2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaz, selkie (yorumuna çok güldüm), hepatit hepinize teşekkürler... opuyorumnanaktan

hepimiz hep güzel haberler veririz inşallah...

Bu arada eftel kapı süsün harika olmuş
zemuszemus

valla bende aynıyım ya herseye sinir oluyorum herseyi kafama takıyorum ya hamilelikten kaynaklanan bisey. sonrakı yazdıklarınızıda okudum sımdı cok tatlısın ya :))

Son düzenleme:

kızlar hergün magnezyuma dvm ama 1tane muz kramplara ii gelio.

valla bende herşeyi yapcak diom ama babacık karşı çıkıo oğlum benim gibi olmasın elini masaya vurmasını bilsin diokaydirigubbakcemile3galiba babamız iş yapmaktan hoşlanmıo.valla ne derse desin çocuk babasından görünce öğrenecek mecbur

[COLOR="DarkOrange"Günaydın....!

Yeni doğan gün,
Açan çiçek,
Dalda öten kuş,
Ve
Esen yel.

Yaşama sevincim
Ve
[COLOR="Red"]Tüm sevenler. [/COLOR]

Hepinize,
Hepinize
Günaydın.

Bir umut doğdu içimde
Güneş gibi.
Kırık hayallerimle,
Karanlık geceme.

Şimdi,
Çok mutlu,
Çok sevinçliyim ben.

Herkese,
Her şeye
Günaydın.

Günaydın,
Günaydın,
Merhaba
Ve

Günaydın.......... ][/COLOR]

cnm yediklerine dikkat edersin dr da söler ztn neleri ne kdr yemen gerektiini olmadı diyetisyene gidersin.bu öle atlatılmayacak kötü bişi deil.idrarda bakteri çıkmasıda sık rastlanan bişi gebelikte tedavi edilir yok bunlarda bişi.böle takmayın kafanıza herşeyi.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki.içinizi ferah tutun.çok şükür ufak tefek aksaklıklar dışında hepimiz süpperiz valla:hooray:

pınarcım doktor tekrar çağırdı bu sefer yükleme miktarını artıracak belki sonucumun değişik çıkabileceğini söyledi şeker hastası akrabam yok inşallah korkulacak birşey yoktur, ama ben hamurişini fazla kaçırdım farkındayım :CüvCüv:

ewet gercekten bende hiç rastlamadım ilginç..ama bisee cok büyük bi iyilik yapmıs oldu dimiiihihoyyyt

gülgüzeli bu topiği gebelik testinden önce sanırım yumurtlama döneminde fln açmış.bende çok mrk etmiştim.geçen profiline fln baktım ticker ına baktım gebelik cetveli vardı sanırım 3-4aylık fln.sağlıkla kavuşsun bebekine inşzemuszemus

cnm ben tuzlu yiyom napim seviom.ayaklarımda evet ödem var ama sadece bileklerde balon gibi çok komikler.fkn tuzlu bile yemesem olur.çünkü ayaklarımı uzatmıom belim arıo die.böle koca gün sandalye tepesinde sarkık sarkık durunca şişio tabi.

geçmişe daldım çıkamıom bi türlü ne çok birikmiş

cnmm gözün aydın.bak içinde rahatlamış ne gzl.

He he heeeeeeeee
Bu kötülüğü topicteki herkese yapacağım....

Canım salça soslu çubuk makarna istiyorrrrrrrrrr....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

cokacimcoookçok kötüsün ztn açım

dün akşam bi tencere karnabahar yapıp afiyetle yedim.sadece ufak bi tabak kadr arttı.onuda kendime zor hakim olup bugün için sakladım.evde ekmek yoktu kocişte yoktu.kendimde 5katı inememya.doymadım yinede ya nere giioki bu yediklerim böle gerçi maşallah 80olmuşum bende

herkese hayırlı çumalar ve günaydın...

asinazığım sen napmışsın çanım yaaa,,,hormonlar tavan yapmış..bendede oluyor öyle terslikler falan ama ben bu kadar abartmadım hiç yaw...neyse eşinin gönlünü alırsın çanım...çok takma kafana öyle herşeyi...

]

onları mebur yaşayaçağız anım..bende senin durumundayım..ve ilk bebeğimde inan burnumdan geldi ama şimdi bakıyorumda keşke hiç takmasaydım,çünkü geçip gidiyor..gelenede sen verirsin kuçağına,öpmeye kalkarlarsa dr öpmeyin,kış mevsimi hastalık kapmasın dedi dersin olur biter,,zaten kış bebekleri olaçaklar....

yaz, selkie (yorumuna çok güldüm), hepatit hepinize teşekkürler... opuyorumnanaktan

hepimiz hep güzel haberler veririz inşallah...

Bu arada eftel kapı süsün harika olmuş
zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öyle değilmi ama!

cnmm senin adın neydi facede.ben dün bisürü kişile arkadaş oldum ama kim hanginiz ayırt edemedim.malum gebelik jeton bol köşelikaydirigubbakcemile3

ya bende ekledim ama kim kim anlayamadım pek karıştı...sonra niklerimizide yollarımız birbirimize.....

kızlar hergün magnezyuma dvm ama 1tane muz kramplara ii gelio.
muz günde 2 tane rahat yiyiyorum..

cnmm çok şeker olmuş ayh bende yapacam bayramdan sonra inş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…