2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla yiyebildiğiniz için şükredin kızlar.Ben hamileliğimin ilk 3,5 ayı sürekli mide yanmasıyla boğuştum.Sadece 1 ay rahat ettim inanın o da tedavilerle ilaçlarla falan oldu.Şimdilerde tekrar başladı ve dahada şiddetlendi.Benimde canım istiyor yemek ama gelin görünki boğazımdaki bu yanma iştahımıda moralimide etkiliyor.Biliyorumki doğuma kadar sürecek bu durum.Allah hakkımızda hayırlısını versin...

günaydın kızlar.

günaydııınnn... nasılsın?

ya bende 2gündür aynıım gebeliktenmi yani.uyuyamıom dvmlı sağ sol yapıom yatakta(pek başarılıda olamıom dönerken ama hadi neysse)bide işe geliom sbhın kör vaktınde.
naen limon denesene cnm

ben de sürekli dönüyorum. daha doğrusu dönemeyip kalkıp oturup sonra diğer tarafa yatıyorum :) sabahı buluyorum zaten tepine tepine. bu sabah çalar saatle bile kavga ettim, bi gün de çalma da uyuyayım diye :)

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIN
SıMENAY,BOSNA,SELKıE geçmiş olsun canlarım.Grip olanlar özellikle ekşi narıda tavsiye ediyorum.Artı bala zencefil karıştırın boğaz yanması ve öksürüğe bire bir.
Benim kız daha uyanmadı hayret.

benim saat kociş oluo ben her sbh ona kızıom uyandırıo die ama oda duymamazlıktan gelio senin çalar saat gibi.offf.32.haftada ayrıl işten dio ama ben 35e kdr çalışmak istiom2-3hafta bebişimle geçiririm daha ii

ya hakikaten çok kötü yaa,sabah kahvaltı edesim gelmiyor bu gün annemle konuştum..saçlanıyordur dedi,,belki kara kara senin gibi saçları olur dedi,,,(annem çok hevesli bana benzemesi konusunda...:)

sağol çanım ,benim bir de miğrenim ar uykusuzluk oluna oda vuruyor zaten...yatabilsem keşke toplantı saat 12 de... 11:30 evden çıkmam lazım....hazırlanmam falan o saati bulur aten...kıyafetimde kalmadı hiç üstüme uyan...ne giyçem sıkıntısıda var..birazdan geçerim dolabın karşısını onu dene bunu çıkar derken o saat gelir zaten...üstüme uyacak kışlık bişey bulabilirsem iyi olaçak...hamile kıyafetlerim hep inçe...havada çok soğuk bugün burda...

ya bende 2gündür aynıım gebeliktenmi yani.uyuyamıom dvmlı sağ sol yapıom yatakta(pek başarılıda olamıom dönerken ama hadi neysse)bide işe geliom sbhın kör vaktınde.
naen limon denesene cnm

son aylarda uykusuzluk oluyormuş...ama ben ilkimde hiç yaşamadım böyle bişey..bilakis hep uyuyordum ..bunda yok..sağıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...kolum ağrıyor baçağım ağrıyor..uyuşuyor derken sabah oluyor...nefes alamıyorum yattığım zaman..bir yastık daha aldım baımın altına ama bu seferde çok yüksek oluyor uyuyamıyorum...:çok üzgünüm:

inşallah tatlım,sorunsuz bir inceleme olur,bbeişinin çok güzel haberlerini alır gelirsin inşallah tatlım

Teşekkür ederim canım, sabah zencefil bal karışımı yedim kahvaltıda, ne kadar yiyebiliriz ki bu karışımdan, zencefilin fazlası zararlı mı acaba, biliyor musun?

SıMENAYCIM BıR TATLI KAŞIĞI YE YETER.
SEYYALTANER inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Bu ballı zencefil karışımını halamların jimnastik hocası önermiş bende ondan biliyorum.

ben de çok düşünüyorum napsam izin işini diye... 4 hafta önceden çıkayım diyorum şimdilik, belki biraz zorlanıcam ama dediğin gibi sonra bebekle vakit geçirmek daha önemli. yeni doğum yapan bütün arkadaşlarım çalışabildiğin kadar çalış diyorlar. sıpalar gece uyumadıkları için işe gitmek kabus oluyormuş tabi :)

yerim onu ben, bakalım kara kafalı prens mi olacak :)
kıyafet konusu çok fena sorma...
ben de zorlanıyorum işe gelirken...
daha önceden ucuz ucuz aldığım elbiseler vardı, onları giyiyorum genelde çizmeyle. karnım büyüdü, önleri kalkıyor artık. daha da çok var, eldekilerle idare etmek zor gibi. pantolonların üstüne uygun fiyatlı birkaç triko almak lazım...
gecelerim tam anlattığın gibi geçiyor. son trimesterde uykusuzluk olur diyorlardı, biz niye bu kadar erken başladık yaw mirmirmirmir

sağol canımmm.
eve gidince deneyeyim zencefil bal karışımını.
boğazım çok fena sahiden...

yiyebilmek gerçekten de güzel evet canım doğrusun ama işte fazlasıda zarar otası gerek
canım biliyorum o duyguyu bendede başlarda olmuştu o yamalar boğazımda süreki bi tat allah sabır kolaylık versina.s.

Kızlar bence uykusuzluğunuzun sebebi kafanızdaki problemler.Gündüzden kafanıza bişey takıtığınız veya çok yorgun olduğunuz zaman uyuyamıyosunuz.Özellikle bir işte çalışanşar zaten eve geç geliyosunuz stersti yemekti yorgunluktu üstüne bide hamilelik zor uyuyosunuz allah kolalık versin.

bende zencefili tarçınla karıştırıyorum çay bardağına 1 çay kaşığı atıp içiyorum ama çok acı oluyor bu dahada iyiyimiş denimm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…