2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba Canan.....çok yoruluyorsun desene
ben de seni bekliyordum...park yatak geldi geçen gün fotolarını ekledim :

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-burada-toplanal305m-m305-2260.html

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-burada-toplanal305m-m305-2261.html

bu sayfalarda...açıklama da yapmıştım...yine de merak ettiğin anlatmadığım bir şey varsa söylersin olu rmu?

hoş geldin canım...yetişmek zor oluyor biraz...sende kendine dikkat et...

ya eşine söyle gitmek istemediğini,,senin zorlandığını falan...oram ağrıyor şuram ağrıyor diye naz yap..arabaya bindiğinizde kötü oluyormuşsun gibi davran...ben bu bayram sıyırdım böylelikle..arabaya bindiğimde midem kalkıyormuş gibi yapıyorum..eve gelincede çok kötüyüm deyip yatıyorum...

sonra yolculuk zamanına yakın ben iyi olmuyorum yolda ,dayanamıyorum kendimi kötü hissediyorum istiyorsan sen git ama ben kalayım de....yerimseniben

Canım çok sağ ol iyi oldu eklediğin. Hemen sipariş verecektik ama sitede kalmamış. Takipteyim... Sadece üstteki tente çok alçak değil mi? Güle güle kullansın bebeğin çok güzel gerçekten...

hehe hepsini denedim canım benim ki yemiyo pek:)) 2 gün dayanıver diyo.orda iş yapasan olmuyor yapıver evde dinlenirsin diyor v.s.. sen git dedim olmaz tek başıma gitmem dedi bakalım artıkın...bekleyip görcem akiam konuşuruzheralde gideriz derse izin almıycam zor olcak ama..
neyse ya akşam akşam sıkmayayım sizleri de.
sen nasılsın selki bebiş nasıl?benimki 2-3 gündür çok az hareket ediiyor nedense..

ben benimki öyle yaptığı zaman onu bencillik ve düşüncesizlikle suçluyorum :))) deseydin yaa sein karnına bir tane basketbol topu bağlıyalım 24 saat onunla gez,inmeye çalış bakalım ne olacak...sen en iyisi dr ile telde konuş..ben ilk bebeğinde öyle yapmıştım..dr bayandı ona..beni sinirsel olarak ve fiziki olarak yoruklarını o nedenle gimek istemediğimi,ama eşimin ısrarlı davrandığını ,oraya geldiğimizde yolçuluk yapmamam gerektiğini söylemesini rica etmiştim..sağolsun beni kırmadı.. :)))) zaten hakikaten bu dönemde yolçuluk yapmak pek akıllıca bir iş değil...gitmesin otursub oda o zaman seninle evde...

Son düzenleme:
yaaa bir saat oldu geçmişi okuyorum ne kadar çok varmış..:)

ynur mektup çok güzel hemen kopyaladım pc ye yazıcam daha sonra

kapı süsü yaptım nasıl olmuş ama daha bitmedi etrafı tül ile inci olucak dayanamadım eklim bare..Eki Görüntüle 28626

canım çok güzel olmuş..biliyormusun bende aynı bebekten oturttum kapı süsünün üstüne...:)))

Ben de insanlarla haşır neşir olmamak için memlekete gitmeyeceğim bayramda. Annemler gelecek inşallah bayram sonrası... :)

gözün aydın canım:)) kazasız kavuşun inşallah.keşke benimki de gelebilse ama tatil kısa..ancak doğuma..

sorun şu ki canım eşimin annesi kaynanacım doğum hemşiresi herşeyi çok biliyo allahtan emekli olalı çok olmuş da çok karışmıyo dedikleri yetiyo ama:)) tel de dr a söylemeyi düşündüm ama dr erkek ve de eşimle çok iyi anlaşıyolar.ben de sürekli hastayım diyorum belki bu işe yarar nebileyim..
hehe bu arada dedikodu yaparkene ocaktaki şehriyeyi yaktım

Canım çok sağ ol iyi oldu eklediğin. Hemen sipariş verecektik ama sitede kalmamış. Takipteyim... Sadece üstteki tente çok alçak değil mi? Güle güle kullansın bebeğin çok güzel gerçekten...

sağol canım....evet ikici ka için biraz alçak tentesi özellikle oyuncaklarıiplerini bağlamayı ya da bir şekilde uyrı tutturup kısaltmayı düşünüyorum ama cibinlik diye gelen şey resmen sineklik kılıf gibi oturuyor üzerine.belki de normal beşikler için olan uzun saplılardan alırım üst katta kullanmak için...alt kata geçince takarım tentesini...kalmamasına şaşırmadım bu ikinci partiydi zaten ve ilkine göre boyutları ve özellikleri daha iyiydi...yine gelir eminim...

Umarım yine gelir... Bir de oyun minderi var da o da bitmiş. Bahtsızım ben...

Bak buradaki cibinlikler çok güzel, buradan bir takım almayı düşünüyorum.

http://www.funnababy.com/urunler.asp?kat_kod=CBT

ay ne gıçık bir durum...Allah Allah ne yapsanki...?ben kendimi kötü hissediyorum de yat sende sürekli artık..son care!
olsun madem seni zorluyor bu akşamda yanık şehriye yesin koçacın:mymeka: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…