- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.361
canım senden çok var. Nasıl dı fotoğrafın :)
Merhaba Canlar
Biz geldik
Bugün kontrolümüz vardı biliyorsunuz...
Ayrıntılı ultrasonla bakıldık fakat sadece kalbini göstermedi küçük bey ona bi dahaki ay bakarız artık dedi doktor...
Kalın dudaklı olacakmış ben görüntülerden hiç bişey anlamadığım için yorum yapamıyorum...
Dün yaptırdığım tahliller içinde hiç kafana takma çünkü hamilelerin bünyesi kolesterol yapar dedi...
İşte böyle canlar...
hosbuldum arkadaslar bebisim 22 haftalık bi kızım olacakmıs Allah nasip edersekaydirigubbakcemile2
YNUR VE JALE, Ankara Armada buluşmasına gelecek misiniz, haber vermediniz, yazıyorum yazıyorum ama cevap gelmiyor, gözden kaçıyor sanırım..
.
merhaba kızlar
bugün fazla katılamadım sizlere, işlerim vardı
ve geçmişi okuyamadım, herşey yolundadır inş.
hijyenim gelmiş dr.dan ve şükür herşey yolunda
gözün aydın arkadaşım, doya doya seyredebildin mi bebişini..
doktor takviye kan şurubu vs. verdi mi?
hımm sen de mi :sinifsinif:
evet sonsuz şükür
yok kardeş ya hiç bi şey anlamadım ben bu sefer :sinifsinif:
kan şurubu falanda vermedi
sağolasın... Şeniz
hımm sen de mi :sinifsinif:
garip ya.. hangi hastaneye gidiyordun sen?
He he heeeeeeeee
Bu kötülüğü topicteki herkese yapacağım....
Canım salça soslu çubuk makarna istiyorrrrrrrrrr....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
selkiecim banada spazm için bi agrı kesici werdi magnezyumdan bahsetmedi ama ayakta kaldıım zaman daha fazla oluyo..bide bebek assagıda biraz oda war..sennin işin zor anam 2 erkek baba ogul yardım etsinler biraz sende öyle alıstır oglunu..ben oglum olsaydı hani erkek adam işmi yapar derler bazıları yapar abi ha tmm camasır bulasık ütü demiorum ben zaten kendim yaparım ama hastalık hallerinde ellerinden hersey gelmeli..
al bendende o kadar pztesi şeker yükleme yaptırdım yüksek çıktı doktorum yeniden çağırdı bu sefer daha fazla şeker yükleyecekmiş inşallah normal çıkar yoksa bebek tosuncuk olurmuş bende normal doğum yapamam senağlama hemde gribim birde idrar tahlilimde bakteri çıkmış geçen haftada tansiyonum çıktı herkese çok iyiyim diyordum...millet 40ında nasıl doğuruyor anlamadım yaş 25 yine sorun oluyor
merhabalar bende aranıza yeni katıldım
Merhaba Canlar
Biz geldik
Bugün kontrolümüz vardı biliyorsunuz...
Ayrıntılı ultrasonla bakıldık fakat sadece kalbini göstermedi küçük bey ona bi dahaki ay bakarız artık dedi doktor...
Kalın dudaklı olacakmış ben görüntülerden hiç bişey anlamadığım için yorum yapamıyorum...
Dün yaptırdığım tahliller içinde hiç kafana takma çünkü hamilelerin bünyesi kolesterol yapar dedi...
İşte böyle canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?