- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.721
sayfanın en altında yazıyor.şuan 5 kişi bu sayfayı görüntülüyor.
evet canım ya o yeter tabikide. kilolar sonra verilirde insan strese giriyo onlarıda dusununce :uhm: neyse 2010 mart annelerının cevrımıcı olduguna bakabılıyomuyuz sadece ? ben daha yenı oldugum ıcın herseyı ogrenemedım(
aa selam vede tesekkur ederım. bende dunku sızınle yazıstıklarımıza bakmak ıcın arıyordum acaba cevrımıcımısın dıye :teytey:
selam evt yüzde 70 falan sanırım ama çok erken gitmen gerekir çünkü hiç bişi kalmıyormuş:):)talan ediyorlarmış.
seninle birlikte dört kişiyiz cnm
sabah erken mi
bak bunu söylemen iyi oldu tatlım sağolasın
bebeğimize ilk kez bişiler almaya gidicez bakalım
selam ben yarasa tayfadanım gece takılabiliyorum anca:):)eşim vardıyalı çalışıyor o yüzden uyku haram bir hafta..
sen nasılsın dünden beri..
vallahi bende çok gitmek istiyorum ama kocaelinde yaşıyorum ve burda yok:S:Sya ankaraya gidicem yada istanbula gidicem aralık 15 de inşallah bu arada bitmez kampanya umarım ben gidene kadar.
kızlar ben kaçar,hem uykum geldi hem de midem bulanmaya başladı offffffffffffffffffffffffffffffffffff,size iyi geceler,bebiklerinize de tabi,Allah rahatlık versin bye
hmm ok:)) iyiyim cok sukur ya sen nasılsın? kızlar napıyo?:))
kızlar ben kaçar,hem uykum geldi hem de midem bulanmaya başladı offffffffffffffffffffffffffffffffffff,size iyi geceler,bebiklerinize de tabi,Allah rahatlık versin bye
iyi ya ne olsun bizim büyük cadı yeni uyudu küçükde uyuor sanırım akşam yemeginden beri ses seda yok:):)senn minik bebiş nasılopuyorumnanaktan
hmm benımkıde iyi ben pek hıssedemıyorum ama bıraz once bıkac hareket hıssettım sankı :))
hissedersin daha çok hissetcen hele son 2 ay kala yeri az oldugu için çok felaket tekmeliyor bnm kız bacaklarını uzatırdı hep :)karnım acayp yamuluyordu bence bunlar çok daha güzel günlerin.:):)
ya zaten ben suan hep hareket etsın ıstıyorum cok hos bı duygu ya onu ıcınde hıssetmek :)) sen daha tecrubelı oldugun ıcın daha cabuk hıssetmıssındır degıl mı nette oyle yazıyor ama ?
evt cnm hatta kızlar geç hissedilir diyorlar ama ben çok erken hissettim 14 haftalık falandım ama ilk hamileliğimde bende aynıydım geç hissetim haftasını tam hatırlamıyorum ama baya geçdi sende en fazla 1 haftaya kadar çok net hissedersin kuzucunu.
evet kızlar gec hıssedılırmıs erkeklere gore. bırde sımdı cok gaz oluyo benım mıdemde onun ıcınde ayırt etmek zor oluyor bıraz. senın nasıl gaz durumu?
bendede çok var birde kabızlık sorunu var bende sancıda yapıyor arada midende yanma başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?