- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.221
ebru güneş mercan olarak bulursun beni,adige nur olarakmı kayıtlısın facede
bende yarım bardak suya katıyorum
Canıum çok komik ya ben seni zaten eklemişim Sen de benim fotolarımı beğenmişsin bile :) hamilelik bizi ne hale getirdi ya ... çok hoşuz walla. opuyorumnanaktan
ıyyyykkkk....tadı kokusu kadar güzel değilmiş....... :dilcikar:
kızlarrrr
çok fena midem bulanıyo yaa dün akşamda bulanıyodu şimdi yine başladı noluyo 6 aya geldik nerdeyde nerden çıktı bu bulantı((((((
mutlucum geçen seneki resmim o şimdi sarışınım ben yaw....
dimplehawk sağol bıdıkım...
hmmm beni atlamıssın bak simdi küsecem bende hee:sinifsinif::umursamaz:kaydirigubbakcemile3canlarım teşekkür ederim hepinize
pencupen,
yağmur,
hasret,
inşallah atladığım kimse yoktur sizede geçmiş olsun canlarım
hala bişey yiyemedim korkumdan zaten başımı kaldıracak halim yok
ama mecbur birşeyler yemem lazım mutfağa gidip bi araştırma yapayım barii
canlarım biss geldik mamamızı yedik..beni ekleyenleri kabul ettim arkadaslar :lepi:ama daha tam incelşeyemedim kim kim diye..iyi oldu bu yaa daha yakındak tanıdık birbirimizi..hepoiniz ayrı ayrı masallah güzeller..güzel anneler..
kız sen sarı afetmisin ben hep siyah saçlı kızlara bakıyordum kaydirigubbakcemile3
selkiecim banada spazm için bi agrı kesici werdi magnezyumdan bahsetmedi ama ayakta kaldıım zaman daha fazla oluyo..bide bebek assagıda biraz oda war..sennin işin zor anam 2 erkek baba ogul yardım etsinler biraz sende öyle alıstır oglunu..ben oglum olsaydı hani erkek adam işmi yapar derler bazıları yapar abi ha tmm camasır bulasık ütü demiorum ben zaten kendim yaparım ama hastalık hallerinde ellerinden hersey gelmeli..banada aynısını söyledi çanım dr...günde 2 defa mağnezyum içmemi söyledi,,,krampları kasılmaları azaltıyormuş..birde yormayaçaksın kendini dedi de..nerde bende o şans..2 adet erkek mevçut bende..rahat verirmi onlar bana?
canlarım teşekkür ederim hepinize
pencupen,
yağmur,
hasret,
inşallah atladığım kimse yoktur sizede geçmiş olsun canlarım
hala bişey yiyemedim korkumdan zaten başımı kaldıracak halim yok
ama mecbur birşeyler yemem lazım mutfağa gidip bi araştırma yapayım barii
canımcım ebru durmuş öksüz olarak arat..kaydirigubbakcemile5ben nasıl ekleyeceğim seni :)sositososito
hmmm beni atlamıssın bak simdi küsecem bende hee:sinifsinif::umursamaz:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?