2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslarrra.s.

kimseyi atlamamak için genel yazıyorum arkadaşlar
hasta olan güzeller geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm:CüvCüv:
doktora gidecek güzeller bebişlerinizi doya doya görün sorunsuz güzel haberlerle dönün inşallahh
herkes iyidir umarım keyifler yerindedir bugün tembellik yaptım biraz eşim gitti 10 a kadar yattım ne yapıyım yaa gece uykusu diye bişey kalmadı bebişe hazırlıkmı yapıyorum anlamadım şimdiden alış diyo bana sanırım
gerçi bebişim uyuyo mışıl mışıl ama sağolsun babası uyutmuyo:mymeka: bende o gittimi uyuyorum ancak ne yapıyım
sizler iyisiniz inşallahhh

Canım iyi korkutmuş seni bıdık :)
Ben de korkuyorum alıştığım düzende hareket etmeyince...
Gözün aydın, herşey yolundaymış, maaşallah kızına...

aynen bi daha bu rahatlıkta iş nerde bulacam derdi var.2ay ücretsiz verseler yeter valla.bide evde kalırsam bidaha ne ben çocuğu bırakabilirim nede o aklı erince benden ayrılır.off zor işler.hakkımızda hayırlısı

bende hepinizi seviyorum opuyorumnanaktan

benimkide bazen oynamıyor 1-2 gün korkmuyorum ama bu aylarda normalmiş bazen hissedememek aslında onlar kıprış kıprış da biz hissedemiyoruz alkisalkisalkis

ohh ne güzel yavrunu görmüşsün işte
kaydirigubbakcemile5

Evet canım benim kızımın da kıvamı pek belli olmuyor bu aralar. İki gündür bizimkinde de hiç tık yoktu.
Dün akşam bir anda coştu. İki saat aralıksız tekmeledi desem yeridir .. Sonra da yorgun düştü heralde. Normalde geceleri hep tekmelerdi. Bu gece ilk defa tekmelemedi.
Hareketleri daha düzene girmediğinden endişelenmemizi gerektirecek bi durum yok yani..

canım hoşgeldin o uyku prıblemi bendede var babamız sağolsun horlamasından :mymeka:uyuyamıyorum uykum çok hafifleşti bende attım yataktann ohhh miss miss kızmla beraber yalnız yatıyorum bölesi daha iyiymiş:sm_cool:

canım ya bu gittigin doktorun özel muaynehanesimi??yoksa özel hastane mi??bende özel hastaneye gidiorum ama cd falan wermiorlar??özellikle cd sini cok istiorum ya..

eet ya banada cd vermedi dr hatta usg çıktısı bile bol bol vermio(benim bebek poz veremio bi türlü çünkü anası gibi çok deli yatıo)bide lcd ekranda rahat rahat izlemek çok gzl ama yrn cd istemei düşünüom.tabi her zmnki gibi usg karşısında bebekimi görünce hipnoz moduna girmezsem

Frambuazcım, benim karnım büyüdü ama çok az kilo aldım diye bana da öyle diyorlar.
Hatta kilo almamam dünyanın sonuymuş gibi konuşuyorlar, bebekte bir problem olacağını ima ediyorlar.
Seri cinayetler işletecekler bana valla.
Doktora sordum kaç kere, bir terslik olmadığın söyledi ama biri ne zaman bu konuda bişey söylese içim acıyor valla...
Hamilelik teröristi bunlar klava:

evet aslında sürekli oynarlarmış ama biz hissedemezmişiz.bide kızımla çok özlemiştik birbirmizi bir buçuuk ay olmuştu görmüyordum artık gün sayıyordum kontrole gitmek iç,in.ama dün görüştük kızımla.

Ben de bir tek bende var bu sorun sanıyodum.. Normal miymiş yani??

canım sorma valla zilli bu kızlar.hala doğru düzgün tekme yok.canı isteyince kuzunun.banada dediler merak etme normal diye ama ben zaten paniğim bide söz konusu kızım olunca hiç duramam.

ben geçmişi komple okuyorum valla ama çalışanlara haksızlık yapmim,evdeyim ve zamanım olduğu için geçmişi okuma şansım var,çalışsam ben de çok detaylı okuyamazdım

mutluya var aslında ama malum özelde çalışıom.bide işimde çok rahat hastanelere göre.işyeriylede ters düşmek istemiom ne bilim zor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…