- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.481
canım yaa bu akşam gelecekti ya eşim komutanı imzaladığı iizn kağıdını elinden almış ben haftasonu cezalıyım şubede beni yanlız bırakamzsın herhalde havalarda kötü söyle eşine almaya gelmesi nseni demiş ve kağıdı yırtıp atmış çok ağladım çok üzüldüm dün akşam oda çok kötü oldu tam son anda gece vakti eşim çok yalvarmış eşim hamile görmem lazım diye ama dinlememiş bayramda görüşürsüüz özleyin biraz felan diye ukalalık yapmış ama beni ne hale koydu bi iblse ne akdar heves etmiştim hareketlerini birlikte hissedeceğiz diye düşün ehrkese daha hissedilmiyro dıaşrdan diye kimseye dokundurmuyroum akrnıma eşim gelsin önce o hissetsin istiyorum o çok heves ediyrodu bende gelecek ansılsa diye hissedildiğini söyledim ona şimdi çok kötü olduk yaamevlam sizede sabır versin ama ebn çok büyük hayal kırıklığına uğradı mbirden ve çok kötü oldum bitsin artık şu 67 gün : :gitme::gitme::gitme::gitme:
canım yaa bu akşam gelecekti ya eşim komutanı imzaladığı iizn kağıdını elinden almış ben haftasonu cezalıyım şubede beni yanlız bırakamzsın herhalde havalarda kötü söyle eşine almaya gelmesi nseni demiş ve kağıdı yırtıp atmış çok ağladım çok üzüldüm dün akşam oda çok kötü oldu tam son anda gece vakti eşim çok yalvarmış eşim hamile görmem lazım diye ama dinlememiş bayramda görüşürsüüz özleyin biraz felan diye ukalalık yapmış ama beni ne hale koydu bi iblse ne akdar heves etmiştim hareketlerini birlikte hissedeceğiz diye düşün ehrkese daha hissedilmiyro dıaşrdan diye kimseye dokundurmuyroum akrnıma eşim gelsin önce o hissetsin istiyorum o çok heves ediyrodu bende gelecek ansılsa diye hissedildiğini söyledim ona şimdi çok kötü olduk yaamevlam sizede sabır versin ama ebn çok büyük hayal kırıklığına uğradı mbirden ve çok kötü oldum bitsin artık şu 67 gün : :gitme::gitme::gitme::gitme:
ohh afiyet bal şeker olsun cnmm tutma kendini ye.ben böle yediim için şiştim
haşlarken kötü kokuo yapamıom kızartmasını ama bugün kaynanam çardı ona gidicem yaptırırım artık.bide tavuklu pilav istio cnm.ama evde tavuk haşlayamıom kokuo.yiyemiomda aslında ama napim cnm çekti kaç gündür.ztn karalahana çorbası da yapacak asıl onun için gidiom inş seven yoktur aramızda benden başka
şey 80 kilo ben oluom:kedi:
bu iştah ve bu kaynna ile sen bu hamileliği yüze tamamalrsın cxanımcım :):):): ya bende hızlı kilo almaya başladım oturmaktan olsa gerek :):):)::)
cnmm yhaa üzülme geldiğinde beraber yapacaklarınızı düşün hem ozmn daha güçlü tekmeler atacak babasına.kendini bu yönde telkin et.yoksa bebeğinde üzülür.
bosna Alıntı:
Ah canım çok üzüldüm yaaa.
Bilirim o görüşücez diye içinin sevinçle dolup, sonra bir anda yere çakıldığın durumları.
Benim eşimde 2 sene önce yaptı askerliğini.
Hamilelik olmadığı halde zor geçirdik.
Allah sabır versin.
Üzülme canımcım, sen sağlıklısın, eşin sağlıklı, en önemlisi bebeğin sağlıklı...
Şimdi geçmiyor gibi görünen günler geçecek, hayırlısıyla.
Döndükten bir süre sonra, o kadar zamanı ayrı geçirdiğine bile inanmıyor insan
ynur Alıntı:
ah tontişimmm üzülme bu komutanları ben bi yakalasam zaten ne yapacağımı kendim bile bilemedim şuan canım benim az kaldı hem senin şafak yanlış gidiyor canım 65 gün var sen yine şanslısın daha iki hafta önce gördün bide beni düşün böyle teselli et kendini tabi haklısın planlayıp sonradanda iptal olması berbat bişey ama onlarda görevini yapıyor napalım suç bizim canım önce askerlik sonra evlilik olmalıydı ama olsun sağlıklı olduklarını biliyoruz şükür sıkma canını bayramada az kaldı bak ben tam 65 beklicem ama senin görmene 14 gün kaldı bide böyle düşün üzme berilciğimizi hadi tatlım
kaynanam çok ii ve düşünceli olduğundan deil ben biraz yüzsüzüm:))
ynur yazı çok gzldi hmn pcye kopyaladım.daha sonra hazırlayıp eşime vercem.doğuma girerken fikri çok hoş ama normal olursa eşimde girecek benle.
canalrım hepinize teşekkürler
bosnacım hakkaten zor geçiyor
pınarcım zaten o günleri düşüne düşüne artık o kdar çok hayailm varki bide olamzsa ne yaparım onuda bilmyiorum :):):):
beril bu teyzeleri olamsa ne yapardı bilmyiorum zaten beril olmasa bu askerlik geçmez diyordum ama gün geçtikçe onun varlığı netleştikçe askerlik daha zor gelmeye başladı canım ben 19 ocakta yanımda diye sayıyorum bizde yol izni bir gün sadeceben bu gün zonguldaktayım meslea sen vana geldin snaırım aynurcumm :)::)
günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum..
günaydın canlar hayırlı cumalar herkese
canımdan çok sevdiğim dostum,kardeşim, herşeyim 2 aylık hamileydi fakat bugün büyük ihtimalle kürtaj olacak bebeği ona tutunamadı...
moralim sıfır oldu sabah sabah dua edin ona n'olur :gitme:
ben dün bi arkadaşımın adını unuttum şuan ama (malum hormonlardan unutkanlık normal kusura bakmasın) onun fikrini çalarak oğluşum adına bi mail adresi alıp oraya kopyalayıp attım eşimin mail adresine şimdi yarın internete girdiğinde sürpriz olucak sırnaşık şey biraz erken ama dayamadım :1hug:
kıslar bi günaydın diim bari demi lop die daldım geçmişide bitiremedim atlaya atlaya okudum anca son sayfalarıda bıraktım.napim bitmio bi türlü.
dün randevum vardı dr ile ve çok gzl geçti.herbişeyine baktı dr.kalbinin odacıklarına kdr.1hafta önde dedi.normalde 23+2yim bebekim24+2imiş 650gr civarındaymış.ayrıntılı usg gerekiomu dedim.bu ztn ayrıntılıymış.ama yenede beni 2hafta sonraya başka bi dr a yönlendirdi.maşallah bi sorun yok fkt ikinci bi göz değerlendirsin dedi.her hastasına da böle yapıomuş.25inde prof görecek bizi.tetanoz aşısını sormayı unuttum dr bişi demedi yaptırmıcam demezsede banane
burnu ağzı dudakları hepsi belli 2elini birleştirip çenesinin altına koymuş.babamız yok die bol bol usg çıktısı verdi cd sormadım unuttum yene.renkli çıktıda verdi.bi ara 3boyutluya geçti ama ben ayırt edemiom onu.ztn babasıda 3boyutlu resmi ayırt edemedi.2boyutluya alışmışız daha rahat görebiliom siyah beyazda bi tuhafım yani:))ya burnunun delikleri bile var.ne deişik bişi.2hafta sonra tekrar görecem yuppy.şükür sağlığımızda yerinde.darısı tüm hamişlerin başına
gözün aydın canımcım sağlıcakla kavuşman dileğiyle ben hep kontrollerde gördükçe bian önce gelsin diye sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?