- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.561
cnm ilk gebeliinde sorun yaşamadıysan bu gebeliindede herşey yolundaysa çekinme bence.sonuçta doğum doğal kendiliğinden gelişen bişi.sadece gerekli durumlarda dr müdehale edio.ama yinede sen bilirsin.
Hastane güzel görünüyor, bu hafta doğan bebeklere baktım da az evvel, ne şeker şeyler yaa, Selkie, karar senin şekerim ama denemeye değer diyorum ben, git görüş doktorla tanış..
canım ya sen çok iyi niyetlisin valla benim kamuda çalışan bi arkadaşım var abisi doktor canı sıkıldıkca rapor alıyo günlerce hamile olduğunu öğreniği gün müdüre bundan sonra her işi yapmam kızdırısanız rapor alırım dedi herkes işini biliyo sen şimdi dinlenip izin alıycanda ne zaman alıcan onların düşüncesizliği seni bu kadar saat çalıştırmamaları gerekiyo sende dişini göster biraz herkes keyfii izin alıyo seninki ihtiyaç hayatımm hiç utanıp sıkılma yüz verdikce astar isterler
Ben çıldırmak uzereyim artık arkadşlar ne olur yardım edin bana , anksiyete bozuklugu ve panık atak var bende bu haftalara kadar geldim bir şekilde ama simdi oyle bır korku basladıkı bende anlatamam. sanki şişiyorum gibime geldi ayın 3 unde tartıldım 57 kıloydum bugun tartıldım 60 olmusum gozlerimde sanki şiş gibi ama ellerim de yada ayaklarımda sislik yok sukur tansiyonuma baktırdım 12 - 6 normal yani değilmi arkadaşlar cok korkuyorum ben ben nasıl atlatıcam bu korkuları sınırden aglıcam artık yemın ediyorum. Ya tansiyonum yukselirse ya gebelik zehirlenmesi olursa neyi okusam ben de de olucakmıs gibme geliyor Allahım bır an once saglıklı sıhhatlı bır şekilde kızımı kucagıma almayı nasip etsin ve burdaki herkesede.
Allah iyiyi dogruyu gorur ve ona gore hak yerini bulur canim sen gonlunu ferah tut. Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin yeter ki ne onlari ne bizleri.
Ayy Eylül_ce, hakkaten, sen nasıl geçirecen hamileliğin geri kalan kısmını, çabuk kafandan at bu düşünceleri, bak burada hepimiz, hamile olduğumuz için elbetteki doğal olarak, zaman zaman yersiz endişelere kapılabiliyoruz ama seninki abartıya kaçmış biraz, sakinleş, bebeğine konsantre ol ve hamileliğin güzel taraflarını görmeye çalış, şimdi bana söylemesi kolay diyeceksin, emin ol uygulamasıda kolaydır, bende depresyon tedavisi gördüm ama şu an eser yok, unuttum resmen, o kadar sakinim ki, hep olumlu düşünüyorum, bebeğim sağlıklı olacak ve ben onu huzur içinde kollarıma alacam diyorum, kötü düşüncelerle kendini daha çok üzersin bebeğine de yansır bu üzüntün, onu üzme annesi, relax ol biraz... olmadı psikolojik detsek al arkadaşım, hiç çekinme, gel burada bizlerle dertleş, Allah kızına sağlık sıhhat versin, hayırlı doğumlar diliyorum sana..
Simenaycım cok teşekkür ederim keşke yapabılsem iste rahatlayabılsem bır.Peki sizlerde de oyle hafif sislikler oluyormu gozlerinizde falan normalmidir yani.gerçi her yemeğin yanında tursu yiyorum o sislik yaparmı
canlarım, şekerlerim, ballarım
benim minik kuşum geldi işten şimdilik çıkıyorum yemek faslı sonra yine uğrarım öptüm hepinizi herkese iyi akşamlar görüşmek üzereopuyorumnanaktan
Simenaycım cok teşekkür ederim keşke yapabılsem iste rahatlayabılsem bır.Peki sizlerde de oyle hafif sislikler oluyormu gozlerinizde falan normalmidir yani.gerçi her yemeğin yanında tursu yiyorum o sislik yaparmı
turşumulmaz:çok ayıp ye ye de okdr fazla yeme 2günde bi azcık fln ye her öğünde yenmezki cnm şişirir tabi.ama işte her ne kdr bilsekte can çekio demi.ama sen dikkat et yenede yediklerine cnmm
yaa ne bu ya ya kaynanadan ya görümceden ya eltiden habire çekiyoruzz Allah yardımcın olsun canım ne diyim
çok şükür benim öyle sorunlarım yok görümcem yok zaten bi tek erkek kardeşi var eşimin oda 20 yaşında okuyo daha eltiye çk var yanii zaten eşimin ailesi o görevi bana verdi ogünlere gelince bizden çok sen annelik yaparsın kardeşine dediler Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
afiyet olsun cnmm off ben 8de evde olacam eşimde mesaide oda benden sonra gelecek.ne bu yhaa.
asinaz cnmm yhaa boşversene Allah herkeze sağlıklı bebek ve doğum nasipetsin.eltinle aynı evde deilsin ya boşver.herkezin bebeği kendine.şimdiden bunları düşünüp canını sıkma nasip böyleymiş bak hem ne gzl bebekin kuzeniyle beraber büyücek belki çok ii arkadaş olcaklar.ii tarafından bakmaya çalış.içinide ferah tut
Ben sana ne diyeyim bilmem ki, o kadar turşuya tabi şişersin, az ye biraz, arada nefsini köreltmek için ye, bende şu an için hiç şişlik yok, ama ilerleyen aylarda olur mu bilemem, olsada normaldir, kafana takma, doktorunla konuş bu konuyu, şişlikleri ihmal etmeyin hemen doktorunuza bildirin diyorlar, sende ihmal etme..
Bu zamana kadar dikkat etmiyordum ama bundan sonra edicem canım tabii
haydeee,
bende de aynısı oldu ben 21 haftalık hamileyim- arkamdan görümcem hemen pat diye 7 haftalıkmış
alla allaaa.. .. allah onu da kurtasrsın sağ salim diyorum ma
sinir oldum- gelinliğimin tadını çıkartamadım şimdide bebeğimi arada kaynatacak gıcık şey demeden de geçemiyorum-
çünkü eşim bebek doğduktan 8 sonra uzun dönem askere gidece- annesine diyoki e anne artık sana emanet bakarsın yardım edersin. gelen cevaba bakın:
ee hepsi bakılır oğlum olur gider... en meleği böle anasını satim . kendi kızlar söz konusu olunca dönüyo insanlar... allah yardımcım olsun kendim bakarım bebeğime 15 ay babasızbide böle moral bozuyolar en güsel günlerimde....
aman ne büyücek be cnm ana fesat baba fesat
çocuklarını bi günahı asla yok ona bi lafımda yok ama
ben korkarım onların o bakışalrından
ne hallaeri varsa görsün
ben uzağa taşındım zaten onlardan herkesten uzağım
kocamda yanımda çok şükür bebişte geliyor hayırlsıyal daha ne olsun
Ben çıldırmak uzereyim artık arkadşlar ne olur yardım edin bana , anksiyete bozuklugu ve panık atak var bende bu haftalara kadar geldim bir şekilde ama simdi oyle bır korku basladıkı bende anlatamam. sanki şişiyorum gibime geldi ayın 3 unde tartıldım 57 kıloydum bugun tartıldım 60 olmusum gozlerimde sanki şiş gibi ama ellerim de yada ayaklarımda sislik yok sukur tansiyonuma baktırdım 12 - 6 normal yani değilmi arkadaşlar cok korkuyorum ben ben nasıl atlatıcam bu korkuları sınırden aglıcam artık yemın ediyorum. Ya tansiyonum yukselirse ya gebelik zehirlenmesi olursa neyi okusam ben de de olucakmıs gibme geliyor Allahım bır an once saglıklı sıhhatlı bır şekilde kızımı kucagıma almayı nasip etsin ve burdaki herkesede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?