- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.921
hahaa ankarayı hallettinde istanbulu kaldı totosu kırık organizatör...saa bide çarşaf getirekmi?
ben düşermişim bide buluşunca.:lepi:
ahh canım bende 1.61 67 olmak üzereyim denk sayılırız sen boydan kurtarıyosun birazz ama benmafoldumben dikkat edelim şekerim herkes yiyin gitsin diyo sanki kiloları onlar alıyo kendimize zarar doğumda zorluk olur bize
Çarşaf neyle ilgili onu çıkaramadım...
Ayrıca da pazar gunu gorusuruz...
seni taşımak için dedim yıfrım çarşafı...
görüşelim göbüşler tokuşsun...bizim araba bozuldu arkadaşın arabasıyla gelices....
güle güle hijyenim
ne tahlili yaptırdın ?
canlarımm benimm iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri Allah misli misli güzellerini iyilerini sizin yavrularınıza versin inşallah
üç tur zor attım nazarım değdi havaya bi rüzgar çıktı Allahtan şişkoyum uçmadım neyse geldik sütümüzü de içtik bi fasıl da yatmadan içeriz artık ne yapıyonuss bakimmm
geldim :gitme:
ben gebe kaldığımdan beri hiç kan tahlili yaptırmamıştım sadece gebe kalmadan önceki ay bazı değerlere bakmıştı doktor normal mi diye
sağlık ocağımızın sevgili ebe hemşiresi yaptır deyince yaptırdım kolesterol ve trigliseritim çok yüksek çıktı birazda kansızmışım sağlık ocağındaki doktor hemen kadın doğumcuna görün dedi mafoldumben
yarın gidecektik zaten böyle işte
ben gebe kaldığımdan beri hiç kan tahlili yaptırmamıştım sadece gebe kalmadan önceki ay bazı değerlere bakmıştı doktor normal mi diye
sağlık ocağımızın sevgili ebe hemşiresi yaptır deyince yaptırdım kolesterol ve trigliseritim çok yüksek çıktı birazda kansızmışım sağlık ocağındaki doktor hemen kadın doğumcuna görün dedi mafoldumben
kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???
he ya senin kuzu pek bi şanslıymış haa...
bende amcasına kakalamayı planlıyorum odasını bi gelsin askerden...
seni taşımak için dedim yıfrım çarşafı...
görüşelim göbüşler tokuşsun...bizim araba bozuldu arkadaşın arabasıyla gelices....
kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?