- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.341
oo süper hijyenim sewindrdin bizi iyi haberlerinle..bak seeen kalın dudaklıymış ısır sısr doymazssın artık yerim onu..bak endişe edicek bişeyde yokmus..süper..Merhaba Canlar
Biz geldik
Bugün kontrolümüz vardı biliyorsunuz...
Ayrıntılı ultrasonla bakıldık fakat sadece kalbini göstermedi küçük bey ona bi dahaki ay bakarız artık dedi doktor...
Kalın dudaklı olacakmış ben görüntülerden hiç bişey anlamadığım için yorum yapamıyorum...
Dün yaptırdığım tahliller içinde hiç kafana takma çünkü hamilelerin bünyesi kolesterol yapar dedi...
ışte böyle canlar...
Merhaba Canlar
Biz geldik
Ayrıntılı ultrasonla bakıldık fakat sadece kalbini göstermedi küçük bey ona bi dahaki ay bakarız artık dedi doktor...
Kalın dudaklı olacakmış ben görüntülerden hiç bişey anlamadığım için yorum yapamıyorum...
Dün yaptırdığım tahliller içinde hiç kafana takma çünkü hamilelerin bünyesi kolesterol yapar dedi...
İşte böyle canlar...
ooo süper canıminiçi yapıcam en kısa zamanda margarinsiz daha hafif olur..ben seni ekledimmi ebru durmuş öksüz eklemediysem sen ekle..face in varmıO zaman napıcaz bilmiyorum deprem gibi.. laelaelaelaelae
Benim eşim evham müdürüdür de...
Artık tepki vermiyorum ben... -tatlicadiarzu-
Laviniaebru sütü çikolatayla yemek kalsiyum emilimini azaltıyomuş... Ama tatlı şeylerle yemenin bi sakıncası yok heralde. Bugün muhallebi yaptım ben de kendime. Çok basit 30dk da hazır oluyor...
1 yumurta
1 yemek kaşığı nişasta
1 bardak toz şeker
2 tepeleme kaşık un
Bu malzemeleri bi tencerede önce çatalla çırp. Sonra
6-7 bardak sütü yavaş yavaş ekle. Kaynayınca ocaktan al.
1 paket vanilya koy. Soğuyana kadar ara ara mikserle çırp....
Dondurma gibi oluyor. Hem de içinde hiç margarin olmadığından çok hafif.
Merhaba Canlar
Biz geldik
İşte böyle canlar...
kızlar sizin için üye oldum ekleyin benide fulya tan
bu insanların erkek çocuk takıntılarını üstüme mal etmelerinden sinir oluyorum ya delinin biri kızdırdı beni az önce dün cinsiyetini sormuştu bana bende oğlumun olacağını söylemiştim güya karnımı tutarak errkeeek demişimde bilmem ne saçma sapan geyikler sinir etti beni yaaaaa ıyyyy çooook sinirlendim
Merhaba Canlar
Biz geldik
İşte böyle canlar...
Merhaba Canlar
Biz geldik
İşte böyle canlar...
bu insanların erkek çocuk takıntılarını üstüme mal etmelerinden sinir oluyorum ya delinin biri kızdırdı beni az önce dün cinsiyetini sormuştu bana bende oğlumun olacağını söylemiştim güya karnımı tutarak errkeeek demişimde bilmem ne saçma sapan geyikler sinir etti beni yaaaaa ıyyyy çooook sinirlendim
ev hanımlarına nasıl özeniiyorum varya ne güzel yaa sinir eden yok uğraşan yok özellikle bu hassas dönemde herkesin daha ılımlı olması gerekirken illa uğraşıyorlar sinirşeyler senağlama ama evde olsak ne güzel kaygısız başım rahat rahat senağlama
bende yok gibi canım ayaklarını gün içinde yukarıda tut
canım tuzsuzda zararlı ama kararında tüket tuzluyu ve boooooool su sıvı tüket..
İlk defa dün akşam ayak bileklerim çok şişmişti.
Hatta bütün gece ağrıdı.
Ayaklardaki şişlikler normalmiş ama eller, yüz, göz kapakları gib yerlerde olursa mutlaka doktorla görüşmek lazımmış.
Evet ben de okudum, çok tuz almak gibi, yetersiz miktarda tuz tüketmek de şişliklere neden olurmuş.
Gün içinde bacak bacak üstüne atarak oturmamak, bol sıvı almak, gece sol yana yatmak gibi önlemleri var...
ooo süper canıminiçi yapıcam en kısa zamanda margarinsiz daha hafif olur..ben seni ekledimmi ebru durmuş öksüz eklemediysem sen ekle..face in varmı
bak nasıl kanayan yarama tuz bastın yaaa
hiç istemiyorum çalışmak, hiçççç :)
Bosna, Ynur ben de özellikle bu dönemde evde oturmayı o kadar çok istiyodum ki.. Bütün gün kendimi şımartiim, ayaklarımı uzatıp hamilelikle ilgili kitaplar falan okuyayım diyodum hep. Allah dualarımı duydu da Kayseri'de okullar domuz gribinden 1 hafta tatil oldu...
Ama evde oturmak beladan uzak kalmak için yeterli diil..
Geçenlerde kayınvalidem geldi..
Biz de eşimle kendi aramızda konuşuyoruz.
Bebek odası için hazırlayacağımız odada anneannemin ben evlenirken verdiği kendi çeyizinden kalan sandığı var. İçi de tıka basa örtü pırtı dolu. Onları kermese falan verelim die konuşuyoruz eşimle..
Kayınvalidem zırt diye atladı..
Aaaaa!! Olur mu!!! Kızın olacak senin. O örtüleri saklaman gerek kızının çeyizine!!
Ne diyosa diye eşimle ikimiz birbirimize baktık. Kadın daha doğmamış çocuğumun 30 yıl sonraki düğünü için çeyiz sakla diyo bana ya...!!!!
lavinia kalın dudaklı deyince bana baktı doktor annesine çekmiş dedi kaydirigubbakcemile3
frambuaz ayrıntılı deyinceler ben farklı olur sandım yine fos bişeycik anlayamadım :bbo:
bosnacığım teşekkür ederim hepiniz sağolun canlar zemuszemus
Bosna, Ynur ben de özellikle bu dönemde evde oturmayı o kadar çok istiyodum ki.. Bütün gün kendimi şımartiim, ayaklarımı uzatıp hamilelikle ilgili kitaplar falan okuyayım diyodum hep. Allah dualarımı duydu da Kayseri'de okullar domuz gribinden 1 hafta tatil oldu...
Ama evde oturmak beladan uzak kalmak için yeterli diil..
Geçenlerde kayınvalidem geldi..
Biz de eşimle kendi aramızda konuşuyoruz.
Bebek odası için hazırlayacağımız odada anneannemin ben evlenirken verdiği kendi çeyizinden kalan sandığı var. İçi de tıka basa örtü pırtı dolu. Onları kermese falan verelim die konuşuyoruz eşimle..
Kayınvalidem zırt diye atladı..
Aaaaa!! Olur mu!!! Kızın olacak senin. O örtüleri saklaman gerek kızının çeyizine!!
Ne diyosa diye eşimle ikimiz birbirimize baktık. Kadın daha doğmamış çocuğumun 30 yıl sonraki düğünü için çeyiz sakla diyo bana ya...!!!!
şöyyle giy pijamaları rahat rahat aç göbişi izle hareketleri ooo benden mutlusu olmaz herhalde bebişim sürekli hareket halinde ama ben dokunamıyorum göremiyorum senağlama bide burdaki delilerle uğraş offf offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?