2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ilk gebeliinde sorun yaşamadıysan bu gebeliindede herşey yolundaysa çekinme bence.sonuçta doğum doğal kendiliğinden gelişen bişi.sadece gerekli durumlarda dr müdehale edio.ama yinede sen bilirsin.

Hastane güzel görünüyor, bu hafta doğan bebeklere baktım da az evvel, ne şeker şeyler yaa, Selkie, karar senin şekerim ama denemeye değer diyorum ben, git görüş doktorla tanış..

tamam kızlar karar verdim yarın fırsat bulursam bulamazsam yarından sonra gidip bi muyene oluyorum...ve sizede haber veriyorum...

cnm yaa nasıl dr gidipte rapor isterim.he bide onu işyerine veririm.niyetlendiim zmnlarda oluo ama valla utanıom cesaret edemiom.ayıp gelio yhaa.burdada var operatör bitane her ayın 1haftası raporlu.biliom keyfi alıo bu kdr kötü olsa ztn çalışamaz ayh ne bilim yhaa.uykum gelio ateş basıo gidiom sedyede yatıom ama koltuktan daha beter sedye.insanın evi gibi yok valla

Ayy Eylül_ce, hakkaten, sen nasıl geçirecen hamileliğin geri kalan kısmını, çabuk kafandan at bu düşünceleri, bak burada hepimiz, hamile olduğumuz için elbetteki doğal olarak, zaman zaman yersiz endişelere kapılabiliyoruz ama seninki abartıya kaçmış biraz, sakinleş, bebeğine konsantre ol ve hamileliğin güzel taraflarını görmeye çalış, şimdi bana söylemesi kolay diyeceksin, emin ol uygulamasıda kolaydır, bende depresyon tedavisi gördüm ama şu an eser yok, unuttum resmen, o kadar sakinim ki, hep olumlu düşünüyorum, bebeğim sağlıklı olacak ve ben onu huzur içinde kollarıma alacam diyorum, kötü düşüncelerle kendini daha çok üzersin bebeğine de yansır bu üzüntün, onu üzme annesi, relax ol biraz... olmadı psikolojik detsek al arkadaşım, hiç çekinme, gel burada bizlerle dertleş, Allah kızına sağlık sıhhat versin, hayırlı doğumlar diliyorum sana..

Simenaycım cok teşekkür ederim keşke yapabılsem iste rahatlayabılsem bır.Peki sizlerde de oyle hafif sislikler oluyormu gozlerinizde falan normalmidir yani.gerçi her yemeğin yanında tursu yiyorum o sislik yaparmı

canlarım, şekerlerim, ballarım
benim minik kuşum geldi işten şimdilik çıkıyorum yemek faslı sonra yine uğrarım öptüm hepinizi herkese iyi akşamlar görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Simenaycım cok teşekkür ederim keşke yapabılsem iste rahatlayabılsem bır.Peki sizlerde de oyle hafif sislikler oluyormu gozlerinizde falan normalmidir yani.gerçi her yemeğin yanında tursu yiyorum o sislik yaparmı

turşumulmaz:çok ayıp ye ye de okdr fazla yeme 2günde bi azcık fln ye her öğünde yenmezki cnm şişirir tabi.ama işte her ne kdr bilsekte can çekio demi.ama sen dikkat et yenede yediklerine cnmm

canlarım, şekerlerim, ballarım
benim minik kuşum geldi işten şimdilik çıkıyorum yemek faslı sonra yine uğrarım öptüm hepinizi herkese iyi akşamlar görüşmek üzereopuyorumnanaktan

afiyet olsun cnmm off ben 8de evde olacam eşimde mesaide oda benden sonra gelecek.ne bu yhaa.

Ben sana ne diyeyim bilmem ki, o kadar turşuya tabi şişersin, az ye biraz, arada nefsini köreltmek için ye, bende şu an için hiç şişlik yok, ama ilerleyen aylarda olur mu bilemem, olsada normaldir, kafana takma, doktorunla konuş bu konuyu, şişlikleri ihmal etmeyin hemen doktorunuza bildirin diyorlar, sende ihmal etme..

aman ne güzel olmasında cnm zaten
ben de artık iyiym çok şükür ipleri aldım artık elime önüme gelene bin tekme
yaklaşamıyrlar artık zaten yaklaşanı yakarım Çok üzgünüm çoook

afiyet olsun cnmm off ben 8de evde olacam eşimde mesaide oda benden sonra gelecek.ne bu yhaa.

Senin işinde zor anacım yaa, Allah yardımcın olsun, çok iyi niyetlisin hakkaten, bence bu kadar taviz verme, senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önce gelir, yeri gelince rest çek valla..

aman ne büyücek be cnm ana fesat baba fesat
çocuklarını bi günahı asla yok ona bi lafımda yok ama
ben korkarım onların o bakışalrından
ne hallaeri varsa görsün
ben uzağa taşındım zaten onlardan herkesten uzağım
kocamda yanımda çok şükür bebişte geliyor hayırlsıyal daha ne olsun

yemicem zaten ya bundan sonra o yapıyorsa.Önemli bır şey olmasında.

tkma güzelim takma öle gereksiz ve yersiz konuşuluyorki insan deli oluyor he de geç bölelerine Allah yardımcın olsun zaman çabucak geçsin eşinde tüm askerlerde sağsalim kazasız belasız gidip gelsinler inşallah

boşver yoklarmış gibi davran işte

cnm benim yapman gereken çok fazla araştırıp okumaman düşünmememn,ve kafanda olur olmaz tatsız hayaller kurmaman,ne kadar çok araştırıp dinlersen o kadar çok kafan bulanır hele panik ataklık varsa hiç gerek yok
kendini üzüp sıkma,YÜKLENME KENDİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…