2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dimple, hayırdır inşallah, ne güzel bir rüya görmüşsün.
Hepimiz için gerçek olur inşallah.

Simenaycım geçmiş olsun çok. Dün teğet geçmiş gibiydin halbuki, tühh...
Ama yalnız bırakmadım seni, tüm hızımla arkandan geliyorum :)

SnowWhiteQueen canım güle güle kullan çok şeker park yatak huzurla uyumasını nasip etsin allahım güle güle kullan seyyalcim hayırlı haberlerle dönersin inşallah doya doya seyret kuzucunu inşallah :lepi:

arkadaşlar bu mothercare'nin indirimi tüm ürünlerinde ve tüm mağzalarındamı olucak ayın 15'inde bilgisi olanlardan yardım lüften :Saruboceq:

MUTLU, teşekkür ederim canımcım.
FTY, malesef izin hakkım yok, çok izin kullandım, artık yüüzm kalmadı istemeye, böyle geçiştirmeye çalışacam..
BOSNA, hiç beni yalnız bırakmıyorsun bakıyorumda, bulantılarda da aynen ikimiz devam ediyorduk, şimdide peşimden geliyorsun demek, dikkat et kendine, hadi bakalım kim daha önce iyileşecek, var mısın?

gule gule iyi gunlerde kullan canim. cok guzelmis.

canim sana da gecmis olsun. insallah cabuk atlatirsin.

Günaydın arkdaşlar nasılsınız beni rüyamda hep korkutuyorlar hep bebeğimi kaybediyorum... .sonra uyanıyorum bebeğğimle konuşuyorum canım yavrum korkma anne der gibi kendini hisettiriyor ama bazen gerçekmiş gibi geliyor ... ve nedir bu kaynanamdan çektiğim bazen melek gibi bazen şeytan gibi herşeye karışıyor sinir oluyor hem neden hep kız annelerini kıskanırlar anlamıyorum annemle yarışıyor nerdeyse üff yaa ben hamileyim kadın farkında değil heralde ...:gitme:

sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?[/QUOTE]

ya sorma canım kargalarlan konduk ta başladık bile çalışşmaya:)) iyiyim ben canım sağol.bebişi de seni da öpeyrumopuyorumnanaktan

mutlucum sana da gunaydinn......... bugun nasilsin. daha iyisindir umarim.

Aynı canım nefes almakta zorlanıyorum

yağmur günaydın çok düşünüp yatarsam bende kötü rüyalar görüyorum iyi şeyler düşün

sağol hepatit nasılsın sizede güzel gnler kızlar çalışanlar erkenden uyanmış galiba doğrumu?

ya sorma canım kargalarlan konduk ta başladık bile çalışşmaya:)) iyiyim ben canım sağol.bebişi de seni da öpeyrumopuyorumnanaktan

ekmek parası napalım :hulya:

bebeğim doğsun 1 -1,5 sene çalışmayı düşünmüyorum tabi durumlar iyi olursa

hamilelikte gördüğünüz rüyalara aldırmayın diyorlar... korkma canım bişey olmaz inşallah...

cnm boşver ya kadın şimdiden torununu kıskanıodur dünüründen belki.sen gül geç takam kafana.öle herşeyi takarsan bebekte üzülür yapma bunuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…