- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.741
hmm benım kabızlık ve yanma sorunum yok ya sımdılık ama acayıp gaz var gazman gıbı oldum:roflol:
:):):)bendede ilk doğumumdan sonra çok fazlaydı geçer inşallah annelik harika bişey ya mümkünmü başkası için bu agrıları sancıları şişmanlamayı ve bunu gibi bir çok problemleri çekesin evlat olunca insanın gözüne bile gözükmüyor dimi.ilk hamileliğimde çok fazla krem sürüşdüm çatlama olmasın diye ama her yerim çatladı şuan karın şişdikce iyice belli oluyor haritayı geçdim vallahi ama onlar bile hoşuma gidiyor:):)annelik bölye bişi şuan annemi çok sevdiğimi bir kez daha anladım..
demi ya ama zaten kimse icinde degmez (aileyi dısında tutarak soyluyorum tabıkıde)benım sımdılık catlaklardan haber yok kasıntım falan yok ama ne zaman baslar acaba bılemıyorum. ama benımde cok umrumda degıl Allah ım saglık versınde evlatlarımıza ve bıze baska hıcbısey onemlı degıl.
amin inşallah.umarım çok kuru değildir cildinde çatlamaz bnm çok aşırı kuru ne yaptıysam engel olamadım bende kasılma şu aralar çok fazla ilk doğum sezeryan oldugu için normalmiş ama sanki 9 aylık hamile gibiyim çok kasılmalar umarım acelesi yokdur bizim kızında erkenden gelmez
cnm burdan yazdıklarım çok geç geliyor facen varsa ekle istersen beni gülşah şentürk ılgın
iyi geceler tekrar görüşürüz umarım iyi geceler.ben kaçdım byes
oyy oyy oyyymaşaallah hepatitçimmm :lepi:
kocaman olmuşşş
kız kaşıdım dur:))ama sizin nazarınız değmez çekinmiyom sizden yazıyom rahat rahatopuyorumnanaktanhey maşallah...kız kaşı bir yerini nazar değeçek... :))))))))))) ne yiyip ne içiyorsun kız...maşallah tombike.. :)))))))))
hoşgeldin canım aramıza dilerim sağlıkla kucaklarsın bebeğini.opuyorumnanaktan
maşşallah erkekimize hayatım böyle giderse unut sen zaten normal doğumu baksana tosun olacak belli tekrar maşşallah diyelim.
hepatit kullanıcısından alıntı
selam fıstıklar ben geldim:))
dr a gittim bugün şeker testi için kan verdim veee bebişimi gördüümmmm
kızlar gülüyodu benim sıpa hehe yapıyodu oyyy maşallah 786 gr olmuş hala iri dedi dr.bana sezaryen yolları göründü.neyse.tüm ağrım sızım yorgunluktanmış.eğilmek bişeyler taşımak yasak artık siz de dikkat edin..ayakkabılarını eşinin giydirme zamanı geldi dedi dr
bir de artık bana da benzemey başlamış oğluşum babamız bozuldu biraz dr bana başlarda gaz verdi diye kızdı hehe benim genlerim baskın çktı ya.gözleri bari bana benzesin dedin en çok sana benzedi diye de bana çıkıştı erkekler..
ee sizlerde iyisiniz umarım herkeşi öpeyrum yeğenlerimi de öpeyrum..
CANIM BENIMMM MASALLAH BEBEGINE DE SANA DA....
Hepatit maşallah...
Bu arada ufaklık kaç haftalık?
kız kaşıdım dur:))ama sizin nazarınız değmez çekinmiyom sizden yazıyom rahat rahatopuyorumnanaktan
anen çanım.. :))kesinlikle benim ilkimdede öyleydihissedersin daha çok hissetcen hele son 2 ay kala yeri az oldugu için çok felaket tekmeliyor bnm kız bacaklarını uzatırdı hep :)karnım acayp yamuluyordu bence bunlar çok daha güzel günlerin.:):)
ya sendedemi,,ay çok sinir bişey ama ...hmm benım kabızlık ve yanma sorunum yok ya sımdılık ama acayıp gaz var gazman gıbı oldum:roflol
Allah yardım eder şimdiden düşünme sen böyle şeyleri..sağol canım evet kocaman takıldı kafama valla nasıl doğcak diye ben de ufak tefekCADIARZUkafamçokkarıştı...darısı sein başına sağlıklı haberlerini al inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?