı tatlı dert bende de var ben hamileyim dedim iki hafta sonra gıcık ve nefret ettiğim eltim ben de hamileyim dedi,niye bu kadarsertsiiz derseniz Rabbim biliyor çok çektirdi bana,ben evlendim ve yeni gelinliğimi yaşayamadım,ilk 20 gün bir aylık evliyken eltim ve kaynım yüzünden eşimin ailesi gözü önlerinde sinir kırizi geçirdim ki daha nişanlı bile değillerdi sanırım,
daha eve gelin gelmeden ne yeni gelinliğim kaldı ne cicim ayım,çokkkk çektirdi çokkk,ama benim bi ablam var o da eşim tarafından biri bana hep şunu der Allah insanın gönlüne biraz iman versin,Allah insanın gönlüne göre verir rahat ol sen der
iki düşükten sonra oldu bu bebekleri şimdi benden 2-3 hafta geride,o da çekiyor yeterki kalbin temiz olsun yeter
ama şimdi ben sefamı sürüyorum ohhhhhhhhhhhhh ne güsel Rabbim herşeyi ve herkesi görür di mi
uzun oldu yaw
ama napim yaramı deştin delirttin benidelikafadulden

sağol canım...
her gün aynı olmuyor ki insan, ben de öyleyim.
1 gün iyi, 2 gün kötü... başım ağrımıyor ama belim çok fena.
önce biraz artacak, sonra hepsi geçecek, ha gayret :)

selkiecim karar vermek zor gerçekten. normal doğumda doktorun çok işi olmuyor, ebeler yaptırıyor doğumu diyorlar aslında. ama doğuma kadarki dönemde önemli tabi doktor tecrübesi. ikisinin birden içe sinmesi bu kadar mı zor yaaa, amaannn...

olabilir doğru genelde öyledir yeni olduğu için ya diğer hastanesi iyi bunuda riske atmazlar sanırım ilgilenirler fiyatı dauygun bi seçenek düşünebilirsin

of yhaa valla yoruldum 2vardia çalışıom bide genelde mesai oluo günde 4saat napcam bilmiom.offffff.oturmaktan belim arıo

olabilir doğru genelde öyledir yeni olduğu için ya diğer hastanesi iyi bunuda riske atmazlar sanırım ilgilenirler fiyatı dauygun bi seçenek düşünebilirsin

ben yarın bi gidip denesem şunu!CADIARZU

Sinpac sağol canım.
Annem söyleyip duruyor, bi yerlerine nazarlık tak diye...
Takalım valla hepimiz, iyi bakan var kötü bakan var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…