2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun kuju neyin vardı acaba dur ben ilelrlerken görürüm şimdi :)::)

çok önemli birşeyim yok canımcım miğdem kötüydü sabah lavabodan çıkamadım birşey yiyemedim kötüydüm hala da birşey yemiş değilim durum bu çok önemli birşey değil çok şükür sende iyisindir inşallah

cok guzel bir yazi. hemen esime askim oglumuz sana mektup yazmis diye mail attim :lepi:

paylaştığın için teşekkürler...süperrr...çok hoşuma gitti:)

Ben geldim...
Canımı çıkardılar...
Daha şimdi öğle yemeği yiyebildim diyeyim, anlayın.
O da çocuğum açlıktan bayıldı içerde diye cırlamak suretiyle oldu.
Pılımı pırtımı toplayıp kaçabilirim her an burdan :bbo:

Ynurcum, yazı çok güzel, hemen ağladım tabi ben.
Eşime okutmak için doğuma kadar bekleyebilir miyim bilmem.
Paylaştığın için teşekkürler...

bu arada facebook dan beni de ekleyebilirsiniz... hanife türkyılmaz yılmaz....pembe bebek patikleri var profilim de ya da facebookdaki grubumuza üye olun daha kolay buluruz birbirimizi...

ayy çok güzelmiş hemen bilgisayarıma indirdim daha sonra yazarım sağol canım paylaşım içinkaydirigubbakcemile5

Çok karışık yazmışsın hakkaten, daha kısa bir yolu var alıntı yapmanın, okuduğun mesajdan alıntı yapmak istiyorsun mesela, o mesajın alt sağ köşesinde alıntı yap ın yanında MQ diye bir tuş var ona basıyorsun, sonra sırayla başka mesajlardan da alıntı yapmak istiyorsan onlarda da MQ tuşuna basıyorsun, en son alıntı yaptığın mesajda da sadece alıntı yap tuşuna basıyorsun, bütün mesajlar senin cevaplama paneline gelir, oradan aralarına boşluk bırakarak mesajlara cevaplarını yazıp gönderiyorsun, bu kadar...

Bu arada bu pazar günü yani 15 Kasım da saat 12:00 da Armada da buluşacaz Mart anneleri olarak, sende Anakaradasın, gelmek istersen haber ver..

ne kadar dogru tabi bilmiyorum ama saclar cikinca mide yanmalari oluyor diye duymustum. bulantilari internette bir yerde okudum ama simdi nerde okudugumu hatirlamiyorum.

ynur ya ben kendime çok kızıyorum böyle yazılar felan okuyunca hemen ağlıyorum benim kadar duygusalı yoktur eminim içinzide aman yaaa :: çok güsel bir yazı idi :):)::)

elma ye iyi gelir

Jale sen nerede çalışıyorsun?
Makro yazmaktan anlıyor musun?

şu an çalışmıyorum bebiş olduğu için
makrodan az biraz anlarım yani unutmadıysam :)) lise mezunuyum bilgi işlem bölümü olduğu için makroları öğrendik program falan da yazıyoduk ama hep tekrar isteyen işlemler tabi ki yapmaya yapmaya unutabiliyo insan

YNUR çok güzel bi yazıydı...
Geçenlerde bizim kızın adına mail adresi almıştım kaydirigubbakcemile2
Şimdi de o adresten bu yazıyı eşime yolladım..
Ellerine sağlık..

sayyalcim bende ağladım umarım bütün annelerde beğenip ağlamışlardır gerçi seninle ikimizin durum daha farklı herkes göz yaşı döker biz komalık oluruz senağlama ama güzel duygular bunlar şükürler olsunki bu duyguları yaşıyoruz :Saruboceq:

YNUR çok güzel bi yazıydı...
Geçenlerde bizim kızın adına mail adresi almıştım kaydirigubbakcemile2
Şimdi de o adresten bu yazıyı eşime yolladım..
Ellerine sağlık..

bu mart anneleri ne kadar zeki böyle ya süper bi fikir hemen bende aynısını yapıcam benim eşim askerde şuan büyük bi sürpriz olucak ona canım fikir için teşşekür ederim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…