2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben sizlere bişi sorcam....
aranızda ayrıntılı ultrasona giren vardır elbet bende üç hafta sonra giricem....
fakat bizim topikte yaptıran anneler olmuş bazıları uçuk fiyatlar ödemiş,ben hospitilyum has. gidiyorum ,acaba nekadar bi fark ödediniz.....
birde dr.civan kalafat'ın hastasıyım aranızda aynı doktora giden varmı....
şimdiden teskkürler......

Seni sorularini pek cevaplayamicam cünkü yurtdisinda kaliyorum.
Ama sunuda sizinle paylasmadan gecemedim.
Bende yarin sabah girecegim ayrintili ultrasona.
Bizim burda sigorta ödüyor. 3 boyutlu ultrasona 300 € ödeniyor.
Bakalim bebisim sagliklimi cok merak ediyorum.
Birde hala kizmi erkek mi bilmiyorum oda yarin belli olacak.:ecrin_bebek:

canım önçelikle bebeğin hayırlı olsun..ben çamlıça medicana hastanesine gittim ayrıntılı için...ssk lı fiyat 114 tl ödedim birde muayene üçreti aldılar 25 tl....hospitalium daha uygundur bence bu konuda medicanadan....

inşallah tertemiz, sağlıklı, hayırlı sonuçlar alırsın tatlım,hadi bakalaım içini ferah tut cnm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ruzeninben bi görüntüleme merkezinde girdim ayrıntılı usgye üsküdarda bi yer 150 idi 130tl ödedim. üsküdarda hospital türk war orda ssk yada bağkurun warsa 50 tlye bakıyorlar ama bilgin olsun.

allah gönlüne göre wersin cnm ben ce çok şirin bi kızın olacak içime doğdu:ecrin_bebek: ama en önemlisi sağlıklı olması umarım sağlığıda yerindedir yarın güzel haberlerle gel opuyorumnanaktan

Eki Görüntüle 28469

bu da son...gelelim açıklamalara: beklediğimden açık rengi ama hoşuma gitti...daha çok okyanus yeşilini andıran bri turkuaz tonu..daha ii oldu bence böyle olması....kurulumu basit....dikişleri fena değil...kumaşı güzel çıkarılıp yıkanabiliyor,çift katlı alt açması,sallama ayakları var....yalnız tekerlerin dışta olması nedeniyle kapılardan geçmiyor

ürün özellikleri için Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk adresine bakabilrisniz...

bence bu fiyata oldukça iyi....

yaa ben bugün girdim siteye cvpta yazdım nireye gitmiş bu cvp.Neyse tekrar yzıyım FTY ,KUJU ,SıMENAY teşekkür edrim geçmiş olsun dilekleriniz için.Yağmur26 sanada geçmiş olsun ben bol bol mandalin narla valla 2 günde yendim gribi beni hiç örselemedi.Bugün biraz alıngnalık olmuş ASıNAZDA.canım NE GEREK VAR BAZEN YAZARKEN BıLE GERı KALIYORUZ SORULAR KAYNIYO ARADA OLSUN ıNAN BURDA KıMSENıN KÖTÜ NıYETı YOK TEK DERDıMıZ BEBEKLERıMıZı BıRANÖNCE SAĞLIKLI BıRŞEKıLDE ACILARIMIZI MUTLULUKLARIMIZI HERŞEYıMıZı PAYLAŞARA KUCAĞIMIZA ALMAK.
SnowWhiteQueen güle güle kullansın bebişin.

sağol canım...inşallah güzel uykular uyur kızım yatağında....

Yaa benim beşiğim var zaten pembe beyaz kurdurttum ama kız pek beşiğini oğlana teslim etcek gibi değil.Neyapsam bilmiyorum bir iki seneye kızıma oda alıncayakadar şu küçük beşiklerden mi alsam bebiş onda yatar kız beşikte.

olabilir sonuçta beşik belli bir süre kullanılacak ve bi kaç yıl sonra elinde iki beşik olacak boş yere...küçük beşik kullanışlı olur mu bilmiyorum ama uygun fiyaa sen de bir par yatak alabilirsin...sonra içinde oynar..ya da oyuncaklarını koyarsınız....

herkeze bir avazda kucağına almak nasib etsin... bende 19 haftalığım ve bir erkek bebek bekliyorum.. paşamızı sabırsızlıkla gelmesini istiyorum..sağlıkla sıhatla inşallah hepimize.. ben bişey sormak istiyorum şuan medicana çamlıca hastanesine gidiyorum doktorum zehra hanım şimdilik iyiiii:)) ancak doğum fiyalarınıda araştırmak istiyorum.. sizlerin bildiği hastane ve doğum fiyatları var mı ?? bu arada ben medicananında fiyatını bilmiyorum. normal doğum yapmak istiyorum inşallahh:) şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…