2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım burda gercekten fiyatlar uygunmuş..ya arkadaslar ben plastik yatak degilde ahsap düşünüyorum bebekler için daha saglıklı oldugunu duydum hani şu uzun korkulukları olan ahsap bilirsiniz..ve özellikle metal demir almayın diye okudum dergide cünki metal türü bebkte negatif etki yaratrmıs uykusuzluga neden olabilir yazıodu..sordugum yatak hem beşik gibi sallaabilio fiyatı 199 ne diosunuzz??yani nerdeyse aynı besigi bu sitede 124 tlye gördüm ve daha önce internetten hiçbi sipariş işine girmedim..istesem saglam gelirmi??cwwp lütfeenCADIARZU

iyi akşamlar arkadaşlar bugün çok yoğundum,listeyi bi güncelleyim dedim,.genellikle sabah güncelliyorum,bugün olmadı,.öpüyorum herkeşiiiiiiizemuszemus zemuszemus

ellerine saglık canım
pazartesı doktora gıttık. ve bebısım 520 gr olmus 22 haftalık guncelledıgın bır ara eklersin :)

cnmm yoktur inş önemli bişi ii düşün ii olsun.ohh yrn bebeklerimizi görecez.darısı özlemle bekleyen tüm annelerin başınaopuyorumnanaktan

selam canım..masallah bebişine..ben daha hiç kilosuyla ilgili bi bilgi almadım dokjtorumdan oda söylemedi..onu görünce ultrasonda heyecandan unutuorum sormayı..

kızlar yardım....
klasörleri ndirip kaldırırken karnıma bir ağrı girdi çok korktum.sanki bebeği daha aşağıda hissediyorum(bişey olmaz demi???

cnm ya bişi olmamıştırda dikkat et öle uzanma yukarlara karnınada fazla dayama ah şu evrak klasörleri ne çektiini çok ii anlıom hepsini çöpe yollamak lazım

kızlar pekmez ile süt ürünlerini karıştırmayın.yani demir ile calsiyumu kansızlığa bile sebep oluo aralarında en az 1-2saat vakit olsun.ilerde bebeklerimizede bu konuda dikkat edelim.yerimseniben

Arkadaşlar geçmişi okuyorumda bazı arkadaşlar alınganlık göstermişler..Kendi adıma söylüyorum bence çok normal eleştirmiyorum.. Çünki çok kalabalığız.Ve alınganlık bu devrede normal.. Gruplaşmaların olduğuna inanmıyorum.. Hepimiz anne adayıyız ve yakın tarihlerde bu mutlululuğu tadacağız.. Daha hassas davranacağım bu konuda.. Ben listeyi sık sık inceliyorum.. Bilgim olduğunca cevaplıyorum fakat bazen kaçıyor. Aynı anda 5 kişininin yazdığını düşünürsek.. Kimse Mart annelerinden ayrılmasın.. Daha Allahın izniyle Bebişlerimizin resimlerini paylaşacağız. Mevlütler yapacağız, mutluluğumuzu paylaşacağız.. Niye emmiyor, dişi kaşınıyor ,gazı var, kulağımı ağrıyor ..:)))
Sıkıntılarımızı paylaşacağız..
Ezgim ve Asinaz sizler sık giremesenizde biz sizi hatırlıyoruz..Sevgiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…