- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.881
off canım ıslak kek cekti :gitme:
haha dün gece yapmıştım cnm kakaolu süpper ötesi olmuş gel yiyelimmm:)))) beşiktaş yıldızdayım:)
yemekten bahsetmeyin beeeeee...iki dakka gittim 8 sayfa yazmışsınız...hepinizinkine örer kıslar...ee bizim hediye işleri ne oldu?
valla hiç biyerden kurtarmıo.75den 64de düştüm yazın diyet yapıp sonra 66ile hamile kaldım şimdi tahminen 80oldum.boyum167fln galiba.:kedi:mafoldumben
haha dün gece yapmıştım cnm kakaolu süpper ötesi olmuş gel yiyelimmm:)))) beşiktaş yıldızdayım:)
Canım ben de çok uzun bir süreyi öyle geçirdim.
Bu anlattığım iştah patlaması 3 haftalık falan birşey.
Duramıyorum
İnşallah senin iştahın da açılır bir an önce...
Keyifle yemek yiyebilmeyi nasıl özlüyor di mi insan...
Bu arada ben hala çok zayıf görünüyorum, 51 kilo falanım işte.
Bacaklar incecik, popo yok, balon gibi göbek var :)[/QU
top yutmuş gibi demi:))popom şepit gibi duruyo aynı.neyse babişler sağlıklı olsun da..
bi de evet zevklen yiyebilmeyi ösledmmmm
:mymeka: valla yiycenklava: şimdi senin işin iş miss gibi 53 kilo 13 kilo koy üstüne ozaman yiyin dermisin bakalım şekerimm
yok valla demem..eminim çok şeker bi hamiş olmuşsundur be kuju ohh balık etli:)fıstık gibi :))yarasın en çok da bebişineopuyorumnanaktan
canlar bana müsade ben azıcıkın dinleneyim belim koptu sandalye tepesinde
Canım ben de çok uzun bir süreyi öyle geçirdim.
Bu anlattığım iştah patlaması 3 haftalık falan birşey.
Duramıyorum
İnşallah senin iştahın da açılır bir an önce...
Keyifle yemek yiyebilmeyi nasıl özlüyor di mi insan...
Bu arada ben hala çok zayıf görünüyorum, 51 kilo falanım işte.
Bacaklar incecik, popo yok, balon gibi göbek var :)[/QU
top yutmuş gibi demi:))popom şepit gibi duruyo aynı.neyse babişler sağlıklı olsun da..
bi de evet zevklen yiyebilmeyi ösledmmmm
yok valla demem..eminim çok şeker bi hamiş olmuşsundur be kuju ohh balık etli:)fıstık gibi :))yarasın en çok da bebişineopuyorumnanaktan
sağol şekerim opuyorumnanaktan ama o balık balina olma yolunda hızla ilerliyo o yüzden tutmam lazım kendimiyasakkelime
canım sağol aminn allahım hepsini korusun.ne yapalım yaa valla benimkine biraz otarafa doğru yat,yan yat hayatım (horluyosun demiyorum) tıkanıyosun, yorgan alabilirmiyim, üstümden çekilirsen wc ye gidicem ayaklarını kendi tarafına çekermisin demekten yoruluyorum sabah oluyo valla :mymeka:
pembecim aynı durum bizde de var korkma içini ferah tut çok şükür bebişin iyiymiş Allah hepsini korusun meleklerimizin inşallah:Saruboceq:
sinpaccım çok sağol çok yemişim şimdi çatttttt diye çatlayacam laelaelaelaelaeBosna, Simenay, Mutlu geçmiş olsun...
Bakalım başka kaçırdığım var mı?
sağol şekerim opuyorumnanaktan ama o balık balina olma yolunda hızla ilerliyo o yüzden tutmam lazım kendimiyasakkelime
pembe alınma sana selam yazdım soru sordum sende göremeyebilirsin bazen alınmak gücenmek yok
evet canım doğru kaynıyor arada yazılanlar.pembecimmm sen kızma kimseye valla sayfalar çok hızlı ilerliyor arada kaynıyor yazılanlar.ben de hepinizi çok seviyorum.senin kız saman altından su yürütecek heralde.baksana içerde kıpır kıpır ama dışarı hissettirmiyor.Allahım sağlıkla kucakladığımız günleri bir gösterse bizlere...
bosna hamilelik teröristi mi? çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3doktor bana bu ay hamur işine dikkat dedi iki ayda çok kilo almışım da:kedi:
sizi seviyorum kızlaropuyorumnanaktan.evet alınganlaştım iyice ama hangimiz öyle değilizki.ama cevap vererek unutlumadığımı gösterdiniz.teşekkürler.o zaman ben hemen konuya giriyim
kızım en son geçen cuma tekme atmıştı aradan dört gün geçti dün artık dayanamadım.dr aradım.gel bi bakalım dedi.eşimi aradım ağlaya ağlaya gittimdr.biraz bekledik 10 dk felan ama inanın o sürede benim ömrümden 10 yıl gitti.anne olmak böyle birşeymiş galiba.canımı alıyorlar dedi.rabbime çok yalvardım birşey olamsın diye.şükürler olsun dularımı kabul etti.kızım iyi kıpır kıpır.dr güldü halime çok paniksin dedi.nasıl olmayım ama bir anda tekmeler kesildi.meğer bebek hareketli ama kilodan doalyı hissedemiyormuşum bi de bu aylarda oluyor kızlar.bebeğin keyfine göre yani.hepsinin birbirinden değişik huyu var.bide kesinkes anladımki kız bebekelr özellikle bu aylarda tekme fazla atmıyorlar.kilo alıncada karnımız büyüyor dolayısıyla karın duvarı genişeldikçe zaten kuzumun tekmesi cılız hissedemiyorum.
dr çıkınca bu sfer sevinçten ağladım.kızımı gördümya ultr.yeniden doğdum sanki.allahım hepsini kourun bebekelerimiz esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ve şükürler olsunki yavrum iyi.
önümüzdeki hafta ayrıntılımız var.inşallah alalhın izniyle herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?