2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eftel çok güzelmiş iyi günlerde kullanın:)
snow polara bayıldım canım bebişin sağlıkla kullansın:))
selkie sağol canım..destek oldun akıl verdin az sonra gelir eşim belli olur herşey..

kızlar şimdilik kaçtım ben herkesi öpüyorum iyi akşamlar

tşkler cnm, hayır görmedim ekledinmi siteye dudağa bak çok tatlı bebek yaa:))

bebekli halini eklemedim bebeksiz halini eklemiştim ama baya sayfalarda gerilerde kalmıştır herhalde....

funna baby ye hasta oldum zaten luna chic nevresim takımında kaldı aklım...netleştirsem alacağım ama ölçüleri büyük gibi....sen ne dersin selkie???

valla bencede o takım çok güzel ,,,yıkanınca çekermiki?...bazı nevresim takımları çekiyor yaa...ama alınabilir bence,çokta hoş olur...

çok güzel bir takım bence bu,nevresimi,battaniyesi ve cibinliğiyle beraber kullanaçaksın...süper olur...

canım iyi akşamlar kandır dmı ne yap ne et...bu halinde yolamı çıkılırmış canım...

ya burayı takip etmek cok zor ama ya ( kafamçokkarıştı

alışırsın sende yakında... :))

kızlar offfffff ya çok can sıkıcı bişi yaşadık eşimle,sabahtan beri zaten bi snir var üzerimde,herşeyi kafaya taktım bugün,borçlar,geçim sıkıntısı,eş,dost,çevre,eşimin ailesi,kendi ailem herşeyi düşün düşün çıldırdım sabahtan beri,nerden geldiyse bu düşünceler,akşam eşim geldi,yemek yedik,anladı canımın sıkkın olduğunu,adam bi de sürpriz yapmış bana uğur böcekli pasta almış,sen içerde otur sana bi sürprizim var gözlerini kapat,ve işteeeeeeeee modundaydı adam,neyse bunlardan sonra bi an da geldiler bana bağırdım çağırdım,incittim,ağzıma ve aklıma ne geldiyse söylendim durdum,çıldırmak üzereydim,sonra eşimden habersiz çıktım dışarıya,en az yarım saat dolaştım,yalnız dışarı dediğim,özel güvenlikli bi sitede oturuyoruz,sitenin içinde yani,ama bizim site koca bir köy kadar varr,telefonudayanıma almadım,eşim beni aramış durmuş,telde yok,bizim sitede arkadaşlar var onları aramış sormuş beni,sonra ben saf saf dolaşırken sitde geldi buldu beni ama adam korkudan ölmüş,sadece napıyorsun sen burda dedi,ben de hiç cvp vermdeim sessizce eve geldik,tabi eşim benim dırdırımdan ve korkudan uyudu kaldı şimdi ben de size bunları yazıyorum,bu hamilelik benim sinirleimi alt üst ettiherşeyi takar düşünür, oldum,noldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa

asinaz suanda moralsiz bi sekilde burdayım ve inan beni bana anlatmıssın
dısarı cıkman haric tam kelimesi kelimesine uyuyor ugur bocekli pastaya kadar..
icimden dusune dusune dısarıya sessiz mutsuz bi tavır sacıoruz bazende dile getiriyoruz ama oyle icimizde birikiyorki hırsla ne dedigimizin farkına bile varmıyoruz...
sonrasında pismanlık..
hamilelikten olsa gerek.. dısa verdin biraz demekki ihtiyacın vardı.. esininde gonlunu alırsın:) iyisiyle kotusuyle hayatı paylasıyoruz

uğur böcekli pastaya kadar mı???????????***

canım benimm üzüldüm şimdi insan ancak yaşadığını kendisi bilir biz buradan sadece teseeli edebiliriz bazen biriktirir dolar taşar patlama noktasına gelir özellikle bu dönemde daha bi alıngan ve kafa karışıklığı yaşayabiliyoruz çünkü yepyeni bir hayat bekliyor bizi ağır bir sorumluluk ve büyük bir emanet geliyor yaşantımıza en küçük şeyler bile gözümüzde büyüyor kendine kızma ne yaparsak yapalım bazen herşey olacağına varıyor yaşadıklarını sen bilirsin ancak ben sana arkadaşın olarak sadece üzülmemeni ve hiçbirşeyi kafana takmamanı söyleyebilir ve dileyebilirim:1hug:

bugün stres atma günü sanırım dediğin gibi ihtiyacınız vardı sanırım ne yaparsınız nazımız eşlere geçiyor ve onlara patlıyoruzzakannehir

evet canım bende kac gundur oyle icimden dusune dusune dısarıya sessiz sıkıntılı bi tavır veriyorum
dun esim ugur bocekli pastayla gelmiste ondan dolayı okuyunca cok sasırdım:) tabii cok mutlu oldum ben buna ve bugun bitirdim bile..
benimde durumlar aynı.. senin saydıgın kriterlerin hepsi.. birde bayram yaklasıyor esimin ailesiyle goruscez ya neyse ben artık soz verdim kendime olumsuz seyleri dusunmicem diye..

asinaz sen bu hormon işini abartmıssın sanki biraz hee??ayy yazık adama kızzlmaz: ama neyse neyse boswer kac kere yasıyoruz bu hamişligi 4 ay sonra sinirlenip bişeylere kızsak belki bu zamanki kadar alttan almazlar sürünsünlerkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

tatlım çok haklısın,ama dedim ya bebeğimi öğrendğimden beri çok düşünür oldum,her zaman herşey iyi olmuyor,bazen kendi kendime diyorumki:kendimizi zar zor geçindirirken bebeğimizin ihtiyaçlarına nasıl karşılık vericez,bu borcun harcın altından nasıl kalkıcaz,ona nasıl bi gelecek vericez,mahrum kalır mı kalmaz mı orasını Allah bilir ama işte insan herşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii düşünüyor,dediğin gibi büyükkkkkkkkkkkkk bir sorumluluk,herşeyden önemlisi kızım sağlıkla gelsin yeter sonrasıolur tabi olur ama işte düşünmeden de olmuyor,zaten biz kadınlar ne bu kadar çabuk yıpranıp mahvoluyoruzki,kendimizi harap ediyoruzki işte hep bu sonu gelmeyen düşüncelerden,sanki düşününce düzeliyor sorunlar,bitiyor borçlar,işte düşün düşün boştur işinsenağlama

bebis bereketiyle gelecek Allaha guvenip aklımıza kotu dusunceler getirmesek keske
ama arada bir oluyor insanız.. cıkması gerekiyordu denmesi gerekiyordu ve oldu..
saglıklı bi sekilde kucaklarımıza alalım onları insallah hersey daha guzel olacak suanda o kadar cok sey takılıyor ki aklımıza.. cogu dusuncenin farkında bile olmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…