- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.821
canım benim önemli olan karnın büyümesi değil bebeğin büyümesi.benim mesela karnım büyüdü ama aya göre fazla.yani kilo aldığımdan dolayı.bebek daha küçük.ne güzel sen az klo almışsın.en zasından daha seri hissediceksin hareketelri.bak ben kilo fazla aldım diye dr gene uyardı bide korku üstüne cabası.bu sefer tartılmadım ama gelecek hafta bakar.sen hiç canını sıkma.Frambuazcım, benim karnım büyüdü ama çok az kilo aldım diye bana da öyle diyorlar.
Hatta kilo almamam dünyanın sonuymuş gibi konuşuyorlar, bebekte bir problem olacağını ima ediyorlar.
Seri cinayetler işletecekler bana valla.
Doktora sordum kaç kere, bir terslik olmadığın söyledi ama biri ne zaman bu konuda bişey söylese içim acıyor valla...
Hamilelik teröristi bunlarklava:
sizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
kızım en son geçen cuma tekme atmıştı aradan dört gün geçti dün artık dayanamadım.dr aradım.gel bi bakalım dedi.eşimi aradım ağlaya ağlaya gittimdr.biraz bekledik 10 dk felan ama inanın o sürede benim ömrümden 10 yıl gitti.anne olmak böyle birşeymiş galiba.canımı alıyorlar dedi.rabbime çok yalvardım birşey olamsın diye.şükürler olsun dularımı kabul etti.kızım iyi kıpır kıpır.dr güldü halime çok paniksin dedi.nasıl olmayım ama bir anda tekmeler kesildi.meğer bebek hareketli ama kilodan doalyı hissedemiyormuşum bi de bu aylarda oluyor kızlar.bebeğin keyfine göre yani.hepsinin birbirinden değişik huyu var.bide kesinkes anladımki kız bebekelr özellikle bu aylarda tekme fazla atmıyorlar.kilo alıncada karnımız büyüyor dolayısıyla karın duvarı genişeldikçe zaten kuzumun tekmesi cılız hissedemiyorum.
dr çıkınca bu sfer sevinçten ağladım.kızımı gördümya ultr.yeniden doğdum sanki.allahım hepsini kourun bebekelerimiz esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ve şükürler olsunki yavrum iyi.
önümüzdeki hafta ayrıntılımız var.inşallah alalhın izniyle herşey yolunda gider
kaydirigubbakcemile3lülülülülülü:sm_cool:sırnaşık şeydelikafaduldenlaelaelaelaelaeBayıldımmmm.
Hem bebeğe, hem üstündekine...
Bak şimdi aklıma geldi, dün akşam kayınvalidem aradı, eşimin cep telefonundan.
Benimle konuşmak istiyormuş.
Niye benim telefonumdan aramadığını anlamadım, siz de sormayın kaydirigubbakcemile3
Eee sen hiç birşey istemiyorsun, bu nasıl hamilelik dedi.
Önce idrak edemedim ben, sonra anlaşıldı ki, bebek için sipariş vermiyormuşum.
El örgüsü birşey istemiyor musun dedi.
Ben de hevesi kırılmasın diye, istiyorum dedim.
Ne öreyim dedi. Hırka ve yelek sipariş ettim.
İstediğin bir model yoksa, ben kendi zevkime göre öreyim dedi. Yok dedim, nasıl isterseniz öyle yapın...
Hayırdır inşallah
eet ya banada cd vermedi dr hatta usg çıktısı bile bol bol vermio(benim bebek poz veremio bi türlü çünkü anası gibi çok deli yatıo)bide lcd ekranda rahat rahat izlemek çok gzl ama yrn cd istemei düşünüom.tabi her zmnki gibi usg karşısında bebekimi görünce hipnoz moduna girmezsem
canım hoşgeldin o uyku prıblemi bendede var babamız sağolsun horlamasından :mymeka:uyuyamıyorum uykum çok hafifleşti bende attım yataktann ohhh miss miss kızmla beraber yalnız yatıyorum bölesi daha iyiymiş:sm_cool:
canım korkma sakın çok normalmiş.seni öyle iyi anlıyorumki ama görüceksin kzın kıpır kıpır.içinin rahat etmesi için iyi yapmışsın öne almakla randevuyu.allah esirgesin aklına getirme kötü şeyler.canım benim gözün aydın... aynı sıkıntıyı birkaç gündür bende yasıyorum,pazar gününe kadar fırt fırt oynayan bariz tekme atan kızım pzt den bu yana pek bi hareketsiz yada cılız hareketli gibi geliyo bana bende cts günkü randevumu bu akşama aldım inşaalah sıkıntı yasamam....
canım benimmm pimpiriklilik yapma bir daha sakın :mymeka:sizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
kızım en son geçen cuma tekme atmıştı aradan dört gün geçti dün artık dayanamadım.dr aradım.gel bi bakalım dedi.eşimi aradım ağlaya ağlaya gittimdr.biraz bekledik 10 dk felan ama inanın o sürede benim ömrümden 10 yıl gitti.anne olmak böyle birşeymiş galiba.canımı alıyorlar dedi.rabbime çok yalvardım birşey olamsın diye.şükürler olsun dularımı kabul etti.kızım iyi kıpır kıpır.dr güldü halime çok paniksin dedi.nasıl olmayım ama bir anda tekmeler kesildi.meğer bebek hareketli ama kilodan doalyı hissedemiyormuşum bi de bu aylarda oluyor kızlar.bebeğin keyfine göre yani.hepsinin birbirinden değişik huyu var.bide kesinkes anladımki kız bebekelr özellikle bu aylarda tekme fazla atmıyorlar.kilo alıncada karnımız büyüyor dolayısıyla karın duvarı genişeldikçe zaten kuzumun tekmesi cılız hissedemiyorum.
dr çıkınca bu sfer sevinçten ağladım.kızımı gördümya ultr.yeniden doğdum sanki.allahım hepsini kourun bebekelerimiz esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ve şükürler olsunki yavrum iyi.
bizim babamızında kovulması yakındır valla ne yapıyım yaa hem uyutmuyor hemde çok deli yatıyo başımıza iş açıcak en iyisimi bir an önce diğer odaya göndermek mecburuzz valla kusura bakmasınlar artık
Bayıldımmmm.
Hem bebeğe, hem üstündekine...
Bak şimdi aklıma geldi, dün akşam kayınvalidem aradı, eşimin cep telefonundan.
Benimle konuşmak istiyormuş.
Niye benim telefonumdan aramadığını anlamadım, siz de sormayın kaydirigubbakcemile3
Eee sen hiç birşey istemiyorsun, bu nasıl hamilelik dedi.
Önce idrak edemedim ben, sonra anlaşıldı ki, bebek için sipariş vermiyormuşum.
El örgüsü birşey istemiyor musun dedi.
Ben de hevesi kırılmasın diye, istiyorum dedim.
Ne öreyim dedi. Hırka ve yelek sipariş ettim.
İstediğin bir model yoksa, ben kendi zevkime göre öreyim dedi. Yok dedim, nasıl isterseniz öyle yapın...
Hayırdır inşallah
canım benimmm pimpiriklilik yapma bir daha sakın :mymeka:
senin melegin seni uzecek birsey yapmas kaydirigubbakcemile5
bak nitekim sapasaglammısss zemuszemus
gerci hepimiz konu bebişlerimiz olunca tedirginlesiyoruzz...
ama dogru kız bebekler de hareketsiz oluyo bu donemlerde...
neyse sen kendine ve bebisine iyi bak canımcıım opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
off off bizimkinede bulaşsa azıcık.aman sus nazar deecek kadıncaızlarakaydirigubbakcemile3valla benimkide bi melek bu ara hayırdır inş:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yaklasık bir aydır koca yatakta oglumla birlikte uyuyorummm cok guzel oluo valla, simdiden pabucu dama atıldı bizimkinin ama napıyımmm yaa cook horluo oda delikafaduldenklava:
sizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
pembecimmm sen kızma kimseye valla sayfalar çok hızlı ilerliyor arada kaynıyor yazılanlar.ben de hepinizi çok seviyorum.senin kız saman altından su yürütecek heralde.baksana içerde kıpır kıpır ama dışarı hissettirmiyor.Allahım sağlıkla kucakladığımız günleri bir gösterse bizlere...
bosna hamilelik teröristi mi? çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3doktor bana bu ay hamur işine dikkat dedi iki ayda çok kilo almışım da:kedi:
a.sDoğru diyosun canım... Bi gün girmesen bile okumak mümkün olmuyor..
opuyorumnanaktansizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
güle güle hijyenimkızlar ben çıkıyorum biraz dışarı çıkıp hava alayım 2 gündür evden çıkmadım
hemde sağlık ocağına kan vermiştim tahlil için sonucunu alacağım hoşcakalın e mii
kujucum çok hoşsun ya :roflol:ne yapalım yaa valla benimkine biraz otarafa doğru yat,yan yat hayatım (horluyosun demiyorum) tıkanıyosun, yorgan alabilirmiyim, üstümden çekilirsen wc ye gidicem ayaklarını kendi tarafına çekermisin demekten yoruluyorum sabah oluyo valla :mymeka:
evet ya şu sinir bozucu son 2 ay Çok üzgünüm çoookbosna hamilelik teröristi mi? çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3doktor bana bu ay hamur işine dikkat dedi iki ayda çok kilo almışım da:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?