2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar sizinde karnınız cok kasınıyormu
kasınması gerildigindenmis catlaklara karsı yag krem vs suruyorum ama oyle tatlı kasınıyorki bi zamandır.. bazen kasıyarak uyanıyorum:)

canım geçim sıkıntısı kimde yokki kendi adıma çok şükür kimseye muhtaç değiliz ama ucunu kaçırsak bizde zorlanırız valla birikim yapabilmek için gezmeye bile gitmiyoruz fazla bakarsan çocuk yapmayalım diycez ama Allah büyük bi şekildde geçinip gidicez emin ol senin kadar eşinde düşünüyordur ama erkekler bizim kadar dışa vurmuyor hepsi bu sen yinede sıkma canını herşey olacağına varır bu zamanlarının keyfini çıkar bebeğinle :CüvCüv:

ben şimdiden neyi düşünüyorum biliyor musunuz,ben antalaydan gelin geldim buraya,benim tarafımdan kimse yok,ada gibi kalmışım eşimin ailesi,akrabası ve çevresi içinde çıldırmamak elde değil,neyse uzağa taşındık rahatım biraz,amaaaaaaaaaaaa,kızım doğunca,bunun anası dıdısı herkes dolup taşıcak eve,beni de kızçemide şapur şupur öper bunlar çingene gibiler,anlayış sıfır,şu kırk çıkana kadar kimseyi kabul etmek istemiyorum ama bizim kaynana ve ekibi durmaz tabi,oooooooooooooooooooooooooo işte kadınlık düşün düşün durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kasınması gerildigindenmis catlaklara karsı yag krem vs suruyorum ama oyle tatlı kasınıyorki bi zamandır.. bazen kasıyarak uyanıyorum:)

özellikle bir haftadır çok kaşınıyor
kızlar20+3 oldum ne zaman hissetçem ben kızçemi,artık merak edip korkuyorum nden hissetmiyorum diye
daha 1 hafta var randevuya

ben bebek losyonu kullanıyorum canım Allaha şükür henüz kaşıntı yada herhangi bi gerilme olmadı kaşımak iyi değilmiş yalnız çatlakların oluşmasına ve fazlalaşmasına sebep oluyormuşkaydirigubbakcemile2

ama üzüldüm kocişime ya,aman eşşeklik ettim işte,hem eşimi hem kızçemi üzdümakannehir

hayatım sen hiçmi hissetmedin yaoksa hissediyordun da bikaç gündürmü hissetmiyorsun??

hiç hissetmedim sanırım çünkü daha bebek mi gaz mı anlayamıyorum ayırt edemiyorum,bazen diyorum ki bu kızım sanırım ama sonra acaba mı diyorum
bu arada gidip kendime sigara böreği mi kızartsam desem güler misiniz

bende gecen hafta endiselerim cogaldı
bebegi cok hafif hissediyorum pıt pıt seklinde ya gunde bir yada bi kac gunde bir diye
doktor sadece saglıklı dedi ve icim rahatladı Allahıma cok sukur..
bence her bebek farklı oluyor kız veya erkek olmasının etkiside degil onun ya durusu ya belki yapısıdır
benimde yapım sakin oldugu icin demekki bebekte oyle deyip rahatlıyorum:) artık daha net hissediyorum 1 haftadır ama yine pıt pıt seklinde.. oyle tekme falan yok:) sadece pıt pıtları daha bi hissediliyor..
ben hem anne tarafımdan uzaktayım hem esimin ailesi tarafından ama dogumda gelirler uzun sure kalırlar.. onlarında torun sevgisi olacak.. opmeyin falan desek olmaz artık yumusak bi sekilde anlatarak veya bi sekilde bebislerimizi koruyarak sevdircez.. o gunler gelsinde guzelce atlatırız insallahh

evet kuju bende ondan korkuyorum
kasımamaya calısıyorum elimle ovalıyorum falan ama..
bebek yagı artı bi catlak kremim var bol bol onlardan suruyorum
benim gobegim acayip cıktı.. anneminde oyleymis dogana kadar ikiz sanarlardı diyor.. ki onceden kanım duzdu hic gobek yoktu :1shok: bu gidisle sanırım engell olamayacagım catlaklar gelecek :sinifsinif:

bende senin gibiydim büyük ihtimal bebişindir o ilk gebelikde normalmiş zaten 20. haftaları bulması seninde ilk sanırım zaten çok cılız oluyo hareketleri endişelenme doktora gidince rahatlarsın
:1shok: sıgara böreği hımm çok canın çektiyse yap ama gece rahatsız etmesin senicokacimcoook

sen tedbirini almışsın canım olmaz inşallahh

ayyy tatlım yaptım bl valla,hzaırda vardı yapmıştım önceden
şimdi eşimede sordum uyuyan adama gerçi tv karşısında uyumuştu,yerim dedi,şimdi onu kaldırcam ve yicezcokacimcoook,alıcam gönlünü:lepi:

yedik geldik kızçemle kocişimde aynı koltuğunda kıvrıldı yine kuzum,kucağına servis yaptım zaten:kedi:

kaydirigubbakcemile5 süpersin canım afiyet olsun
uykumuz geldi bizim artık yatalım uyuyalım ne de olsa sabaha kadar 50 kere uyanırızakannehir
öptüm canım iyi geceler sizedeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…