2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok hemseri degiliz canim malesef. trabzon a bayilanlardanim. okan ve onur un kuzenleriyle arkadasim. 2008 de arkadasimin dugunu icin ordaydim 2007 de de ablamlarla gezmeye gitmistik. okan gezdirmisti bizi sagolsun:)))

anladım canım....Okan benim liseden sınıf arkadaşım...Onuru da liseden tanıyorum...Trabzon beğenmene sevindim...memleketim diye demiyorum cidden güzeldir her zaman bekleriz...

frambuazcım maşallah kızına...aferin ona tekmelesin bol bol geliştirsin kaslarını :)

kızlar benimki şimdiden babacı...eşim eve gelince onun sesini duymasıyla tekmeler artıyor hele eşim kulağını karnıma dayayıp onunla konuşmaya başlayınca coşuyor resmen iyi bri dayak yiyorum

kızlarr ya deminde sordum ama araya kaynadı
ben bu topiği açan arkadaşı merak ediyorum gülgüzeli hiç rastlamadım ona acaba neden girmiyor nerden aklıma geldi topiğe girerken görüyorum hep merak iştee ne bileyim sormak geldi içimden:kedi:

Yerim ben onu, maaşallah...
Gösteri yapmış sana annesi, bak ben ne marifetliyim demiş :)
Kendi kendine çabalayıp duruyodu yahu delikafadulden
masallah canim kizina.
Saol canım.
canım masallah küçük hanım tombiş yani..ya aklıma kuydum ilk randewumda babişimin kilosunu ögrenicem hernekadar tahminide olsa..
Ben de burda herkes kilosundan bahsedince sormayı akıl ettim.
Gözün aydın, maşallah kızına, bu seneki bebekler hep tosun olacak galiba, umarım hep böyle sağlıklı olur ve sizi hiç üzmez..
İnşallah canım... Özellikle üzmemesi konusuna inşallah. Çünkü 6 aydır kaç defa usg ye girdiysek hiçbirinde de yerinde duramıyodu.Kiminde horon tepiyodu,kiminde göbek atıyodu. Bu sefer de hem elleriyle em ayaklarıyla vuruyodu karnıma.. İçeriye sığamamıyo galiba bizimki.
ohh maşşallah küçük prensese.yandınız vallakaydirigubbakcemile3

Yandık ki ne yandık... Gece uyku muyku da uyumuyorum zaten ben. Bi başladı mı durmak bilmiyo.
Eşim çok komik.. Yazık orda karanlıkta, bi başına sıkılmıyo mu bu bebek diyo gayet ciddi bi şekilde!!! Sen annenin karnında sıkılmış mıydın diyorum ben de. lülülülülülü

merhabalar bende aranıza yeni katıldım

Hoşgeldinnn...
Kaç haftalık bebişin, kız mı erkek mi, anlatsana :)

[Eşim çok komik.. Yazık orda karanlıkta, bi başına sıkılmıyo mu bu bebek diyo gayet ciddi bi şekilde!!! Sen annenin karnında sıkılmış mıydın diyorum ben de. lülülülülülü [/B]

Benim eşim de benzer sorular soruyor.
Saf bunlar biraz kaydirigubbakcemile3

ewet gercekten bende hiç rastlamadım ilginç..ama bisee cok büyük bi iyilik yapmıs oldu dimiiihihoyyyt

canım şu anki durumunu bilmemekle beraber konuyu açan arkadaşın o ay hamile kalamadığı daha önce burda konuşulmuştu diye hatırlıyorum....

merhabalar bende aranıza yeni katıldım
Hoşgeldiinnn..!!
maşallahh canım yerim onu ben büyümüşte kocaman olmuş zuzukaydirigubbakcemile2
sağlıcakla al kucağına canım benimm
İnşallah canım ya zaten çoğu gitti azı kaldı hamileliğimizin...
frambuaz ekle beni face de...
Dilacım ben facebook kullanmıyorum.. Protesto ediyorum da facebook'u.. :1ninca:

Yavrucuğum bu gidişle tekwandocu fln olcak ama.. kaydirigubbakcemile3
Bebekler artık sesleri tanıyabiliyomuş ya canım. O da tanıyodur babasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…