2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım bende 1.61 67 olmak üzereyim denk sayılırız sen boydan kurtarıyosun birazz ama benmafoldumben dikkat edelim şekerim herkes yiyin gitsin diyo sanki kiloları onlar alıyo kendimize zarar doğumda zorluk olur bize

off yaa ztn korkum normal doğuramamak.yoksa işin gzllik kısmını ben çoktan es geçtimkaydirigubbakcemile3

seni taşımak için dedim yıfrım çarşafı...
görüşelim göbüşler tokuşsun...bizim araba bozuldu arkadaşın arabasıyla gelices....

Çarşaf mantıklı olabilir...
Ama çarşafla bir yeri kırık adamı taşırsan bir daha o adamdan hayır da gelmez...
Gerçi normalde de pek hayrım yok ama artık hiç kalmaz...

Acıktımcokacimcoook
Aksama ne yesem?

canlarımm benimm iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri Allah misli misli güzellerini iyilerini sizin yavrularınıza versin inşallah

üç tur zor attım nazarım değdi havaya bi rüzgar çıktı Allahtan şişkoyum uçmadım neyse geldik sütümüzü de içtik bi fasıl da yatmadan içeriz artık ne yapıyonuss bakimmm

güle güle hijyenim
ne tahlili yaptırdın ?

geldim :gitme:

ben gebe kaldığımdan beri hiç kan tahlili yaptırmamıştım sadece gebe kalmadan önceki ay bazı değerlere bakmıştı doktor normal mi diye

sağlık ocağımızın sevgili ebe hemşiresi yaptır deyince yaptırdım kolesterol ve trigliseritim çok yüksek çıktı birazda kansızmışım sağlık ocağındaki doktor hemen kadın doğumcuna görün dedi mafoldumben

yarın gidecektik zaten böyle işte

he ya senin kuzu pek bi şanslıymış haa...
bende amcasına kakalamayı planlıyorum odasını bi gelsin askerden...

kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???

oy oy dikkat et kendine yıvrım..iyi beslenin pekmez yiyin her akşam bir kaşık.

yaa minik kuşum sıkma canını hepsi düzelir merak etme felaket tellalı bu millet yaa üzülme sen başka bişey olmasın annesi bak kuzucuğunda üzülür sende bebişinde iyisiniz hiç sıkma canını

kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???

korkma canımcım bişe olmaz ama bidaha öyle şeyler yapma..bende yaptım aynısını uzanmayın öyle yukarılara doğru olurmu...

he ya senin kuzu pek bi şanslıymış haa...
bende amcasına kakalamayı planlıyorum odasını bi gelsin askerden...

hayırlısı olur inşallah hayatım yapsın tabii bitanecik yeğenii

hepatit korkma iyidir bebişin ama sen ağır kaldırma artık hayatım telaş yapma otur dinlen biraz şimdi

seni taşımak için dedim yıfrım çarşafı...
görüşelim göbüşler tokuşsun...bizim araba bozuldu arkadaşın arabasıyla gelices....

Dilacım gelices derken arkadaşını mı kastettin, yoksa eşinle mi gelecen, ben eşimi getirmeyecem yanımda, sizler ne düşündünüz bu konuda..?

Yarın gittiğinde doktoruna sonuçlarını göster, kansızlığı ihmal etme sakın, çok önemli bir konu, özellikle hamilelikte, kansız kalırsan güçsüz olursun, bebek tüm depolarını boşaltıyor çünkü şu anda, seninde yeniden doldurman gerek bu depoları..

kızlar yardım....

Bişey olmaz korkma, ama daha dikkatli olmalısın, yapma bir daha, bırak başkaları yapsın, bende yaptım o hataları, şimdi kızıyorum kendime, benim akıntım çoğalmıştı, suyum geliyor sandım, kafayı yiyordum nerdeyse, dikkatli ol sende..

kocisşin babannesi bize arzumun profesyonel katı meywe sıkacağını aldı. bi görseniz akşamları eşim hawuç,elma, limon,mandalina,karaüzüm,portakal hepsini karıştırıyo sıkıyı süper oluyo 1 sürahi gece içiorum yatağın başucuna koyuyorum wcye kalktığımda içiorum gündüz warsa aralarda içiorum çok güzel witamin deposu.. kesinlkle konsantre meywe suyu içmeyin kızlar hem gaz yapıyo hem mide ekşimelerine sebep oluyo öptüm hepinizi benim pekmezli yoğurt waktim geldi opuyorumnanaktan

canım eşim beni bırakır döner yanımıza gelmez belki sinpacın eşiyle aşağıda takılırlar biz yukardayken...rahatsız olmayın sakın olurmu?
biz kıs kısa takılalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…