- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.901
sağol şekerim opuyorumnanaktan ama o balık balina olma yolunda hızla ilerliyo o yüzden tutmam lazım kendimiyasakkelime
kuju annemde bana galiba sende 20-30 kg alacaksın dedi dün amanin yandık kız biz :CüvCüv::CüvCüv:
kuju annemde bana galiba sende 20-30 kg alacaksın dedi dün amanin yandık kız biz :CüvCüv::CüvCüv:[/COLOR]
canım fotolar bu sayfada ve bir önceki sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-burada-toplanal305m-m305-2261.html
bu linkten aldım senin dediğin 200tenye olanı bu....
Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk
Günaydın herkese.
İnşallah bebişlerin de annelerinin de keyfi yerindedir.
Biz yarın doktora gidiyoruz... İnşallah iyi haberlerle döneriz..
ben geldim kıslarr...telefonu geri verdim yazıkk ya bebişime bişiler alırım o paraya ben beee....
kıyamadım...siz nabdınız?
canım fotolar bu sayfada ve bir önceki sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-burada-toplanal305m-m305-2261.html
bu linkten aldım senin dediğin 200tenye olanı bu....
Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : GARDEN LUX KILIFI ÇIKARILIP YIKANABİLEN PARK YATAK | Anne & Bebek & Çocuk
bu daha güzel gibi bunada baksana
bende sadece beşik düşünürken kardeşimin iş yerinde mobilya iç tasarım yapan bi tanıdığı bebeğin odası bizden olsun demiş özel çizim oda yapıyorlar şimdi kuzuma
oğluşum gelmeden kısmetiyle geliyo valla Allah hepimizin yavrularına önce sağlık sonra bolluk içinde yaşamayı nasip etsin inşallah
bayramdan sonra gelir sanırım odasını hazırladığımda inşallah fotolarını çeker sizinlede paylaşırım teyzeleri
Haklısın canım ilk 3 ay hiç almadım.. Biraz düzelme olunca alıverdim 4,5 kilocuğu :kedi:Ama sen de kaç ay bulantıdan bişey yiyememiştin canım.. Onun için normaldir muhtemelen kilo alman..
sabah çeyrek, öğlen 1 dilim, ara öğün 1-2 dilimlik tost, akşam ekmek yok..Yedim yedim yedim geldim.
Ama hiç doymadım yaaa...
Öğle yemeğinden önce midem nasıl kazınıyorsa, yine öyle kazınıyor.
Ekmeği azalttınız mı :)
Ben onu da çok yiyorum... Ama tam buğday ekmeği kaydirigubbakcemile3
çokk iyi aferinn :lepi:benim zaten bi sorunum var
hamile olduğumdan beri salça giren yemekleri yiyemiyorum doğru düzgğün yemek çorba yok
en sevdiğim öğün ve severek yediğim kahvaltı oldu bu gebelkte,meyve çok iyi yiyorum,sabah akşam süt içiyorum genelde hep hafif şeylerle besleniyorum,zaten ana yemek yiyemiyorum
arada et,balık,tavuk yiyorum
ah keşke şu mide sorunum geçsede yesem
ama bi avantajım var babam gibi pek ekmeği sevmem,makarna pilav normal hayattada yemekte üç dört kaşığı geçmez,hmaura yüklenmem
dilacım bazı arkadaşlar acelemiz olmadığı için bayram sonrasında istedileryemekten bahsetmeyin beeeeee...iki dakka gittim 8 sayfa yazmışsınız...hepinizinkine örer kıslar...ee bizim hediye işleri ne oldu?
bilgiler için teşekkürler snowcummerhaba arkadaşlarbuyrunnnnnnnnn
geçmiş oku oku bitecek gibi değil...maşallah muhabbet koyu...dün akşam park yatağın fotolarını eklemiştim...güzel yorumlarınız için teşekkürler....
kumaşını sormuşlar ....evet naylon gibi olanlardan değil daha ziyade çadır kumaşı gibi diyebilirim...yanlarda fermuarlar var açıp profilinde sıyırıp yıkanabiliyorfemuarları açınca iç kısımda kumaş kenarları düzgün değil pek dikiş artıkları var ama dışarıdan gayet iyi açma kapaması kolay...ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim....elbette chicco ya da kraf gibi olamaz ama sonuçta park yatak...geçici bir şey o yüzden bu fiyata oldukça ideal bir ürün....
maşallah ne güzel hayırlı olsun şimdiden:)
sağol teyzesii daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Evet, ne zaman hediye alacagız?
Pazar gunu kimler Ankara bulusmasına katılıyor?
İstanbul bulusması ne zaman?
bende sadece beşik düşünürken kardeşimin iş yerinde mobilya iç tasarım yapan bi tanıdığı bebeğin odası bizden olsun demiş özel çizim oda yapıyorlar şimdi kuzuma
oğluşum gelmeden kısmetiyle geliyo valla Allah hepimizin yavrularına önce sağlık sonra bolluk içinde yaşamayı nasip etsin inşallah
bayramdan sonra gelir sanırım odasını hazırladığımda inşallah fotolarını çeker sizinlede paylaşırım teyzeleri
ohh ne güzell ya opuyorumnanaktan bala bak sengözlerimebaksanabbende sadece beşik düşünürken kardeşimin iş yerinde mobilya iç tasarım yapan bi tanıdığı bebeğin odası bizden olsun demiş özel çizim oda yapıyorlar şimdi kuzuma
Şenizballarım kaymaklarım benim yürüyüş saatim geldi şansıma güneş açtı bu fırsatı kaçırmıyım biraz hava alıp geliyim öptüm hepinizi şimdilik şekerleropuyorumnanaktan
ballarım kaymaklarım benim yürüyüş saatim geldi şansıma güneş açtı bu fırsatı kaçırmıyım biraz hava alıp geliyim öptüm hepinizi şimdilik şekerleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?