- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.321
canım bisürü serife varbenide ekleyin
Şerife Gürsoy
kızlarr ya deminde sordum ama araya kaynadı
ben bu topiği açan arkadaşı merak ediyorum gülgüzeli hiç rastlamadım ona acaba neden girmiyor nerden aklıma geldi topiğe girerken görüyorum hep merak iştee ne bileyim sormak geldi içimden:kedi:
aman canım yaa, yılsonu geliyor ya, bütçeler yapılıyor.
herkeste bir stres bir telaş, dünyayı kurtarıcaz sanki.
gözümün feri kaçtı valla açlıktan.
şimdi de doyamıyorum, sürekli yiyorum :)
Bu arada bugün doktor randevumuz vardı. Tahlil sonuçlarını henüz almadık ama bizim kız maşallah deyin 680gr olmuş... Doktor ultrasonla bakarken hanımefendi bi yandan da tekmeliyodu.. O sırada bile ara vermedi... Doğunca çok işimiz var bizim bu kızla..
merhabalar bende aranıza yeni katıldım
kızlarr ya deminde sordum ama araya kaynadı
ben bu topiği açan arkadaşı merak ediyorum gülgüzeli hiç rastlamadım ona acaba neden girmiyor nerden aklıma geldi topiğe girerken görüyorum hep merak iştee ne bileyim sormak geldi içimden:kedi:
benim canıım pudinnng istediiiii alkisalkisalkis ya süt içmeyi unutuyorum bari böyle tatlılarla işi götüriiim
benide ekleyin
Şerife Gürsoy
Yandık ki ne yandık... Gece uyku muyku da uyumuyorum zaten ben. Bi başladı mı durmak bilmiyo.
Eşim çok komik.. Yazık orda karanlıkta, bi başına sıkılmıyo mu bu bebek diyo gayet ciddi bi şekilde!!! Sen annenin karnında sıkılmış mıydın diyorum ben de. lülülülülülü
Kaç gündür sorcam hep unutuyorum...
Sizin de ayaklarınız şişiyo mu?
Ben tuzlu yiyenlerinki şişer sanıyodum.. Hiç tuzlu da yemiyorum ama bi kaç gündür bu şiş ayaklar beni çok rahatsız ediyo... Dün bi arkadaşıma gittim. Giderken de çizme giymiştim. Eve dönerken bi türlü girmedi ayaklarım aynı çizmeye..lmaz:
canım tuzsuzda zararlı ama kararında tüket tuzluyu ve boooooool su sıvı tüket..Kaç gündür sorcam hep unutuyorum...
Ben tuzlu yiyenlerinki şişer sanıyodum.. Hiç tuzlu da yemiyorum ama bi kaç gündür bu şiş ayaklar beni çok rahatsız ediyo... Dün bi arkadaşıma gittim. Giderken de çizme giymiştim. Eve dönerken bi türlü girmedi ayaklarım aynı çizmeye..lmaz:
benide ekleyin
Şerife Gürsoy
cokacimcoook mucukkaymaklar biz izninizi istiyoruz babamız gelir birazdan soframızı hazırlayalım sonra yine uğrarızz inşallah
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktanşimdilik
kendinize ve meleklerinize iyi bakınnŞeniz
benide ekleyin
Şerife Gürsoy
O zaman napıcaz bilmiyorum deprem gibi.. laelaelaelaelaeframbuaz bizim oğlanda bacağımı kıprdatırım diye ödü koptu tık yoktu ama dün akşam maşallahı vardı galiba 25. haftadan sonra göbekler deniz dalgası gibi olacak
ayy çok güldüm buna yaa kaydirigubbakcemile3
kızlar sizin için üye oldum ekleyin benide fulya tan
Kaç gündür sorcam hep unutuyorum...
canım tuzsuzda zararlı ama kararında tüket tuzluyu ve boooooool su sıvı tüket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?