2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
Ben geldim...

canım çok geçmiş olsun dün düşmüşsün çok üzüldüm yazamadım dikakt et kendine canımmm

canım ya bu gittigin doktorun özel muaynehanesimi??yoksa özel hastane mi??bende özel hastaneye gidiorum ama cd falan wermiorlar??özellikle cd sini cok istiorum ya..

kizlar bagisiklik sistemimizi yuksek tutabilmemiz icin sizlere onerilerim var.
- ihlamur, tarcin(1 kup), tane karabiber (3 tane) ve zencefil (ister toz halinde, ister aktarcilarda kuru kok ister simdi marketlerin manav reyonunda tazeleri var boyle yer elmasi patates gorunumunde bisi) bunlari kaynatip icebiliriz. cok kaynatilmayacak yalniz. aksam yemeklerden sonra hem eslerinize hem kendimize icirebiliriz bence.
- bir de gunluk ictiginiz 1 fincan acik cayin icine de bu taze zencefil dedigimden minicik bir parca soyup atarsaniz onunda faydasi olur. (ben normalde cay icmem ama cok cok acik bir cayin icine zencefil atiyorum birazcik oyle iciyorum)
- ya da sadece bu zencefili kaynatip icine limon sikarakta icebilirsiniz.
benim mide bulantilarim sirasinda doktor onermisti zencefili mide bulantiolarim icin. yani cok zararli degil bizler hamileler olarak icebiliriz cayini. ama tabiki de bu ot caylarinin fazlasi zarar oldugu icin abartmamak lazim gunde sadece 1 fincan yeter arkadaslar.

bend edoğumdan sonra 2ay ücretsiz izin istiom verceklermi bakalım.aslında daha fazla olsa hmn kullancam ama kullandırtmazlar laf ederler:bbo:

ücretsiz izin hakkın yokmu pınar?

kızlar ben geçeleri uyuyamıyorum...ve o nedenle çok kötü başım ağrıyor,bu gn oğlnın veli ziyareti var...kafamda kazan gibi,napıçam ben yaaa?fena midemde bulanıyor

gündüz uyumaya fırsat bulsan nasıl olur selkie?

Kussebfilal, günde bir tatlı kaşığı ballı zencefilli karışım yetiyor mu ki, ben bu sabah bir kase yedim nerdeyse, üstünede bir su bardağı pekmez içtim, abartmışım...

aman canim sakin cok yeme. bir kase fazla. normal insanlarda bile gunde 1 tatli kasigi ya da corba kasigi yenir. ben bunu cok eskiden beri kullanirim cok faydali oluyor. ama hamile oldugumuz icin fazla tuketmemeliyiz bitkilerden.

kaydirigubbakcemile3
pc olmadı mı hala akannehir
ohh pek sevindim adına :1hug:
aslında dr. muayenesinde ben de görebiliyorum karşımda lcd monitör var
sadece ayrıntılı da göremedim işte
ayrıca cd olayı falan da yok.. ve de 3-4 boyutlu hiççç göremedim ben benneyaptımki
evet süper :lepi:
ben de borçlarımızdan dolayı çalışıyordum zaten, tam olarak bitmiyor yine de ama bayaca azaldı, halledebiliriz diye düşünüyoruz inş. a.s
Rabbim sana da güç kuvvet versin, dayanabildiğin haftaya kadar çalış
zaten 4 ay sensiz idare edecekler mecbur, bir 2 ay da idare ederler herhalde
dimplehawk canım senina dınada inan çok sevindim bir an önce gelsin o sayılı zaman bol bol dinlen ve meleğinle zaman geçir ... canım arkadaşım beni...
çok teşekkürler seyyalcimm opuyorumnanaktan inş.
çok tatlısınn :1hug:

günaydın kızlaropuyorumnanaktanyine bayağı kaynatmışsınız ancak bitirebildim.

mutlu simenay bosna selkie geçmiş olsun size.dikkat etmek lazım havalar salgınlar derken şu kışı bir atlatabilsek.bol bol c vitamini alın canlarım.

seyyal hijyenim sizde inşaallah hayırlı güzel haberlerle dönersiniz.özlemişsinizdir minikleri.

çalışmak.. iyi bişey tabiiki ama bebişimi kendimden başkasının büyüteceğini düşündükçe hiç te cazip gelmiyor doğrusu! ben bu konuda çok şanslıyım kızlar kendi işimiz we ewimizle dükkanımız altlı üstlü dükkandan merdiwen geçirdik:))))) yani dükkan da dursam bile bi bebek telsizinden bi kıpırtı gördüğümd yanındayım kuşumun o yüzden çok mutluyum hep yanında olabileceğim...

Canım çok teşekkür ederim, Allah hepimize kuvvet kolaylık versin.
İnşaat sektöründeyim ben, Mart-Ekim arası en yoğun sezon oluyor.
Ben de gidip gözünü çıkarmışım yani...
İnsan bi hesaplar di mi :)
O yüzden bizimkiler gergin biraz.
Bir stajyer buldular şimdi, ona iş devretmeye başlayaağım, bakalım ne olacak...

canım ya bu gittigin doktorun özel muaynehanesimi??yoksa özel hastane mi??bende özel hastaneye gidiorum ama cd falan wermiorlar??özellikle cd sini cok istiorum ya..

canım özel hisar hastanesine gidiyorum ben filiz hanım ama istanbul ümraniyede sen bence doktorundan bi rica et bakalım inşallah veririler :Saruboceq:

canım durumun müsait olursa bence yedinci aydan sonra bir kez de olsa git derim ben sana 4 boyutlu çok güsel oluyor böyle resmen görüyorsun yüz hatlarını felan mevlma nasip etsin inaşşlah sana ve tüm isteyen annelere 110 lira muayenesi ümraniye özel hisar hastanesi bide araştır bakalım belki başka daha uygun yerlerd ede vardır cd felanda verir bide filiz hanım öyle hemen bırkamaz eğer tam satinde gidersen anlat özellikle bunun için gledim diye sana uzun uzun baktırır ben ilk gittiğimde daha önceki doktorumda iki boyutlu avrdı 4 boyutluda heyecanımı görünce bana tamam diyene kadar bak bakalım dedi uzun uzun her yerini anlattı eşimede aynı şeyi yaptı sonraki gidişimzide saolsun çok iyi bir bayan

mutlujuum geçmiş olsun janım...öğlen bi bayan gördüm oda hamileydi sizin oralara doğru gittide sen sandım o bana baktı ben ona baktım geçiştik öyle sen değildin dimiii?

dila hatırlamıyorum hamile bayan ben annemle geziyordum o yalnızmıydı dün bebişe loyadan çıtçıtlı badi aldık indirimde renkli renkli lila renli bile aldım :ecrin_bebek: sende bak istersen uzun ve kısa kollularıda var

Sana da günaydın pembe, hazır seni burada yakalamışken sorayım, 15 Kasım Pazar günü Armada buluşmasına gelecek misin?
canım selam gelemiyorum malesef eşin o gün evd eolucak.normalde kendi ,işi esnaf her pazar gider işe ama bir gün izin kullanmak istedi o da bu pazar.katılmayı çok isterdim ama nasip.siz artık anlatırsınız resimde çekebilirseniz süper olur.

Hoşgeldin, bugun nasılsın? Popon ağrıyor mu hala? :))
Evet, yaseminciğim... Hatta belime de vurdu popo ağrım... Popomda kısmi morarmalar var:çok üzgünüm: Ama aklıma geldikçe o halim gülüyorum:roflol: Umarım çanağı yarmadan şu bebeyi doğururum...

Sen nasılsın Yasemin?
Hoşbulduk asinaz... Sen nereliydin bakiim?:asigim:

HOŞGELDİN SİNCAP.
Buarada kızım uyanmış geldi indi aşağıya bide günaydın annecim deyip öpücük verdi bana hayattaki en güzelşey bu olsa gerek.
Boşbulduk kussebfilal... Ne kadar şanslısın...a.s

Hoşgeldin...
Nasılsın bugün?
Hoşbulduk Bosna...
Bugün uykusuzum... Hem popo ağrısı, hem bel, hem de abuk subuk rüyalar, resmen gecemi halletiler...

Sen nasılsın Bosna?
canım çok geçmiş olsun dün düşmüşsün çok üzüldüm yazamadım dikakt et kendine canımmm
/QUOTE]
Seyyal teşekkür ederim... Bugün yemek firmasını ve temizliği şikayet edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…