- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.541
hayırlı uğurlu olsun cnm,Rabbim sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
amaaaaaaaaaaaaaa
aynı tatlı dert bende de var ben hamileyim dedim iki hafta sonra gıcık ve nefret ettiğim eltim ben de hamileyim dedi,niye bu kadarsertsiiz derseniz Rabbim biliyor çok çektirdi bana,ben evlendim ve yeni gelinliğimi yaşayamadım,ilk 20 gün bir aylık evliyken eltim ve kaynım yüzünden eşimin ailesi gözü önlerinde sinir kırizi geçirdim ki daha nişanlı bile değillerdi sanırım,
daha eve gelin gelmeden ne yeni gelinliğim kaldı ne cicim ayım,çokkkk çektirdi çokkk,ama benim bi ablam var o da eşim tarafından biri bana hep şunu der Allah insanın gönlüne biraz iman versin,Allah insanın gönlüne göre verir rahat ol sen der
iki düşükten sonra oldu bu bebekleri şimdi benden 2-3 hafta geride,o da çekiyor yeterki kalbin temiz olsun yeter
ama şimdi ben sefamı sürüyorum ohhhhhhhhhhhhh ne güsel Rabbim herşeyi ve herkesi görür di mi
uzun oldu yaw
ama napim yaramı deştin delirttin benidelikafadulden
hayırlı uğurlu olsun cnm,Rabbim sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
amaaaaaaaaaaaaaa
aynı tatlı dert bende de var ben hamileyim dedim iki hafta sonra gıcık ve nefret ettiğim eltim ben de hamileyim dedi,niye bu kadarsertsiiz derseniz Rabbim biliyor çok çektirdi bana,ben evlendim ve yeni gelinliğimi yaşayamadım,ilk 20 gün bir aylık evliyken eltim ve kaynım yüzünden eşimin ailesi gözü önlerinde sinir kırizi geçirdim ki daha nişanlı bile değillerdi sanırım,
daha eve gelin gelmeden ne yeni gelinliğim kaldı ne cicim ayım,çokkkk çektirdi çokkk,ama benim bi ablam var o da eşim tarafından biri bana hep şunu der Allah insanın gönlüne biraz iman versin,Allah insanın gönlüne göre verir rahat ol sen der
iki düşükten sonra oldu bu bebekleri şimdi benden 2-3 hafta geride,o da çekiyor yeterki kalbin temiz olsun yeter
ama şimdi ben sefamı sürüyorum ohhhhhhhhhhhhh ne güsel Rabbim herşeyi ve herkesi görür di mi
uzun oldu yaw
ben yarın bi gidip denesem şunu!CADIARZU
kizlar iyi aksamlarrrrr. yarin gorusuruz........
Pınar sen bir de sürekli ayaktasın... Sana bir güzellik yapamıyorlar mı?
Selkie, ıstanbulda olduğun için hastane ve doktorlar konusunda bir fikrim yok ama şöyle birşey düşündüm, uygun bir vakitte git, doktorla bir tanış, bir kere muayene ol, belkide memnun kalırsın, fiyatlar çok uygunmuş çünkü, birde temiz bir hastane diyorsun, yeni açıldığı için daha çok ilgilenirler..
amaaaaaaaaaaaaaa
uzun oldu yaw
yarın yada yarından sonra gidip bi deneyeyim diyorum
bakın kızlar şu hastahanehttp://www.erdemhastahanesi.com/haber.aspx?id=155
hastanenin içi gıcır gıcır..herşey yesyeni....binada yeni yapıldı zaten...bebek yoğun bakımlarıda varmış.....
açılalı daha 1 ay ançak oldu............
yok cnm ben revirde olduum için oturuom.kalmam desem zorlamıcaklar ztn ama kalamam diemiom.hamilesin zorlanırsan sedyeyede yatabilirsin.ztn oturuosun ayaklarınıda uzat çekinme die sölediler ama insan yene de rahat edemio işte.ev gibi olmuo ama bayramdan sonra dicem gündüz tmm ama gece kalamam.normalde 8-4ve 412çalışıos yani gece 12den sonra evde oluom ama 2.vardiada mesai olursa akşam 7den sbh7ye kdr burda kalıom.gündüz neyse yene dayandıım yere kdr kalırım ama gece olmaz.ztn gebe işçinin 7,5saatten fazla çalıştırılması yasal deil.işyerimde bu konuda rızamı aldı ben kendilerine ilk baştan kalırım dedim.ama napim insan ters düşmekten korkuo.dier hemşire arkadaşlar şakır şakır rapor izin alıo ama ben 2yıldır 1gün izin aldım sadece.oda yüzüm kızararak.mesai olması yeter diom ama ciddiye almıolar ama zorlanıom artık desem biliomki zorlamıcaklar off napim bilemiom bayramımı beklesem
18 hafta we 500gr ? o nası bi bebekmiş be öle dew bebeklaelaelaelaelae
yarın yada yarından sonra gidip bi deneyeyim diyorum
bakın kızlar şu hastahanehttp://www.erdemhastahanesi.com/haber.aspx?id=155
hastanenin içi gıcır gıcır..herşey yesyeni....binada yeni yapıldı zaten...bebek yoğun bakımlarıda varmış.....
açılalı daha 1 ay ançak oldu............
haydeee,
bende de aynısı oldu ben 21 haftalık hamileyim- arkamdan görümcem hemen pat diye 7 haftalıkmış
alla allaaa.. .. allah onu da kurtasrsın sağ salim diyorum ma
sinir oldum- gelinliğimin tadını çıkartamadım şimdide bebeğimi arada kaynatacak gıcık şey demeden de geçemiyorum-
çünkü eşim bebek doğduktan 8 sonra uzun dönem askere gidece- annesine diyoki e anne artık sana emanet bakarsın yardım edersin. gelen cevaba bakın:
ee hepsi bakılır oğlum olur gider... en meleği böle anasını satim . kendi kızlar söz konusu olunca dönüyo insanlar... allah yardımcım olsun kendim bakarım bebeğime 15 ay babasızbide böle moral bozuyolar en güsel günlerimde....
maşallah hakkaten yaaa tombiş bebek ısırmalıkmışş
adıgenur,canımcım bilgilerini güncelledim,.maşallah bebikineeeee:lepi: benim 22 hafta 540 gr,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?