- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.401
Hepsiburada.com : FUNNA BABY AY DEDELİ NEVRESİM TAKIMI | Anne & Bebek & Çocuk burda var diğer nevresim takımlarına göre pahalı ama çooook beğendim...[/Q
güzel bir seçim ama bence araştır daha uyguna bulabilrsin..
ben kaçtım arkşlar hepinize iyi akşamlar,yarın kontrolümüz var bebeğimi görücem çok heyecanlıyım,,
tşkler cnm, hayır görmedim ekledinmi siteye dudağa bak çok tatlı bebek yaa:))
funna baby ye hasta oldum zaten luna chic nevresim takımında kaldı aklım...netleştirsem alacağım ama ölçüleri büyük gibi....sen ne dersin selkie???
Hepsiburada.com : FUNNA BABY AY DEDELİ POLAR BATTANİYE | Anne & Bebek & Çocuk
bu da polar battaniyesi....
eftel çok güzelmiş iyi günlerde kullanın:)
snow polara bayıldım canım bebişin sağlıkla kullansın:))
selkie sağol canım..destek oldun akıl verdin az sonra gelir eşim belli olur herşey..
kızlar şimdilik kaçtım ben herkesi öpüyorum iyi akşamlar
ya burayı takip etmek cok zor ama ya( kafamçokkarıştı
Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz burda da güzel uyku setleri var park yatak için de var ama ben seçemedim...
asinaz suanda moralsiz bi sekilde burdayım ve inan beni bana anlatmıssın
dısarı cıkman haric tam kelimesi kelimesine uyuyorugur bocekli pastaya kadar..
icimden dusune dusune dısarıya sessiz mutsuz bi tavır sacıoruz bazende dile getiriyoruz ama oyle icimizde birikiyorki hırsla ne dedigimizin farkına bile varmıyoruz...
sonrasında pismanlık..
hamilelikten olsa gerek.. dısa verdin biraz demekki ihtiyacın vardı.. esininde gonlunu alırsın:) iyisiyle kotusuyle hayatı paylasıyoruz
kızlar offfffff ya çok can sıkıcı bişi yaşadık eşimle,sabahtan beri zaten bi snir var üzerimde,herşeyi kafaya taktım bugün,borçlar,geçim sıkıntısı,eş,dost,çevre,eşimin ailesi,kendi ailem herşeyi düşün düşün çıldırdım sabahtan beri,nerden geldiyse bu düşünceler,akşam eşim geldi,yemek yedik,anladı canımın sıkkın olduğunu,adam bi de sürpriz yapmış bana uğur böcekli pasta almış,sen içerde otur sana bi sürprizim var gözlerini kapat,ve işteeeeeeeee modundaydı adam,neyse bunlardan sonra bi an da geldiler bana bağırdım çağırdım,incittim,ağzıma ve aklıma ne geldiyse söylendim durdum,çıldırmak üzereydim,sonra eşimden habersiz çıktım dışarıya,en az yarım saat dolaştım,yalnız dışarı dediğim,özel güvenlikli bi sitede oturuyoruz,sitenin içinde yani,ama bizim site koca bir köy kadar varr,telefonudayanıma almadım,eşim beni aramış durmuş,telde yok,bizim sitede arkadaşlar var onları aramış sormuş beni,sonra ben saf saf dolaşırken sitde geldi buldu beni ama adam korkudan ölmüş,sadece napıyorsun sen burda dedi,ben de hiç cvp vermdeim sessizce eve geldik,tabi eşim benim dırdırımdan ve korkudan uyudu kaldı şimdi ben de size bunları yazıyorum,bu hamilelik benim sinirleimi alt üst ettiherşeyi takar düşünür, oldum,noldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
asinaz suanda moralsiz bi sekilde burdayım ve inan beni bana anlatmıssın
dısarı cıkman haric tam kelimesi kelimesine uyuyorugur bocekli pastaya kadar..
icimden dusune dusune dısarıya sessiz mutsuz bi tavır sacıoruz bazende dile getiriyoruz ama oyle icimizde birikiyorki hırsla ne dedigimizin farkına bile varmıyoruz...
sonrasında pismanlık..
hamilelikten olsa gerek.. dısa verdin biraz demekki ihtiyacın vardı.. esininde gonlunu alırsın:) iyisiyle kotusuyle hayatı paylasıyoruz
canım benimm üzüldüm şimdi insan ancak yaşadığını kendisi bilir biz buradan sadece teseeli edebiliriz bazen biriktirir dolar taşar patlama noktasına gelir özellikle bu dönemde daha bi alıngan ve kafa karışıklığı yaşayabiliyoruz çünkü yepyeni bir hayat bekliyor bizi ağır bir sorumluluk ve büyük bir emanet geliyor yaşantımıza en küçük şeyler bile gözümüzde büyüyor kendine kızma ne yaparsak yapalım bazen herşey olacağına varıyor yaşadıklarını sen bilirsin ancak ben sana arkadaşın olarak sadece üzülmemeni ve hiçbirşeyi kafana takmamanı söyleyebilir ve dileyebilirim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?