- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.241
sarışınımda afet değilim damacanayım bacım ben...
CAnım hasta olduğunu görmemişim çok geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelirsin umarım
al bendende o kadar pztesi şeker yükleme yaptırdım yüksek çıktı doktorum yeniden çağırdı bu sefer daha fazla şeker yükleyecekmiş inşallah normal çıkar yoksa bebek tosuncuk olurmuş bende normal doğum yapamam senağlama hemde gribim birde idrar tahlilimde bakteri çıkmış geçen haftada tansiyonum çıktı herkese çok iyiyim diyordum...millet 40ında nasıl doğuruyor anlamadım yaş 25 yine sorun oluyor
ayy kıyamam canım tamam affettimŞeniz kujucum bu alt alta alıntı olaayını bende cözemedim daha burdan sesleniorum bilenler tarif edebilirmi??daha pratik..afedersin hayatım kusuruma bakma opuyorumnanaktan ben şu alt alta alıntı nasıl yapılıyo onu bilmediğim için sayfaları okuyup geçmek zorunda kalıyorum o ara bazen unutabiliyorum tekrar özürlerimi kabul ediniz efendimma.s.
mutlucum ikinizde saglıklı olunda normali sezeryani düşünme..eskiler hormonlu yiyecekler bilmezdi..bizim zamanımın cok farklı canım..allah korusun tüm anneleri bebişlerinial bendende o kadar pztesi şeker yükleme yaptırdım yüksek çıktı doktorum yeniden çağırdı bu sefer daha fazla şeker yükleyecekmiş inşallah normal çıkar yoksa bebek tosuncuk olurmuş bende normal doğum yapamam senağlama hemde gribim birde idrar tahlilimde bakteri çıkmış geçen haftada tansiyonum çıktı herkese çok iyiyim diyordum...millet 40ında nasıl doğuruyor anlamadım yaş 25 yine sorun oluyor
ayy kıyamam canım tamam affettimŞeniz kujucum bu alt alta alıntı olaayını bende cözemedim daha burdan sesleniorum bilenler tarif edebilirmi??daha pratik..
al benden de okadar kendi kendimize nazar ediyoruz sanırım bende herkese iyiyim dedikten sonra böyle yataklık oluyorum
hayatım eskiden herkes sağlıklı besleniyordu doğal bizim nesil hep hormon yiyoruz böyle olmamız çok normal:1shok:
sağol bitanem teşekkür ederim opuyorumnanaktan
al bendende o kadar pztesi şeker yükleme yaptırdım yüksek çıktı doktorum yeniden çağırdı bu sefer daha fazla şeker yükleyecekmiş inşallah normal çıkar yoksa bebek tosuncuk olurmuş bende normal doğum yapamam senağlama hemde gribim birde idrar tahlilimde bakteri çıkmış geçen haftada tansiyonum çıktı herkese çok iyiyim diyordum...millet 40ında nasıl doğuruyor anlamadım yaş 25 yine sorun oluyor
kizlar paniklemeyin bu donemler mide bulantilarinin geri donmesi normalmis.
al benden de okadar kendi kendimize nazar ediyoruz sanırım bende herkese iyiyim dedikten sonra böyle yataklık oluyorum
hayatım eskiden herkes sağlıklı besleniyordu doğal bizim nesil hep hormon yiyoruz böyle olmamız çok normal:1shok:
mutlucum ikinizde saglıklı olunda normali sezeryani düşünme..eskiler hormonlu yiyecekler bilmezdi..bizim zamanımın cok farklı canım..allah korusun tüm anneleri bebişlerini
amaan neler gelmiş başına öyle yaaa...benim doktorumda demişti herkese iyiyim deme biraz sancım var idare ediyorum de nazar değer bak demişti ama dinlemedim ehe...dikkat et kendine bebikim.mutlu sen ekledinmi beni face de
saçlar çıkyıro diye mi ?
ya kıslar herkes biribrine facebook ları vermiş biz aile meclisi olaraktan eşimle facebook kayıtlarımız silmiştik aslıdna ben bi naz yapayım geldiğinde de belki ekleriz gerçi silinmesini isteyende bendim şimdi hayatta okey evrmez ama sizleride çok merak ediyorum yani kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
hemen ilk konudan sohbete dalayım geçmişi okuyamadım çok yoğunuz bugün ....
canım gerçekten bence bunca sorunun tek nedeni şu doğal beslenme anneannem de dedem de köyde yaşıyorlar 85 yaşında çakı gibiler doktorla hiç i işleri yok bizler ise dünya kadar ilaç kullanıyoruz 30 yaşımıza varmadan daha . e doğal olarak hamilelikte böyle oluyor aslıdna acaba diyorum hiç ilaç almasam bebeğimede böyle şeyleri hiç yüklemesem mi ama nasıl oalcak ki ? çare yok mevlam bizim çocuklara sağlık versin güzel bi ömür evrsin :lepi:
Kızlaar hasta olanlara çooook geçmiş olsun aman ayaklarınızı sıcak tutun diyorum ama şu an ayaklarım buz tutmuş durumda ısınmak bilmiyo kaydirigubbakcemile3
Şu altalta alıntıyı başkaları nasıl yapıyo bilmiyorum ama ben nasıl yaptığımı anlatayım şöyleki:
Birinci alıntıyı yaptıktan sonra mouse'un sol tuşuyla bütün alıntıyla beraber yazdığım yorumu seçip sağ tuşla "kes" ya da "kopyala" diyorum GERİ yapıp son okuduğum yerden devam ediyorum tekrar alıntı yapacaksam alıntıya basıp cvbı yazıp en üst tarafa tıklayıp 1-2 kez enter yapıyorum ki arada boşluk olsun yine sağ tuşla "yapıştır" yapınca bi önceki yazdığım oraya geliyo ve bütün yazılanları seçip tekrardan "kes" ya da "kopyala" diyerek devam ediyorum.
Biraz karışık gibi oldu ama aynen dediğim gibi yaparsanız anlaşılacaktır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?