- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.441
kızlar offfffff ya çok can sıkıcı bişi yaşadık eşimle,sabahtan beri zaten bi snir var üzerimde,herşeyi kafaya taktım bugün,borçlar,geçim sıkıntısı,eş,dost,çevre,eşimin ailesi,kendi ailem herşeyi düşün düşün çıldırdım sabahtan beri,nerden geldiyse bu düşünceler,akşam eşim geldi,yemek yedik,anladı canımın sıkkın olduğunu,adam bi de sürpriz yapmış bana uğur böcekli pasta almış,sen içerde otur sana bi sürprizim var gözlerini kapat,ve işteeeeeeeee modundaydı adam,neyse bunlardan sonra bi an da geldiler bana bağırdım çağırdım,incittim,ağzıma ve aklıma ne geldiyse söylendim durdum,çıldırmak üzereydim,sonra eşimden habersiz çıktım dışarıya,en az yarım saat dolaştım,yalnız dışarı dediğim,özel güvenlikli bi sitede oturuyoruz,sitenin içinde yani,ama bizim site koca bir köy kadar varr,telefonudayanıma almadım,eşim beni aramış durmuş,telde yok,bizim sitede arkadaşlar var onları aramış sormuş beni,sonra ben saf saf dolaşırken sitde geldi buldu beni ama adam korkudan ölmüş,sadece napıyorsun sen burda dedi,ben de hiç cvp vermdeim sessizce eve geldik,tabi eşim benim dırdırımdan ve korkudan uyudu kaldı şimdi ben de size bunları yazıyorum,bu hamilelik benim sinirleimi alt üst ettiherşeyi takar düşünür, oldum,noldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
pınarcım seni de eklemek istiyorum facebook da...
artık 22 . haftaya giriyourum 3lü testimde iyi çıktı bayram sonu ayrıntılıya gircem
banada aynısını söyledi çanım dr...günde 2 defa mağnezyum içmemi söyledi,,,krampları kasılmaları azaltıyormuş..birde yormayaçaksın kendini dedi de..nerde bende o şans..2 adet erkek mevçut bende..rahat verirmi onlar bana?
selkiecim banada spazm için bi agrı kesici werdi magnezyumdan bahsetmedi ama ayakta kaldıım zaman daha fazla oluyo..bide bebek assagıda biraz oda war..sennin işin zor anam 2 erkek baba ogul yardım etsinler biraz sende öyle alıstır oglunu..ben oglum olsaydı hani erkek adam işmi yapar derler bazıları yapar abi ha tmm camasır bulasık ütü demiorum ben zaten kendim yaparım ama hastalık hallerinde ellerinden hersey gelmeli..
al bendende o kadar pztesi şeker yükleme yaptırdım yüksek çıktı doktorum yeniden çağırdı bu sefer daha fazla şeker yükleyecekmiş inşallah normal çıkar yoksa bebek tosuncuk olurmuş bende normal doğum yapamam senağlama hemde gribim birde idrar tahlilimde bakteri çıkmış geçen haftada tansiyonum çıktı herkese çok iyiyim diyordum...millet 40ında nasıl doğuruyor anlamadım yaş 25 yine sorun oluyor
cnm yediklerine dikkat edersin dr da söler ztn neleri ne kdr yemen gerektiini olmadı diyetisyene gidersin.bu öle atlatılmayacak kötü bişi deil.idrarda bakteri çıkmasıda sık rastlanan bişi gebelikte tedavi edilir yok bunlarda bişi.böle takmayın kafanıza herşeyi.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki.içinizi ferah tutun.çok şükür ufak tefek aksaklıklar dışında hepimiz süpperiz valla:hooray:
ewet gercekten bende hiç rastlamadım ilginç..ama bisee cok büyük bi iyilik yapmıs oldu dimiiihihoyyyt
Kaç gündür sorcam hep unutuyorum...
Sizin de ayaklarınız şişiyo mu?
Ben tuzlu yiyenlerinki şişer sanıyodum.. Hiç tuzlu da yemiyorum ama bi kaç gündür bu şiş ayaklar beni çok rahatsız ediyo... Dün bi arkadaşıma gittim. Giderken de çizme giymiştim. Eve dönerken bi türlü girmedi ayaklarım aynı çizmeye..lmaz:
Merhaba Canlar
Biz geldik
Bugün kontrolümüz vardı biliyorsunuz...
Ayrıntılı ultrasonla bakıldık fakat sadece kalbini göstermedi küçük bey ona bi dahaki ay bakarız artık dedi doktor...
Kalın dudaklı olacakmış ben görüntülerden hiç bişey anlamadığım için yorum yapamıyorum...
Dün yaptırdığım tahliller içinde hiç kafana takma çünkü hamilelerin bünyesi kolesterol yapar dedi...
İşte böyle canlar...
He he heeeeeeeee
Bu kötülüğü topicteki herkese yapacağım....
Canım salça soslu çubuk makarna istiyorrrrrrrrrr....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızlar offfffff ya çok can sıkıcı bişi yaşadık eşimle,sabahtan beri zaten bi snir var üzerimde,herşeyi kafaya taktım bugün,borçlar,geçim sıkıntısı,eş,dost,çevre,eşimin ailesi,kendi ailem herşeyi düşün düşün çıldırdım sabahtan beri,nerden geldiyse bu düşünceler,akşam eşim geldi,yemek yedik,anladı canımın sıkkın olduğunu,adam bi de sürpriz yapmış bana uğur böcekli pasta almış,sen içerde otur sana bi sürprizim var gözlerini kapat,ve işteeeeeeeee modundaydı adam,neyse bunlardan sonra bi an da geldiler bana bağırdım çağırdım,incittim,ağzıma ve aklıma ne geldiyse söylendim durdum,çıldırmak üzereydim,sonra eşimden habersiz çıktım dışarıya,en az yarım saat dolaştım,yalnız dışarı dediğim,özel güvenlikli bi sitede oturuyoruz,sitenin içinde yani,ama bizim site koca bir köy kadar varr,telefonudayanıma almadım,eşim beni aramış durmuş,telde yok,bizim sitede arkadaşlar var onları aramış sormuş beni,sonra ben saf saf dolaşırken sitde geldi buldu beni ama adam korkudan ölmüş,sadece napıyorsun sen burda dedi,ben de hiç cvp vermdeim sessizce eve geldik,tabi eşim benim dırdırımdan ve korkudan uyudu kaldı şimdi ben de size bunları yazıyorum,bu hamilelik benim sinirleimi alt üst ettiherşeyi takar düşünür, oldum,noldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben şimdiden neyi düşünüyorum biliyor musunuz,ben antalaydan gelin geldim buraya,benim tarafımdan kimse yok,ada gibi kalmışım eşimin ailesi,akrabası ve çevresi içinde çıldırmamak elde değil,neyse uzağa taşındık rahatım biraz,amaaaaaaaaaaaa,kızım doğunca,bunun anası dıdısı herkes dolup taşıcak eve,beni de kızçemide şapur şupur öper bunlar çingene gibiler,anlayış sıfır,şu kırk çıkana kadar kimseyi kabul etmek istemiyorum ama bizim kaynana ve ekibi durmaz tabi,oooooooooooooooooooooooooo işte kadınlık düşün düşün durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaz, selkie (yorumuna çok güldüm), hepatit hepinize teşekkürler... opuyorumnanaktan
hepimiz hep güzel haberler veririz inşallah...
Bu arada eftel kapı süsün harika olmuş zemuszemus
cnmm senin adın neydi facede.ben dün bisürü kişile arkadaş oldum ama kim hanginiz ayırt edemedim.malum gebelik jeton bol köşelikaydirigubbakcemile3
muz günde 2 tane rahat yiyiyorum..kızlar hergün magnezyuma dvm ama 1tane muz kramplara ii gelio.
yaaa bir saat oldu geçmişi okuyorum ne kadar çok varmış..:)
ynur mektup çok güzel hemen kopyaladım pc ye yazıcam daha sonra
kapı süsü yaptım nasıl olmuş ama daha bitmedi etrafı tül ile inci olucak dayanamadım eklim bare..Eki Görüntüle 28626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?