2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

topigi acmis ama sonra emin degilimde asilama olabilir ya da hamile olmadigini anlamis gibi birseydi. ama belki sonraki aylarda hamile kalmis olabilir onu bilmiyorum.

aman canım yaa, yılsonu geliyor ya, bütçeler yapılıyor.
herkeste bir stres bir telaş, dünyayı kurtarıcaz sanki.
gözümün feri kaçtı valla açlıktan.
şimdi de doyamıyorum, sürekli yiyorum :)

kendine 12dk zaman ayır aç bırakam bence

frambuaz bizim oğlanda bacağımı kıprdatırım diye ödü koptu tık yoktu ama dün akşam maşallahı vardı galiba 25. haftadan sonra göbekler deniz dalgası gibi olacak

merhabalar bende aranıza yeni katıldım

mersaayris hışgeldiz aramıza

ben de hiç karşılaşmadım canım

benim canıım pudinnng istediiiii alkisalkisalkis ya süt içmeyi unutuyorum bari böyle tatlılarla işi götüriiim

sütü sütlaç filan yap ye yoğurdu şekerle ye çok tüper oluyor

ayy çok güldüm buna yaa kaydirigubbakcemile3

Kaç gündür sorcam hep unutuyorum...
Sizin de ayaklarınız şişiyo mu?
Ben tuzlu yiyenlerinki şişer sanıyodum.. Hiç tuzlu da yemiyorum ama bi kaç gündür bu şiş ayaklar beni çok rahatsız ediyo... Dün bi arkadaşıma gittim. Giderken de çizme giymiştim. Eve dönerken bi türlü girmedi ayaklarım aynı çizmeye.. lmaz:

bende yok gibi canım ayaklarını gün içinde yukarıda tut

bu insanların erkek çocuk takıntılarını üstüme mal etmelerinden sinir oluyorum ya delinin biri kızdırdı beni az önce dün cinsiyetini sormuştu bana bende oğlumun olacağını söylemiştim güya karnımı tutarak errkeeek demişimde bilmem ne saçma sapan geyikler sinir etti beni yaaaaa ıyyyy çooook sinirlendim

kaymaklar biz izninizi istiyoruz babamız gelir birazdan soframızı hazırlayalım sonra yine uğrarızz inşallah
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktanşimdilik
kendinize ve meleklerinize iyi bakınnŞeniz

canım tuzsuzda zararlı ama kararında tüket tuzluyu ve boooooool su sıvı tüket..

Merhaba Canlar

Biz geldik

Bugün kontrolümüz vardı biliyorsunuz...

Ayrıntılı ultrasonla bakıldık fakat sadece kalbini göstermedi küçük bey ona bi dahaki ay bakarız artık dedi doktor...

Kalın dudaklı olacakmış ben görüntülerden hiç bişey anlamadığım için yorum yapamıyorum...

Dün yaptırdığım tahliller içinde hiç kafana takma çünkü hamilelerin bünyesi kolesterol yapar dedi...

ışte böyle canlar...

frambuaz bizim oğlanda bacağımı kıprdatırım diye ödü koptu tık yoktu ama dün akşam maşallahı vardı galiba 25. haftadan sonra göbekler deniz dalgası gibi olacak
O zaman napıcaz bilmiyorum deprem gibi.. laelaelaelaelae
ayy çok güldüm buna yaa kaydirigubbakcemile3

Benim eşim evham müdürüdür de...
Artık tepki vermiyorum ben... -tatlicadiarzu-

Laviniaebru sütü çikolatayla yemek kalsiyum emilimini azaltıyomuş... Ama tatlı şeylerle yemenin bi sakıncası yok heralde. Bugün muhallebi yaptım ben de kendime. Çok basit 30dk da hazır oluyor...
1 yumurta
1 yemek kaşığı nişasta
1 bardak toz şeker
2 tepeleme kaşık un
Bu malzemeleri bi tencerede önce çatalla çırp. Sonra
6-7 bardak sütü yavaş yavaş ekle. Kaynayınca ocaktan al.
1 paket vanilya koy. Soğuyana kadar ara ara mikserle çırp....
Dondurma gibi oluyor. Hem de içinde hiç margarin olmadığından çok hafif.

ev hanımlarına nasıl özeniiyorum varya ne güzel yaa sinir eden yok uğraşan yok özellikle bu hassas dönemde herkesin daha ılımlı olması gerekirken illa uğraşıyorlar sinirşeyler senağlama ama evde olsak ne güzel kaygısız başım rahat rahat senağlama

İlk defa dün akşam ayak bileklerim çok şişmişti.
Hatta bütün gece ağrıdı.
Ayaklardaki şişlikler normalmiş ama eller, yüz, göz kapakları gib yerlerde olursa mutlaka doktorla görüşmek lazımmış.

canım tuzsuzda zararlı ama kararında tüket tuzluyu ve boooooool su sıvı tüket..

Evet ben de okudum, çok tuz almak gibi, yetersiz miktarda tuz tüketmek de şişliklere neden olurmuş.
Gün içinde bacak bacak üstüne atarak oturmamak, bol sıvı almak, gece sol yana yatmak gibi önlemleri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…