- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.721
Günaydın arkdaşlar nasılsınız beni rüyamda hep korkutuyorlar hep bebeğimi kaybediyorum... .sonra uyanıyorum bebeğğimle konuşuyorum canım yavrum korkma anne der gibi kendini hisettiriyor ama bazen gerçekmiş gibi geliyor ... ve nedir bu kaynanamdan çektiğim bazen melek gibi bazen şeytan gibi herşeye karışıyor sinir oluyor hem neden hep kız annelerini kıskanırlar anlamıyorum annemle yarışıyor nerdeyse üff yaa ben hamileyim kadın farkında değil heralde ...:gitme:
ben de çok düşünüyorum napsam izin işini diye... 4 hafta önceden çıkayım diyorum şimdilik, belki biraz zorlanıcam ama dediğin gibi sonra bebekle vakit geçirmek daha önemli. yeni doğum yapan bütün arkadaşlarım çalışabildiğin kadar çalış diyorlar. sıpalar gece uyumadıkları için işe gitmek kabus oluyormuş tabi :)
yerim onu ben, bakalım kara kafalı prens mi olacak :)
kıyafet konusu çok fena sorma...
ben de zorlanıyorum işe gelirken...
daha önceden ucuz ucuz aldığım elbiseler vardı, onları giyiyorum genelde çizmeyle. karnım büyüdü, önleri kalkıyor artık. daha da çok var, eldekilerle idare etmek zor gibi. pantolonların üstüne uygun fiyatlı birkaç triko almak lazım...
gecelerim tam anlattığın gibi geçiyor. son trimesterde uykusuzluk olur diyorlardı, biz niye bu kadar erken başladık yaw mirmirmirmir
Ben elevitte kullanıyorumya birazda gribi kolay atlatmama o sebep oldu sanırım.
Mothercare'in İstanbul'da outlet mağazası var. Ben iki defa gittim, birkaç parça birşey de aldım hatta. Outlette fiyatlar şaşılacak kadar ucuz, ama sezon mağazalarına hiç gitmedim. Ben de çok pahalı şeyler almayı gerekli bulmuyorum, zaten ilk aylar için aldığımız kıyafetleri 2-3 defadan fazla giydiremeyeceğiz. Hemen büyüyecekler inşallah :)
Aman tamam :) Ben gideyim bir ıhlamur daha içeyim o zaman cokacimcoook
Kızlar bence uykusuzluğunuzun sebebi kafanızdaki problemler.Gündüzden kafanıza bişey takıtığınız veya çok yorgun olduğunuz zaman uyuyamıyosunuz.Özellikle bir işte çalışanşar zaten eve geç geliyosunuz stersti yemekti yorgunluktu üstüne bide hamilelik zor uyuyosunuz allah kolalık versin.
günaydın sultanlar a.s.
[
sen de bugün mü gidiyorsun canım
inş. güzel sonuçlarla gelirsin
ve inş. benim gibi bebişi görememe durumun olmaz benneyaptımki
outleti nerdeki tatlım
Kozyatağı'nda canım.
Bostancı'dan Kadıköy istikametine giderken yanyol üzerinde Çilek Mobilya vardır, onun yanındaki sokaktan sola dönüyorsun. Byotell diye bir otelin önünden geçip sağa dönünce, Demstock diye bir mağaza var. Katlarından biri Mothercare ürünlerine ayrılmış. Kız bebekler için daha çok çeşit var tabi, erkek bebek için çok kalmamıştı biz gittiğimizde. Yine de bir göz atılabilir bence :)
Merhaba,
Ben geldim...
Ben doğumdan 8 hafta önce ayrılmayı düşünüyorum kısmetse a.s
Çünkü daha sonra uzunnnn bir dönem çalışmak yok planlarımda, ama nasip tabii..
Şimdi gün sayıyorum mesela 2 ay 19 gün sonra gel keyfim gellll :smiley-cool:
Merhaba,
Ben geldim...
amannnn onlar öyle tatlım salla gitsin,ne kadar çok beyninde onlara zaman ayırır düşnürsen o kadar çok kafayı yersin yaptığı kendine kalsın,unutmaya çalış düşünme,ha bu arada anlayışta bekleme onlardanakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?