2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

banada annem yapmış karnıbahar kızartması çok güzeldi canımda çekiyordu, pınar 80ne canım kaydirigubbakcemile3

Günaydın Güzel anneler doktora gidiyorum benim için Dua Edin Alalh razı olsun şimdiden... hayırlı günler

canım benim inşallah hayırlı haberler ile gel benim gibide uzun uzun anlat bakalım :):):)

ya nasıl yapılıyor kapı süsü öyle bende çok istiyorum ama hazır alacaktım eğer yapılıyrosa daha güzel olur böyle kendi el emeğim saklarım ne güzel....

[ASİNAZCIM ne olur bu kadar sinirlenme bebeğede zarar verirsin eşinde bi yerde çıldırır biizmki askere gitmeden önce bana iş yerinden ualaşamsa ulaşamadığı gibi önce annemi sonra babmı sonra halamı sonra kardeşimi sonra teyzemi yani anlayacağın bütün sülalyei bi arar mutlaka :):):) herkesi bi ayağa kaldırır sonra ulaştığında da acısını bendeden fena alır tutki bide ben böyle bişi yapsam eyvah yani bak aslıdna en akdar anlayışlı bi kocan var sanada ne güsellikler yapmış üzme adamıda kendinide bbeğinide.... ha birde şu öpme meselesi bence hastanedeki doktoru uyardı öpülmeyecekmiş bebekte alerjik durum avrmış diye salla gelenelre ilk onu söyle bak ansıl çekerler kendilerini ben kusenimde yaptım aynı şeyi baktım çocuğa çok saldıracak kızın annesi kizcağızda öptürmek sitemiyro ama bişi yapamıyor alınacakalr diye ben öyle söyleyince hepsi kendini geri çekmişti sende dene istersen :):):):)

gözün aydın canımmmm ... ço ksevindikkk...

banada annem yapmış karnıbahar kızartması çok güzeldi canımda çekiyordu, pınar 80ne canım kaydirigubbakcemile3

Herkesin karnıbahar günüymüş sanırım. Benim de annem yapmıştı, koca bir kase yedim :)
4-5 tane kaldı, onları da yanımda işe getirdim. Şimdi bile yiyebilirim aslında ama tutuyorum kendimi cokacimcoook

ya ben bu sandelye tepesinde oturmaktan çok rahatsızım nasıl oalcak bilemiyoum çok zor geliyro oturmak ve popom ile belim arasıdna hani bi kemik var ya uyruk mu deniyor oram çok ağrıyor ne yapsam iyi gelir gün içinde fazla hareket şansım olmuyor : akşam çıktığımda yarımsaat kırkbeş dakiak yürüyoru msadece böyle giderse çok zor bir doğum yapmaktan kokruyorum

Asinazcım sen de benim pazar günkü halim gibi olmuşsun...
ıçimize şeytan mı kaçıyor ne, anlamadım valla :)
Almışsın işte eşinin gönlünü, çok üzülme.
Ama tekrarının da olmamasına çalışmak lazım tabi, hem biz hem eşlerimiz hem de bebişler hırpalanıyor...

Herkesin karnıbahar günüymüş sanırım. Benim de annem yapmıştı, koca bir kase yedim :)
4-5 tane kaldı, onları da yanımda işe getirdim. Şimdi bile yiyebilirim aslında ama tutuyorum kendimi cokacimcoook

ben kalanları anneme bıraktım makarna getirdim yanımda cokacimcoook dünde yanında bilimum yeşillik turp soğan ne varsa yedim :CüvCüv:

kızlar benim face fulta tan bebek resmim var ekleyin

ankaralı hamişler buluşmasına ben katılamıcam arkadaşlarım malum bizim haftasonları internette görüş günümüz oluyor eşimle ve hiç bi yere çıkamıyorum umarım çok eğlenirsiniz resim filanda çekinde görelim neler yaptınız nerelere gittiniz :lepi:

canım aynı şikayetler bendede var inan şuan yan oturuyorum çok acı verici bi durum bütün gün oturmaktan maf oluduk yaaaaa havalarda soğudu yürüyüşte yok artık sona doğru düşünemiyorum halimizi

yok cnm olsa bile korkma sadece gebeliğe özel olabiliyo çünkü onuda beslenmeyle halledebiliosun en fazla bi diyetisyenden yardım alırsın.gebeliğinde şeker olduu için günü 1meyveyle geçirmek zorunda kalanları biliom ama bebekleride kendileride gayet sağlıklı oluo doğumdan sonra.sonuç ne olursa olsun korma sadece dikkatli ol yeter.gebelik işte altüst oluos ama sonucu düşünürsek gerçekten herşeye değeropuyorumnanaktan

herkese günaydın hadi bebişleri oynatalım.. nasıl mı? walla ben denedim we şuan o da seslere tepki weriyor denemelisiniz bencesositososito

Duyma yeteneği iyi gelişmiştir; sizin sesinizin çeşitli tonlarını,kalp atışlarınızı ve karnınızın gürlemesini ayırt edebilmektedir.Rahim içinde duyduğu gürültülü seslerden(komşunun köpeği ya da elektrik süpürgesi gibi...) pek zevk almayabilir. Çeşitli araştırmalar bebeklerin tercihinin daha çok klasik müzik ve özellikle Vivaldi olduğunu gösteriyor.
Mesela ‘Dört Mevsim’ parçasını çalıp bebeğin hareketlerini takip ediniz. Sakin bölümlerinde hareketsiz hızlı bölümlerinde heyecanlandığını fark edebilirsiniz.
Vivaldi Four Seasons Müzik Dinle & Mp3 Dinle Müzikmatik

canım aynı şikayetler bendede var inan şuan yan oturuyorum çok acı verici bi durum bütün gün oturmaktan maf oluduk yaaaaa havalarda soğudu yürüyüşte yok artık sona doğru düşünemiyorum halimizi

canım yaa bu akşam gelecekti ya eşim komutanı imzaladığı iizn kağıdını elinden almış ben haftasonu cezalıyım şubede beni yanlız bırakamzsın herhalde havalarda kötü söyle eşine almaya gelmesi nseni demiş ve kağıdı yırtıp atmış çok ağladım çok üzüldüm dün akşam oda çok kötü oldu tam son anda gece vakti eşim çok yalvarmış eşim hamile görmem lazım diye ama dinlememiş bayramda görüşürsüüz özleyin biraz felan diye ukalalık yapmış ama beni ne hale koydu bi iblse ne akdar heves etmiştim hareketlerini birlikte hissedeceğiz diye düşün ehrkese daha hissedilmiyro dıaşrdan diye kimseye dokundurmuyroum akrnıma eşim gelsin önce o hissetsin istiyorum o çok heves ediyrodu bende gelecek ansılsa diye hissedildiğini söyledim ona şimdi çok kötü olduk yaa mevlam sizede sabır versin ama ebn çok büyük hayal kırıklığına uğradı mbirden ve çok kötü oldum bitsin artık şu 67 gün : :gitme::gitme::gitme::gitme:

haşlarken kötü kokuo yapamıom kızartmasını ama bugün kaynanam çardı ona gidicem yaptırırım artık.bide tavuklu pilav istio cnm.ama evde tavuk haşlayamıom kokuo.yiyemiomda aslında ama napim cnm çekti kaç gündür.ztn karalahana çorbası da yapacak asıl onun için gidiom inş seven yoktur aramızda benden başka

şey 80 kilo ben oluom:kedi:

ohh afiyet bal şeker olsun cnmm tutma kendini ye.ben böle yediim için şiştim

eet kuyruk sokumu benim de fena aslında oturma simidi var medikallerde satılıo o i gelio bu ağrıya.yada sadece bel yastığıda kullansak yeter ama ihmal işte ben arkama da yaslanamıom.masaya dayanıom hep zorum neyse artık.ama popom çürümüş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…