- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.941
geldim :gitme:
ben gebe kaldığımdan beri hiç kan tahlili yaptırmamıştım sadece gebe kalmadan önceki ay bazı değerlere bakmıştı doktor normal mi diye
sağlık ocağımızın sevgili ebe hemşiresi yaptır deyince yaptırdım kolesterol ve trigliseritim çok yüksek çıktı birazda kansızmışım sağlık ocağındaki doktor hemen kadın doğumcuna görün dedi mafoldumben
yarın gidecektik zaten böyle işte
korkma canımcım bişe olmaz ama bidaha öyle şeyler yapma..bende yaptım aynısını uzanmayın öyle yukarılara doğru olurmu...
hayırlısı olur inşallah hayatım yapsın tabii bitanecik yeğenii
hepatit korkma iyidir bebişin ama sen ağır kaldırma artık hayatım telaş yapma otur dinlen biraz şimdi
kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???
Çok yedim galiba...
Nefes alamıyorum valla...
Şirket içi bir yürüyüşe çıksam iyi olacak, yoksa çatlayacağım.
sağolun canlar az daha iyiyim..ama ağır hissediyorum. uzanmak ve o şeyleri kaldırmak zorundayım burda bir kaç kişi dışında kimse yardım etmez( bunaldım cam açalım deyince bile bu hava da üşüyoz deyip havalandırmıyolar odayı (
sağolun canlar az daha iyiyim..ama ağır hissediyorum. uzanmak ve o şeyleri kaldırmak zorundayım burda bir kaç kişi dışında kimse yardım etmez( bunaldım cam açalım deyince bile bu hava da üşüyoz deyip havalandırmıyolar odayı (
canım eşim beni bırakır döner yanımıza gelmez belki sinpacın eşiyle aşağıda takılırlar biz yukardayken...rahatsız olmayın sakın olurmu?
biz kıs kısa takılalım...
hımm peki anlamadığım birşey var bunlara ilk 3 ay bakılıyor mutlakageldim :gitme:
ben gebe kaldığımdan beri hiç kan tahlili yaptırmamıştım sadece gebe kalmadan önceki ay bazı değerlere bakmıştı doktor normal mi diye
sağlık ocağımızın sevgili ebe hemşiresi yaptır deyince yaptırdım kolesterol ve trigliseritim çok yüksek çıktı birazda kansızmışım sağlık ocağındaki doktor hemen kadın doğumcuna görün dedi mafoldumben
yarın gidecektik zaten böyle işte
minik kuşlar biraz uzanıcam üzerime bi ağırlık çöktü saat 5te de eşim geliyo zaten o gelene kadar uzanıyım biraz öpüyorum sizi yemek faslı bitince uğrarım yine iyi bakın kendinize ve kuzularaopuyorumnanaktan
hımm peki anlamadığım birşey var bunlara ilk 3 ay bakılıyor mutlaka
senin neden bakılmadı :uhm:
ben bir sürü tahlil yaptırmıştım ..
kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???
bilmiyorumki istemediler :1ninca:
Canım bişeycik olmaz, onlar sımsıkı tutunuyorlar çok şükür.
Ama bu da ders olsun sana, yapma öyle işleri, kim yaparsa yapsın, ya da kimse yapmasın, ilgilenme...
Vücudu zorlamak böyle ağrılara sebep oluyor sanırım, ben de zorlanarak bişey yapınca ağrı oluyor.
Geçmiş olsun çok...
gecmis olsun canım, uzanma sakın oleeee :mymeka:
sinir oluyorum böyle anlayışsız insanlaraklava: bana şimdi anlayışlı olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız hayret yaa sende gıcıklık olsun diye onlardan iste bişey yapacağın zaman inadına isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara demişler
çok yormuşundur karnında sertleşmiştir belki merak etme dinlen canım
banada sadece 8 haftalıkken yapıldı birde pazartesi 24 haftalıkken ama ilk haftalarda yapılıyormuş birde sonlara doğru sıklaşıyormuş galiba
hepatit üzme canım kendini bişey olmaz allahın izniyle.ama bu bahsettiğin arkadaşlarına selamımı söyle getirmesinler bizi orayaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?