2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın... maasalah bebişine..

hosbuldum arkadaslar bebisim 22 haftalık bi kızım olacakmıs Allah nasip edersekaydirigubbakcemile2

[canım hoş geldinnnn

merhaba kızlar
bugün fazla katılamadım sizlere, işlerim vardı
ve geçmişi okuyamadım, herşey yolundadır inş.

hijyenim gelmiş dr.dan ve şükür herşey yolunda
gözün aydın arkadaşım, doya doya seyredebildin mi bebişini..
doktor takviye kan şurubu vs. verdi mi?

evet sonsuz şükür
yok kardeş ya hiç bi şey anlamadım ben bu sefer :sinifsinif:
kan şurubu falanda vermedi
sağolasın...
Şeniz

He he heeeeeeeee
Bu kötülüğü topicteki herkese yapacağım....

Canım salça soslu çubuk makarna istiyorrrrrrrrrr....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

selam güzel anneler ve de yeğenlerim:))) opuyorumnanaktanben geldim.umarım herkes iyidir.çok yoğun bir gün geçirdim yine sabah bakamadım hiç.çok da merak ettim:) bi taraftan yemek yapıcam bi taraftan da geçmişe bakabilirsem artıkın...çok öptüm herkesi..

anen birde sinirlendiğim zaman çok sancı giriyor,bağırıken falan...nerde keşke yardım etseler...baba yapmıyor,oğlanda onu örnek alıyor...babam yapmıyor bende yapmıçam deyip çekiliveriyorlar kenara...benimkide aşağıda işte..dr yorma kendini erken doğum yaparsın dedi..ama benim adam anlamaz...benimki müdür alışkın oturduğu yerden emir vermeye...lmaz:
ben bazen kalkmıyorum yerimden,ama bir değil 2 değil hep veriyor emir..

canım sende bebeğinde sağlıklı olunda sezeryan olsun boşver.....

merhabalar bende aranıza yeni katıldım

hoşgeldin canım...

maşallah bebişe...sexi dudaklı olçak desene

Yaa ben çok uzak kaldım, okumaya çalışıyorum ama oku oku bitmiyor çok gevezesiniz... :) Eve geldiğimde ölü gibi oluyorum, 6.30 gibi geliyorum zaten, artık yemek bile yapamaz oldum. Herkes iyi umarım, okuduğum kadarıyla güzel haberler var, maaşallah herkese....

kızlar muhabbet koyuymuş maşallah:)bitremedim geçmişi.
frambuaz ve hijyenim gözünüz aydın şekerler :)

kızlar ben de yarın gidicem şeker yüklemesi için bebişimi görücem:))umarım iyidir.bu ara çok baskı var vaginama ve de ağrm.merak ediyodum bi de huzursuzdum.bu şeker yüklemesi yapan arkadaşlar çok mu kötü tadı ??

vee benim için dua edin dr yola gitme desin.yoksa bayrama memlekete gidicez kaynanama(dinlenmek gibi bi şansım olmayacak eşimle tartışmak istemiyorum valla çok korkuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…