2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr
çok fena midem bulanıyo yaa dün akşamda bulanıyodu şimdi yine başladı noluyo 6 aya geldik nerdeyde nerden çıktı bu bulantı((((((

ayy çok sinir bişi we aşırı bi fenalık geçiriomuşum gibi bi his war kocişim dışarda gelsede ewe geçip yatsam biraz erkende kalktım bugün

canlarım teşekkür ederim hepinize
pencupen,
yağmur,
hasret,
inşallah atladığım kimse yoktur sizede geçmiş olsun canlarım
hala bişey yiyemedim korkumdan zaten başımı kaldıracak halim yok
ama mecbur birşeyler yemem lazım mutfağa gidip bi araştırma yapayım barii

canlarım biss geldik mamamızı yedik..beni ekleyenleri kabul ettim arkadaslar :lepi:ama daha tam incelşeyemedim kim kim diye..iyi oldu bu yaa daha yakındak tanıdık birbirimizi..hepoiniz ayrı ayrı masallah güzeller..güzel anneler..

hmmm beni atlamıssın bak simdi küsecem bende hee:sinifsinif::umursamaz:kaydirigubbakcemile3

selkiecim banada spazm için bi agrı kesici werdi magnezyumdan bahsetmedi ama ayakta kaldıım zaman daha fazla oluyo..bide bebek assagıda biraz oda war..sennin işin zor anam 2 erkek baba ogul yardım etsinler biraz sende öyle alıstır oglunu..ben oglum olsaydı hani erkek adam işmi yapar derler bazıları yapar abi ha tmm camasır bulasık ütü demiorum ben zaten kendim yaparım ama hastalık hallerinde ellerinden hersey gelmeli..

CAnım hasta olduğunu görmemişim çok geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelirsin umarım

hmmm beni atlamıssın bak simdi küsecem bende hee:sinifsinif::umursamaz:kaydirigubbakcemile3

afedersin hayatım kusuruma bakma opuyorumnanaktan ben şu alt alta alıntı nasıl yapılıyo onu bilmediğim için sayfaları okuyup geçmek zorunda kalıyorum o ara bazen unutabiliyorum tekrar özürlerimi kabul ediniz efendimma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…