2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haha dün gece yapmıştım cnm kakaolu süpper ötesi olmuş gel yiyelimmm:)))) beşiktaş yıldızdayım:)

yemekten bahsetmeyin beeeeee...iki dakka gittim 8 sayfa yazmışsınız...hepinizinkine örer kıslar...ee bizim hediye işleri ne oldu?

valla hiç biyerden kurtarmıo.75den 64de düştüm yazın diyet yapıp sonra 66ile hamile kaldım şimdi tahminen 80oldum.boyum167fln galiba.:kedi:mafoldumben

ahh canım bende 1.61 67 olmak üzereyim denk sayılırız sen boydan kurtarıyosun birazz ama benmafoldumben dikkat edelim şekerim herkes yiyin gitsin diyo sanki kiloları onlar alıyo kendimize zarar doğumda zorluk olur bize

merhaba arkadaşlarbuyrunnnnnnnnn
geçmiş oku oku bitecek gibi değil...maşallah muhabbet koyu...dün akşam park yatağın fotolarını eklemiştim...güzel yorumlarınız için teşekkürler....
kumaşını sormuşlar ....evet naylon gibi olanlardan değil daha ziyade çadır kumaşı gibi diyebilirim...yanlarda fermuarlar var açıp profilinde sıyırıp yıkanabiliyorfemuarları açınca iç kısımda kumaş kenarları düzgün değil pek dikiş artıkları var ama dışarıdan gayet iyi açma kapaması kolay...ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim....elbette chicco ya da kraf gibi olamaz ama sonuçta park yatak...geçici bir şey o yüzden bu fiyata oldukça ideal bir ürün....

canım sağol aminn allahım hepsini korusun.

ya yazıcaktım unuttum yanlış hatırlamıyorsam adigenur arkadaşım sen yazmıştın sanırım hamilelik haftalarıyla ilgili yazıyı sağol canım o ara kaynadı araya kusura bakma

Bosna, Simenay, Mutlu geçmiş olsun...

Bakalım başka kaçırdığım var mı?
sinpaccım çok sağol çok yemişim şimdi çatttttt diye çatlayacam laelaelaelaelae

annem kızıma bundan örüyo çok taklı dimiii dilaçok güzel benimde vardı küçükken pelerinim
kız telefonu neden geri verdin eşin sana birdaha bişey almayacak ayrıca geçmişi okumadığın belli dün ben değildim cevap yazdım ama okumadım ben annemle gezdim dün annem anıtkabirdeydi akşamda tvden haberlerden izledik ne medyatik ya şu annem
?[/COLOR][/B][/QUOTE]

evet canım doğru kaynıyor arada yazılanlar.
sağlıklı olsunda kızım saman altında su yürütsün:teytey:.amin cümlemize inşallah rabbim o günleri göstersin.

snowwhite bn görmedim yazsana tekrar markasını sitesini rengini
bnde alcam stork garden lüx park yatak bunuın kumaşı 300tenye kaliteli yani, moovy war bide o 200tenye kaliteli kumaş

senin minik seni iyi korkutmus. bu bebisler bi sag salim dogsaydi. gerci o zamanda baska turden korkutacaklar bizi. hep bi gozumuz onlerin ustunde olcek. ne yapalim annelik boyle bisi. onlarin herseylerine katlanacagiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…