2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam pembe pztesi şeker yüklemem yapıldı sen naptın anlat gelince okurum

Günaydın herkese.
ınşallah bebişlerin de annelerinin de keyfi yerindedir.
Biz yarın doktora gidiyoruz... ınşallah iyi haberlerle döneriz..

ticker factory den yaptım, profılde alana yapıstırıdıgım zaaman, su uyarıyı verıyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

seyyalcim günaydın öncelikle ne güzelmiş ya hangi hastaneye gidiyorsun?alkisalkisalkis

ben geldim kıslarr...telefonu geri verdim yazıkk ya bebişime bişiler alırım o paraya ben beee....
kıyamadım...siz nabdınız?

Araştırıken keşfettim ve önümüzdeki hafta başlıyor. Sizinle paylaşmak istedim: Ben aradım randevu aldım yarın gidiyorum. ılgilenenenler için...

Doğuma Hazırlık Kursu’nda hamileliğin oluşumundan, hamilelik süresince dikkat edilmesi gereken hususlara, gebelikte vücutta oluşacak değişikliklerden doğum sürecine ve hamilelik sonrası anne-bebek sağlığına kadar bilinmesi gereken tüm konular, uzman hekimler tarafından anlatılmaktadır.

Ayrıca, programda rahat bir hamilelik dönemi ve sonrasında rahat bir doğum için yapılabilecek fiziksel aktiviteler (egzersiz uygulamaları) fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı tarafından anlatılmakta ve egzersizler fizyoterapist tarafından uygulamalı olarak gösterilmektedir.

Doğuma Hazırlık Kursu'nda anne adayları istediği takdirde programa eşleri ile katılabilecekler. Memorial Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu özellikle çalışan anne adayları için de şekillendirilip, kurs saatleri genel çalışma saatlerine göre ayarlanmıştır. Altı hafta sürecek olan kurs sonunda katılımcılar, konuyla ilgili katılım belgesi alacaklar.

Memorial Doğuma Hazırlık Kursu’nun amacı, hamilelik süreci, doğum ve bebek bakımı gibi konularda katılımcıları bilinçlendirerek kaygılardan uzak mutlu bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum dönemi geçirmelerini sağlamaktır.

Ders Programı
22.10.2009
Gebelik Oluşumu, fizyolojisi ve gebelikte sık karşılaşılan sorunlar - Op. Dr. Altuğ Semiz

Gebelikte beslenme - Dyt. Yeşim Çelik

Gebelikte ağız ve diş sağlığı - Dt. Ali Ekrem Canbaz

05.11.04.2009
Gebelikte postür, yürüyüş - Uz. Dr. Rıza Nejat Azeri

Gebelik egzersizleri - Fzt. Muhammed Atayi

Anne karnındaki bebeğin gelişimi, takibi, bebeğe yapılabilecek tetkikler - Op. Dr. Cihangir Yılanlıoğlu

12.11.2009
ıdeal doğum şekli var mıdır? - Op. Dr. Digen Taşer Güney

Ağrısız doğum - Uz. Dr. Serap Tekin

Gebelikte cilt hastalıkları - Uz. Dr. Ahmet Arpacı

19.11.2009
Gebelik ve sonrasında ortaya çıkan psikolojik problemler - Uz. Dr. Cem Hızlan

Bebeklik ve çocukluk döneminde aşıları - Uz. Dr. Gökçe Günbey

Sağlıklı ebeveyn ve çocuk ilişkisi - Uz. Dr. Leyla Alkaş

03.12.2009
Bebeğin beslenmesi, anne sütünün önemi - Uz. Dr. Ercan Tutak

Yeni doğan sağlığı ve hastalıkları - Uz. Dr. Hülya Caner

Bebek bakımı ile ilgili pratik bilgiler - Eğit. Hem. Melek Aydın

10.12.2009
Bebeklikten çocukluğa beslenme önerileri - Uz. Dr. Dicle ınanç

ılk günler sonrası bebeklikten çocukluğa gelişim - Uz. Dr. Gökhan Mamur

Çocuklarda ateşlenmeler, nedenleri ve tedavi yöntemleri - Prof. Dr. Metin Karaböcüoğlu

'nin katkılarıyla...

Etkinlik Detayları
Başlangıç Tarihi: 22 Ekim 2009, Perşembe.
Saat: 18:30 - 20:30 arası
Lokasyon: ıstanbul Memorial Hastanesi
Tekrarlanma Bilgisi: Her Perşembe
Katılım Ücreti: Katılım ücretsizdir.
Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt: 444 7 888

canım günaydın halini hatrının sorulması çok güzel birşey.siteye eskisi gibi girmiyorum çünkü selam yazıyorum kimsenin aldığı yok birşey soruyorum cevap veren yok.bende açıkcası gruplaşma oldunu düşündüm vede bayağ üzüldüm çünkü seviyorum bu siteyi dertlerimi sıkıntıları hep burda ğaylaştım.dün mesela miniğim beni çok korkuttu sizlere anlatmak istedim.ama kimsenin umursadıüı yok yada siteye eskisi gibi fazla girmediğimin kimsenin dikkatini çektiği yok o yüzden yazmadım.kimseyi eleştirmek değil maksadım bunları yazarken sadece biraz sitem etmek istedim sizlere.

Handecim http diye başlayan yerin png diye biten yere kadarını kopyalayacaksın.
O yazanların hepsini kopyalarsan format uygun değil diyo galiba..

SıNPAC, teşekkür ederim canım, bende griple boğuşuyorum işte, çok fena oldum, belini sıcak tutmaya çalış, bişeyler sar beline..
DıLA, çok doğru bir karar almışsın, takdir etim seni şimdi..
YAZ, teşekkür ederim canım, inşallah biran evvel atlatırım..
PEMBEDUSLER, çok sitemkar gördüm seni :)) Canımcım, siteye az giriyorsun diye unutulur musun hiç aşkolsun, arada kaynıyor mesajlar, olabilir böyle şeyler, alınganlık yapma şimdi, ben hergün giriyorum nerdeyse ama bazen benim sorduğum soruya da cevap gelmediği oluyor, çok kalabalığız ve sayfalar hızlı ilerliyor, arada kaynaması normal, sitem etme, hadi anlat bakalım ne için korkuttu senin bebiş, merak ettim.?

çok harika :lepi:
Allah rast getirir inş. sen merak etme kaydirigubbakcemile5
hımm haklısın aslında cnm ben bu konuyu bi araştırayım
teşekkürler
yoksa göremediğim için çatlıcam kaydirigubbakcemile3
sen de mii :çok üzgünüm:

Ben de aynı şeyleri düşüyodum inan ki canım..
Kaç defadır giriyorum günaydın diyorum tık yok... Nasılsınız diyorum tık yok... Malum hamilelikle birlikte iyice de alınganlaştım galiba.. :gitme:

frambuaz sende hoşgeldin bende yarın gidiyorum doktora kaydirigubbakcemile5
iyi haberlerle döneriz inşallah

İnşallah canım....
Polenss ben de gidiyorum doğuma hazırlık kursuna. Hem doğum, lohusalık, yenidoğan hakkında bilgi veriyolar hem de doğum egzersizleri yapıyoruz... Çok rahatlatıcı oluyo..
Kesinlikle tavsiye ederim..

Ben de aynı şeyleri düşüyodum inan ki canım..
Kaç defadır giriyorum günaydın diyorum tık yok... Nasılsınız diyorum tık yok... Malum hamilelikle birlikte iyice de alınganlaştım galiba.. :gitme:
mafoldumben
bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam, hepiniz adına :1hug:
ama her sayfayı okuyamıyorum ki çalışırken bu mümkün değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…