2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında haklısın olabilir nedemişler akıl akıldan üstündür.ÇOk teşekkür ederim canım çok sağol.Öyle kara kara düşünüyodum ne yapsam diye kızımı gücendirmekte istemiyodum çok sağol .Biraz fiyatlara bakayım iyigeceler canım.

canım çok güzel güle güle kullansın bebiş...

ben bu gün şu yeni açılan erdeme sordum fiyat bugün..ssk lı normal doğum 450,sezeryan 750 tl.bende zehra hanıma gitmeyi düşünüyordum hatta bu gün medicanaya uğradım kendisinden randevu alaçaktım...sonra öğrendimki bu gün zehra hanım ve sibel hanım ssk ile ilişiklerini kesmişler..bu günden itibaren ssk lı hasta kabul etmeyeçekmişler..70 tl muayene üçreti üstünden bakaçaklarmış...

bosna sinpac mutlu gecmiş olsun dikkat edin kendinize..fty canım korkma allah korusun hepimizi hem 5 gün gecmiş aradan..eylülce canım bende panik atak tedavisi görmüştüm ama sükürki su hamileligim boyunca bi sıkınyı yasamadım..senin gibi kötü seyleri okurdum hep..artık sadece olumlu seyleri okuyorum arastırıorum..

tatlım güle güle kulanmak nasip olsun inşallah,umarım bebişimiz huzurla mışıl mışıl uyur

tatlım konuyla alakalı değil ama ben sana farklı bişi sormak istiyorum sen bebeğinin hareketlerini hissettin mi,oğluşunu kucağına sağsalim almak nasip olsun inşallah bu arada

kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı

İyi geceler anne adayları
Walla sizlere özendim ama beşik bir harika SNOW hayırlısı ile doğmayı nasip etsin ve yatmayı nasip etsin ....
Bugün internetim açıktı ama inanın ki hiç birseye bakamadım anca uykum gelsin diye nette girdim ama sitemler gördüm canım inan burası okadar aktifki kim kime cevap vereceğini bile bilemiyor o yüzden bizi bağışla .....
Bak nilüfer bile güncellemeyi anca özele atanlar ı görebiliyormuş...
Hasta olan BOSNA,SİNPAC, SİNEMAYcanlarımmm geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize ve meleklerinize
Walla görebildiklerim bunlar ayrıntılı ultrasonu sormuşsunuz ben ayın 23 randevu alıcam hayırlısıyla ...
Şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın sevgilerrrrrrrrrrr
Topikte açık olsam bile inanın pc başında olmayabiliyorum çok nadir cevap yazıyorum o yüzden mazur görün beni:enbuyukkk:

Hoşgeldin

Doktor ve hastanelerle ilgili başlığımız belki işine yarar

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...leri-hangi-hastane-hangi-doktora-gidiyor.html

Snow park yatak çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanırsınız inşallah bebeğinle
Bende park yatak almayı düşünüyorum bilgiler için sağol
sositososito

canım medicanada doğum normal ise 1200 d ama bak mesela ssk anlaşmalarının bittiğini feland abilmiyordum yani

araştrmak lazım bende sen gibi hastane aryorum hisar ahstanesine gidiyorum ama artık burdakiler iyice öğrendi fiyatalrı yüksek diye orada doğum yapamayacağım başka bi doktor bakıyorum şimdilik. haberleşelim snele biz :):)

sağol canım

günaydın hiyen nasılsın

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:GÜNAYDIN GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE VE KENDİME :):) BUGÜN BEBĞİMİN AYRINTILI ULTRASONU VAR BANA DUA EDİN KISLAR UMARIM GÜSEL UZUN VE SORUNSUZ BİR İNCELEME OLUR ÇOK ÖZLEDİM MELEĞİMİ DOYA DOYA GÖRĞRÜM İNŞALLAH :)):)::) VE İNŞALLAH GÜSEL AHBERLER İLE DÖNERİZ... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Seyyalciğim benimde yarın ultrason günüm çok heyecanlıyım bu gece bile rüyamda gördüm 27 cm ve 572 gram dedi doktor güyaa hiç aklımdan çıkmıyor

ınşallah sorunsuz ve güzel geçer
:Saruboceq:

a.s. günaydın kızlarr seyyalcim inşallah güzsell haberlerle dönersin herkese güzel günlerrr bebişlerimizlee:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

günaydın canım aynı grip ve biraz zor soluk alma akşamlarıda uyanınca zor nefes alıyor gibi oluyorum kalp atışlarım artıyor zorla sakinleşip uyuyorum acaba dün magnezyum başladım o yaparmı ilk kez kullandım krampım yine oldu inşallah güzel geçer benim bebek 24 haftalık 750gr 33cm olmuş bacakları ve cinsiyetini gördüm yüzünü göremedim artık ultrasonda pek görünmüyor.

Günaydııınn,

Gününüz güzel geçsin...

Seyyalcim rahat ol canım, güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...

Boğazım yanıyor... Biraz da kırıklık var vücudumda Grip mi oluyorum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…