2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar maşallah iştahınıza:))benim son bikaç gündür iyice gitti iştahım(çok istediğim eyleri bile bir iki kez alınca tıkanıyorum.dr bi problam yok dedi ama korkuyorum.bacaklaın değnek gibi duruyor diyolar bana valla nasıl moralim bozuluyor.bence yiyin bi daha böyle fırsat olmayacak verirsiniz canlarım yarasın bebişlerinize:)))yerimseniben ben 4 kilo da takılıp kaldım 49 dum 53 oldum hala aynı..

Yedim yedim yedim geldim.
Ama hiç doymadım yaaa...
Öğle yemeğinden önce midem nasıl kazınıyorsa, yine öyle kazınıyor.
Ekmeği azalttınız mı :)
Ben onu da çok yiyorum... Ama tam buğday ekmeği kaydirigubbakcemile3

aynen öyle yemiycem dedikçe yiyesi geliyo insanın vallaacokacimcoook

bosnacım doymakmı bende o his kaybolduuu:))) yiyorum cokta yiyorum ama hala doygunluk yok:) evet bende acıktım daha az once bolca yemistim ama neyse simdide meyveyle gecistireyim
gorusuruuuz:)

benim zaten bi sorunum var
hamile olduğumdan beri salça giren yemekleri yiyemiyorum doğru düzgğün yemek çorba yok
en sevdiğim öğün ve severek yediğim kahvaltı oldu bu gebelkte,meyve çok iyi yiyorum,sabah akşam süt içiyorum genelde hep hafif şeylerle besleniyorum,zaten ana yemek yiyemiyorum
arada et,balık,tavuk yiyorum
ah keşke şu mide sorunum geçsede yesem
ama bi avantajım var babam gibi pek ekmeği sevmem,makarna pilav normal hayattada yemekte üç dört kaşığı geçmez,hmaura yüklenmem

ayyyyy kıyamam ben sana doymadın sen
eee hadi git bi koşu ye gel yinelaelaelaelaelae

Canım ben de çok uzun bir süreyi öyle geçirdim.
Bu anlattığım iştah patlaması 3 haftalık falan birşey.
Duramıyorum
İnşallah senin iştahın da açılır bir an önce...
Keyifle yemek yiyebilmeyi nasıl özlüyor di mi insan...
Bu arada ben hala çok zayıf görünüyorum, 51 kilo falanım işte.
Bacaklar incecik, popo yok, balon gibi göbek var :)

ya annem bana yasak koydu artık alışveriş yapamıom.onunda hevesi vermış.ama inan herşeyi kendim almak istiom ztn hevesim var.benim kaynanada bişi yapmaz.3-5verir sonra hadi kaydirigubbakcemile3yallahkaydirigubbakcemile3

aynen dediin gibi bizim huzurumuz sağlığımız yerinde olsun.ayh böle deildim bunları takardım kafama ama şimdi hiç takmıom bebek beni deiştirdi.

:mymeka: valla yiycen klava: şimdi senin işin iş miss gibi 53 kilo 13 kilo koy üstüne ozaman yiyin dermisin bakalım şekerimm

Benim işlerim çok yoğun, sayfa açık olacak ve sizi geriden takip edecem, müdüre yakalanmak istemiyorum, alıngan arkadaşlara duyurulur, cevap yazmadı diye küsmesinler :)))

pınarcım canım ne yaptın sen ne yedin kıss boydan kurtarıyonmu bari benim gibi bodursan işin zor
ya bide ben kilolu hamile kaldım pofffmafoldumben

valla hiç biyerden kurtarmıo.75den 64de düştüm yazın diyet yapıp sonra 66ile hamile kaldım şimdi tahminen 80oldum.boyum167fln galiba.:kedi:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…