- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.701
ahhh tutabilsem kendimi zaten yemicemde şimdi karnım müzik çalıyor delikafaduldencokacimcoook
sıktı artık uraşmıcam canım bi soruyum bilene nie bukadar hantal bu pc yoksa sahibinemi benzemeye başladıa.s:roflol:
günaydın kızlar.
ya bende 2gündür aynıım gebeliktenmi yani.uyuyamıom dvmlı sağ sol yapıom yatakta(pek başarılıda olamıom dönerken ama hadi neysse)bide işe geliom sbhın kör vaktınde.
naen limon denesene cnm
günaydııınnn... nasılsın?
ben de sürekli dönüyorum. daha doğrusu dönemeyip kalkıp oturup sonra diğer tarafa yatıyorum :) sabahı buluyorum zaten tepine tepine. bu sabah çalar saatle bile kavga ettim, bi gün de çalma da uyuyayım diye :)
Kaç hafta sonra bu sabah bende kahvaltıda yediklerimi çıkardım, üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum, yada gribin etkisi olabilir mi ki..? Sen neden uyuyamıyorsun geceleri, uykusuzluk baş ağrısı yapıyor evet, veli ziyaretinde de kesin uyuklarsın, dikkat et kendine, şimdi uzan biraz, dinlenmeye çalış, ne güzel evdesin, benim öyle bir şansımda yok, şirkette b.sayar karşısında kafa patlatacam bir de..
çok geçmiş olsun canım...
havalar da bozuyor galiba biraz bizi.
uykusuzluk vücudun bütün dengesini bozuyor maalesef.
ben de çok kötü oluyorum gece uyuyamadığım zaman...
bırak işi gücü, yat dinlen biraz,
uyuyamasan bile vücudun gevşesin...
ya bende 2gündür aynıım gebeliktenmi yani.uyuyamıom dvmlı sağ sol yapıom yatakta(pek başarılıda olamıom dönerken ama hadi neysse)bide işe geliom sbhın kör vaktınde.
naen limon denesene cnm
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIN
SİMENAY,BOSNA,SELKİE geçmiş olsun canlarım.Grip olanlar özellikle ekşi narıda tavsiye ediyorum.Artı bala zencefil karıştırın boğaz yanması ve öksürüğe bire bir.
Benim kız daha uyanmadı hayret.
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:GÜNAYDIN GÜSEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE VE KENDİME :):) BUGÜN BEBĞİMİN AYRINTILI ULTRASONU VAR BANA DUA EDİN KISLAR UMARIM GÜSEL UZUN VE SORUNSUZ BİR İNCELEME OLUR ÇOK ÖZLEDİM MELEĞİMİ DOYA DOYA GÖRĞRÜM İNŞALLAH :)):)::) VE İNŞALLAH GÜSEL AHBERLER İLE DÖNERİZ... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIN
SİMENAY,BOSNA,SELKİE geçmiş olsun canlarım.Grip olanlar özellikle ekşi narıda tavsiye ediyorum.Artı bala zencefil karıştırın boğaz yanması ve öksürüğe bire bir.
benim saat kociş oluo ben her sbh ona kızıom uyandırıo die ama oda duymamazlıktan gelio senin çalar saat gibi.offf.32.haftada ayrıl işten dio ama ben 35e kdr çalışmak istiom2-3hafta bebişimle geçiririm daha ii
ya hakikaten çok kötü yaa,sabah kahvaltı edesim gelmiyor bu gün annemle konuştum..saçlanıyordur dedi,,belki kara kara senin gibi saçları olur dedi,,,(annem çok hevesli bana benzemesi konusunda...:)
sağol çanım ,benim bir de miğrenim ar uykusuzluk oluna oda vuruyor zaten...yatabilsem keşke toplantı saat 12 de... 11:30 evden çıkmam lazım....hazırlanmam falan o saati bulur aten...kıyafetimde kalmadı hiç üstüme uyan...ne giyçem sıkıntısıda var..birazdan geçerim dolabın karşısını onu dene bunu çıkar derken o saat gelir zaten...üstüme uyacak kışlık bişey bulabilirsem iyi olaçak...hamile kıyafetlerim hep inçe...havada çok soğuk bugün burda...
son aylarda uykusuzluk oluyormuş...ama ben ilkimde hiç yaşamadım böyle bişey..bilakis hep uyuyordum ..bunda yok..sağıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...kolum ağrıyor baçağım ağrıyor..uyuşuyor derken sabah oluyor...nefes alamıyorum yattığım zaman..bir yastık daha aldım baımın altına ama bu seferde çok yüksek oluyor uyuyamıyorum...:çok üzgünüm:
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIN
Valla yiyebildiğiniz için şükredin kızlar.Ben hamileliğimin ilk 3,5 ayı sürekli mide yanmasıyla boğuştum.Sadece 1 ay rahat ettim inanın o da tedavilerle ilaçlarla falan oldu.Şimdilerde tekrar başladı ve dahada şiddetlendi.Benimde canım istiyor yemek ama gelin görünki boğazımdaki bu yanma iştahımıda moralimide etkiliyor.Biliyorumki doğuma kadar sürecek bu durum.Allah hakkımızda hayırlısını versin...
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?