2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oo süper hijyenim sewindrdin bizi iyi haberlerinle..bak seeen kalın dudaklıymış ısır sısr doymazssın artık yerim onu..bak endişe edicek bişeyde yokmus..süper..

Gözünaydın canım.. Endişelenecek bişey olmamasına sevindim..
Biz de hiçbişey anlamıyoruz o görüntülerden valla... kafamçokkarıştı

ooo süper canıminiçi yapıcam en kısa zamanda margarinsiz daha hafif olur..ben seni ekledimmi ebru durmuş öksüz eklemediysem sen ekle..face in varmı

Hoşgeldiniz...
Güzel haberler getirmişsiniz, maaşallah...

kızlar sizin için üye oldum ekleyin benide fulya tan

fulya tan da çok var 2010 mart annelerine üye ol da oradan bulalım bari

aman boşver sıkma canını kendine baksın o uyuzz

gözün aydın canım...maşallah :)

canım maşallah bebişine ne güzel uzun uzun görmüşsündür ben bi daha taaaa aralık başında gidicem :bbo:

aman ya bosver hic takma kafana. bende bazen soyle tepkiler aliyorum. bunlar genelde kiz cocuk babalari oluyor. aman erkek cocuk sevimsiz kiz cocugum olduktan sonra anladim. ya hic erkek cocugun olmamis bu yorumu nasil yapabiliyorsun onu anlamiyorum. bende benim oglum pek tatli olcak amcalari bi gelsinde dunyaya siz o zaman gorun diyorum. boyle dengesizler arada cikiyor sadece tabiki genelde herkes sevimli bir suratla gosteriyor tepkilerini

bak nasıl kanayan yarama tuz bastın yaaa
hiç istemiyorum çalışmak, hiçççç :)

bende yok gibi canım ayaklarını gün içinde yukarıda tut

canım tuzsuzda zararlı ama kararında tüket tuzluyu ve boooooool su sıvı tüket..

Teşekkürler kızlar.. Söylediklerinize dikkat edicem.. yerimseniben
ooo süper canıminiçi yapıcam en kısa zamanda margarinsiz daha hafif olur..ben seni ekledimmi ebru durmuş öksüz eklemediysem sen ekle..face in varmı

Afiyet olsun canım..
Ben facebook kullanmıyorum ne yazık ki..

Bosna, Ynur ben de özellikle bu dönemde evde oturmayı o kadar çok istiyodum ki.. Bütün gün kendimi şımartiim, ayaklarımı uzatıp hamilelikle ilgili kitaplar falan okuyayım diyodum hep. Allah dualarımı duydu da Kayseri'de okullar domuz gribinden 1 hafta tatil oldu...
Ama evde oturmak beladan uzak kalmak için yeterli diil..
Geçenlerde kayınvalidem geldi..
Biz de eşimle kendi aramızda konuşuyoruz.
Bebek odası için hazırlayacağımız odada anneannemin ben evlenirken verdiği kendi çeyizinden kalan sandığı var. ıçi de tıka basa örtü pırtı dolu. Onları kermese falan verelim die konuşuyoruz eşimle..
Kayınvalidem zırt diye atladı..
Aaaaa!! Olur mu!!! Kızın olacak senin. O örtüleri saklaman gerek kızının çeyizine!!
Ne diyosa diye eşimle ikimiz birbirimize baktık. Kadın daha doğmamış çocuğumun 30 yıl sonraki düğünü için çeyiz sakla diyo bana ya...!!!!

bak nasıl kanayan yarama tuz bastın yaaa
hiç istemiyorum çalışmak, hiçççç :)

şöyyle giy pijamaları rahat rahat aç göbişi izle hareketleri ooo benden mutlusu olmaz herhalde bebişim sürekli hareket halinde ama ben dokunamıyorum göremiyorum senağlama bide burdaki delilerle uğraş offf offffff

lavinia kalın dudaklı deyince bana baktı doktor annesine çekmiş dedi kaydirigubbakcemile3

frambuaz ayrıntılı deyinceler ben farklı olur sandım yine fos bişeycik anlayamadım :bbo:

bosnacığım ynur fty snow teşekkür ederim hepiniz sağolun canlar
zemuszemus emre altuğa bakmadım töbee

Son düzenleme:

offf bu kayınvalidelerde ayrı bi dert zaten bunları anlat analt bitmez oww allahım sen bize yardım et sabır ver annişlere:Saruboceq: canın seninki kaynanada tam müzelikmiş valla lülülülülülü

canım çıkmadan gördüm bebişine Allah sağlık versin iyi işte annesi o bal dudaklardan öpersiniz bol bol sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımm
tekrar hepinize iyi akşamlarropuyorumnanaktan

Sen de başka bir kanayan yaraya tuz bastın.
Kayınvalide faktörü o dediğin, evde de olsan, işte de olsan fark etmez :)
Aşısı falan da yok üstelik kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle...
Oğlumla konuşayım istiyorum, olmuyor.
Şöyle uzanıp hareketlerine konsantre olmak istiyorum, olmuyor.
Ayaklarım ağrıyor, uzatmak istiyorum, olmuyor.
Her bulduğumu yemek istiyorum, o da olmuyor, evden getirdiklerim hemen bitiyor cokacimcoook
Ama kararlıyım, Allah izin verirse son ayıma kadar da çalışacağım, yavrumla vakit geçirebilmek için...

YNUR VE JALE, Ankara Armada buluşmasına gelecek misiniz, haber vermediniz, yazıyorum yazıyorum ama cevap gelmiyor, gözden kaçıyor sanırım..
GÜLGÜZELİ, Arkadaşımız bu topiği açmış fakat hamile kalamamış o ay ve hala hamile kalmak için uğraşıyor, onun için dua edelim de meleğine kavuşsun..
HİJYENİM, Gözünaydın, maşallah yavruna, herşeyin yolunda olmasına sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…