- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.421
tatlım çok haklısın,ama dedim ya bebeğimi öğrendğimden beri çok düşünür oldum,her zaman herşey iyi olmuyor,bazen kendi kendime diyorumki:kendimizi zar zor geçindirirken bebeğimizin ihtiyaçlarına nasıl karşılık vericez,bu borcun harcın altından nasıl kalkıcaz,ona nasıl bi gelecek vericez,mahrum kalır mı kalmaz mı orasını Allah bilir ama işte insan herşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii düşünüyor,dediğin gibi büyükkkkkkkkkkkkk bir sorumluluk,herşeyden önemlisi kızım sağlıkla gelsin yeter sonrasıolur tabi olur ama işte düşünmeden de olmuyor,zaten biz kadınlar ne bu kadar çabuk yıpranıp mahvoluyoruzki,kendimizi harap ediyoruzki işte hep bu sonu gelmeyen düşüncelerden,sanki düşününce düzeliyor sorunlar,bitiyor borçlar,işte düşün düşün boştur işinsenağlama
evet canım bende kac gundur oyle icimden dusune dusune dısarıya sessiz sıkıntılı bi tavır veriyorum
dun esim ugur bocekli pastayla gelmiste ondan dolayı okuyunca cok sasırdım:) tabii cok mutlu oldum ben buna ve bugun bitirdim bile..
benimde durumlar aynı.. senin saydıgın kriterlerin hepsi.. birde bayram yaklasıyor esimin ailesiyle goruscez ya neyse ben artık soz verdim kendime olumsuz seyleri dusunmicem diye..
arkadaslar sizinde karnınız cok kasınıyormu
kasınması gerildigindenmis catlaklara karsı yag krem vs suruyorum ama oyle tatlı kasınıyorki bi zamandır.. bazen kasıyarak uyanıyorum:)
arkadaslar sizinde karnınız cok kasınıyormu
kasınması gerildigindenmis catlaklara karsı yag krem vs suruyorum ama oyle tatlı kasınıyorki bi zamandır.. bazen kasıyarak uyanıyorum:)
asinaz sen bu hormon işini abartmıssın sanki biraz hee??ayy yazık adama kızzlmaz: ama neyse neyse boswer kac kere yasıyoruz bu hamişligi 4 ay sonra sinirlenip bişeylere kızsak belki bu zamanki kadar alttan almazlar sürünsünlerkaydirigubbakcemile3lülülülülülü
özellikle bir haftadır çok kaşınıyor
kızlar20+3 oldum ne zaman hissetçem ben kızçemi,artık merak edip korkuyorum nden hissetmiyorum diye
daha 1 hafta var randevuya
hayatım sen hiçmi hissetmedin yaoksa hissediyordun da bikaç gündürmü hissetmiyorsun??
ben bebek losyonu kullanıyorum canım Allaha şükür henüz kaşıntı yada herhangi bi gerilme olmadı kaşımak iyi değilmiş yalnız çatlakların oluşmasına ve fazlalaşmasına sebep oluyormuşkaydirigubbakcemile2
hiç hissetmedim sanırım çünkü daha bebek mi gaz mı anlayamıyorum ayırt edemiyorum,bazen diyorum ki bu kızım sanırım ama sonra acaba mı diyorum
bu arada gidip kendime sigara böreği mi kızartsam desem güler misiniz
evet kuju bende ondan korkuyorum
kasımamaya calısıyorum elimle ovalıyorum falan ama..
bebek yagı artı bi catlak kremim var bol bol onlardan suruyorum
benim gobegim acayip cıktı.. anneminde oyleymis dogana kadar ikiz sanarlardı diyor.. ki onceden kanım duzdu hic gobek yoktu :1shok: bu gidisle sanırım engell olamayacagım catlaklar gelecek :sinifsinif:
bende senin gibiydim büyük ihtimal bebişindir o ilk gebelikde normalmiş zaten 20. haftaları bulması seninde ilk sanırım zaten çok cılız oluyo hareketleri endişelenme doktora gidince rahatlarsın
:1shok: sıgara böreği hımm çok canın çektiyse yap ama gece rahatsız etmesin senicokacimcoook
ayyy tatlım yaptım bl valla,hzaırda vardı yapmıştım önceden
şimdi eşimede sordum uyuyan adama gerçi tv karşısında uyumuştu,yerim dedi,şimdi onu kaldırcam ve yicezcokacimcoook,alıcam gönlünü:lepi:
yedik geldik kızçemle kocişimde aynı koltuğunda kıvrıldı yine kuzum,kucağına servis yaptım zaten:kedi:
Şeniz ayy kıyamam yaa afiyet olsunnncokacimcoook
kaydirigubbakcemile5 süpersin canım afiyet olsun
uykumuz geldi bizim artık yatalım uyuyalım ne de olsa sabaha kadar 50 kere uyanırızakannehir
öptüm canım iyi geceler sizedeopuyorumnanaktan
sağol tatlım,yalnız ne kadar düşüncesizim di mi,hamile arkadaşlara ne yediğimi söylüyorum,idare edin bu geceki halimidelikafadulden
sorun değil canım şimdiye kadar hiç ayyy olsada yesem demedim niye demedim:1shok: neyse öpüldünüz analı kızlı iyi geceleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?