2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar hepinize çok çok teşekkrüe derim ....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hasta oaln arkadşalarım geçmiş olsun dikakt edin kendinize dün gece bedne çok korktum ama allahtan şimdi daha iyiyim...:lepi::lepi::lepi:

uykusuzluk sorununu kussebfilal sana katılıyorum asıl bizler doğuma yakın sekizinci ayalarda yaşayacağız daha bunalr birşey değil...sositosositosositososito

izizn konusunda bende çok dua ediyorum rabbime son iki haftaya kaadr çalışabileyim de izin hakkımı bebeğimle geçireyim istiyorum ama aboneelr beni böyle deli ederken nasıl oalcak onuda bilmiyorum cahiliyet gerçekten çok zor çok kötü eğitimlede oalcka iş değil bu kişilk caihliyeti de bambaşka yani .

amannnn onlar öyle tatlım salla gitsin,ne kadar çok beyninde onlara zaman ayırır düşnürsen o kadar çok kafayı yersin yaptığı kendine kalsın,unutmaya çalış düşünme,ha bu arada anlayışta bekleme onlardanakannehir

alsam diyorum bir 2 paça bişey..sonra diyorum 2-3 ay daha giyeçeğim başka giymeyeceğim evdede eşortmanla falan idareederim diyorum ama ben sadee göbekten kilo almadımki..arkam falanda çok büyüdü..komple sığamaz oldum..oğlumdan kalma jileler falan var..onlarla idare etsem diyorum ama onlarda şık durmuyor...öyle her yerde giyemem...

Kussebfilal, günde bir tatlı kaşığı ballı zencefilli karışım yetiyor mu ki, ben bu sabah bir kase yedim nerdeyse, üstünede bir su bardağı pekmez içtim, abartmışım...

Gerçekten ya allah çalışan annelere sabır ve güç versin.Biz evdeyiz rahatız valla siz hem iş hem ev hem bide bebek olacak ne diyim allah kolaylıklık versin.Evlenmeden önce bende çalıyodum çok stresli ve yoğun bir işim vardı daha sonra bıraktım tekrar teklif geldi ama kızım olunca vazgeçtim ilerde çoçuklar büyüyünce bende çalışmayı düşünüyorum ama.Okadar üniversite okudum yabana gitmesin diploma.

outleti nerdeki tatlım

Ben doğumdan 8 hafta önce ayrılmayı düşünüyorum kısmetse a.s
Çünkü daha sonra uzunnnn bir dönem çalışmak yok planlarımda, ama nasip tabii..

Şimdi gün sayıyorum mesela 2 ay 19 gün sonra gel keyfim gellll :smiley-cool:

tatlım ben antalyadan gelin geldim istanbula,,bayramda antalyadayım yine,çok şanslısın orada yaşadığın içinsenağlama

günaydın sultanlar a.s.

[
sen de bugün mü gidiyorsun canım
inş. güzel sonuçlarla gelirsin
ve inş. benim gibi bebişi görememe durumun olmaz benneyaptımki

canım biz o konuda çok şükür şanslıyım benim karşı tepemde büyük ekranlı bir lcd oluyor ve ben yatarken izleyebiliyorum doktorun ekranına bakmam gerek kalmıyor cd ve resimde her gittiğimde mutlaka veriyor bu kez farklı bir dokro oalcak hastanenin prof dr. selçuk özden bakacak ama gene aynı hastane ve aynı cihazda oalcak :) o yüzden şanslıyım mevlam güç kuvvet verirse doğuma akdar kontrollerde orada devam edeceğim.
doğum için hastane ve doktor araştırıyorum şimdilerde ... dua edin bana yine canlarım

outleti nerdeki tatlım

Kozyatağı'nda canım.
Bostancı'dan Kadıköy istikametine giderken yanyol üzerinde Çilek Mobilya vardır, onun yanındaki sokaktan sola dönüyorsun. Byotell diye bir otelin önünden geçip sağa dönünce, Demstock diye bir mağaza var. Katlarından biri Mothercare ürünlerine ayrılmış. Kız bebekler için daha çok çeşit var tabi, erkek bebek için çok kalmamıştı biz gittiğimizde. Yine de bir göz atılabilir bence :)

çok sağol cnma.s.

süpermiş :)
ben de çok istiyorum ayrılmayı aslında. ama zorlanırız diye düşünüyorum.
bir de burada piyasaya göre iyi şartlarla çalışıyorum ben, ayrıldıktan sonra yeniden aynı koşullarla dönebilmem zor. belki 1-2 ay ücretsiz izin verirler, o zaman bebeğim de biraz daha büyümüş olur.

yorumalrdan birinde okumuştum hatırlamıyorum salla ma ki iyice sinirlri bozulsun yazıyordu bende o fikre katılıyorum :):):)::)

Sağol ASıNAZ.Gerçekten ANTALYA gibisi yok.Ama hrkese yaşadığı yer güzedir bence.
SıMENAYCIM bi kase yemişin ama okadar yeme bence daha şeker yüklemesi yapılacak dikkat et şekerine.

HOŞGELDıN SıNCAP.
Buarada kızım uyanmış geldi indi aşağıya bide günaydın annecim deyip öpücük verdi bana hayattaki en güzelşey bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…