2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.Simenay haberi okudum çok üzücü aslında bebekler için yapılan eşyaların imalatında daha hassas davranmaları gerek.Bir şey olmaz sandığımız bir çok eşya çocuklarımız için tehlike arz edebiliyor.

Bu arada kızlar geçen eskişehirdeydim ordaki bir alışveriş merkezinde mothercare mağazasına girip biraz dolaştım eşimle fiyatlara baktık bebek giysilerine falan.ınanılmaz pahalı bulduk açıkcası.4 lü çıtçıtlı ince zıbınlar vardı 45 ytl,takımlara baktım altlı üstlü 60 ytl.Park yatak 600 ytl.Her ayın 15 inde indirim olduğunu fiyatların yarıya düştüğünü söyledi görevli.Siz bu fiyatların yarısını düşünün artık.Ben burda dibimde bir alışveriş merkezinde onların düştüğü fiyatında yarısına alıyorum bu giysileri.Park yatak ayın 15 inde 300 e düşüyor ama ben optımumda yatağıyla beraber 160 ytl ye park yatak satan yerler biliyorum.Chıcco da bile 250 ytl park yatak.Yani ben şaşırdım doğrusu.Neye elimizi atsak uçuktu rakamlar.Patikler bile 5 liradan başlıyor.Ben 1 ytl ye alıyorum burda.Toplu halde alışverişe gelen annelere indirim yapıyormusunuz diye sordum.Hayır dedi görevli.Yani diyecek söz bulamadım ben doğrusu....

bend edoğumdan sonra 2ay ücretsiz izin istiom verceklermi bakalım.aslında daha fazla olsa hmn kullancam ama kullandırtmazlar laf ederler:bbo:

canım sana da günaydın.ben de de oluyr bu kabuslar geceleri uyanıyorum bazen sanırım biraz fazla incelikli düşünüyoruz da ondan.bişey mi oldu sağlığı iyi mi bi görseydim bi doğsaydı v.s.. rahat olmak lazım.üzme kendini:))rüyalara da takılma pek opuyorumnanaktan

Ayyy, aynen ben de izin isteyemiyorum.
Müdürüm de yok zaten burada, departmanı terk edip gidemem :)

Varım, ama ben bir gün geç hasta oldum, bir gün geç iyileşme hakkım var kaydirigubbakcemile3
Nasıl ince hesaplar yapıyorum görüyor musun :)

insallah canim. ruyan gercek olur. Allah hepimize kolay dogum nasip etsin.
Allah razı olsun fty cim inş. opuyorumnanaktan
Dimple, hayırdır inşallah, ne güzel bir rüya görmüşsün.
Hepimiz için gerçek olur inşallah.
alkisalkisalkis inşaallah tatlım
aminnn inşallahh ama ben bukadar yersem bilmiyorum nasıl normal yapacamm ((

göbüşümün resmi koycam amaa bana gıcıklık yapıyor şu pc:mymeka:delikafadulden
yeme o zaman :mymeka:

haydi koy koyy bekliyoruzzz alkisalkisalkis

malesef isin icine marka girince boyle pahali oluyor. eminim ki daha kaliteli urunler vardir cok daha uygun fiyata. bi de sonucta yabanci marka. ben alisveris yaparken Turk mali olmasina ozellikle dikkat ediyorum. cok begenmedigim surece yabanci marka pek bisi almamaya gayret ediyorum.

Takma kafanı, bu modellerin hepsi aynı, bir tanede bende var, sen kendini üzme, kaynana da üzüldüğünü belli edip fırsat verme, tam tersi sen onu çatlat bırak o üzülsün..

Canım, sonuna kadar katılıyorum sana, pahalı pahalı almaya hiç gerek yok yani, aynı ürünü daha ucuza almak dururken ne diye gidip pahalıyı alcaz ki, bende ucuzunu araştırıp almaktan yanayım, bebekler sağ salim doğsunlarda, ne aç kalırlar nede açıkta, önemli olan onların sağlıklı olması..

Bosna çamura yatma, dün iyi idim gece kötü oldum ben..

Allah razı olsun fty cim inş. opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis inşaallah tatlım

yeme o zaman :mymeka:

haydi koy koyy bekliyoruzzz alkisalkisalkis

ahhh tutabilsem kendimi zaten yemicemde şimdi karnım müzik çalıyor delikafaduldencokacimcoook
sıktı artık uraşmıcam canım bi soruyum bilene nie bukadar hantal bu pc yoksa sahibinemi benzemeye başladıa.s:roflol:

Canım bende yakınlarda fiyat ve kalite olarak uygun bir kaç mağaza buldum.İhtiyaçlarımızı ordan karşılamayı düşünüyorum açıkçası.Sağ salim doğsunlarda Allahın izniyle inş. güzel güzel giydiririz bebişleri.

günaydınnn bende hiç rüya görmezdim bu aralar bendede aynı şey oluyor hatta benim bebeğimi kardeşim karnıma vurarak öldürüyor ama ben fazla takmıyorum bu rüyaları :CüvCüv:
tatlım takma kafanaki oda takamdığını görüp dahada canı sıkılsın heytttt delikafadulden

Mothercare'in İstanbul'da outlet mağazası var. Ben iki defa gittim, birkaç parça birşey de aldım hatta. Outlette fiyatlar şaşılacak kadar ucuz, ama sezon mağazalarına hiç gitmedim. Ben de çok pahalı şeyler almayı gerekli bulmuyorum, zaten ilk aylar için aldığımız kıyafetleri 2-3 defadan fazla giydiremeyeceğiz. Hemen büyüyecekler inşallah :)

Bosna çamura yatma, dün iyi idim gece kötü oldum ben..

Aman tamam :) Ben gideyim bir ıhlamur daha içeyim o zaman cokacimcoook

kızlar ben geçeleri uyuyamıyorum...ve o nedenle çok kötü başım ağrıyor,bu gn oğlnın veli ziyareti var...kafamda kazan gibi,napıçam ben yaaa?fena midemde bulanıyor

hello kızlar opuyorumnanaktan
umarım hepiniz iyisinizdir....
bizde iyiyiz....
megryann cımm mother care normalde chicco ya gore cok daha ucuz, cunku turkiye de uretiliyor, ama eskisehir de ki o magaza gercekten cok pahalıymıs, ama neden bilmiyorumm.. normalde istanbul da fiyatlar o kadar ucuk degil...

kızlar ben geçeleri uyuyamıyorum...ve o nedenle çok kötü başım ağrıyor,bu gn oğlnın veli ziyareti var...kafamda kazan gibi,napıçam ben yaaa?fena midemde bulanıyor

Kaç hafta sonra bu sabah bende kahvaltıda yediklerimi çıkardım, üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum, yada gribin etkisi olabilir mi ki..? Sen neden uyuyamıyorsun geceleri, uykusuzluk baş ağrısı yapıyor evet, veli ziyaretinde de kesin uyuklarsın, dikkat et kendine, şimdi uzan biraz, dinlenmeye çalış, ne güzel evdesin, benim öyle bir şansımda yok, şirkette b.sayar karşısında kafa patlatacam bir de..

ya bende 2gündür aynıım gebeliktenmi yani.uyuyamıom dvmlı sağ sol yapıom yatakta(pek başarılıda olamıom dönerken ama hadi neysse)bide işe geliom sbhın kör vaktınde.
naen limon denesene cnm

çok geçmiş olsun canım...
havalar da bozuyor galiba biraz bizi.
uykusuzluk vücudun bütün dengesini bozuyor maalesef.
ben de çok kötü oluyorum gece uyuyamadığım zaman...
bırak işi gücü, yat dinlen biraz,
uyuyamasan bile vücudun gevşesin...

günaydın kızlar.

hosgeldiniz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…