- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.521
çok sinirliyim.
şirkete meyve bıçağı getirmiştim, sürekli tıkınıyorum diye.
almışlar yerinde bulamadım.
ben de pala kılıklı bir ekmek bıçağıyla elma soymaya çalıştım.
sol elimin başparmağını boydan boya kesişim bu ana denk geliyor.
ortalık kan gölüne döndü, bileklerimden dirseğimden aktı kanlar.
hemen revire götürdüler beni, pansuman yapıldı, sarıldı sarmalandı, geldim.
söylendim tabi kim aldı benim bıçağımı diye.
bizim danalardan bir tanesi paket yaparken almış.
insaf be, üstünde kocaman yazıyo burcu diye, koli bandı kesin diye mi getirdim ben onu...
az kalsın gidiyordu baş parmak kaydirigubbakcemile3
sinpac cım düşmüşsün dikkat et kendine canım.neden aciz olacaksın canım normal insanlar düşmüyormu hem senin her konuda üstünlüğün var can taşıyorsunkaydirigubbakcemile5
canım en sonuncu hastane iyi gibi geldi bana tabii erkek doktor kesin olarak düşünmüyorsan.ama tevrübe konusunda tereddütlüsün sanırım.
ayyy çok doğru herkes muck muck öpüşüyor ne dikkat ne birşey:1ninca:.bugün mevlüttede öyle ama ben artık öle herkesle öpüşmüyorum.baktım öpüşme merasimi kenardan sıvışıveriyorum.sositososito
anacım biz türklerde bu öpüşme tokalaşma alışkanlığı var bikere valla az önce yürüyüşe çıktım komşularımı gördüm şapur şupur öpüştük kimsenin umurunda dğl valla
gerçi hasta olanlar kaçıyo benden yaklaşmıyorlar ben hamileyim diye ni bileyim ben kendimce temizlik konusunda hassas davranıyorum yanımda hep ıslak mendil taşıyorum ama sevdiğim birini görüncede öpmemezlik edemiyorum Allaha emanet yaşıyoruz iştee
evet cnım hastane güzel ama dr nin teçrübesi konusunda biraz tereddütlüyüm...oysa ilkinde ilk girdiğim dktor ile devam ettim..ben şu anki dr hakkında hiç araştırma falan yapmamıştım..rastgele oldu yani....ve iyi geçti herşey..birde normal doğum yapıçak olmam acısından baktığım için çok ta önemli değilmiş gibi geliyor....ama bu erdem hastanesi çok güzel ben çok beğendim açıkcası hastene olarak fiyatlarda güzel...
çok sinirliyim.
şirkete meyve bıçağı getirmiştim, sürekli tıkınıyorum diye.
almışlar yerinde bulamadım.
ben de pala kılıklı bir ekmek bıçağıyla elma soymaya çalıştım.
sol elimin başparmağını boydan boya kesişim bu ana denk geliyor.
ortalık kan gölüne döndü, bileklerimden dirseğimden aktı kanlar.
hemen revire götürdüler beni, pansuman yapıldı, sarıldı sarmalandı, geldim.
söylendim tabi kim aldı benim bıçağımı diye.
bizim danalardan bir tanesi paket yaparken almış.
insaf be, üstünde kocaman yazıyo burcu diye, koli bandı kesin diye mi getirdim ben onu...
az kalsın gidiyordu baş parmak kaydirigubbakcemile3
kizlar dun gorumcem esimi aradi veeee hamile oldugunu soyledi. 3,5 haftalik hamileymis. 4-5 aydir deniyorlardi. insallah o da sag salim kurtulur. benden heveslendi dedim esime guluyor. ya insan biraz daha bekler ben bi sefami sureydim de o oyle kalaydi hamile. ustume kuma geldi goruyormusunuz.
bugun kayinvalidemi aradim hayirli olsun 2. torun da yolda diye. neyse konustuk falan cok enteresan kadin. oglunun bebegine bizim oglan diyor (yani benim bebise). kizinin bebegine onlarin diyor. onlar da dunurleri oluyor. cok guldum valla. esimde bizim oralarda boyledir erkek cocugun cocuklari ondedir diyor.
Allahin izniyle saglikla dogsunlarda oglumun tam yasiti bir kuzeni olcek yani kisacasiii.......
aman noluyo bugün kızlar yaw nazarlara mı geldiniz,dikkat edin kendinize
bosnacım çok geçmiş olsun cnm umarım çok kesilmemiştir ve çok canın yanmamıştır kıyamam canım szilere ya,hemne uçsun gitsin bu aksilikler
ben de iyiyken iki gündür midem berbat hep bi huzursuzluk midemde
baş ağrısı hele ki bel ağrısı berbat durumda
evet cnım hastane güzel ama dr nin teçrübesi konusunda biraz tereddütlüyüm...oysa ilkinde ilk girdiğim dktor ile devam ettim..ben şu anki dr hakkında hiç araştırma falan yapmamıştım..rastgele oldu yani....ve iyi geçti herşey..birde normal doğum yapıçak olmam acısından baktığım için çok ta önemli değilmiş gibi geliyor....ama bu erdem hastanesi çok güzel ben çok beğendim açıkcası hastene olarak fiyatlarda güzel...
valla bende karar veremedim hastane çok yeni..ve tertemiz,ama dr hakkında bir bilgim yok....baktım sadece ağrı kadın doğum evinde görev yapmış daha önce sadece!herkes yeni hastane olduğu için güzel ilgilenirler müşteri toplamak için falan diyorlar bende böyle düşünüyorum..bebek yoğun bakımlarıda varmış.....
of yhaa valla yoruldum 2vardia çalışıom bide genelde mesai oluo günde 4saat napcam bilmiom.offffff.oturmaktan belim arıo
kızlar ben cıkıyorumm hepınıze iyi aksamlar .... opuyorumnanaktan
açıkcası bende normal doğum olacağı için kendimde pek önemsemiyorum.sezeryan olsa doktor çok çok önemli.fiyat yönü çok iyi hastanede güzelmiş bence iyi gibi ama tabii karar senin hayırlısı olsun canımm.
sağol canım...
her gün aynı olmuyor ki insan, ben de öyleyim.
1 gün iyi, 2 gün kötü... başım ağrımıyor ama belim çok fena.
önce biraz artacak, sonra hepsi geçecek, ha gayret :)
selkiecim karar vermek zor gerçekten. normal doğumda doktorun çok işi olmuyor, ebeler yaptırıyor doğumu diyorlar aslında. ama doğuma kadarki dönemde önemli tabi doktor tecrübesi. ikisinin birden içe sinmesi bu kadar mı zor yaaa, amaannn...
olabilir doğru genelde öyledir yeni olduğu için ya diğer hastanesi iyi bunuda riske atmazlar sanırım ilgilenirler fiyatı dauygun bi seçenek düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?