- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.961
http://www.bebefix.com/x_kraft-jenn..._id=1969&kn=%C7ok+Fonksiyonlu+Oyun+Parklar%FD
fiyatı çok uygun bakın kızlar
garip :1ninca:bilmiyorumki istemediler :1ninca:
güncelleme için tşk nilüfercim opuyorumnanaktaniyi akşamlar arkadaşlar bugün çok yoğundum,listeyi bi güncelleyim dedim,.genellikle sabah güncelliyorum,bugün olmadı,.öpüyorum herkeşiiiiiiizemuszemus zemuszemus
canım burda gercekten fiyatlar uygunmuş..ya arkadaslar ben plastik yatak degilde ahsap düşünüyorum bebekler için daha saglıklı oldugunu duydum hani şu uzun korkulukları olan ahsap bilirsiniz..ve özellikle metal demir almayın diye okudum dergide cünki metal türü bebkte negatif etki yaratrmıs uykusuzluga neden olabilir yazıodu..sordugum yatak hem beşik gibi sallaabilio fiyatı 199 ne diosunuzz??yani nerdeyse aynı besigi bu sitede 124 tlye gördüm ve daha önce internetten hiçbi sipariş işine girmedim..istesem saglam gelirmi??cwwp lütfeenCADIARZUhttp://www.bebefix.com/x_kraft-jenn...1969&kn=%C7ok+Fonksiyonlu+Oyun+Parklar%FD
fiyatı çok uygun bakın kızlar
simenaycım cook gecmiş olsun canımm dikkat et bol sıvı tüket..Hanımlar, bende çıkıyorum, iyi değilim, grip beni mahvetti, öpüyorum hepinizi, gribim size geçsin ehehehhee :)))
iyi akşamlar arkadaşlar bugün çok yoğundum,listeyi bi güncelleyim dedim,.genellikle sabah güncelliyorum,bugün olmadı,.öpüyorum herkeşiiiiiiizemuszemus zemuszemus
geldim :gitme:
ben gebe kaldığımdan beri hiç kan tahlili yaptırmamıştım sadece gebe kalmadan önceki ay bazı değerlere bakmıştı doktor normal mi diye
sağlık ocağımızın sevgili ebe hemşiresi yaptır deyince yaptırdım kolesterol ve trigliseritim çok yüksek çıktı birazda kansızmışım sağlık ocağındaki doktor hemen kadın doğumcuna görün dedi mafoldumben
yarın gidecektik zaten böyle işte
kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???
selamm..hosgeldin canımselamm arkadaşalrrrrrr nasılsınızzzzzzz
kocisşin babannesi bize arzumun profesyonel katı meywe sıkacağını aldı. bi görseniz akşamları eşim hawuç,elma, limon,mandalina,karaüzüm,portakal hepsini karıştırıyo sıkıyı süper oluyo 1 sürahi gece içiorum yatağın başucuna koyuyorum wcye kalktığımda içiorum gündüz warsa aralarda içiorum çok güzel witamin deposu.. kesinlkle konsantre meywe suyu içmeyin kızlar hem gaz yapıyo hem mide ekşimelerine sebep oluyo öptüm hepinizi benim pekmezli yoğurt waktim geldi opuyorumnanaktan
selamm arkadaşalrrrrrr nasılsınızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?