2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

abowwww
bu amma hassas olmuş kııı..
kim gruplaşmış bakim kim üzmüş benim arkidişimi..görmemişizdir beeee hemen alınma...geliyomusun pazar günü?

arkadaşlar ne bu sitemkar haliniz Allah aşkına

kim gruplaşıyor onuda anlayabilmiş değilim

şahsım adına hepimiz anne adayıyız kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok ve n'olur alınmayın görmedik falan diye üstün körü bakıyoruz bazen ve görmüyoruz haliyle

kasıtlı yapılan bir şey olduğunu hiç sanmıyorum
:gitme:

kaydirigubbakcemile3
pc olmadı mı hala akannehir

B]

yok hayır malesef olmadı netim yavaş sanırım ondan dayanamıyor kopuyor bende hemen aradım tt net i hızımı yükselttim tabii bu sırada baya bi uraştım yiycektim kafayııı delikafadulden 24 saat içinde geçecekmişim yeni hızımaa:lepi:

frambuaz sanada günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşş.
dila hoşgeldin demek telefonu geri werdin bebişine yine alırdın bişiler çıplak kalmadıya wermeseydin keşke telefonunuuuuu:)

seyyalcim günaydın öncelikle ne güzelmiş ya hangi hastaneye gidiyorsun?alkisalkisalkis

ümraniye hisar hastanesi doktor filiz hanım ama tekrar söylüyorum canım sadece özel sigorta geçiyor ve 110 lira her muayene 15 günü geçtiğinde ücret alınıyor. testler felanda çok pahalı şimdiden belirteyim ben bilmeden başladım şimdi değiştiremiyorum :):):)

canım yazdıklarının hepsine katıldığımı belirtmek sitedim :):):) böylece topluca da cevap atmış oluyoruz :):):

Hoşbulduk Bosna...
Bugün uykusuzum... Hem popo ağrısı, hem bel, hem de abuk subuk rüyalar, resmen gecemi halletiler...

Sen nasılsın Bosna?...

Canım iyiyim ben de... Boğazım yanıyor grip olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum. Besiye çektim kendimi, herkes bişi öneriyor, ben de hepsinden yiyip içiyorum :)

Günaydın herkese.
İnşallah bebişlerin de annelerinin de keyfi yerindedir.
Biz yarın doktora gidiyoruz... İnşallah iyi haberlerle döneriz..

Hoşgeldiinnn...
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
Bu aralar hep tosun bebiş haberlri geliyor, bakalım seninki ne kadar büyümüş :)

ben geldim kıslarr...telefonu geri verdim yazıkk ya bebişime bişiler alırım o paraya ben beee....
kıyamadım...siz nabdınız?

çok takdir ettim, aferin sana :)

Ben de aynı şeyleri düşüyodum inan ki canım..
Kaç defadır giriyorum günaydın diyorum tık yok... Nasılsınız diyorum tık yok... Malum hamilelikle birlikte iyice de alınganlaştım galiba.. :gitme:

ahh canlarım ya, demeyin öyle nolur...
valla çok üzülüyorum ben.
insanın aklından geçiyor, şu arkadaş bugün girmedi diye ama sonra girince arada kaynıyor bazen.
sayfalarımız hızlı ilerliyor, biraz ondan, biraz da iş yoğunluğundan atlıyoruz sanırım.
alınmayın sakın, bırakmayın bizi yaa opuyorumnanaktan

mesela bende herkes iyimi diyorum kimseden tık yok soru sormayın bacım sizde konuya girin direk soru sorunca her biri derdini anlatamıyo malum...
kıslar tchibo da çok güsel bebek şeyleri var bu ay bi girip bakın bayıldım ben...

bişii söylimmi kimse dönüpte geçmişi okumuyo bence herkes gördüğü sayfadan yoruö yapmaya başlıyo e öyle oluncada sizin mesajlar kaynamış oabülü alınganlık yok dimi hepimiz aynı şey için bekliyoruz kıslar geri dönün bakim çabuk...
canım evetaçıkta kalmazdı ama annelik psikolocisi erken sardı galiba...
500-600 liralık telefon gider odasını alırım başka şeyler alırım daha doğrusu parayı ona harcamak beni dahada mutlu ediyo ki aylardır kendime bir çöp almadığımı hesaba katarsan....oo bu benim için büyük başarı deli gibi harcardım...

biri bana tickera girince nerden seçeceğimide anlatsın bari cahal kaldım hiç biri bana uymuyo ya due date mi nereye giricem bi hayrına yardım ediverin.

mafoldumben
bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam, hepiniz adına :1hug:
ama her sayfayı okuyamıyorum ki çalışırken bu mümkün değill
Doğru diyosun canım... Bi gün girmesen bile okumak mümkün olmuyor..
Kasıt olmadığına ben de eminim zaten de işte insan hassaslaşıyo ya bu dönemde...
frambuaz sanada günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşş.
dila hoşgeldin demek telefonu geri werdin bebişine yine alırdın bişiler çıplak kalmadıya wermeseydin keşke telefonunuuuuu:)
İnşallah canım..

Haklısın canım...
Gözü kör olsun bu hamilelik hassasiyetinin!! İnsanın her bişeye alınası geliyo.. -tatlicadiarzu-

annem kızıma bundan örüyo çok taklı dimiii?

Bayıldımmmm.
Hem bebeğe, hem üstündekine...

Bak şimdi aklıma geldi, dün akşam kayınvalidem aradı, eşimin cep telefonundan.
Benimle konuşmak istiyormuş.
Niye benim telefonumdan aramadığını anlamadım, siz de sormayın kaydirigubbakcemile3
Eee sen hiç birşey istemiyorsun, bu nasıl hamilelik dedi.
Önce idrak edemedim ben, sonra anlaşıldı ki, bebek için sipariş vermiyormuşum.
El örgüsü birşey istemiyor musun dedi.
Ben de hevesi kırılmasın diye, istiyorum dedim.
Ne öreyim dedi. Hırka ve yelek sipariş ettim.
İstediğin bir model yoksa, ben kendi zevkime göre öreyim dedi. Yok dedim, nasıl isterseniz öyle yapın...
Hayırdır inşallah

sizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
kızım en son geçen cuma tekme atmıştı aradan dört gün geçti dün artık dayanamadım.dr aradım.gel bi bakalım dedi.eşimi aradım ağlaya ağlaya gittimdr.biraz bekledik 10 dk felan ama inanın o sürede benim ömrümden 10 yıl gitti.anne olmak böyle birşeymiş galiba.canımı alıyorlar dedi.rabbime çok yalvardım birşey olamsın diye.şükürler olsun dularımı kabul etti.kızım iyi kıpır kıpır.dr güldü halime çok paniksin dedi.nasıl olmayım ama bir anda tekmeler kesildi.meğer bebek hareketli ama kilodan doalyı hissedemiyormuşum bi de bu aylarda oluyor kızlar.bebeğin keyfine göre yani.hepsinin birbirinden değişik huyu var.bide kesinkes anladımki kız bebekelr özellikle bu aylarda tekme fazla atmıyorlar.kilo alıncada karnımız büyüyor dolayısıyla karın duvarı genişeldikçe zaten kuzumun tekmesi cılız hissedemiyorum.
dr çıkınca bu sfer sevinçten ağladım.kızımı gördümya ultr.yeniden doğdum sanki.allahım hepsini kourun bebekelerimiz esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ve şükürler olsunki yavrum iyi.
önümüzdeki hafta ayrıntılımız var.inşallah alalhın izniyle herşey yolunda gider

bence bi pantolon al.üzerinede LCWde hamişlerin giyebilecei tarzda bluzlar fln var onlara bakabilirsin.ben geçen 1kadife pantolon daha aldım70tlüzerinede bluz aldım80tl(pahalı ama bluz çok rahat soğuklaarda içine badide giyilir)ama başka bişide almıcam bi kaç tane de LCWden alırım.kuzenimde 2tane bluz verdi onlarda şık yetioda artıo şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…