- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.601
olabilir sonuçta beşik belli bir süre kullanılacak ve bi kaç yıl sonra elinde iki beşik olacak boş yere...küçük beşik kullanışlı olur mu bilmiyorum ama uygun fiyaa sen de bir par yatak alabilirsin...sonra içinde oynar..ya da oyuncaklarını koyarsınız....
onlardan ben de istiyorum özellikle misafirliğe gidince çok işe yarar diye düşünüyorum...nreye yatacak düşer mi korkusu olmaz....
Eki Görüntüle 28455
Eki Görüntüle 28456
Eki Görüntüle 28457
Eki Görüntüle 28459
Eki Görüntüle 28461
söz verdiğim gibi yatağın fotoğrafları....belki park yatak düşünenlere fikir verebilir....
herkeze bir avazda kucağına almak nasib etsin... bende 19 haftalığım ve bir erkek bebek bekliyorum.. paşamızı sabırsızlıkla gelmesini istiyorum..sağlıkla sıhatla inşallah hepimize.. ben bişey sormak istiyorum şuan medicana çamlıca hastanesine gidiyorum doktorum zehra hanım şimdilik iyiiii:)) ancak doğum fiyalarınıda araştırmak istiyorum.. sizlerin bildiği hastane ve doğum fiyatları var mı ?? bu arada ben medicananında fiyatını bilmiyorum. normal doğum yapmak istiyorum inşallahh:) şimdiden çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 28469
bu da son...gelelim açıklamalara: beklediğimden açık rengi ama hoşuma gitti...daha çok okyanus yeşilini andıran bri turkuaz tonu..daha ii oldu bence böyle olması....kurulumu basit....dikişleri fena değil...kumaşı güzel çıkarılıp yıkanabiliyor,çift katlı alt açması,sallama ayakları var....yalnız tekerlerin dışta olması nedeniyle kapılardan geçmiyor
ürün özellikleri için Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk adresine bakabilrisniz...
bence bu fiyata oldukça iyi....
herkeze bir avazda kucağına almak nasib etsin... bende 19 haftalığım ve bir erkek bebek bekliyorum.. paşamızı sabırsızlıkla gelmesini istiyorum..sağlıkla sıhatla inşallah hepimize.. ben bişey sormak istiyorum şuan medicana çamlıca hastanesine gidiyorum doktorum zehra hanım şimdilik iyiiii:)) ancak doğum fiyalarınıda araştırmak istiyorum.. sizlerin bildiği hastane ve doğum fiyatları var mı ?? bu arada ben medicananında fiyatını bilmiyorum. normal doğum yapmak istiyorum inşallahh:) şimdiden çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 28455
Eki Görüntüle 28456
Eki Görüntüle 28457
Eki Görüntüle 28459
Eki Görüntüle 28461
söz verdiğim gibi yatağın fotoğrafları....belki park yatak düşünenlere fikir verebilir....
bosna sinpac mutlu gecmiş olsun dikkat edin kendinize..fty canım korkma allah korusun hepimizi hem 5 gün gecmiş aradan..eylülce canım bende panik atak tedavisi görmüştüm ama sükürki su hamileligim boyunca bi sıkınyı yasamadım..senin gibi kötü seyleri okurdum hep..artık sadece olumlu seyleri okuyorum arastırıorum..
Seyyalciğim benimde yarın ultrason günüm çok heyecanlıyım bu gece bile rüyamda gördüm 27 cm ve 572 gram dedi doktor güyaa hiç aklımdan çıkmıyor
İnşallah sorunsuz ve güzel geçer :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?