- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.641
saol canım iyiiyiizz:dance: senden naberr a.s.
:1hug: ŞenizGünaydın Dimple Sultan a.s.
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:GÜNAYDIN GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE VE KENDİME :):) BUGÜN BEBĞİMİN AYRINTILI ULTRASONU VAR BANA DUA EDİN KISLAR UMARIM GÜSEL UZUN VE SORUNSUZ BİR İNCELEME OLUR ÇOK ÖZLEDİM MELEĞİMİ DOYA DOYA GÖRĞRÜM İNŞALLAH :)):)::) VE İNŞALLAH GÜSEL AHBERLER İLE DÖNERİZ... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım... başladım hemen, hatta şu an ballı limonlu ıhlamur içiyorum. ıhlamur sallama tabi, ama balla limonu evden getirdim valla :)
son birkaç gündür, özellikle merdiven çıktıktan ya da biraz hareket ettikten sonra benim de kalbim çok hızlı atıyor ve nefes nefese kalıyorum. birkaç yerden okudum, normal olduğunu söylüyorlar...
söz verdiğim gibi yatağın fotoğrafları....belki park yatak düşünenlere fikir verebilir....
kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı
İyi geceler anne adayları
Walla sizlere özendim ama beşik bir harika SNOW hayırlısı ile doğmayı nasip etsin ve yatmayı nasip etsin ....
Bugün internetim açıktı ama inanın ki hiç birseye bakamadım anca uykum gelsin diye nette girdim ama sitemler gördüm canım inan burası okadar aktifki kim kime cevap vereceğini bile bilemiyor o yüzden bizi bağışla .....
Bak nilüfer bile güncellemeyi anca özele atanlar ı görebiliyormuş...
Hasta olan BOSNA,SİNPAC, SİNEMAYcanlarımmm geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize ve meleklerinize
Walla görebildiklerim bunlar ayrıntılı ultrasonu sormuşsunuz ben ayın 23 randevu alıcam hayırlısıyla ...
Şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın sevgilerrrrrrrrrrr
Topikte açık olsam bile inanın pc başında olmayabiliyorum çok nadir cevap yazıyorum o yüzden mazur görün beni:enbuyukkk:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:GÜNAYDIN GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE VE KENDİME :):) BUGÜN BEBĞİMİN AYRINTILI ULTRASONU VAR BANA DUA EDİN KISLAR UMARIM GÜSEL UZUN VE SORUNSUZ BİR İNCELEME OLUR ÇOK ÖZLEDİM MELEĞİMİ DOYA DOYA GÖRĞRÜM İNŞALLAH :)):)::) VE İNŞALLAH GÜSEL AHBERLER İLE DÖNERİZ... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada akşam rüyamda doğum yapmışım gördüm
ve aynen bu halimdeyim
ne kilo almışım ne bişiy, öyle rahat öyle kolay olmuş kii doğum
pür neşe gelen misafirleri karşılıyorum :)
inş. hepimiz sorunsuz, rahat bir doğum geçiririz
aynen öyle bende bugün yalnızım çok işim var kızlar fotokopi makinesi bebek için zararlımı doktorunuza sorabilirmisiniz?
ben evdeyim koca kişisini yolcu ettikten sonra uyku tutmadı hoş gecede tutmamıştı :sm_confused:
inşaallah tatlım
hayırlara gitsin inşallah rüyandaki gibi sorunsuz ve kolay olur cicim hihoyyyt
ve aynen bu halimdeyim
perii bu siteyi bir dene istersen
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
simenay geçmiş olsun cnm stokları tüket geçer inşallah
fty hoşgeldin İstanbulda sonbahara teslim olmuş vaziyette
inşaallah tatlım
bilmukabele opuyorumnanaktan
simenaycım Allah şifa versin a.s.
tamam canı denerimcnm tekrar geçmiş olsun.benimde nabzım 100ün altına inmio.bence gebelikle alakalı bi durum.krampların oluosa aslında muz ii gelio die biliom(aslında sodayla kolada ii gelio).bugüne kdr 2kez sol bacağıma kramp girdi okdr.ama çok acıo sonradan.ben hergün muz yiyom mutlaka.belki ondandır fazla yaşamadım bu sorunu.akşamlarıda zorlanıosan nefes almakta yastığını yükselt 2yastıkla yatmayı dene
hayır olsun rüyanbu arada akşam rüyamda doğum yapmışım gördüm
ve aynen bu halimdeyim
evet daha 4 ayda neler olur herhalde bi hamile vardı hastanede 41. haftasına girmiş bebek ters dönmüş sezeryan olacaktı oda normal doğum sitiyordu ama doktoru dönemz artık d emişcanım grip harici iyiyim doktor kontrolümde iyi geçti bebeğim ters duruyormuş sonra düzelir dedi doktorum
birazdan uyursun kesin uykun gelir benimde otobüste çok geliyor
inş. inş.amin cnmm
gerçi benim bu kilolarla zor ama :kedi:
ne resmi atacaktın pericimsaol canım ama burada yavaş demekki benim nette problem var(( şöle takk takk atmıyor hemencikk
Seyyalciğim benimde yarın ultrason günüm çok heyecanlıyım bu gece bile rüyamda gördüm 27 cm ve 572 gram dedi doktor güyaa hiç aklımdan çıkmıyor
İnşallah sorunsuz ve güzel geçer :Saruboceq:
Günaydın canlarım, ben iyice kötü oldum bu gripten, bugun daha fena, burnum hem tıkandı hemde akıyor nasıl oluyorsa, boğazımda çok yanıyor, mandalina ve limon depoladım yanıma, ıhlamur içiyorum ve tuzlu su ile gargara yapıyorum, umarım çabuk iyileşirim, işten izin alıp dinlenme şansımda yok, işler çok yoğun, havalarda çok fena, bir açtı bir kapadı, nerden kaptım gribi anlamadım, sizlerde dikkat edin kendinize, öptüm herkesi...
hayır olsun rüyan
ve aynen bu halimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?