2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah iyiyi dogruyu gorur ve ona gore hak yerini bulur canim sen gonlunu ferah tut. Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin yeter ki ne onlari ne bizleri.

yaa ne bu ya ya kaynanadan ya görümceden ya eltiden habire çekiyoruzz Allah yardımcın olsun canım ne diyim
çok şükür benim öyle sorunlarım yok görümcem yok zaten bi tek erkek kardeşi var eşimin oda 20 yaşında okuyo daha eltiye çk var yanii zaten eşimin ailesi o görevi bana verdi ogünlere gelince bizden çok sen annelik yaparsın kardeşine dediler Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Selkie, ıstanbulda olduğun için hastane ve doktorlar konusunda bir fikrim yok ama şöyle birşey düşündüm, uygun bir vakitte git, doktorla bir tanış, bir kere muayene ol, belkide memnun kalırsın, fiyatlar çok uygunmuş çünkü, birde temiz bir hastane diyorsun, yeni açıldığı için daha çok ilgilenirler..

Pınar sen bir de sürekli ayaktasın... Sana bir güzellik yapamıyorlar mı?

yok cnm ben revirde olduum için oturuom.kalmam desem zorlamıcaklar ztn ama kalamam diemiom.hamilesin zorlanırsan sedyeyede yatabilirsin.ztn oturuosun ayaklarınıda uzat çekinme die sölediler ama insan yene de rahat edemio işte.ev gibi olmuo ama bayramdan sonra dicem gündüz tmm ama gece kalamam.normalde 8-4ve 412çalışıos yani gece 12den sonra evde oluom ama 2.vardiada mesai olursa akşam 7den sbh7ye kdr burda kalıom.gündüz neyse yene dayandıım yere kdr kalırım ama gece olmaz.ztn gebe işçinin 7,5saatten fazla çalıştırılması yasal deil.işyerimde bu konuda rızamı aldı ben kendilerine ilk baştan kalırım dedim.ama napim insan ters düşmekten korkuo.dier hemşire arkadaşlar şakır şakır rapor izin alıo ama ben 2yıldır 1gün izin aldım sadece.oda yüzüm kızararak.mesai olması yeter diom ama ciddiye almıolar ama zorlanıom artık desem biliomki zorlamıcaklar off napim bilemiom bayramımı beklesem

asinaz cnmm yhaa boşversene Allah herkeze sağlıklı bebek ve doğum nasipetsin.eltinle aynı evde deilsin ya boşver.herkezin bebeği kendine.şimdiden bunları düşünüp canını sıkma nasip böyleymiş bak hem ne gzl bebekin kuzeniyle beraber büyücek belki çok ii arkadaş olcaklar.ii tarafından bakmaya çalış.içinide ferah tut

yarın yada yarından sonra gidip bi deneyeyim diyorum
bakın kızlar şu hastahane http://www.erdemhastahanesi.com/haber.aspx?id=155

hastanenin içi gıcır gıcır..herşey yesyeni....binada yeni yapıldı zaten...bebek yoğun bakımlarıda varmış.....

açılalı daha 1 ay ançak oldu............

Son düzenleme:

haydeee,
bende de aynısı oldu ben 21 haftalık hamileyim- arkamdan görümcem hemen pat diye 7 haftalıkmış
alla allaaa.. .. allah onu da kurtasrsın sağ salim diyorum ma
sinir oldum- gelinliğimin tadını çıkartamadım şimdide bebeğimi arada kaynatacak gıcık şey demeden de geçemiyorum-
çünkü eşim bebek doğduktan 8 sonra uzun dönem askere gidece- annesine diyoki e anne artık sana emanet bakarsın yardım edersin. gelen cevaba bakın:
ee hepsi bakılır oğlum olur gider... en meleği böle anasını satim . kendi kızlar söz konusu olunca dönüyo insanlar... allah yardımcım olsun kendim bakarım bebeğime 15 ay babasız bide böle moral bozuyolar en güsel günlerimde....

cnm ilk gebeliinde sorun yaşamadıysan bu gebeliindede herşey yolundaysa çekinme bence.sonuçta doğum doğal kendiliğinden gelişen bişi.sadece gerekli durumlarda dr müdehale edio.ama yinede sen bilirsin.

canım ya sen çok iyi niyetlisin valla benim kamuda çalışan bi arkadaşım var abisi doktor canı sıkıldıkca rapor alıyo günlerce hamile olduğunu öğreniği gün müdüre bundan sonra her işi yapmam kızdırısanız rapor alırım dedi herkes işini biliyo sen şimdi dinlenip izin alıycanda ne zaman alıcan onların düşüncesizliği seni bu kadar saat çalıştırmamaları gerekiyo sende dişini göster biraz herkes keyfii izin alıyo seninki ihtiyaç hayatımm hiç utanıp sıkılma yüz verdikce astar isterler

Ben çıldırmak uzereyim artık arkadşlar ne olur yardım edin bana , anksiyete bozuklugu ve panık atak var bende bu haftalara kadar geldim bir şekilde ama simdi oyle bır korku basladıkı bende anlatamam. sanki şişiyorum gibime geldi ayın 3 unde tartıldım 57 kıloydum bugun tartıldım 60 olmusum gozlerimde sanki şiş gibi ama ellerim de yada ayaklarımda sislik yok sukur tansiyonuma baktırdım 12 - 6 normal yani değilmi arkadaşlar cok korkuyorum ben ben nasıl atlatıcam bu korkuları sınırden aglıcam artık yemın ediyorum. Ya tansiyonum yukselirse ya gebelik zehirlenmesi olursa neyi okusam ben de de olucakmıs gibme geliyor Allahım bır an once saglıklı sıhhatlı bır şekilde kızımı kucagıma almayı nasip etsin ve burdaki herkesede.

Hastane güzel görünüyor, bu hafta doğan bebeklere baktım da az evvel, ne şeker şeyler yaa, Selkie, karar senin şekerim ama denemeye değer diyorum ben, git görüş doktorla tanış..

cnm yhaa takamasana boşver sallaopuyorumnanaktan
hem sonuçta oda onun yavrusu kadın elbet kızını daha çok düşünecek.boşver seninde anneciin bakar.hem olmadı sen ztn yavrucuğuna yetersin.hem başında ikide bi işine karışan biri olmaz.valla benim görümcem yada eltim hamile deil ama kaynanamdanda hayır beklemiom çünkü o yapıda biri deil.ben kendime yeterimopuyorumnanaktansositososito

Simenay bebişim 22+4 günlük ben yanlışlıkla 17+4 yazmışım.zemuszemus

Adigenur, 17+4 bebiş 500 gr. çok fazla değil mi, benim 20 haftalıkken 490 gr. dı, doktor çok tombul bu bebek, haftasına göre dedi, sana da dedi mi doktorun merak ettim?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…