2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuju annemde bana galiba sende 20-30 kg alacaksın dedi dün amanin yandık kız biz :CüvCüv::CüvCüv:[/COLOR]

annende moral vereceğine yanii anne ne diyon yaw deseydin gerçi gerçekler acıdır dimi benimkide tam tersini söylüyo sen bana çekmişsin çok almıycaksın diyo hakikaten annem hamileyken süzülür o süzülüyodu mafoldumbenda bende öyle bi süzülme yok yalnız

Günaydın herkese.
İnşallah bebişlerin de annelerinin de keyfi yerindedir.
Biz yarın doktora gidiyoruz... İnşallah iyi haberlerle döneriz..

ben geldim kıslarr...telefonu geri verdim yazıkk ya bebişime bişiler alırım o paraya ben beee....
kıyamadım...siz nabdınız?

çok güzel cnm güle güle kullan bnde bunu düşündüm ama işte kumaşı nasıldır en çok onda tedirgin oldum kapılardan geçiyormu açıkken , birde yanlarında ki file kalitesi nasıl kolay yırtılırmı bizim juniorlar yaramazlığa başladıklarında parmaklarıyla yırtabbilirlermi yani?

sağolun arkadaşlar...amin inşallah....

açıkken kapılardan geçmiyor maalesef ama tek sebep tekerlekler ...onlar olmasa rahat geçer...yalnız çok ağır değil iki kişi kaldırıp biraz eğerek geçirebilir kapıdan...

mutlucum senin dediğin model de çok güzel özellikler aynı...ben ikisini de görmüştüm mağzada moovy yi renginden dolayı seçtim turkuazı aldım ben...
yanlrın yırtılması eğer elinde kesici bir şey yoksa neredeyse imkansız...ablamın kızına da benzer bir şey almıştık..oldukça dayanıklılar...

Son düzenleme:
bende sadece beşik düşünürken kardeşimin iş yerinde mobilya iç tasarım yapan bi tanıdığı bebeğin odası bizden olsun demiş özel çizim oda yapıyorlar şimdi kuzuma
oğluşum gelmeden kısmetiyle geliyo valla Allah hepimizin yavrularına önce sağlık sonra bolluk içinde yaşamayı nasip etsin inşallah
bayramdan sonra gelir sanırım odasını hazırladığımda inşallah fotolarını çeker sizinlede paylaşırım teyzeleri

maşallah ne güzel hayırlı olsun şimdiden:)

Ama sen de kaç ay bulantıdan bişey yiyememiştin canım.. Onun için normaldir muhtemelen kilo alman..
Haklısın canım ilk 3 ay hiç almadım.. Biraz düzelme olunca alıverdim 4,5 kilocuğu :kedi:
sabah çeyrek, öğlen 1 dilim, ara öğün 1-2 dilimlik tost, akşam ekmek yok..
benim de günlük ekmek tüketimim böle..
makarna ve pilav da tadımlık
ama diğer herşeyden gerektiği kadar yiyyorum bol bol a.s
çokk iyi aferinn :lepi:
yemekten bahsetmeyin beeeeee...iki dakka gittim 8 sayfa yazmışsınız...hepinizinkine örer kıslar...ee bizim hediye işleri ne oldu?
dilacım bazı arkadaşlar acelemiz olmadığı için bayram sonrasında istediler
bilgiler için teşekkürler snowcum
tekrar güle güle kullan inş.

ballarım kaymaklarım benim yürüyüş saatim geldi şansıma güneş açtı bu fırsatı kaçırmıyım biraz hava alıp geliyim öptüm hepinizi şimdilik şekerleropuyorumnanaktan

gule gule kullanirsin insallah canim. eminim ki cok guzel bir tasarim cikacak ortaya. bebegin kismetiyle geliyor annesi.....

ohh ne güzell ya opuyorumnanaktan bala bak sengözlerimebaksanab
ballarım kaymaklarım benim yürüyüş saatim geldi şansıma güneş açtı bu fırsatı kaçırmıyım biraz hava alıp geliyim öptüm hepinizi şimdilik şekerleropuyorumnanaktan
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…