- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.861
toplamda 10 kiloyu geçtim:hooray:
:dance:yalnız varya bizde kilodan korkuyoruz habire yamakden bahsediyoruz al işte acıktım ben aklıma düştü şimdi neyse bi mandalina yiyim barii:dilcikar:
bende artık korkuyorum tartıya cıkmaya
ama psikolojik midir nedir cok acıkıyorum yabir kere kendimi kontrol edip frenlesem diger aclıgımda 2 mislini yiyorum.. birde cok taktıgım icin kotu oluyorum bari aman alıyorsam alıyorum diyebilsem:)
Yedim yedim yedim geldim.
Ama hiç doymadım yaaa...
Öğle yemeğinden önce midem nasıl kazınıyorsa, yine öyle kazınıyor.
Ekmeği azalttınız mı :)
Ben onu da çok yiyorum... Ama tam buğday ekmeği kaydirigubbakcemile3
kızlar maşallah iştahınıza:))benim son bikaç gündür iyice gitti iştahım(çok istediğim eyleri bile bir iki kez alınca tıkanıyorum.dr bi problam yok dedi ama korkuyorum.bacaklaın değnek gibi duruyor diyolar bana valla nasıl moralim bozuluyor.bence yiyin bi daha böyle fırsat olmayacak verirsiniz canlarım yarasın bebişlerinize:)))yerimseniben ben 4 kilo da takılıp kaldım 49 dum 53 oldum hala aynı..
delikafadulden
süper fikir valla,sen ne diyosun cnm benim
eltim benden 2-3 hafta geride,kaynanamız tutturmuş kız da kız,kimin kız olursa ona daha çok şey yaparım,alırım diyodu,sonra benim kız eltinin oğlan oldu şimdilik öle yani,yapıcağı şeyde bi park yatak o da belki,yaparım diyolar ama iş o noktaya gelince haftasonu yaptığı gibi yani,param olsa hepsini yaparıma geliyor,salak zannediyor herhalde bunlar bizi,aman kocam başımda olsun gerisi yalan olsun boşver,bi de bebişim var artık
hihoyyyt
kızlar maşallah iştahınıza:))benim son bikaç gündür iyice gitti iştahım(çok istediğim eyleri bile bir iki kez alınca tıkanıyorum.dr bi problam yok dedi ama korkuyorum.bacaklaın değnek gibi duruyor diyolar bana valla nasıl moralim bozuluyor.bence yiyin bi daha böyle fırsat olmayacak verirsiniz canlarım yarasın bebişlerinize:)))yerimseniben ben 4 kilo da takılıp kaldım 49 dum 53 oldum hala aynı..
yalnız varya bizde kilodan korkuyoruz habire yamakden bahsediyoruz al işte acıktım ben aklıma düştü şimdi neyse bi mandalina yiyim barii:dilcikar:
delikafadulden
:dance:
ye gülüm yekaydirigubbakcemile3
pınarcım canım ne yaptın sen ne yedin kıss boydan kurtarıyonmu bari benim gibi bodursan işin zor
ya bide ben kilolu hamile kaldım pofffmafoldumben
hadi kaçtım ben
size iyi günler
hadi kaçtım ben
size iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?