2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım iyiiyiizz:dance: senden naberr a.s.

canım grip harici iyiyim doktor kontrolümde iyi geçti bebeğim ters duruyormuş sonra düzelir dedi doktorum[/QUOTE]

OWWW geçmiş olsun ( bende grip olmak istiyor gibiyim bol bol limon falan içiyom ama yencek heralde (
ters durması şimdiden de oluyormuymuş CADIARZUben doktoruma nasıl duruyor dedimde canı nasıl isterse o şimdi öle durur demişti sadece eşi önde dedisositososito

günaydın çanım..inşallah güzel haberler getirisin...

çanım geçmiş olsun.....kendine dikkat et...

söz verdiğim gibi yatağın fotoğrafları....belki park yatak düşünenlere fikir verebilir....

Park yatağınız çok hoş, rengi de çok tatlı imiş, güle güle kullansın kızın, içinde sağlıcakla uyusun..

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz, arada uğrayıp moral versene bizlere, ne güzel olur, Rabbim yavruna sağlıklı bir ömür versin..

Pancuben, teşekkür ederim, sende kendine dikkat, fazla yorma kendini..

Dualarım seninle olacak Seyyal, güzel haberlerle gel inşallah..

Günaydın canlarım, ben iyice kötü oldum bu gripten, bugun daha fena, burnum hem tıkandı hemde akıyor nasıl oluyorsa, boğazımda çok yanıyor, mandalina ve limon depoladım yanıma, ıhlamur içiyorum ve tuzlu su ile gargara yapıyorum, umarım çabuk iyileşirim, işten izin alıp dinlenme şansımda yok, işler çok yoğun, havalarda çok fena, bir açtı bir kapadı, nerden kaptım gribi anlamadım, sizlerde dikkat edin kendinize, öptüm herkesi...

gunaydin anne adayi arkadaslarimmm..... guzel bir gun bizi bekliyor diycem ama Ankarada hava cok soguk yine pencere acamiyoruz....

hayırlara gitsin inşallah rüyandaki gibi sorunsuz ve kolay olur cicim
hihoyyyt

birazdan uyursun kesin uykun gelir benimde otobüste çok geliyor[/QUOTE]

aa zararlımışmı benim dibimde duruo:kedi:

amin cnmm
gerçi benim bu kilolarla zor ama :kedi:

SİMENAY GEÇMİŞ OLSUN
FLY GÜNAYDIN

tamam canı denerim

hayır olsun rüyan
canım grip harici iyiyim doktor kontrolümde iyi geçti bebeğim ters duruyormuş sonra düzelir dedi doktorum
evet daha 4 ayda neler olur herhalde bi hamile vardı hastanede 41. haftasına girmiş bebek ters dönmüş sezeryan olacaktı oda normal doğum sitiyordu ama doktoru dönemz artık d emiş
OWWW geçmiş olsun ( bende grip olmak istiyor gibiyim bol bol limon falan içiyom ama yencek heralde (
ters durması şimdiden de oluyormuymuş CADIARZUben doktoruma nasıl duruyor dedimde canı nasıl isterse o şimdi öle durur demişti sadece eşi önde dedisositososito
[/QUOTE]

sanada geçmiş olsun inşallah olmazsın grip

birazdan uyursun kesin uykun gelir benimde otobüste çok geliyor

aa zararlımışmı benim dibimde duruo:kedi:[/QUOTE]
ben normalde bile 1mt uzakta durulması gerekiyor diye biliyorum fotokoi makinesinn çekerken arkamı dönüyorum

amin cnmm
gerçi benim bu kilolarla zor ama :kedi:
inş. inş.
böyle düşünme, psikolojimiz nasıl olursa doğumda ona paralel olur
iyi olacak inş. opuyorumnanaktan
ben kendimi bu fikre alıştıracağım, dualarla ..
saol canım ama burada yavaş demekki benim nette problem var (( şöle takk takk atmıyor hemencikk
ne resmi atacaktın pericim

arkadaslarim ikinizde insallah guzel haberler getirerek bizleri de mutlu edersiniz. hihoyyyt

canim sen de mi hastaydin. cok gecmis olsun. izin alma sansin yok mu evde daha rahat atlatirsin dinlenerek.

insallah canim. ruyan gercek olur. Allah hepimize kolay dogum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…