- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.461
cokacimcoookçok kötüsün ztn açım
dün akşam bi tencere karnabahar yapıp afiyetle yedim.sadece ufak bi tabak kadr arttı.onuda kendime zor hakim olup bugün için sakladım.evde ekmek yoktu kocişte yoktu.kendimde 5katı inememya.doymadım yinede ya nere giioki bu yediklerim böle gerçi maşallah 80olmuşum bende
Günaydın Güzel anneler doktora gidiyorum benim için Dua Edin Alalh razı olsun şimdiden... hayırlı günler
Günaydın Güzel anneler doktora gidiyorum benim için Dua Edin Alalh razı olsun şimdiden... hayırlı günler
pinar54 Alıntı:
EFTEL kullanıcısından alıntı
yaaa bir saat oldu geçmişi okuyorum ne kadar çok varmış..:)
ynur mektup çok güzel hemen kopyaladım pc ye yazıcam daha sonra
kapı süsü yaptım nasıl olmuş ama daha bitmedi etrafı tül ile inci olucak dayanamadım eklim bare..Eklenti 28626
cnmm çok şeker olmuş ayh bende yapacam bayramdan sonra inş:))
Bugün 08:52
hijyenim kullanıcısından alıntı
Merhaba Canlar
Biz geldik
Bugün kontrolümüz vardı biliyorsunuz...
Ayrıntılı ultrasonla bakıldık fakat sadece kalbini göstermedi küçük bey ona bi dahaki ay bakarız artık dedi doktor...
Kalın dudaklı olacakmış ben görüntülerden hiç bişey anlamadığım için yorum yapamıyorum...
Dün yaptırdığım tahliller içinde hiç kafana takma çünkü hamilelerin bünyesi kolesterol yapar dedi...
İşte böyle canlar...
banada annem yapmış karnıbahar kızartması çok güzeldi canımda çekiyordu, pınar 80ne canım kaydirigubbakcemile3
cnm ben tuzlu yiyom napim seviom.ayaklarımda evet ödem var ama sadece bileklerde balon gibi çok komikler.fkn tuzlu bile yemesem olur.çünkü ayaklarımı uzatmıom belim arıo die.böle koca gün sandalye tepesinde sarkık sarkık durunca şişio tabi.
geçmişe daldım çıkamıom bi türlü ne çok birikmiş
Herkesin karnıbahar günüymüş sanırım. Benim de annem yapmıştı, koca bir kase yedim :)
4-5 tane kaldı, onları da yanımda işe getirdim. Şimdi bile yiyebilirim aslında ama tutuyorum kendimi cokacimcoook
ya ben bu sandelye tepesinde oturmaktan çok rahatsızım nasıl oalcak bilemiyoum çok zor geliyro oturmak ve popom ile belim arasıdna hani bi kemik var ya uyruk mu deniyor oram çok ağrıyor ne yapsam iyi gelir gün içinde fazla hareket şansım olmuyor: akşam çıktığımda yarımsaat kırkbeş dakiak yürüyoru msadece böyle giderse çok zor bir doğum yapmaktan kokruyorum
pınarcım doktor tekrar çağırdı bu sefer yükleme miktarını artıracak belki sonucumun değişik çıkabileceğini söyledi şeker hastası akrabam yok inşallah korkulacak birşey yoktur, ama ben hamurişini fazla kaçırdım farkındayım :CüvCüv:
herkese hayırlı çumalar ve günaydın...
muz günde 2 tane rahat yiyiyorum..
ben kalanları anneme bıraktım makarna getirdim yanımda cokacimcoook dünde yanında bilimum yeşillik turp soğan ne varsa yedim :CüvCüv:
kızlar benim face fulta tan bebek resmim var ekleyin
canım aynı şikayetler bendede var inan şuan yan oturuyorum çok acı verici bi durum bütün gün oturmaktan maf oluduk yaaaaa havalarda soğudu yürüyüşte yok artık sona doğru düşünemiyorum halimizi
banada annem yapmış karnıbahar kızartması çok güzeldi canımda çekiyordu, pınar 80ne canım kaydirigubbakcemile3
Herkesin karnıbahar günüymüş sanırım. Benim de annem yapmıştı, koca bir kase yedim :)
4-5 tane kaldı, onları da yanımda işe getirdim. Şimdi bile yiyebilirim aslında ama tutuyorum kendimi cokacimcoook
ya ben bu sandelye tepesinde oturmaktan çok rahatsızım nasıl oalcak bilemiyoum çok zor geliyro oturmak ve popom ile belim arasıdna hani bi kemik var ya uyruk mu deniyor oram çok ağrıyor ne yapsam iyi gelir gün içinde fazla hareket şansım olmuyor: akşam çıktığımda yarımsaat kırkbeş dakiak yürüyoru msadece böyle giderse çok zor bir doğum yapmaktan kokruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?