2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:lepi: Ben de çok güldüm...
Ben de 2 ayda 4 kilo aldım. Yarın kesin canıma okuyacak doktor..Ağzım hiç boş durmuyo..
cokacimcoook :icecream:

benimde öyle canım sorma sürekli tıkınmaca iki ayda 5 kilo almışım doktor yani almadın almadın hepsini iki aya mı sığdırdın dedi:kedi::kedi:.dikkat etmemi söyledi o nasıl mümkün olacaksacokacimcoook

:lepi: Ben de çok güldüm...
Ben de 2 ayda 4 kilo aldım. Yarın kesin canıma okuyacak doktor..Ağzım hiç boş durmuyo..
cokacimcoook :icecream:

VALL CANIM benimm ilk 3 aydan sonra iki ayda 4 kilo hjicte fazla degillll :umursamaz:
normal almıssın :lepi:
ben napcam bilmiommm mafoldumben
potansiyel yiyiciyimmm cokacimcoook:icecream:
gecen ay 1 ayda tam 5 kilo almıştırmmmmm :mymeka: rekor bende :sm_cool:

:mymeka:

ben dikkat ettiğim halde aldım mafoldumben
sen istediğini götürmüşsün barii :1ninca:

Hem de nasıl!!
Utandığımdan kimseye söyleyemiyodum ama sizle paylaşabilirim:
Geçen haftalarda bi gün canım acayip kek istedi.. Pişirdim ve bütün keki 1 günde bitirdim!!!
Tabi o gece sabaha kadar mide ağrısından uyuyamadım ama oh olsun yedim işte!! cokacimcoook

daha ne istion bakiim sen ne gzl işte valla ben 1haftayı geçti galiba basküle çıkmıom korkudan bi şiştimki sorma yrn dr beni öldürecek die korkuom

*Bebeğin kalp atışları 22-23. günden itibaren atmaya başlar.

*bebeğinizin kalp hareketleri ultrasonla 5-7. haftada, doplerla 10-12. haftalarda ve fetoskopla 17-20. haftalarda tesbit edilebilir.

*Bebeğin hareketlerinin tesbiti doktor tarafından 20. haftadan itibaren yapılabilir. Anne tarafından daha önce de belirlenebilir. Ancak hareketlerin en faal olduğu dönem 28-32. haftalardır.

*Bebek ultrasonla ilk 5-7. haftalarda görüntülenebilir.

*Bebeğin akciğerleri 24, günden itibaren başlar, ancak bronşların ve hava boşluklarının teşekkülü 16-20. haftalarda gerçekleşir.

*Bebekte ilk kan yapımı 5. haftadan itibaren başlar.

*3 aylık dönemin sonuna doğru bebek ortalama 7-8 cm boyunda ve 25-30 gram ağırlığında olur.

*Bebeğin idrar yapımı 9-12. haftalarda başlar.

*Gebeliğin 12. haftasında bebeğin omur kemiği, 24. haftalardaysa uzun kemikler görünebilir.

*İlk 3 ayda cinsiyet organları gelişmesine rağmen 4-5. aya doğru ancak cinsiyet tesbit edilebilir.

*28. haftadan itibaren bebeğiniz anne karnında gözlerini açar ve kapar, düzenli aralıklarla uyur ve uyanır.

*28. haftada bebeğinizin ağırlığı 1.5 kg, boyuysa 35-40 cm'dir.

*32-34. haftalardan itibaren bebek sizi duyabilir.

*Gebeliğin sonlarına doğru bir çok şey bebeğinizin pozisyon değişikliğine sebep olabilir (yemekten sonra, dışarıdan gelen sesler vs.)

*40. haftada bebeğinizin ağırlığı 3-3.5 kg, boyu 45-50 cm'dir.

evet ya şu sinir bozucu son 2 ay Çok üzgünüm çoook
ben de son 2 ayda aldım 4,5 kiloyu :kedi:

ben dikkat ettiğim halde aldım mafoldumben
sen istediğini götürmüşsün barii :1ninca:

valla bende dikkat etmedim yedim halada yiyorum biri beni durdurmalı yoksa gidişat kötümafoldumbenakannehir
bu arada son kilom 63.7 :bbo:kilo topiği için canım unutmuşum kusuruma bakma.

Bu gidişle "Doğumdan sonra zayıflamaya çalışan 2010 Mart anneleri" topiği açmamız an meselesi desene!!!...

süpermiş güle güle kullanmak nasip olsun inşallah,valla benim kaynanada annemde bebek olmadan önce bişi örmeyiz batıl inancına girmişler örmüyor cadılar bakalım kısmet artıklaelaelaelaelae

alalala ne çok biliolar sen de bebek doğunca yürümeden kucağa vermem öptürmem tribi yapsositosositolaelaelaelaelae

dimplecim o senin hoşluğun hayatımm
benim net kafayı yedi bu arada bi gitti geldi anlamadım ne oluyo

yaa ekmeği bi kestim bende korkudan azıcık sabah azıcık akşam öğlen yemiyorum dün dışarıda bi arkadaşı gördüm 4 aralıkda doğum yapacak oda onu görünce iyice korktum benden uzun bikaç santim ama kocaman olmuşşşakannehir Allahım sana geliyorum dedim üç tur atıcaktım 5 tur attım valla bugünde şansıma yağmurlu hava ama hırs yaptım yürüyüş yapcam başka türlü ben onun iki katı olurum valla zaten genlerimde anamdan gelen bi" kilo almaya müsait" potansiyeli taşıyorum bilemiyorum yanii

ne diyosunnn akannehir naptın sen arkadaşım.. ölecen kıı :roflol:
ben o kadar şey yesem herhalde toplamda 25-30 kg alırım en az :1ninca:
valla bende dikkat etmedim yedim halada yiyorum biri beni durdurmalı yoksa gidişat kötümafoldumbenakannehir
bu arada son kilom 63.7 :bbo:kilo topiği için canım unutmuşum kusuruma bakma.
tamam yazcım notunu aldım
noluyor bize yaa kafamçokkarıştı

siz yiyorsunuz, ben yemediğim halde alıyorum :1shok:

Bu gidişle "Doğumdan sonra zayıflamaya çalışan 2010 Mart anneleri" topiği açmamız an meselesi desene!!!...
hıhııı :tomato:

alalala ne çok biliolar sen de bebek doğunca yürümeden kucağa vermem öptürmem tribi yapsositosositolaelaelaelaelae
delikafadulden
süper fikir valla,sen ne diyosun cnm benim
eltim benden 2-3 hafta geride,kaynanamız tutturmuş kız da kız,kimin kız olursa ona daha çok şey yaparım,alırım diyodu,sonra benim kız eltinin oğlan oldu şimdilik öle yani,yapıcağı şeyde bi park yatak o da belki,yaparım diyolar ama iş o noktaya gelince haftasonu yaptığı gibi yani,param olsa hepsini yaparıma geliyor,salak zannediyor herhalde bunlar bizi,aman kocam başımda olsun gerisi yalan olsun boşver,bi de bebişim var artık
hihoyyyt

bende artık korkuyorum tartıya cıkmaya
ama psikolojik midir nedir cok acıkıyorum ya bir kere kendimi kontrol edip frenlesem diger aclıgımda 2 mislini yiyorum.. birde cok taktıgım icin kotu oluyorum bari aman alıyorsam alıyorum diyebilsem:)

:roflol: :roflol: :roflol:
yürü kufucum yürüüü, başka çaresi yok bu işin kaydirigubbakcemile3
ben de birden kilo alınca ekmeği azalttım
makarna ve pilavı sadece tadımlık yiyorum, napiim kafamçokkarıştı
o potansiyel bende de var çünkü :a015:

toplamda 10 kiloyu geçtim:hooray:

yalnız varya bizde kilodan korkuyoruz habire yamakden bahsediyoruz al işte acıktım ben aklıma düştü şimdi neyse bi mandalina yiyim barii:dilcikar:

Ama sen de kaç ay bulantıdan bişey yiyememiştin canım.. Onun için normaldir muhtemelen kilo alman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…