- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.841
:lepi: Ben de çok güldüm...
Ben de 2 ayda 4 kilo aldım. Yarın kesin canıma okuyacak doktor..Ağzım hiç boş durmuyo.. cokacimcoook :icecream:
ben dikkat ettiğim halde aldım mafoldumben:lepi: Ben de çok güldüm...
Ben de 2 ayda 4 kilo aldım. Yarın kesin canıma okuyacak doktor..Ağzım hiç boş durmuyo.. cokacimcoook :icecream:
:lepi: Ben de çok güldüm...
:mymeka:VALL CANIM benimm ilk 3 aydan sonra iki ayda 4 kilo hjicte fazla degillll :umursamaz:
normal almıssın :lepi:
ben napcam bilmiommm mafoldumben
potansiyel yiyiciyimmm cokacimcoook:icecream:
gecen ay 1 ayda tam 5 kilo almıştırmmmmm :mymeka: rekor bende :sm_cool:
ben dikkat ettiğim halde aldım mafoldumben
sen istediğini götürmüşsün barii :1ninca:
Frambuazcım, benim karnım büyüdü ama çok az kilo aldım diye bana da öyle diyorlar.
Hatta kilo almamam dünyanın sonuymuş gibi konuşuyorlar, bebekte bir problem olacağını ima ediyorlar.
Seri cinayetler işletecekler bana valla.
Doktora sordum kaç kere, bir terslik olmadığın söyledi ama biri ne zaman bu konuda bişey söylese içim acıyor valla...
Hamilelik teröristi bunlarklava:
evet ya şu sinir bozucu son 2 ay Çok üzgünüm çoook
ben de son 2 ayda aldım 4,5 kiloyu :kedi:
ben dikkat ettiğim halde aldım mafoldumben
sen istediğini götürmüşsün barii :1ninca:
VALL CANIM benimm ilk 3 aydan sonra iki ayda 4 kilo hjicte fazla degillll :umursamaz:
süpermiş güle güle kullanmak nasip olsun inşallah,valla benim kaynanada annemde bebek olmadan önce bişi örmeyiz batıl inancına girmişler örmüyor cadılar bakalım kısmet artıklaelaelaelaelae
canım korkma sakın çok normalmiş.seni öyle iyi anlıyorumki ama görüceksin kzın kıpır kıpır.içinin rahat etmesi için iyi yapmışsın öne almakla randevuyu.allah esirgesin aklına getirme kötü şeyler.
ne diyosunnn akannehir naptın sen arkadaşım.. ölecen kıı :roflol:Hem de nasıl!!
Utandığımdan kimseye söyleyemiyodum ama sizle paylaşabilirim:
Geçen haftalarda bi gün canım acayip kek istedi.. Pişirdim ve bütün keki 1 günde bitirdim!!!
Tabi o gece sabaha kadar mide ağrısından uyuyamadım ama oh olsun yedim işte!! cokacimcoook
tamam yazcım notunu aldımvalla bende dikkat etmedim yedim halada yiyorum biri beni durdurmalı yoksa gidişat kötümafoldumbenakannehir
bu arada son kilom 63.7:bbo:kilo topiği için canım unutmuşum kusuruma bakma.
hıhııı :tomato:
Bu gidişle "Doğumdan sonra zayıflamaya çalışan 2010 Mart anneleri" topiği açmamız an meselesi desene!!!...
delikafaduldenalalala ne çok biliolar sen de bebek doğunca yürümeden kucağa vermem öptürmem tribi yapsositosositolaelaelaelaelae
:roflol: :roflol: :roflol:dimplecim o senin hoşluğun hayatımm
benim net kafayı yedi bu arada bi gitti geldi anlamadım ne oluyo
yaa ekmeği bi kestim bende korkudan azıcık sabah azıcık akşam öğlen yemiyorum dün dışarıda bi arkadaşı gördüm 4 aralıkda doğum yapacak oda onu görünce iyice korktum benden uzun bikaç santim ama kocaman olmuşşşakannehir Allahım sana geliyorum dedim üç tur atıcaktım 5 tur attım valla bugünde şansıma yağmurlu hava ama hırs yaptım yürüyüş yapcam başka türlü ben onun iki katı olurum valla zaten genlerimde anamdan gelen bi" kilo almaya müsait" potansiyeli taşıyorum bilemiyorum yanii
VALL CANIM benimm ilk 3 aydan sonra iki ayda 4 kilo hjicte fazla degillll :umursamaz:
ne diyosunnn akannehir naptın sen arkadaşım.. ölecen kıı :roflol:
ben o kadar şey yesem herhalde toplamda 25-30 kg alırım en az :1ninca:
Valla kaşla göz arasında oluverdi. Bir dilim bir dilim daha derken kek bitmiş!!!
tamam yazcım notunu aldım
noluyor bize yaa kafamçokkarıştı
siz yiyorsunuz, ben yemediğim halde alıyorum :1shok:
hıhııı :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?