- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.801
Günaydın herkese.
İnşallah bebişlerin de annelerinin de keyfi yerindedir.
Biz yarın doktora gidiyoruz... İnşallah iyi haberlerle döneriz..
sizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
kızım en son geçen cuma tekme atmıştı aradan dört gün geçti dün artık dayanamadım.dr aradım.gel bi bakalım dedi.eşimi aradım ağlaya ağlaya gittimdr.biraz bekledik 10 dk felan ama inanın o sürede benim ömrümden 10 yıl gitti.anne olmak böyle birşeymiş galiba.canımı alıyorlar dedi.rabbime çok yalvardım birşey olamsın diye.şükürler olsun dularımı kabul etti.kızım iyi kıpır kıpır.dr güldü halime çok paniksin dedi.nasıl olmayım ama bir anda tekmeler kesildi.meğer bebek hareketli ama kilodan doalyı hissedemiyormuşum bi de bu aylarda oluyor kızlar.bebeğin keyfine göre yani.hepsinin birbirinden değişik huyu var.bide kesinkes anladımki kız bebekelr özellikle bu aylarda tekme fazla atmıyorlar.kilo alıncada karnımız büyüyor dolayısıyla karın duvarı genişeldikçe zaten kuzumun tekmesi cılız hissedemiyorum.
dr çıkınca bu sfer sevinçten ağladım.kızımı gördümya ultr.yeniden doğdum sanki.allahım hepsini kourun bebekelerimiz esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ve şükürler olsunki yavrum iyi.
önümüzdeki hafta ayrıntılımız var.inşallah alalhın izniyle herşey yolunda gider
bende uyumayı umuyorum fisfisfis
süpermiş :)
ben de çok istiyorum ayrılmayı aslında. ama zorlanırız diye düşünüyorum.
bir de burada piyasaya göre iyi şartlarla çalışıyorum ben, ayrıldıktan sonra yeniden aynı koşullarla dönebilmem zor. belki 1-2 ay ücretsiz izin verirler, o zaman bebeğim de biraz daha büyümüş olur.
sizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
kızım en son geçen cuma tekme atmıştı aradan dört gün geçti dün artık dayanamadım.dr aradım.gel bi bakalım dedi.eşimi aradım ağlaya ağlaya gittimdr.biraz bekledik 10 dk felan ama inanın o sürede benim ömrümden 10 yıl gitti.anne olmak böyle birşeymiş galiba.canımı alıyorlar dedi.rabbime çok yalvardım birşey olamsın diye.şükürler olsun dularımı kabul etti.kızım iyi kıpır kıpır.dr güldü halime çok paniksin dedi.nasıl olmayım ama bir anda tekmeler kesildi.meğer bebek hareketli ama kilodan doalyı hissedemiyormuşum bi de bu aylarda oluyor kızlar.bebeğin keyfine göre yani.hepsinin birbirinden değişik huyu var.bide kesinkes anladımki kız bebekelr özellikle bu aylarda tekme fazla atmıyorlar.kilo alıncada karnımız büyüyor dolayısıyla karın duvarı genişeldikçe zaten kuzumun tekmesi cılız hissedemiyorum.
dr çıkınca bu sfer sevinçten ağladım.kızımı gördümya ultr.yeniden doğdum sanki.allahım hepsini kourun bebekelerimiz esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ve şükürler olsunki yavrum iyi.
kızz sen daha uyumadınmı bende sizden ayrılamıyorum birazcık mışıll mışıll yapiim hadii
canım çok sağol korkmak ne kelime öldüm sanki.rabbim bize bağışlasın yavrularımızı.çok sağol.Canım iyi korkutmuş seni bıdık :)
Ben de korkuyorum alıştığım düzende hareket etmeyince...
Gözün aydın, herşey yolundaymış, maaşallah kızına...
günaydın kıslarrra.s.
kimseyi atlamamak için genel yazıyorum arkadaşlar
hasta olan güzeller geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm:CüvCüv:
doktora gidecek güzeller bebişlerinizi doya doya görün sorunsuz güzel haberlerle dönün inşallahh
herkes iyidir umarım keyifler yerindedir bugün tembellik yaptım biraz eşim gitti 10 a kadar yattım ne yapıyım yaa gece uykusu diye bişey kalmadı bebişe hazırlıkmı yapıyorum anlamadım şimdiden alış diyo bana sanırım
gerçi bebişim uyuyo mışıl mışıl ama sağolsun babası uyutmuyo:mymeka: bende o gittimi uyuyorum ancak ne yapıyım
sizler iyisiniz inşallahhh
canım ya bu gittigin doktorun özel muaynehanesimi??yoksa özel hastane mi??bende özel hastaneye gidiorum ama cd falan wermiorlar??özellikle cd sini cok istiorum ya..
evet aslında sürekli oynarlarmış ama biz hissedemezmişiz.bide kızımla çok özlemiştik birbirmizi bir buçuuk ay olmuştu görmüyordum artık gün sayıyordum kontrole gitmek iç,in.ama dün görüştük kızımla.bende hepinizi seviyorum opuyorumnanaktan
benimkide bazen oynamıyor 1-2 gün korkmuyorum ama bu aylarda normalmiş bazen hissedememek aslında onlar kıprış kıprış da biz hissedemiyoruz alkisalkisalkis
ohh ne güzel yavrunu görmüşsün işte kaydirigubbakcemile5
Görüşürüz kızlar kendinize iyibakın kızımın kahvaltı z.amanı
canım hoşgeldin o uyku prıblemi bendede var babamız sağolsun horlamasından :mymeka:uyuyamıyorum uykum çok hafifleşti bende attım yataktann ohhh miss miss kızmla beraber yalnız yatıyorum bölesi daha iyiymiş:sm_cool:
canım sorma valla zilli bu kızlar.hala doğru düzgün tekme yok.canı isteyince kuzunun.banada dediler merak etme normal diye ama ben zaten paniğim bide söz konusu kızım olunca hiç duramam.
Evet canım benim kızımın da kıvamı pek belli olmuyor bu aralar. İki gündür bizimkinde de hiç tık yoktu.
Dün akşam bir anda coştu. İki saat aralıksız tekmeledi desem yeridir .. Sonra da yorgun düştü heralde. Normalde geceleri hep tekmelerdi. Bu gece ilk defa tekmelemedi.
Hareketleri daha düzene girmediğinden endişelenmemizi gerektirecek bi durum yok yani..
bişii söylimmi kimse dönüpte geçmişi okumuyo bence herkes gördüğü sayfadan yoruö yapmaya başlıyo e öyle oluncada sizin mesajlar kaynamış oabülü alınganlık yok dimi hepimiz aynı şey için bekliyoruz kıslar geri dönün bakim çabuk...
canım evetaçıkta kalmazdı ama annelik psikolocisi erken sardı galiba...
500-600 liralık telefon gider odasını alırım başka şeyler alırım daha doğrusu parayı ona harcamak beni dahada mutlu ediyo ki aylardır kendime bir çöp almadığımı hesaba katarsan....oo bu benim için büyük başarı deli gibi harcardım...
annem kızıma bundan örüyo çok taklı dimiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?