2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah güzel ve sorunsuz geçer

a.s. günaydın kızlarr seyyalcim inşallah güzsell haberlerle dönersin herkese güzel günlerrr bebişlerimizlee:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

günaydın perii naber

mutlucuğum kalp atışlarının onunla alakası yoktur ama hamileliğin bu dönemlerinde oluyor sanırım
bendede var çünkü çarpıntı tarzı bişey :tomato:

bosnacım dikkat et başla hemen mandalina,limon tüketmeye
cokacimcoook

günaydın kızlar:)) mutlu ve de az iş olan bir gün diliyorum..

seyyalcim güzel haberlerle gel inşallah :))

mutlucum geçmiş olsun a.s.

seyyal günaydın

GÜNAYDINNN CANIMMM ÇOK TEŞEKKÜRLER

teşekkrüelr canım sanırım anne adayalrı döne dönem aynı şeyleri yaşıyor böyle dün gece bende boğaz yanması ve baş ağrısı ile uyudum ve çok korktum sık sık ateşimi ölçtüm 36 nın üstüne çıkmadı hiç çok şükür yemene içmene dikkat et ve sık sık ölç ateşini çok şükür bende sabah kalktığımda bişey yoktu inşallah sende çabuk atlatırsın canım....

peri_iii günaydın kızlarr seyyalcim inşallah güzsell haberlerle dönersin herkese güzel günlerrr bebişlerimizleeopuyorumna naktan

inşallah cnaım çok saoll

hijyenim Seyyalciğim benimde yarın ultrason günüm çok heyecanlıyım bu gece bile rüyamda gördüm 27 cm ve 572 gram dedi doktor güyaa hiç aklımdan çıkmıyor

İnşallah sorunsuz ve güzel geçer

seninde iyi geçer inşallah cnaım yaa nasıl heyecanlı oluyor insan ve onu her hissediş her görüş ne kadar keyifli oluyor :):):):) :lepi::lepi::lepi::lepi:

sağol canım... başladım hemen, hatta şu an ballı limonlu ıhlamur içiyorum. ıhlamur sallama tabi, ama balla limonu evden getirdim valla :)

son birkaç gündür, özellikle merdiven çıktıktan ya da biraz hareket ettikten sonra benim de kalbim çok hızlı atıyor ve nefes nefese kalıyorum. birkaç yerden okudum, normal olduğunu söylüyorlar...

Günaydııınn,

Gününüz güzel geçsin...

Seyyalcim rahat ol canım, güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...

Boğazım yanıyor... Biraz da kırıklık var vücudumda Grip mi oluyorum ne?

günaydın bosna sanada geçmiş olsun

günaydın kızlar:)) mutlu ve de az iş olan bir gün diliyorum..

seyyalcim güzel haberlerle gel inşallah :))

mutlucum geçmiş olsun a.s.

sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?

Tebrik ederim bosnacım alkisalkisalkis

Seyyalciğim Sağol tatlım

buyrunnnnnnnnn

günaydın bosna sanada geçmiş olsun

sağol mutlucum, ikimiz de çabucak atlatırız inşallah...

sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?

uyandık valla, daha işlere bakmadan hasretle de buraya koşmuşuz hatta :)

[QUOTE

sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?[/QUOTE]

ben evdeyim koca kişisini yolcu ettikten sonra uyku tutmadı hoş gecede tutmamıştı :sm_confused:

cnm gzl haberlerle gel inş.biz de yrn akşam buluşacaz oğlumlaopuyorumnanaktan

uyandık valla, daha işlere bakmadan hasretle de buraya koşmuşuz hatta :)

aynen öyle bende bugün yalnızım çok işim var kızlar fotokopi makinesi bebek için zararlımı doktorunuza sorabilirmisiniz?

[QUOTE

ben evdeyim koca kişisini yolcu ettikten sonra uyku tutmadı hoş gecede tutmamıştı :sm_confused:[/QUOTE]

birazdan uyursun kesin uykun gelir benimde otobüste çok geliyor

günaydın sultanlar a.s.

SnowWhiteQueen arkadaşım park yatağınızı güle güle kullanın, rengi falan gayet güzel, kalitesi de fena durmuyor, o kırışıklığı da üzerine bez koyup ütüleyerek giderebilirsin belki
biz de park yatak alacağız sanırım, belki de netten alırız memnun kaldıysanız ..
çokkk teşekkürler opuyorumnanaktan
çoğu annelerden bunu duyuyorum
o zaman hamileliğin tadını çıkarmak lazımm kaydirigubbakcemile5

evladınız hayırlı olsun inş. a.s.
sen de bugün mü gidiyorsun canım
inş. güzel sonuçlarla gelirsin
ve inş. benim gibi bebişi görememe durumun olmaz benneyaptımki

cnm tekrar geçmiş olsun.benimde nabzım 100ün altına inmio.bence gebelikle alakalı bi durum.krampların oluosa aslında muz ii gelio die biliom(aslında sodayla kolada ii gelio).bugüne kdr 2kez sol bacağıma kramp girdi okdr.ama çok acıo sonradan.ben hergün muz yiyom mutlaka.belki ondandır fazla yaşamadım bu sorunu.akşamlarıda zorlanıosan nefes almakta yastığını yükselt 2yastıkla yatmayı dene

bu arada akşam rüyamda doğum yapmışım gördüm
ve aynen bu halimdeyim
ne kilo almışım ne bişiy, öyle rahat öyle kolay olmuş kii doğum
pür neşe gelen misafirleri karşılıyorum :)

inş. hepimiz sorunsuz, rahat bir doğum geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…