- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.761
canım selam gelemiyorum malesef eşin o gün evd eolucak.normalde kendi ,işi esnaf her pazar gider işe ama bir gün izin kullanmak istedi o da bu pazar.katılmayı çok isterdim ama nasip.siz artık anlatırsınız resimde çekebilirseniz süper olur.
canım biz o konuda çok şükür şanslıyım benim karşı tepemde büyük ekranlı bir lcd oluyor ve ben yatarken izleyebiliyorum doktorun ekranına bakmam gerek kalmıyor cd ve resimde her gittiğimde mutlaka veriyor bu kez farklı bir dokro oalcak hastanenin prof dr. selçuk özden bakacak ama gene aynı hastane ve aynı cihazda oalcak :) o yüzden şanslıyım mevlam güç kuvvet verirse doğuma akdar kontrollerde orada devam edeceğim.
doğum için hastane ve doktor araştırıyorum şimdilerde ... dua edin bana yine canlarım
hoşbulduk canımmm.hosgeldiniz.......
yaa kızlar ben neden yapamıyorum bu ticker ı yeniden
ticker factory den yaptım, profılde alana yapıstırıdıgım zaaman, su uyarıyı verıyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun
bende yapamadım.
günaydııınnn... nasılsın?
ben de sürekli dönüyorum. daha doğrusu dönemeyip kalkıp oturup sonra diğer tarafa yatıyorum :) sabahı buluyorum zaten tepine tepine. bu sabah çalar saatle bile kavga ettim, bi gün de çalma da uyuyayım diye :)
ticker factory den yaptım, profılde alana yapıstırıdıgım zaaman, su uyarıyı verıyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun
çok harika :lepi:çalışmak.. iyi bişey tabiiki ama bebişimi kendimden başkasının büyüteceğini düşündükçe hiç te cazip gelmiyor doğrusu! ben bu konuda çok şanslıyım kızlar kendi işimiz we ewimizle dükkanımız altlı üstlü dükkandan merdiwen geçirdik:))))) yani dükkan da dursam bile bi bebek telsizinden bi kıpırtı gördüğümd yanındayım kuşumun o yüzden çok mutluyum hep yanında olabileceğim...
Allah rast getirir inş. sen merak etme kaydirigubbakcemile5Canım çok teşekkür ederim, Allah hepimize kuvvet kolaylık versin.
İnşaat sektöründeyim ben, Mart-Ekim arası en yoğun sezon oluyor.
Ben de gidip gözünü çıkarmışım yani...
İnsan bi hesaplar di mi :)
O yüzden bizimkiler gergin biraz.
Bir stajyer buldular şimdi, ona iş devretmeye başlayaağım, bakalım ne olacak...
hımm haklısın aslında cnm ben bu konuyu bi araştırayımcanım durumun müsait olursa bence yedinci aydan sonra bir kez de olsa git derim ben sana 4 boyutlu çok güsel oluyor böyle resmen görüyorsun yüz hatlarını felan mevlma nasip etsin inaşşlah sana ve tüm isteyen annelere 110 lira muayenesi ümraniye özel hisar hastanesi bide araştır bakalım belki başka daha uygun yerlerd ede vardır cd felanda verir bide filiz hanım öyle hemen bırkamaz eğer tam satinde gidersen anlat özellikle bunun için gledim diye sana uzun uzun baktırır ben ilk gittiğimde daha önceki doktorumda iki boyutlu avrdı 4 boyutluda heyecanımı görünce bana tamam diyene kadar bak bakalım dedi uzun uzun her yerini anlattı eşimede aynı şeyi yaptı sonraki gidişimzide saolsun çok iyi bir bayan
sen de mii :çok üzgünüm:canım günaydın halini hatrının sorulması çok güzel birşey.siteye eskisi gibi girmiyorum çünkü selam yazıyorum kimsenin aldığı yok birşey soruyorum cevap veren yok.bende açıkcası gruplaşma oldunu düşündüm vede bayağ üzüldüm çünkü seviyorum bu siteyi dertlerimi sıkıntıları hep burda ğaylaştım.dün mesela miniğim beni çok korkuttu sizlere anlatmak istedim.ama kimsenin umursadıüı yok yada siteye eskisi gibi fazla girmediğimin kimsenin dikkatini çektiği yok o yüzden yazmadım.kimseyi eleştirmek değil maksadım bunları yazarken sadece biraz sitem etmek istedim sizlere.
canım günaydın halini hatrının sorulması çok güzel birşey.siteye eskisi gibi girmiyorum çünkü selam yazıyorum kimsenin aldığı yok birşey soruyorum cevap veren yok.bende açıkcası gruplaşma oldunu düşündüm vede bayağ üzüldüm çünkü seviyorum bu siteyi dertlerimi sıkıntıları hep burda ğaylaştım.dün mesela miniğim beni çok korkuttu sizlere anlatmak istedim.ama kimsenin umursadıüı yok yada siteye eskisi gibi fazla girmediğimin kimsenin dikkatini çektiği yok o yüzden yazmadım.kimseyi eleştirmek değil maksadım bunları yazarken sadece biraz sitem etmek istedim sizlere.
frambuaz sende hoşgeldin bende yarın gidiyorum doktora kaydirigubbakcemile5
iyi haberlerle döneriz inşallah
mafoldumbenBen de aynı şeyleri düşüyodum inan ki canım..
Kaç defadır giriyorum günaydın diyorum tık yok... Nasılsınız diyorum tık yok... Malum hamilelikle birlikte iyice de alınganlaştım galiba.. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?