- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.621
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:GÜNAYDIN GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE VE KENDİME :):) BUGÜN BEBĞİMİN AYRINTILI ULTRASONU VAR BANA DUA EDİN KISLAR UMARIM GÜSEL UZUN VE SORUNSUZ BİR İNCELEME OLUR ÇOK ÖZLEDİM MELEĞİMİ DOYA DOYA GÖRĞRÜM İNŞALLAH :)):)::) VE İNŞALLAH GÜSEL AHBERLER İLE DÖNERİZ... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s. günaydın kızlarr seyyalcim inşallah güzsell haberlerle dönersin herkese güzel günlerrr bebişlerimizlee:ecrin_bebek puyorumnanaktan
seyyal günaydın
bosna Günaydııınn,
Gününüz güzel geçsin...
Seyyalcim rahat ol canım, güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...
Boğazım yanıyor... Biraz da kırıklık var vücudumdaGrip mi oluyorum ne?
peri_iii günaydın kızlarr seyyalcim inşallah güzsell haberlerle dönersin herkese güzel günlerrr bebişlerimizleeopuyorumna naktan
hijyenim Seyyalciğim benimde yarın ultrason günüm çok heyecanlıyım bu gece bile rüyamda gördüm 27 cm ve 572 gram dedi doktor güyaa hiç aklımdan çıkmıyor
İnşallah sorunsuz ve güzel geçer
mutlucuğum kalp atışlarının onunla alakası yoktur ama hamileliğin bu dönemlerinde oluyor sanırım
bendede var çünkü çarpıntı tarzı bişey :tomato:
bosnacım dikkat et başla hemen mandalina,limon tüketmeye cokacimcoook
Günaydııınn,
Gününüz güzel geçsin...
Seyyalcim rahat ol canım, güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...
Boğazım yanıyor... Biraz da kırıklık var vücudumdaGrip mi oluyorum ne?
günaydın kızlar:)) mutlu ve de az iş olan bir gün diliyorum..
seyyalcim güzel haberlerle gel inşallah :))
mutlucum geçmiş olsun a.s.
sağol canım... başladım hemen, hatta şu an ballı limonlu ıhlamur içiyorum. ıhlamur sallama tabi, ama balla limonu evden getirdim valla :)
son birkaç gündür, özellikle merdiven çıktıktan ya da biraz hareket ettikten sonra benim de kalbim çok hızlı atıyor ve nefes nefese kalıyorum. birkaç yerden okudum, normal olduğunu söylüyorlar...
günaydın bosna sanada geçmiş olsun
sağol mutlucum, ikimiz de çabucak atlatırız inşallah...
sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?
günaydın perii naber
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:GÜNAYDIN GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE VE KENDİME :):) BUGÜN BEBĞİMİN AYRINTILI ULTRASONU VAR BANA DUA EDİN KISLAR UMARIM GÜSEL UZUN VE SORUNSUZ BİR İNCELEME OLUR ÇOK ÖZLEDİM MELEĞİMİ DOYA DOYA GÖRĞRÜM İNŞALLAH :)):)::) VE İNŞALLAH GÜSEL AHBERLER İLE DÖNERİZ... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
uyandık valla, daha işlere bakmadan hasretle de buraya koşmuşuz hatta :)
[QUOTE
sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?
çokkk teşekkürler opuyorumnanaktankızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı
sen de bugün mü gidiyorsun canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:GÜNAYDIN GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE VE KENDİME :):) BUGÜN BEBĞİMİN AYRINTILI ULTRASONU VAR BANA DUA EDİN KISLAR UMARIM GÜSEL UZUN VE SORUNSUZ BİR İNCELEME OLUR ÇOK ÖZLEDİM MELEĞİMİ DOYA DOYA GÖRĞRÜM İNŞALLAH :)):)::) VE İNŞALLAH GÜSEL AHBERLER İLE DÖNERİZ... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım aynı grip ve biraz zor soluk alma akşamlarıda uyanınca zor nefes alıyor gibi oluyorum kalp atışlarım artıyor zorla sakinleşip uyuyorum acaba dün magnezyum başladım o yaparmı ilk kez kullandım krampım yine oldu inşallah güzel geçer benim bebek 24 haftalık 750gr 33cm olmuş bacakları ve cinsiyetini gördüm yüzünü göremedim artık ultrasonda pek görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?