2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu bebek doğum tarihini berden yapıyrsunuz acaba
tahmini mi yoksa netten yapılan hesaplar mı???

merhaba canım .. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. senı dıger topıkten takıp etmıstım .. bebegının kalp atımlarını gordugune cok sevındım .. ıgnelere basladın mı ? ben de clexane 0.6 vuruluyorum

merhaba canscım..doktorumu değiştirdim iğne yerine hap verdi aynı işe yarıyor merak etme dedi.aminnn inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
birde dünden beri büyük tuvalete çıkamıyorum sanırım bebiş ve kullandığım progestan kabız yaptı.sizde de var mı b sorun??

fransiyum merhaba...
bende de yaklaşık 10 gündür kabızlık ve gaz var. karnım şiş, biraz ağrı da var hatta. gebelik yaparmış zaten, progesteron da etkiliyor tabi. gaz için yapabilecek birşey yok gibi ama kabızlık için kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorum akşamları. biraz rahatlatıyor.

Selam kızlar, listeye beni de ekleyin. Dün kalp atışlarını duyduk bebişimizin. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.
sat: 2 haziran 2009
tahmini doğum tarihi : 9 mart 2010
kilo : 56

kizlar bugun benim bebeklerin kalp atıslarını yine goremedik
cok moralim bozuk kızlar..

gerçi misran i okuyunca biraz umutlandım ama

ben bu persembe gıdecegım .. allah inşallah yanımızda olsun .. cok endıselıyım .. ama bır yandan da allahım hayırlısını ver dıye dua edıyorum

ben bu persembe gıdecegım .. allah inşallah yanımızda olsun .. cok endıselıyım .. ama bır yandan da allahım hayırlısını ver dıye dua edıyorum

en doğrusu canscım, Allahım herşeyin hayırlısını versin.
az kalmış, hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz inşallah.
ben de çok tedirginim, 27 temmuz benim randevum, zaman geçmiyor.
ara ara kötü şeyler geliyor aklıma, engel olamıyorum...

kizlar bugun benim bebeklerin kalp atıslarını yine goremedik
cok moralim bozuk kızlar..

gerçi misran i okuyunca biraz umutlandım ama

canım allahtan umut kesılmez .. inşallah her sey yolunda gıdecek .. kanamanın olmaması cok ıyı aslında ..belık ıkkız oldugu için gec gelısmıs olabılırler

Allah sabır versino güne kadar esteryacım...
bugünlerin sonunda sen de misran gibi havalara uçacaksın inşallah...
dualarım seninle, habersiz bırakma bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…