- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.681
ya sorma canım kargalarlan konduk ta başladık bile çalışşmaya:)) iyiyim ben canım sağol.bebişi de seni da öpeyrumopuyorumnanaktan
ekmek parası napalım :hulya:
bebeğimdoğsun 1 -1,5 sene çalışmayı düşünmüyorum tabi durumlar iyi olursa
Günaydın arkdaşlar nasılsınız beni rüyamda hep korkutuyorlar hep bebeğimi kaybediyorum... .sonra uyanıyorum bebeğğimle konuşuyorum canım yavrum korkma anne der gibi kendini hisettiriyor ama bazen gerçekmiş gibi geliyor ... ve nedir bu kaynanamdan çektiğim bazen melek gibi bazen şeytan gibi herşeye karışıyor sinir oluyor hem neden hep kız annelerini kıskanırlar anlamıyorum annemle yarışıyor nerdeyse üff yaa ben hamileyim kadın farkında değil heralde ...:gitme:
MUTLU, teşekkür ederim canımcım.
FTY, malesef izin hakkım yok, çok izin kullandım, artık yüüzm kalmadı istemeye, böyle geçiştirmeye çalışacam..
BOSNA, hiç beni yalnız bırakmıyorsun bakıyorumda, bulantılarda da aynen ikimiz devam ediyorduk, şimdide peşimden geliyorsun demek, dikkat et kendine, hadi bakalım kim daha önce iyileşecek, var mısın?
Allah razı olsun fty cim inş. opuyorumnanaktaninsallah canim. ruyan gercek olur. Allah hepimize kolay dogum nasip etsin.
alkisalkisalkis inşaallah tatlımDimple, hayırdır inşallah, ne güzel bir rüya görmüşsün.
Hepimiz için gerçek olur inşallah.
yeme o zaman :mymeka:aminnn inşallahh ama ben bukadar yersem bilmiyorum nasıl normal yapacamm((
göbüşümün resmi koycam amaa bana gıcıklık yapıyor şu pc:mymeka:delikafadulden
Günaydın kızlar.Simenay haberi okudum çok üzücü aslında bebekler için yapılan eşyaların imalatında daha hassas davranmaları gerek.Bir şey olmaz sandığımız bir çok eşya çocuklarımız için tehlike arz edebiliyor.
Bu arada kızlar geçen eskişehirdeydim ordaki bir alışveriş merkezinde mothercare mağazasına girip biraz dolaştım eşimle fiyatlara baktık bebek giysilerine falan.İnanılmaz pahalı bulduk açıkcası.4 lü çıtçıtlı ince zıbınlar vardı 45 ytl,takımlara baktım altlı üstlü 60 ytl.Park yatak 600 ytl.Her ayın 15 inde indirim olduğunu fiyatların yarıya düştüğünü söyledi görevli.Siz bu fiyatların yarısını düşünün artık.Ben burda dibimde bir alışveriş merkezinde onların düştüğü fiyatında yarısına alıyorum bu giysileri.Park yatak ayın 15 inde 300 e düşüyor ama ben optımumda yatağıyla beraber 160 ytl ye park yatak satan yerler biliyorum.Chıcco da bile 250 ytl park yatak.Yani ben şaşırdım doğrusu.Neye elimizi atsak uçuktu rakamlar.Patikler bile 5 liradan başlıyor.Ben 1 ytl ye alıyorum burda.Toplu halde alışverişe gelen annelere indirim yapıyormusunuz diye sordum.Hayır dedi görevli.Yani diyecek söz bulamadım ben doğrusu....
Günaydın arkdaşlar nasılsınız beni rüyamda hep korkutuyorlar hep bebeğimi kaybediyorum... .sonra uyanıyorum bebeğğimle konuşuyorum canım yavrum korkma anne der gibi kendini hisettiriyor ama bazen gerçekmiş gibi geliyor ... ve nedir bu kaynanamdan çektiğim bazen melek gibi bazen şeytan gibi herşeye karışıyor sinir oluyor hem neden hep kız annelerini kıskanırlar anlamıyorum annemle yarışıyor nerdeyse üff yaa ben hamileyim kadın farkında değil heralde ...:gitme:
Günaydın kızlar.Simenay haberi okudum çok üzücü aslında bebekler için yapılan eşyaların imalatında daha hassas davranmaları gerek.Bir şey olmaz sandığımız bir çok eşya çocuklarımız için tehlike arz edebiliyor.
Bu arada kızlar geçen eskişehirdeydim ordaki bir alışveriş merkezinde mothercare mağazasına girip biraz dolaştım eşimle fiyatlara baktık bebek giysilerine falan.ınanılmaz pahalı bulduk açıkcası.4 lü çıtçıtlı ince zıbınlar vardı 45 ytl,takımlara baktım altlı üstlü 60 ytl.Park yatak 600 ytl.Her ayın 15 inde indirim olduğunu fiyatların yarıya düştüğünü söyledi görevli.Siz bu fiyatların yarısını düşünün artık.Ben burda dibimde bir alışveriş merkezinde onların düştüğü fiyatında yarısına alıyorum bu giysileri.Park yatak ayın 15 inde 300 e düşüyor ama ben optımumda yatağıyla beraber 160 ytl ye park yatak satan yerler biliyorum.Chıcco da bile 250 ytl park yatak.Yani ben şaşırdım doğrusu.Neye elimizi atsak uçuktu rakamlar.Patikler bile 5 liradan başlıyor.Ben 1 ytl ye alıyorum burda.Toplu halde alışverişe gelen annelere indirim yapıyormusunuz diye sordum.Hayır dedi görevli.Yani diyecek söz bulamadım ben doğrusu....
Ayyy, aynen ben de izin isteyemiyorum.
Müdürüm de yok zaten burada, departmanı terk edip gidemem :)
Varım, ama ben bir gün geç hasta oldum, bir gün geç iyileşme hakkım var kaydirigubbakcemile3
Nasıl ince hesaplar yapıyorum görüyor musun :)
Allah razı olsun fty cim inş. opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis inşaallah tatlım
yeme o zaman :mymeka:
haydi koy koyy bekliyoruzzz alkisalkisalkis
malesef isin icine marka girince boyle pahali oluyor. eminim ki daha kaliteli urunler vardir cok daha uygun fiyata. bi de sonucta yabanci marka. ben alisveris yaparken Turk mali olmasina ozellikle dikkat ediyorum. cok begenmedigim surece yabanci marka pek bisi almamaya gayret ediyorum.
Bu arada kızlar geçen eskişehirdeydim ordaki bir alışveriş merkezinde mothercare mağazasına girip biraz dolaştım eşimle fiyatlara baktık bebek giysilerine falan.İnanılmaz pahalı bulduk açıkcası.4 lü çıtçıtlı ince zıbınlar vardı 45 ytl,takımlara baktım altlı üstlü 60 ytl.Park yatak 600 ytl.Her ayın 15 inde indirim olduğunu fiyatların yarıya düştüğünü söyledi görevli.Siz bu fiyatların yarısını düşünün artık.Ben burda dibimde bir alışveriş merkezinde onların düştüğü fiyatında yarısına alıyorum bu giysileri.Park yatak ayın 15 inde 300 e düşüyor ama ben optımumda yatağıyla beraber 160 ytl ye park yatak satan yerler biliyorum.Chıcco da bile 250 ytl park yatak.Yani ben şaşırdım doğrusu.Neye elimizi atsak uçuktu rakamlar.Patikler bile 5 liradan başlıyor.Ben 1 ytl ye alıyorum burda.Toplu halde alışverişe gelen annelere indirim yapıyormusunuz diye sordum.Hayır dedi görevli.Yani diyecek söz bulamadım ben doğrusu....
Bosna çamura yatma, dün iyi idim gece kötü oldum ben..
kızlar ben geçeleri uyuyamıyorum...ve o nedenle çok kötü başım ağrıyor,bu gn oğlnın veli ziyareti var...kafamda kazan gibi,napıçam ben yaaa?fena midemde bulanıyor
kızlar ben geçeleri uyuyamıyorum...ve o nedenle çok kötü başım ağrıyor,bu gn oğlnın veli ziyareti var...kafamda kazan gibi,napıçam ben yaaa?fena midemde bulanıyor
günaydın kızlar.
hello kızlar opuyorumnanaktan
umarım hepiniz iyisinizdir....
bizde iyiyiz....
megryann cımm mother care normalde chicco ya gore cok daha ucuz, cunku turkiye de uretiliyor, ama eskisehir de ki o magaza gercekten cok pahalıymıs, ama neden bilmiyorumm.. normalde istanbul da fiyatlar o kadar ucuk degil...
günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?