- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.241
birden çok üzüldüm ama mutlu haberi okuyunca çok sevindimslm arkadaslar
biliyosunuz ben daha kalp atislarini görememistim,dün son kez bakildi yoktu.kürtaj olmam gerektigini söylediler,bugün hastaneye gittim kürtaj icin son kez bir daha baktilar ve inanilmaz birsey oldu kalp atislarini gördük.su an cok mutluyum inanilmaz.Dün üzüntüden aglarken bugün sevincten agliyorum.allahtan ümit kesilmezmis.
Doğrudur herhalde arkadaşım bana da doktor verdi hamileliği öğrendikten sonra Folic Asit 3 tane alıyorum ama seninki bir tane alınmalıymış sanırım. Doktor bana hiçbir zararı yok, vitamin, eğer bir öğünde almayı unutursan diğer öğünde 2 tane bile alabilirsin dedi.
Folibol kullanan biri yazsa daha yararlı olur sanırım.
Fransiyum, hayırlı olsun...
slm arkadaslar
biliyosunuz ben daha kalp atislarini görememistim,dün son kez bakildi yoktu.kürtaj olmam gerektigini söylediler,bugün hastaneye gittim kürtaj icin son kez bir daha baktilar ve inanilmaz birsey oldu kalp atislarini gördük.su an cok mutluyum inanilmaz.Dün üzüntüden aglarken bugün sevincten agliyorum.allahtan ümit kesilmezmis.
slm arkadaslar
evettt bende farkettim :lepi: bakalım neler yaşayacağız :CüvCüv:
inşaallah iyi haberlerle gelirim, yarın gitmemin sebebi, cuma akşamı bi yolculuğa çıkacağız inş..
bakalım ne diyecek dr fisfisfis
geçen yıl da izin kullanamamıştım ve baya bunaldım bu ara iş yoğunluğundancanım bizde tatile gidecektik ama bebek için seneye erteledik.sende dikkatli ol bence gideceğin yol çok uzak değildir inşallah.yeni hamileliklerde pek öerilmiyor böyle yolculuklar ama tabi sen yinede doktoruna bir danış
heyyyyyyyyyy :teytey:
merhaba arkadaşlarr
ben de geldim ben deeeeeeee
benimde bebişim olacak inşaallahh
aranızda bulunmaktan çok mutluyumm
hepinizi tanımal için sabırsızlanıyorum :1hug:
Selam anne adayları bende 2010 Mart anne adayıyım aranıza katılmak istedim deneyimlerimizi paylaşırız
kızlar bende düğün için biyere davet edildim yol 2 saatlik filan
ama eşim izin vermiyor gibi bende üzülüyorum tabi
düğünde haftaya perşembe sanırım
üffffffffffffff
... canım ınana gozyaslarımı tutamadım .. allaha bınlerce sukurler olsun .. ne g... uzel bır mucıze .. inşallah saglıcakla kucagına aldıgın gunlerı de goruruz .. cok sevındım cok ...ınşallah bız de goruruz kalp atımlarınıslm arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?