- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.661
simenay geçmiş olsun cnm stokları tüket geçer inşallah
fty hoşgeldin İstanbulda sonbahara teslim olmuş vaziyette
aynen öyle bende bugün yalnızım çok işim var kızlar fotokopi makinesi bebek için zararlımı doktorunuza sorabilirmisiniz?
evet yaa bu bilgisayarlarda zararlı ama mikrdalgalar ohoooo benimki saatlerce dizimde duruyor
ben evdeyim koca kişisini yolcu ettikten sonra uyku tutmadı hoş gecede tutmamıştı :sm_confused:[/QUOT
evet benide uyku tutmadı bu gün ama oturdukçada acıkıyorum cokacimcoook
bu arada akşam rüyamda doğum yapmışım gördüm
ve aynen bu halimdeyim
ne kilo almışım ne bişiy, öyle rahat öyle kolay olmuş kii doğum
pür neşe gelen misafirleri karşılıyorum :)
inş. hepimiz sorunsuz, rahat bir doğum geçiririz
aminnn inşallahh ama ben bukadar yersem bilmiyorum nasıl normal yapacamm((
gunaydin anne adayi arkadaslarimmm..... guzel bir gun bizi bekliyor diycem ama Ankarada hava cok soguk yine pencere acamiyoruz....
günaydınn burda hava miss çok güzell
inş. inş.
böyle düşünme, psikolojimiz nasıl olursa doğumda ona paralel olur
iyi olacak inş. opuyorumnanaktan
ben kendimi bu fikre alıştıracağım, dualarla ..
ne resmi atacaktın pericim
göbüşümün resmi koycam amaa bana gıcıklık yapıyor şu pc:mymeka:delikafadulden
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12905300.asp?gid=229
Kızlar bu haberi okuyun, satın aldığımız ürünlere dikkat edelim..
fty sağolasın hepimiz inşallah...
Eki Görüntüle 28469
bu da son...gelelim açıklamalara: beklediğimden açık rengi ama hoşuma gitti...daha çok okyanus yeşilini andıran bri turkuaz tonu..daha ii oldu bence böyle olması....kurulumu basit....dikişleri fena değil...kumaşı güzel çıkarılıp yıkanabiliyor,çift katlı alt açması,sallama ayakları var....yalnız tekerlerin dışta olması nedeniyle kapılardan geçmiyor
ürün özellikleri için Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk adresine bakabilrisniz...
bence bu fiyata oldukça iyi....
Dimple, hayırdır inşallah, ne güzel bir rüya görmüşsün.
Hepimiz için gerçek olur inşallah.
Simenaycım geçmiş olsun çok. Dün teğet geçmiş gibiydin halbuki, tühh...
Ama yalnız bırakmadım seni, tüm hızımla arkandan geliyorum :)
sağol canım... başladım hemen, hatta şu an ballı limonlu ıhlamur içiyorum. ıhlamur sallama tabi, ama balla limonu evden getirdim valla :)
bosnacım sana da geeçmiş olsun iç iç bol bol şifa olsun bebişine de yarasın sana da:))a.s.
mutlucum sana da gunaydinn......... bugun nasilsin. daha iyisindir umarim.
Günaydın arkdaşlar nasılsınız beni rüyamda hep korkutuyorlar hep bebeğimi kaybediyorum... .sonra uyanıyorum bebeğğimle konuşuyorum canım yavrum korkma anne der gibi kendini hisettiriyor ama bazen gerçekmiş gibi geliyor ... ve nedir bu kaynanamdan çektiğim bazen melek gibi bazen şeytan gibi herşeye karışıyor sinir oluyor hem neden hep kız annelerini kıskanırlar anlamıyorum annemle yarışıyor nerdeyse üff yaa ben hamileyim kadın farkında değil heralde ...:gitme:
sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?
sağol canım... başladım hemen, hatta şu an ballı limonlu ıhlamur içiyorum. ıhlamur sallama tabi, ama balla limonu evden getirdim valla :)
bosnacım sana da geeçmiş olsun iç iç bol bol şifa olsun bebişine de yarasın sana da:))a.s.
Günaydın arkdaşlar nasılsınız beni rüyamda hep korkutuyorlar hep bebeğimi kaybediyorum... .sonra uyanıyorum bebeğğimle konuşuyorum canım yavrum korkma anne der gibi kendini hisettiriyor ama bazen gerçekmiş gibi geliyor ... ve nedir bu kaynanamdan çektiğim bazen melek gibi bazen şeytan gibi herşeye karışıyor sinir oluyor hem neden hep kız annelerini kıskanırlar anlamıyorum annemle yarışıyor nerdeyse üff yaa ben hamileyim kadın farkında değil heralde ...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?