2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hmm benım kabızlık ve yanma sorunum yok ya sımdılık ama acayıp gaz var gazman gıbı oldum:roflol:

:):):)bendede ilk doğumumdan sonra çok fazlaydı geçer inşallah annelik harika bişey ya mümkünmü başkası için bu agrıları sancıları şişmanlamayı ve bunu gibi bir çok problemleri çekesin evlat olunca insanın gözüne bile gözükmüyor dimi.ilk hamileliğimde çok fazla krem sürüşdüm çatlama olmasın diye ama her yerim çatladı şuan karın şişdikce iyice belli oluyor haritayı geçdim vallahi ama onlar bile hoşuma gidiyor:):)annelik bölye bişi şuan annemi çok sevdiğimi bir kez daha anladım..

demi ya ama zaten kimse icinde degmez (aileyi dısında tutarak soyluyorum tabıkıde)benım sımdılık catlaklardan haber yok kasıntım falan yok ama ne zaman baslar acaba bılemıyorum. ama benımde cok umrumda degıl Allah ım saglık versınde evlatlarımıza ve bıze baska hıcbısey onemlı degıl.

amin inşallah.umarım çok kuru değildir cildinde çatlamaz bnm çok aşırı kuru ne yaptıysam engel olamadım bende kasılma şu aralar çok fazla ilk doğum sezeryan oldugu için normalmiş ama sanki 9 aylık hamile gibiyim çok kasılmalar umarım acelesi yokdur bizim kızında erkenden gelmez
cnm burdan yazdıklarım çok geç geliyor facen varsa ekle istersen beni gülşah şentürk ılgın
iyi geceler tekrar görüşürüz umarım iyi geceler.ben kaçdım byes

hmm umarım zamanında gelır cımcımen. tamam canım hadı kendıne ıyı bak ıyı geceler bb

oyy oyy oyyymaşaallah hepatitçimmm :lepi:
kocaman olmuşşş

sağol canım evet kocaman takıldı kafama valla nasıl doğcak diye ben de ufak tefekCADIARZUkafamçokkarıştı...darısı sein başına sağlıklı haberlerini al inşallah:Saruboceq:

hey maşallah...kız kaşı bir yerini nazar değeçek... :))))))))))) ne yiyip ne içiyorsun kız...maşallah tombike.. :)))))))))
kız kaşıdım dur:))ama sizin nazarınız değmez çekinmiyom sizden yazıyom rahat rahatopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım aramıza dilerim sağlıkla kucaklarsın bebeğini.opuyorumnanaktan

maşşallah erkekimize hayatım böyle giderse unut sen zaten normal doğumu baksana tosun olacak belli tekrar maşşallah diyelim.

sağol canm..unutcam sanırım yazcım ben hayatta çıkaramam gibi geliyo denersem de ne olur düşünmek istemiyom-tatlicadiarzu-artık son zamanlarda belli olcak.darısı senin başına iyi haberlerini getir bebişinin sen de opuyorumnanaktan

sağol canım hepiniz çok tatlısınız valla:))

Hepatit maşallah...
Bu arada ufaklık kaç haftalık?

sinpac sağol.sata göre 23h 2 g dr a göre 23h 5 gün 24. haftadayız anlıyacağın:)senin de iyi haberlerini bekliyorum inşallahopuyorumnanaktan

kızlar arada atladığım varsa kusura bakmasın.hepimiz sağlıklı ve hayırlı haberleini alalım meleklerimizin inşallah:Saruboceq:hepinizi çok öpüyorum. iyi hafta sonlarııııopuyorumnanaktana.s.

kız kaşıdım dur:))ama sizin nazarınız değmez çekinmiyom sizden yazıyom rahat rahatopuyorumnanaktan

:)))opuyorumnanaktan

hissedersin daha çok hissetcen hele son 2 ay kala yeri az oldugu için çok felaket tekmeliyor bnm kız bacaklarını uzatırdı hep :)karnım acayp yamuluyordu bence bunlar çok daha güzel günlerin.:):)
anen çanım.. :))kesinlikle benim ilkimdede öyleydi

hmm benım kabızlık ve yanma sorunum yok ya sımdılık ama acayıp gaz var gazman gıbı oldum:roflol
ya sendedemi,,ay çok sinir bişey ama ...

Günaydıınn güzel anneler a.s.
sağol canım evet kocaman takıldı kafama valla nasıl doğcak diye ben de ufak tefekCADIARZUkafamçokkarıştı...darısı sein başına sağlıklı haberlerini al inşallah:Saruboceq:
Allah yardım eder şimdiden düşünme sen böyle şeyleri..
Bebişin kocaman ama sen sadece 4 kilocuk almışsınn ohhhh :dilcikar:

Günaydın Güzel Anne Adayları

Hepatitciğim ne kadar büyümüş kuzun oy maşallah...

Dün yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler aramıza... opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar mart annesi olarak aranıza yeni katıldım. Siteye bugün üye oldum.Allah nasip ederse inş.mart sonu nisan başı doğum görülüyor .Hamileliğimde pztsi günü 20.haftaya giricem.Bakalım hangi ayın annesi olucam :)

Benide aranıza alırmısınız?a.s
Syg.

Hoşbulduk hijyenim doktor büyük olasılık kız dedi ama haftaya kontrolde netleşirmiş.Sanırım bebişim burcu gibi inatçı olacak:)

Amin cnm inş.Rabbim hepimize bebişlerimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Benimde konuşmam lazım yoksa işimiz çooook zor.Bende boğa burcuyum artık birbirimizin inadından yay burcu babamız ne yapar bilemiyorum:)

dikkat ettimde bi kac annemizle bebislerin burcu bir gidiyo
sizler inatcı ikili
bizlerde duygusal ikili:) beraber aglar beraber hayallere dalarız opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.Bir listemiz vardı bebeklerimizin kilosu ve haftasının takip edildiği nilüfer takip ediyordu sanırım.Ben son halini yazayım da nilüş görürse ekler belki.22 hafta 5 günlük 518 gr olmuş kızım maaşallah.Hayırlısı olsun bakalım....

slm güzeller kimsecikler kalmamış bende 2 dk bi bakım çıkıcam aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoş gelmişler:1hug:
hepatit ve megrayn bebişlerinize maşallahhh Allah nazarlardan saklasın hep böyle sağlıklı olsunlar inşallah...
hepinize güzel hasta sonları dikkat edin kendinize ve bebişlerinize öptükk kocamannopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…