2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu mart anneleri ne kadar zeki böyle ya süper bi fikir hemen bende aynısını yapıcam benim eşim askerde şuan büyük bi sürpriz olucak ona canım fikir için teşşekür ederim opuyorumnanaktan

frambuazcım süper bir fikir bence de...tebrikler:)

Zihnimin açık olduğu bi zamana denk gelmiş.. kaydirigubbakcemile3
Yoksa her zaman akıl edemiyorum böyle şeyleri...

oku oku bitmedi geçmiş ne çok şey konuşmuşunuz böyle bende facebook yok ama DİLA NIN RESMİNİ ÇOK BEĞENDİM HERKES BÖYLE EKLESE YAA :) BİZDE GÖRSEK :):):

Bu arada bugün doktor randevumuz vardı. Tahlil sonuçlarını henüz almadık ama bizim kız maşallah deyin 680gr olmuş... Doktor ultrasonla bakarken hanımefendi bi yandan da tekmeliyodu.. O sırada bile ara vermedi... Doğunca çok işimiz var bizim bu kızla..

gözlerim doldu doldu bi damlası düşüwerdi ..hep anneler anneler meger ne kıymetliymiş babalar..ynurcum tesekkürler böyle samimi bi yazıyı paylastıgın için..

Yerim ben onu, maaşallah...
Gösteri yapmış sana annesi, bak ben ne marifetliyim demiş :)

masallah canim kizina.

canım masallah küçük hanım tombiş yani..ya aklıma kuydum ilk randewumda babişimin kilosunu ögrenicem hernekadar tahminide olsa..

gözlerim doldu doldu bi damlası düşüwerdi ..hep anneler anneler meger ne kıymetliymiş babalar..ynurcum tesekkürler böyle samimi bi yazıyı paylastıgın için..

evet yaa :))

ynur ben de teşekkür ederim mail kutuma kaydettim oğluşum doğduğu zaman yollarım artık babamıza şimdilik erken gibi geldi bana

Gözün aydın, maşallah kızına, bu seneki bebekler hep tosun olacak galiba, umarım hep böyle sağlıklı olur ve sizi hiç üzmez..

ohh maşşallah küçük prensese.yandınız vallakaydirigubbakcemile3

maşallahh canım yerim onu ben büyümüşte kocaman olmuş zuzukaydirigubbakcemile2
sağlıcakla al kucağına canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…