- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.781
canım günaydın halini hatrının sorulması çok güzel birşey.siteye eskisi gibi girmiyorum çünkü selam yazıyorum kimsenin aldığı yok birşey soruyorum cevap veren yok.bende açıkcası gruplaşma oldunu düşündüm vede bayağ üzüldüm çünkü seviyorum bu siteyi dertlerimi sıkıntıları hep burda ğaylaştım.dün mesela miniğim beni çok korkuttu sizlere anlatmak istedim.ama kimsenin umursadıüı yok yada siteye eskisi gibi fazla girmediğimin kimsenin dikkatini çektiği yok o yüzden yazmadım.kimseyi eleştirmek değil maksadım bunları yazarken sadece biraz sitem etmek istedim sizlere.
kaydirigubbakcemile3
pc olmadı mı hala akannehir
B]
seyyalcim günaydın öncelikle ne güzelmiş ya hangi hastaneye gidiyorsun?alkisalkisalkis
simenay SİNPAC, teşekkür ederim canım, bende griple boğuşuyorum işte, çok fena oldum, belini sıcak tutmaya çalış, bişeyler sar beline..
DİLA, çok doğru bir karar almışsın, takdir etim seni şimdi..
YAZ, teşekkür ederim canım, inşallah biran evvel atlatırım..
PEMBEDUSLER, çok sitemkar gördüm seni :)) Canımcım, siteye az giriyorsun diye unutulur musun hiç aşkolsun, arada kaynıyor mesajlar, olabilir böyle şeyler, alınganlık yapma şimdi, ben hergün giriyorum nerdeyse ama bazen benim sorduğum soruya da cevap gelmediği oluyor, çok kalabalığız ve sayfalar hızlı ilerliyor, arada kaynaması normal, sitem etme, hadi anlat bakalım ne için korkuttu senin bebiş, merak ettim.?
Hoşbulduk Bosna...
Bugün uykusuzum... Hem popo ağrısı, hem bel, hem de abuk subuk rüyalar, resmen gecemi halletiler...
Sen nasılsın Bosna?...
Günaydın herkese.
İnşallah bebişlerin de annelerinin de keyfi yerindedir.
Biz yarın doktora gidiyoruz... İnşallah iyi haberlerle döneriz..
ben geldim kıslarr...telefonu geri verdim yazıkk ya bebişime bişiler alırım o paraya ben beee....
kıyamadım...siz nabdınız?
canım günaydın halini hatrının sorulması çok güzel birşey.siteye eskisi gibi girmiyorum çünkü selam yazıyorum kimsenin aldığı yok birşey soruyorum cevap veren yok.bende açıkcası gruplaşma oldunu düşündüm vede bayağ üzüldüm çünkü seviyorum bu siteyi dertlerimi sıkıntıları hep burda ğaylaştım.dün mesela miniğim beni çok korkuttu sizlere anlatmak istedim.ama kimsenin umursadıüı yok yada siteye eskisi gibi fazla girmediğimin kimsenin dikkatini çektiği yok o yüzden yazmadım.kimseyi eleştirmek değil maksadım bunları yazarken sadece biraz sitem etmek istedim sizlere.
Ben de aynı şeyleri düşüyodum inan ki canım..
Kaç defadır giriyorum günaydın diyorum tık yok... Nasılsınız diyorum tık yok... Malum hamilelikle birlikte iyice de alınganlaştım galiba.. :gitme:
Doğru diyosun canım... Bi gün girmesen bile okumak mümkün olmuyor..
mafoldumben
bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam, hepiniz adına :1hug:
ama her sayfayı okuyamıyorum ki çalışırken bu mümkün değill
Kasıt olmadığına ben de eminim zaten de işte insan hassaslaşıyo ya bu dönemde...arkadaşlar ne bu sitemkar haliniz Allah aşkına
kim gruplaşıyor onuda anlayabilmiş değilim
şahsım adına hepimiz anne adayıyız kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok ve n'olur alınmayın görmedik falan diye üstün körü bakıyoruz bazen ve görmüyoruz haliyle
kasıtlı yapılan bir şey olduğunu hiç sanmıyorum :gitme:
İnşallah canım..frambuaz sanada günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşş.
dila hoşgeldin demek telefonu geri werdin bebişine yine alırdın bişiler çıplak kalmadıya wermeseydin keşke telefonunuuuuu:)
Canım iyiyim ben de... Boğazım yanıyor grip olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum. Besiye çektim kendimi, herkes bişi öneriyor, ben de hepsinden yiyip içiyorum :)
Hoşgeldiinnn...
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
Bu aralar hep tosun bebiş haberlri geliyor, bakalım seninki ne kadar büyümüş :)
Geçmiş olsun canım..
Benim pek göbeğim çıkmadı. Etraftakiler bezelye göbekli diye dalga geçiyor. Bi de senin bebeğin Çağla Şikel'in ki gibi ufacık bişey olur diye moralimi bozuyolar hep. Aslında gelişimi beklenen haftanın üzerinde ama... Hayırlısı bakalım. Sağlıkla gelsin de..
ahh canlarım ya, demeyin öyle nolur...
valla çok üzülüyorum ben.
insanın aklından geçiyor, şu arkadaş bugün girmedi diye ama sonra girince arada kaynıyor bazen.
sayfalarımız hızlı ilerliyor, biraz ondan, biraz da iş yoğunluğundan atlıyoruz sanırım.
alınmayın sakın, bırakmayın bizi yaa opuyorumnanaktan
annem kızıma bundan örüyo çok taklı dimiii?
alsam diyorum bir 2 paça bişey..sonra diyorum 2-3 ay daha giyeçeğim başka giymeyeceğim evdede eşortmanla falan idareederim diyorum ama ben sadee göbekten kilo almadımki..arkam falanda çok büyüdü..komple sığamaz oldum..oğlumdan kalma jileler falan var..onlarla idare etsem diyorum ama onlarda şık durmuyor...öyle her yerde giyemem...
Evet, yaseminciğim... Hatta belime de vurdu popo ağrım... Popomda kısmi morarmalar var:çok üzgünüm: Ama aklıma geldikçe o halim gülüyorum:roflol: Umarım çanağı yarmadan şu bebeyi doğururum...
Hoşbulduk asinaz... Sen nereliydin bakiim?:asigim:
bi kere karadenizli değilim heveslenme hah
benim karışık adıyamnalıyız aslan ama biz kardeşlerim ve ben antalyada doğup büyümüşüz,iki yıldırda aha bu evlilikten dolayı bu manyak istanbuldayım
oyy çok güzel güle güle giysin kızın dilacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?