2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim önemli olan karnın büyümesi değil bebeğin büyümesi.benim mesela karnım büyüdü ama aya göre fazla.yani kilo aldığımdan dolayı.bebek daha küçük.ne güzel sen az klo almışsın.en zasından daha seri hissediceksin hareketelri.bak ben kilo fazla aldım diye dr gene uyardı bide korku üstüne cabası.bu sefer tartılmadım ama gelecek hafta bakar.sen hiç canını sıkma.

canım benim gözün aydın... aynı sıkıntıyı birkaç gündür bende yasıyorum,pazar gününe kadar fırt fırt oynayan bariz tekme atan kızım pzt den bu yana pek bi hareketsiz yada cılız hareketli gibi geliyo bana bende cts günkü randevumu bu akşama aldım inşaalah sıkıntı yasamam....

kaydirigubbakcemile3lülülülülülü:sm_cool:sırnaşık şeydelikafaduldenlaelaelaelaelae
hayırdır inşallah

kızlar ben çıkıyorum biraz dışarı çıkıp hava alayım 2 gündür evden çıkmadım
hemde sağlık ocağına kan vermiştim tahlil için sonucunu alacağım hoşcakalın e mii

hipnoz modu güseldialkisalkisalkisdelikafadulden

bizim babamızında kovulması yakındır valla ne yapıyım yaa hem uyutmuyor hemde çok deli yatıyo başımıza iş açıcak en iyisimi bir an önce diğer odaya göndermek mecburuzz valla kusura bakmasınlar artık

canım korkma sakın çok normalmiş.seni öyle iyi anlıyorumki ama görüceksin kzın kıpır kıpır.içinin rahat etmesi için iyi yapmışsın öne almakla randevuyu.allah esirgesin aklına getirme kötü şeyler.

canım benimmm pimpiriklilik yapma bir daha sakın :mymeka:
senin melegin seni uzecek birsey yapmas kaydirigubbakcemile5
bak nitekim sapasaglammısss zemuszemus
gerci hepimiz konu bebişlerimiz olunca tedirginlesiyoruzz...
ama dogru kız bebekler de hareketsiz oluyo bu donemlerde...
neyse sen kendine ve bebisine iyi bak canımcıım opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yaklasık bir aydır koca yatakta oglumla birlikte uyuyorummm cok guzel oluo valla, simdiden pabucu dama atıldı bizimkinin ama napıyımmm yaa cook horluo oda delikafaduldenklava:

bizim kuzuda geçen haftaya göre daha sakin arada bi burdayım diyo ama çok nadir doktorlar bebek rahatsa pek hareket etmez diyorlar çok uzun süre geçmediyse endişe etmeyin diyolar ama gel sen onu bize anlat

aman sus nazar deecek kadıncaızlarakaydirigubbakcemile3valla benimkide bi melek bu ara hayırdır inş:))

canım benim çok sağol valla öyle panik yaptımki.çok ağladım.kızımı görene kadar.allah onalrdan ayırmaısn bizleri.yavrularımızı korusun her daim.
ahh kız bebekler yokmu bir hafta oynamayanları duydum ama insan kötü oluyor işte.biliyorum benim kızım annesini üzmez.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yaklasık bir aydır koca yatakta oglumla birlikte uyuyorummm cok guzel oluo valla, simdiden pabucu dama atıldı bizimkinin ama napıyımmm yaa cook horluo oda delikafaduldenklava:

ne yapalım yaa valla benimkine biraz otarafa doğru yat,yan yat hayatım (horluyosun demiyorum) tıkanıyosun, yorgan alabilirmiyim, üstümden çekilirsen wc ye gidicem ayaklarını kendi tarafına çekermisin demekten yoruluyorum sabah oluyo valla :mymeka:

pembecim aynı durum bizde de var korkma içini ferah tut çok şükür bebişin iyiymiş Allah hepsini korusun meleklerimizin inşallah:Saruboceq:

pembecimmm sen kızma kimseye valla sayfalar çok hızlı ilerliyor arada kaynıyor yazılanlar.ben de hepinizi çok seviyorum.senin kız saman altından su yürütecek heralde.baksana içerde kıpır kıpır ama dışarı hissettirmiyor.Allahım sağlıkla kucakladığımız günleri bir gösterse bizlere...

bosna hamilelik teröristi mi? çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3doktor bana bu ay hamur işine dikkat dedi iki ayda çok kilo almışım da:kedi:

Gözün aydın Pembecim, epey korkutmuş seni kızın, ama dediğin gibi normalmiş bu aylarda böyle yapmaları, benim kızımda 3 gündür tekmelemiyor doğru düzgün, hafta sonu şeker yüklemesi için gideceğim, bende o zaman görür ve rahatlarım inşallah..

:lepi: Ben de çok güldüm...
Ben de 2 ayda 4 kilo aldım. Yarın kesin canıma okuyacak doktor..Ağzım hiç boş durmuyo..
cokacimcoook :icecream:

Doğru diyosun canım... Bi gün girmesen bile okumak mümkün olmuyor..
a.s
:1hug: kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

gözün aydın tatlım, annelik işte böle bişeymiş yaa :asigim:
kızlar ben çıkıyorum biraz dışarı çıkıp hava alayım 2 gündür evden çıkmadım
hemde sağlık ocağına kan vermiştim tahlil için sonucunu alacağım hoşcakalın e mii
güle güle hijyenim
ne tahlili yaptırdın ?
kujucum çok hoşsun ya :roflol:
bosna hamilelik teröristi mi? çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3doktor bana bu ay hamur işine dikkat dedi iki ayda çok kilo almışım da:kedi:
evet ya şu sinir bozucu son 2 ay Çok üzgünüm çoook
ben de son 2 ayda aldım 4,5 kiloyu :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…